Genshin Impact Thoma Hangout Guide | Panduan acara PCGamesn, Thoma Hangout – Panduan Impak Genshin – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Pergi ke ladang Kamisato dan bercakap dengan Thoma, anda perlu Setuju dengannya. Dia kemudian akan bertanya jika anda lebih suka aktiviti dalaman atau luaran untuk dia menjadi tuan rumah aktiviti, Pilih tinggal di luar rumah. Apabila dia bertanya seperti apa yang anda suka lakukan, pilih itu Anda mahu melihat kucing dan anjing, Dan dia akan gembira kerana anda mempunyai minat yang sama. Dia akan mengatur tempat pertemuan: pokok sakura di hanamizaka di bandar inazuma di mana anda boleh pergi dan melepak dengan kucing dan anjing. Pergi ke tempat ini ditandakan di peta untuk memulakan usaha Di bawah naungan yang sama.

Genshin Impact Thoma Hangout Guide

Thoma tersenyum pada kamera dalam kesan Genshin

? 1.4 Kemas Kini Memperkenalkan Acara Hangout Genshin Impak, jadi kami boleh bergaul dengan watak empat bintang kegemaran kami, yang kami sebaliknya tidak dapat menghabiskan banyak masa dengan.

Kesan kelainan 2.2 Kemas kini memperkenalkan acara hangout Sayu yang baru, serta peluang untuk bergaul dengan Thoma – seorang pembantu rumah yang tinggal di ladang Kamisato. .

Untuk mengakses acara hangout ini, anda perlu menyelesaikan Archon Quest Bab II Act III: Omnipresence over Mortals. Anda juga memerlukan dua kunci cerita, yang diperoleh dengan menyelesaikan komisen harian setelah mencapai kedudukan pengembaraan 26. Berikut adalah semua enam hujung yang mungkin untuk acara hangout Thoma di Genshin Impact.

Poskad Thoma

Kelas popular

Di belakang punggungnya> jemputan tuan rumah> terima kasih atas keramahan anda! > Mulakan Spreadin ‘The News

Pergi ke ladang Kamisato dan bercakap dengan Thoma, anda perlu Setuju dengannya. Dia kemudian akan bertanya jika anda lebih suka aktiviti dalaman atau luaran untuk dia menjadi tuan rumah aktiviti, Pilih tinggal di dalam rumah. Kepala ke Komore Teahouse untuk meneruskan hangout. Thoma menyiapkan pesta yang indah, yang akan anda makan dengan cepat.

Dia seorang tukang masak yang baik sebarkan – Tugas seterusnya adalah untuk mengumpulkan satu hidangan melon lavender, unggas, dan tepung. Sebaik sahaja anda telah mengembalikan bahan -bahan ke Thoma, anda perlu mengiklankan kursus pengemasan kepada peniaga bandar.

Kepala ke lokasi yang ditandai untuk bercakap dengan Ogura Mio, pemilik perniagaan tekstil; Ini akan memulakan misi untuk Mengiklankan kepada warga tempatan. Setelah berjaya, kembali ke Suruhanjaya Yashiro untuk membuat persediaan akhir. Thoma meminta anda untuk bertemu pada hari berikutnya – anda boleh memilih mana -mana pilihan di sini. .

Poskad Thoma

Masa sahaja

Di belakang punggungnya> jemputan tuan rumah> terima kasih atas keramahan anda! > Perubahan kecil

Ikuti langkah yang sama seperti kelas popular sehingga anda berada di Komore Teehouse. Sebaik sahaja anda telah merasai pesta Thoma, anda ingin membantunya mempromosikannya kepada Suruhanjaya Yashiro.

Daripada mengiklankan kepada rakyat, anda perlu Mengiklankan kepada Hirano, Pergi dan bercakap dengannya, dia memberitahu anda untuk mendapatkan nasihat dari Furuta. Ini memulakan cabaran pengemasan masa yang terhad di mana anda perlu membersihkan semak dan air pokok berdekatan. Tunggu sehingga keesokan harinya untuk menyelesaikan acara hangout dan dapatkan poskad masa sahaja.

Poskad Thoma

Angin laut membawa kenangan

Di belakang belakang> jemputan tuan rumah> di bawah naungan yang sama> ninken di pantai

Pergi ke ladang Kamisato dan bercakap dengan Thoma, anda perlu Setuju dengannya. Dia kemudian akan bertanya jika anda lebih suka aktiviti dalaman atau luaran untuk dia menjadi tuan rumah aktiviti, Pilih tinggal di luar rumah. Apabila dia bertanya seperti apa yang anda suka lakukan, pilih itu Anda mahu melihat kucing dan anjing, Dan dia akan gembira kerana anda mempunyai minat yang sama. Dia akan mengatur tempat pertemuan: pokok sakura di hanamizaka di bandar inazuma di mana anda boleh pergi dan melepak dengan kucing dan anjing. Pergi ke tempat ini ditandakan di peta untuk memulakan usaha Di bawah naungan yang sama.

Apabila anda bertemu Thoma, dia memberitahu anda tentang tempat itu, dan bagaimana dia suka melawatnya untuk menghabiskan masa dengan haiwan. Dia kemudian akan menyerahkan ikan segar untuk anda memberi makan kucing, dan daging segar untuk memberi makan anjing. Bercakap dengan Thoma lagi dan dia akan memberitahu anda mengenai . Dia menyatakan keprihatinan tentang anjing yang bersendirian – Cadangkan akan memeriksa anjing ninja untuk memastikan ia selamat.

Kepala ke lokasi yang ditandakan berhampiran Konda Village di mana anda akan melihat anak anjing kecil menyejukkan air. Ia tidak berminat dengan makanan yang anda bawa untuk memberi makan, dan Thoma mengulas bahawa ia kelihatan di tepi. Ketika itulah anda melihat a kumpulan hilichurls berdekatan, mengalahkan mereka dan menyelamatkan anjing ninja. Walaupun ia tidak mahu pergi bersama anda, kembali ke ladang Kamisato untuk bertanya mengenai pemilik anjing Ninja. Anda mendapati bahawa anjing itu dipanggil Inu Shoushou dan dia sedang menunggu pemiliknya di pantai. Kembali ke pantai dan berinteraksi dengan anjing Ninja, Thoma menunjukkan kepadanya Kunai, dan dia akan membiarkan anda menemani dia kembali ke ladang Kamisato.

Poskad Thoma

Pakaian baru!

Di belakang belakang> jemputan tuan rumah> di bawah naungan yang sama> bit dan bobs untuk kucing dan anjing

Mulakan dari pokok Sakura, tetapi sebaliknya apabila ditanya mengenai anjing ninja, Cadangkan memberi masa untuk menenangkan diri. Thoma bersetuju untuk memberi anjing ninja ruang dan gambar haiwan di pokok sakura. Untuk Bit dan bobs untuk kucing dan anjing, anda perlu Ambil dua gambar kucing dan anjing yang sesat dari sudut yang berbeza. Tunggu sehingga keesokan harinya dan berjumpa dengan Thoma di tempat yang sama, di mana dia akan membawa beberapa baju untuk berpakaian kucing dan anjing (yang semuanya dinamakannya).

Poskad Thoma

Wangian yang berlarutan

Di belakang punggungnya> jemputan tuan rumah> perjalanan untuk dua di ritou

Selepas memilih Setuju dengan Thoma, dan memilih untuk aktiviti luar, Thoma ingin memberi anda lawatan besar Ritou jika anda memilih memukul bandar. Kepala ke Ritou untuk bertemu dengan Thoma dan dia akan membawa anda dalam lawatan ke bandar, memberitahu anda semua tentang Ritou ketika anda pergi ke peniaga yang berbeza. Pada akhirnya memberi Thoma hadiah dan dia akan memberi anda Lucky Omamori.

Poskad Thoma

Pihak lain yang lain

Di belakang punggungnya> keadaan yang tidak diduga

Jangan setuju dengan Thoma. Tidak kira pilihan mana yang anda pilih Seterusnya untuk memulakan usaha untuk Bercakap dengan Kiyoe, Seorang ahli Suruhanjaya Yashiro. Kembali ke Thoma untuk memberitahunya tentang Kecemasan Suruhanjaya Yashiro. Kepala ke Inazuma untuk berunding dengan peniaga; Anda kemudiannya akan menemani Thoma untuk bertemu dengan ‘rakan’ yang memulakan usaha pergi ke Konda Village untuk membantu penghantaran.

Bantu Pedagang Bijih, Hironori, keluar dari jem dengan mengalahkan sekumpulan hilichurls, kemudian selamat mengawal belon kargo ke destinasinya. . Laporkan kembali kepada Yasutake dan kemudian pergi bersama Thoma untuk melihat Sakai – ini membawa kepada penolakan kecemasan Suruhanjaya Yashiro.

Itu semua enam akhir untuk acara Thoma Hangout. Jika anda belum menyelesaikan acara hangout yang lain, kami mendapat panduan untuk Chongyun, Diona, Barbara, Bennett, dan Noelle. Thoma juga akan muncul di Spanduk Genshin Impak seterusnya.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Panduan Acara Thoma Hangout

Impak Genshin

Panduan Impak Genshin ini ada di sini untuk membantu anda mendapatkan semua 6 ujung acara Hangout Thoma! Acara Hangout diperkenalkan dalam Patch 1.4 dan memberi anda peluang untuk bercakap dan melepak dengan watak kegemaran anda.

Acara Hangout terdiri daripada urutan novel seperti visual di mana anda akan memilih dialog yang betul untuk membuka kunci laluan dan ujung yang berbeza yang ditawarkan oleh acara. Bagi Thoma, terdapat 6 pengakhiran untuk membuka kunci, dan inilah cara membuka kunci mereka.

Mahu melangkau ke akhir yang tertentu? Klik pada salah satu pautan ini!

 • Penjaga rumah yang lain
 • Masa sahaja
 • Kelas popular
 • Angin laut membawa kenangan
 • Pakaian baru!
 • Wangian yang berlarutan

Penjaga rumah yang lain

Pada akhir ini, anda akan mempunyai contoh perkara lain yang dilakukan oleh Thoma selain kerja rumah.

 • Masa untuk menghentikan ini.
 • Maaf, saya tidak boleh mengatakan saya setuju.
 • Itu membuatkan saya tidak selesa.
 • Tidak bolehkah anda membongkarnya?
 • (Ini kelihatan seperti pekerjaan untuk Thoma. )
 • Saya mahu orang memberi penghormatan kepada anda.
 • Ini lebih daripada tambahan “sedikit”.
 • Adakah anda mahu saya menyebut ini kepada Raiden Shogun?
 • Jadi, siapa itu?
 • Rasanya seperti ada subteks untuk keseluruhan perbualan anda.
 • Sebentar tadi.

Penjaga rumah yang lain.png

Masa sahaja

Pada akhir ini, anda dan Thoma cuba memulakan kelas pengemasan di dalam Suruhanjaya Yashiro. Namun, ia tidak mendapat cukup pelajar.

 • Mari meninggalkan mereka.
 • saya setuju. Biarkan mereka melakukannya, dan anda melakukannya.
 • .
 • Ia adalah lazat!
 • Housekeeping, huh.
 • Ini adalah bagaimana anda boleh mula memenangi lebih banyak rasa hormat!
 • Mari simpan dalam Suruhanjaya Yashiro.
 • Kedengarannya seperti idea yang bagus, sebenarnya.
 • Tiada apa-apa.

Time.png sahaja

Sama dengan masa bersendirian, anda cuba memulakan kelas pengemasan dengan Thoma tetapi skopnya jauh lebih besar kali ini. Dan ia berjaya.

 • Mari meninggalkan mereka.
 • saya setuju. Biarkan mereka melakukannya, dan anda melakukannya.
 • Mari tinggal di dalam rumah.
 • Ia adalah lazat!
 • Housekeeping, huh.
 • Ini adalah bagaimana anda boleh mula memenangi lebih banyak rasa hormat!
 • Kita perlu keluar dari sana dan menyebarkan perkataan.
 • Sekiranya saya adalah anda, saya akan mengambil kesempatan semasa berada di sana.
 • Thoma adalah pakar pengemasan.
 • Saya pasti banyak orang akan datang.
 • Semua orang kelihatan berminat untuk belajar.
 • (Setakat ini begitu baik.)

Popular Class.png

Angin laut membawa kenangan

Di Inazuma, terdapat anjing Ninja yang dipanggil. Sama seperti namanya, ini adalah anjing yang dilatih oleh ninjas dan mereka sangat setia kepada tuan mereka. Pada akhir ini, anda akan menemui anjing ninja dengan penuh semangat menunggu tuannya di pantai.

 • Mari meninggalkan mereka.
 • . Biarkan mereka melakukannya, dan anda melakukannya.
 • Mari Keluar.
 • Saya mahu melihat kucing dan anjing ini!
 • Baiklah, saya rasa saya akan mencuba.
 • Mengapa anda tidak mengamalkannya?
 • Mengapa kita tidak pergi dan melihatnya bersama?
 • Thoma.
 • Ia masih tidak mahu bekerjasama.
 • Adakah namanya?
 • .
 • Inu Shoushou.

Angin laut membawa kenangan.png

Pakaian baru!

Dalam downtime beliau, Thoma suka memberi makan kucing dan anjing yang sesat. Oleh itu, anda pergi bersamanya ke tempat di mana haiwan ini berkumpul dan bergaul dengan mereka.

 • Mari meninggalkan mereka.
 • saya setuju. Biarkan mereka melakukannya, dan anda melakukannya.
 • Mari Keluar.
 • !
 • .
 • Mengapa anda tidak mengamalkannya?
 • Mungkin anda harus memberikan sedikit masa untuk menenangkan diri.
 • Mereka sangat comel.
 • !
 • Kerja bagus.

Pakaian baru! .Png

Wangian yang berlarutan

Akhir ini sedikit lebih peribadi kepada Thoma kerana anda akan mempelajari lebih lanjut tentang dia seperti bagaimana dia berakhir di Inazuma dan mengapa dia berada di tempat pertama.

 • Mari meninggalkan mereka.
 • saya setuju. .
 • Mari Keluar.
 • Mari Pukul Bandar.
 • Tunggu, anda pernah ke Mondstadt?
 • Ya saya ada.
 • ?
 • Anda akan mendapat peluang suatu hari nanti.
 • Saya tertanya -tanya bagaimana keadaan Kurisu?
 • Rasanya cukup sedap.
 • Saya juga mempunyai hadiah untuk anda.
 • Tetapi saya fikir anda akan menyukainya.
 • Sedikit sesuatu dari Mondstadt.
 • Saya gembira anda menyukainya.

Wangian yang berlarutan.png

Bukan panduan acara hangout yang anda cari atau hanya mahu kembali ke halaman hab? Inilah halaman hub acara hangout.