Genshin Impact Venti Banner Rerun: Adakah ia bernilai hasrat dan primogem?, Venti Banner Rerun dalam Genshin Impak: Tarikh Siaran & 4 -Bintang Watak – Dexerto

Venti Banner Rerun dalam Genshin Impak: Tarikh Siaran & 4-Bintang Watak

Sebagai watak berasaskan angin, Venti cemerlang dalam menyokong sekutunya dengan kebolehan yang kuat yang dapat meningkatkan kerosakan pasukan. Pecahan Elemental Venti dapat menyapu semua musuh yang berdekatan dari kaki mereka, menjadikannya sangat berguna dalam jurang lingkaran Genshin Impact.

Semua yang anda perlu tahu mengenai Impak Genshin Banner Venti

Banner Venti Impact Genshin

Kali Ketiga adalah pesona. Impak Genshin memberi anda peluang lain untuk menarik Venti, salah satu unit yang paling popular, ikonik. Setelah memukul kelajuan tertinggi dalam beberapa bulan terakhir dengan reruns untuk rumah kuasa seperti Xiao, Ganyu, dan Hu Tao, beberapa dompet mungkin ditempatkan. Sukar untuk bersaing dengan semua watak baru. Impak Genshin Versi 2.6 Sudah mempunyai peminat dalam sentuhan, menekan mereka untuk memilih antara Kamisato Clan Head, Ayato, dan Anemo Archon.

Sekiranya anda cuba mendapatkan bard dapper? Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai Banner Venti baru.

Bilakah Impak Genshin Tarikh Siaran Banner Venti dan Masa Akhir?

Banner Venti berjalan bersama Ayato bermula pada 30 Mac, 2022. Ia mesti berakhir kira -kira tiga minggu selepas 2.6 kemas kini berjalan secara langsung.

Watak apa yang dipaparkan di Impak Genshin Banner Venti?

Hoyoverse belum mengesahkan watak -watak yang disertakan untuk spanduk Ayato dan Venti. Walau bagaimanapun, Impak Genshin Leaker Ubatcha meramalkan bahawa kita harus mengharapkan ketiga-tiga watak bintang ini:

  • GEO POLEARM-USER Yun Jin
  • Anemo Catalyst-User Sukrosa
  • PYRO POLEARM-USER Xiandling

Adakah anda dijamin untuk mendapatkan Venti di Impak Genshin?

Tidak cukup. Anda tidak dijamin untuk mendapatkan Venti, walaupun anda menarik dari sepanduknya. nasib baik, Impak Genshin Adakah mempunyai sistem rahmat. Sekiranya anda menjalankan 89 percubaan tanpa mendapat ganjaran lima bintang, anda dijamin item lima bintang pada tarik ke sembilan puluh anda. Item bintang lima yang dijamin mempunyai peluang 50 peratus untuk menjadi Venti. Sekiranya sayang pertama lima bintang bukan Venti, bintang lima seterusnya akan menjadi. Ini bermakna, paling banyak, anda memerlukan 180 ingin mendapatkan Venti.

Sekiranya anda mengambil bahagian dalam spanduk acara sebelumnya tanpa memperoleh watak lima bintang, kemajuan anda akan dibawa ke Banner Venti. Yang hanya bermaksud anda akan mempunyai peluang yang lebih besar untuk menariknya.

Adakah Venti adalah watak yang baik di Impak Genshin?

Tidak ada cara di sekitar ini. Venti bukan sahaja “watak yang baik.”Dia salah satu yang terbaik – aset besar -besaran di dalam dan di luar medan perang.

Dalam pertempuran, Venti dapat menenggelamkan seluruh skuad semasa anda menyerang mereka dengan anak panah. Pecutan unsurnya boleh digunakan seiring dengan kemahirannya untuk menghapuskan musuh dengan kerosakan pusaran. Kemahirannya boleh digunakan untuk meluncur melalui kandungan paling akhir dengan mudah. Domain pertanian dan menjalin jurang sprial harus menjadi perkara remeh dengan Venti di sebelah anda.

Boons of the Bard Jangan berhenti di sana. Sebaik sahaja anda meninggalkan pertempuran, kemahiran Elemental Venti menjadi penting untuk penjelajahan. Anda akan dapat mencapai tahap yang tinggi menggunakan anginnya. Ini membolehkan anda melangkaui bahagian memanjat dan mudah meluncur untuk menyelesaikan garisan dalam ujian masa.

Sekiranya anda membayar sepanduk Venti di Impak Genshin?

Pendek kata, ya. Venti adalah luar biasa Impak Genshin watak. Jika anda tidak menjemputnya buat kali pertama, sekarang adalah masa untuk merebut Venti.

Sekiranya anda sudah mempunyai Venti atau mendapatkan salinannya semasa spanduk ini, jangan cuba mendapatkan buruj yang lain. Venti adalah watak yang luar biasa sebagai Constellation Zero. Sebarang percubaan tambahan dan anda akan membuang wang anda. Sebilangan besar burujnya yang pertama tidak menambah banyak kebolehannya dan menelan belanja yang cukup untuk mencapai.

Bagi bintang-bintang, Xiandling adalah landasan utama pada banyak pasukan sebagai sokongan pyro dan pasti akan meningkatkan pasukan anda ke stratosfera dalam reaksi unsur. Yun jin dan sukrosa sedikit lebih niche dalam kegunaan mereka. Yun Jin berfungsi dengan baik dengan watak -watak buffing yang bergantung pada serangan yang cepat, biasa. Sucrose secara harfiah digelar sebagai “Bajet Venti” oleh kebanyakan pemain. Semua bintang empat bukan hadiah penghiburan yang buruk, tetapi tidak bernilai menarik kecuali anda mempunyai rancangan dalam fikiran.

Bagaimana Venti dibandingkan dengan kazuha dan sukrosa?

Venti mungkin kuat, tetapi dia lebih kuat daripada kazuha dan sukrosa? Nah, ia bergantung. Venti tidak dikuasai kerana dia sebelum ini kerana semua kaunter Hoyoverse ditambah sejak rerun pertamanya. Kebanyakan utilitinya berasal dari keupayaannya untuk mengangkat musuh dengan pecahnya dan menangani banyak kerosakan pusaran. Walau bagaimanapun, raksasa baru seperti Geovishaps dan samurai pertaingan terlalu berat. Sudah tentu, kerosakan anemo dan pusaran masih berlaku, tetapi ia disatukan ke satu tempat.

Kemudian, Kazuha datang ke permainan selepas pertandingan pertama. Ronin yang lembut adalah pilihan DPS yang lebih kuat untuk pertempuran dekat dan boleh lebih konsisten berputar sasaran. Kemahiran elemennya mungkin kelihatan cukup sama dengan pecah Venti pada mulanya, tetapi nampaknya boleh berputar dua elemen dalam jejari yang lebih kecil. Sementara itu, sukrosa adalah venti bajet dengan alasan. Dia menjadi lebih berdaya maju pada buruj yang lebih tinggi. Beberapa pemain lebih suka dia hanya kerana huff penguasaan unsurnya.

Berikutan Venti adalah spanduk yang dikendalikan semula yang memaparkan watak cryo lima bintang, Kamisato Ayaka. Dia DPS yang kuat, tetapi dia mengisi niche yang berbeza daripada Venti.

Venti Banner Rerun dalam Genshin Impak: Tarikh Siaran & 4-Bintang Watak

Venti di Mondstadt Genshin Impact

Hoyoverse

The Venti Banner Rerun adalah salah satu daripada yang paling dinanti-nantikan di Genshin Impact, dan kami mendapat semua maklumat terkini apabila anda dapat membuka kunci dia dalam 2.6 Banner Rerun.

Rerun Banner Venti Genshin Impact akan memberi peluang kepada pelancong untuk menambah watak anemo 5 bintang kepada pasukan mereka. Venti pada asalnya muncul dalam permainan 1.0 dan 1.4 Kemas kini, tetapi sejak itu, spanduk Anemo Archon belum membuat pulangan.

Sebagai watak berasaskan angin, Venti cemerlang dalam menyokong sekutunya dengan kebolehan yang kuat yang dapat meningkatkan kerosakan pasukan. Pecahan Elemental Venti dapat menyapu semua musuh yang berdekatan dari kaki mereka, menjadikannya sangat berguna dalam jurang lingkaran Genshin Impact.

Artikel berterusan selepas iklan

Lagipun, mempunyai unit yang boleh mengumpulkan musuh berkumpul bersama -sama dan meningkatkan semua kerosakan dengan Swirlf memberi manfaat kepada mana -mana pihak. Jika anda ingin menghabiskan primogem anda pada rerun bendera Venti yang akan datang, maka kami mempunyai semua maklumat yang anda perlukan pada Anemo Archon’s Rerelease.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

Venti Banner Rerun dalam Genshin Impact

Imej Venti, salah satu rerun spanduk di Genshin Impact

Venti akan muncul sebagai rerun banner dalam kesan Genshin 2.6 kemas kini.

Semasa 2 baru -baru ini.6 aliran kemas kini, diturunkan bahawa Venti akan muncul di Genshin Impact 2.6 sebagai spanduk fasa 1 bersama Ayato.

  • Baca lebih lanjut:.5 kemas kini

Pelancong tidak perlu menunggu terlalu lama untuk memulakannya, sama ada dengan kemas kini yang dijadualkan akan diturunkan 30 Mac, 2022 .

Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Venti Banner Rerun Watak 4-Bintang

Banner Venti

Rerun Banner Venti dapat menampilkan watak 4-bintang yang berbeza.

Pada masa ini tidak diketahui yang mana watak-watak 4-bintang akan muncul di Rerun Banner Venti, tetapi seperti biasa, Hoyoverse akan mendedahkan semua watak apabila kita semakin dekat dengan tarikh pelepasan rasminya. Banner sebelumnya Venti termasuk watak -watak berikut:

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Buat masa ini, itu semua maklumat yang kami ada di Venti Banner Rerun. Kami akan mengemas kini halaman ini sebaik sahaja kami mempunyai maklumat lanjut.

Pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua panduan dan berita terkini.

Genshin Impact Venti

Halaman ini memberikan maklumat spanduk venti terbaik. Venti dipromosikan atau dipaparkan dengan peningkatan kadar drop dalam 4 acara acara:

Ballad in Goblet 2020-09-28
Ballad in Goblet 2021-03-17
Ballad in piala 2022-03-30
Ballad in Goblet 2022-09-28

Sila rujuk carta span Time Banner jika anda ingin mengetahui maklumat spanduk watak lain

Tempoh Banner Time Genshin

  1. Hanya termasuk watak yang sebelum ini dinaikkan pangkat
  2. Mulakan mengira hari dari Banner Promosi Pertama watak itu

Tolong beritahu kami jika ada perkara lain yang boleh kami lakukan untuk anda. Genshinlab mencipta semua carta.

Anda sentiasa boleh berkongsi carta dengan komuniti untuk menunjukkan sokongan anda terhadap watak anda sendiri.