Genshin Impact Sumeru Desert Peta Bawah Tanah: Panduan Buatan Terbaik Untuk Membuat Eksplorasi Lebih Mudah, Gurun Panduan Peta Hadramaveth Dalam 3.4 | Impak Genshin | Game8

Panduan peta padang pasir Hadramaveth dalam 3.4

Bilik -bilik bawah tanah semuanya ditumpangkan di lokasi masing -masing di peta biasa. Walaupun teksnya tidak dalam bahasa Inggeris, mercu tanda umum masih boleh membuat semuanya cukup mudah digunakan.

Genshin Impact Sumeru Desert Bawah Tanah Peta: Panduan Buatan Terbaik untuk Membuat Eksplorasi Lebih Mudah

Genshin Impact 3.1 memperkenalkan jumlah kawasan bawah tanah yang luas. Malangnya, itu juga bermakna pemain tidak boleh hanya bergantung pada peta overworld untuk meneroka segala -galanya. Lagipun, peta dunia hanya menunjukkan apa yang ada di permukaan.

Ini menjadikan menavigasi melalui bahagian bawah tanah jauh lebih mudah daripada yang dikehendaki. Syukurlah, terdapat peta tidak rasmi yang jelas menggambarkan bahagian bawah tanah di padang pasir.

Catatan: Terdapat beberapa peta secara teknikal. Kesemua mereka akan ditunjukkan dalam Facebook yang berikutnya, tetapi perlu diingat bahawa hampir dua dozen imej.

Peta impak genshin buatan kipas yang berguna untuk membantu anda mengembara bahagian bawah tanah Gurun Sumeru

Terdapat 21 peta yang berbeza yang mempamerkan bahagian bawah tanah Genshin Impact 3.Gurun 1 di atas ditanam. Walaupun ia dibuat penggemar, patut disebutkan bahawa imej sebenar semua kelihatan profesional.

Bilik -bilik bawah tanah semuanya ditumpangkan di lokasi masing -masing di peta biasa. Walaupun teksnya tidak dalam bahasa Inggeris, mercu tanda umum masih boleh membuat semuanya cukup mudah digunakan.

. Tujuan utama foto -foto ini adalah untuk bertindak hampir seperti peta penjara yang akan dilihat dalam permainan seperti legenda zelda.

Kegunaan peta buatan kipas ini

Beberapa aspek kesan Genshin 3.Runtuhan 1 senang diterokai, tetapi yang lain dapat jauh lebih membingungkan. Ini khususnya yang menjadikan sumber berguna ini begitu berharga. Beberapa bahagian runtuhan Sumeru di bawah pasir padang pasir dapat diterokai lama untuk diterokai.

Catatan: Peta dalam permainan tidak mempunyai imej berguna seperti ini. Melihat minimap overworld tidak begitu membantu dalam beberapa runtuhan.

Imej ini dan yang terdahulu kedua -duanya terikat dengan lokasi umum yang sama. Yang ditunjukkan di atas adalah dari kesan Genshin, dan bahagian minimap tidak membantu ketika datang untuk meneroka koridor. Peta Overworld juga tidak membantu pemain menavigasi runtuhan ini.

Dengan perbandingan, imej yang disiarkan sebelum dalam artikel ini jauh lebih terperinci. Oleh itu, peta buatan kipas jauh lebih berharga untuk digunakan. Satu-satunya kelemahan adalah bahawa ia tidak ditumpukan di atas peta dalam permainan, yang bermaksud bahawa pelancong perlu menjauhkan diri dari permainan mereka untuk memaksimumkan penggunaannya.

Sekiranya pelancong terjebak meneroka mana -mana bahagian bawah tanah di Gurun Sumeru di Genshin Impact 3.1 dan seterusnya, mereka harus berunding dengan koleksi peta penggemar ini.

Adalah mungkin untuk meneroka segala -galanya di bawah padang pasir Sumeru tanpa itu, tetapi pemain yang hilang pasti akan menghargai bantuan tambahan yang diberikan oleh imej -imej ini. Imej -imej itu tidak dihoskan di mana sahaja, jadi sesiapa yang ingin menggunakannya dinasihatkan untuk memuat turun foto yang mereka perlukan kemudian.

Selalu mengagumkan untuk melihat apa yang dapat dibuat oleh peminat berdedikasi.

Poll: Adakah anda menyukai peta bawah tanah ini?

Panduan peta padang pasir Hadramaveth dalam 3.4

Gurun Hadramaveth adalah 3.4 Sumeru Desert Map Expansion in Genshin Impact. Lihat tarikh pelepasan, bagaimana untuk membukanya, dan semua panduan peta Hadramaveth di sini!

Senarai kandungan

Cara Membuka Kunci Gurun Hadramaveth

Cara sampai ke padang pasir

Genshin - Gurun Hadramaveth

!

Anda juga ingin membuka kunci tahap pelepasan yang lebih tinggi kerana beberapa kawasan di Gurun Hadramaveth terkunci di belakang mekanik ini.
Panduan Peta Sumeru Penuh

Peta Desert Hadramaveth

Peta penuh Gurun Hadramaveth

Impak Genshin - Sumeru Hadramaveth (dipotong)

Gurun Hadramaveth terletak di sebelah kanan atas rantau Sumeru. Ini sebahagian daripada padang pasir Sumeru tetapi dicirikan oleh ribut pasir yang mengamuk, berputar.

Panduan peta sumeru lain

Panduan peta Sumeru
Genshin - Kawasan Hutan Hujan SumeruKawasan hutan hujan
Genshin - Kawasan Gurun SumeruKawasan padang pasir
Pasir merah yang hebat Gurun Hadramaveth Girdle of the Sands

Lokasi Gurun Hadramaveth yang terkenal

Panduan Lokasi Desert Hadramaveth yang terkenal
Dendroculus Kuil Titik jalan Bintik -bintik ikan
Anjing laut suci Buah catur Peranti pengaktifan Slates batu
Pasir pupa Papan klip Dada yang luar biasa Halaman enigmatic
Dada harta Sudut pandangan Seelies

Kawasan bawah tanah Hadramaveth

Panduan Eksplorasi Hadramaveth

Panduan Eksplorasi Apa ini
Genshin - Hadramaveth ClearancePelepasan Pelepasan diperlukan untuk meneroka seluruh kawasan padang pasir Sumeru sepenuhnya. Semakin tinggi tahap pelepasan anda, semakin banyak kawasan yang boleh anda akses.
Genshin - Hadramaveth vortexes atmosferaVorteks atmosfera Keadaan medan yang menyembunyikan pelbagai perkara: haiwan, teka -teki, dan juga beberapa dendroculi! Gunakan alat liloupar untuk membersihkan vorteks atmosfera.
Genshin - Hadramaveth SandstormsRibut pasir Ribut pasir adalah ciri yang menentukan di Hadramaveth. Mereka mengurangkan penglihatan semasa penjelajahan. Gunakan alat liloupar untuk membersihkan ribut pasir.
Genshin - Pupa Grease Pasir di Terowong WenutTerowong Wenut Tunnel Wenu adalah sistem terowong bawah tanah yang membawa anda ke gua -gua padang pasir Hadramaveth. Ia juga merupakan sumber utama pupa gris pasir.

Gurun Objektif Utama Hadramaveth

Gurun Panduan Objektif Hadramaveth
Impak Genshin - Buka Pintu KunoCara Membuka Pintu Kuno Impak Genshin - Pulihkan kuasa ke lengan kiri mesin gergasiCara memulihkan kuasa ke lengan kiri
Impak Genshin - Cara Mengaktifkan Peranti dan Buka PintuAktifkan peranti dan buka pintu gerbang

Domain Gurun Hadramaveth

Gurun Domain Hadramaveth Satu Masa

Hadramaveth Domain & Unlock Guides
Impak Genshin - Fane PanjavaheFane of Panjvahe Bandar Si mati

Hadramaveth Desert Quests

Gurun pencarian dunia hadramaveth

Hadramaveth Quest Guides
The Dirge of Bilqis Musuhnya marah seperti perairan yang hebat. Tadhla the Falcon
Apocalypse hilang Bergembira dengan saya, kerana apa yang hilang kini dijumpai Kebijaksanaan telah membina rumahnya, dia telah menundukkan tujuh tiangnya
Kuil di mana pasir mengalir seperti air mata Fecundity yang dimasukkan ke bukit: Bahagian I Fecundity Dune-Dune: Bahagian II
Fecundity yang dimasukkan Dune: Bahagian III Impian abadi, yang pernah subur “The Falcon’s Hunt”
The Fallen Falcon Kerana penghakimannya sampai ke langit Jadikan anak panah yang cerah, kumpulkan perisai.
Lihatlah, tanda itu datang seperti pencuri.

Teka -teki Gurun Hadramaveth

Semua jenis teka -teki di Gurun Hadramaveth

Panduan teka -teki Apa ini
Kolam renang & spouts cascade Kolam Cascade adalah teka -teki pasir di Gurun Hadramaveth. Tembak dan tekan Spout Cascade untuk melepaskan aliran pasir dan selesaikan teka -teki.
GENSHIN - Hadramaveth menghancurkan batuBatu berlapis Batu -batu cuaca hanya boleh dimusnahkan dengan mengikat wenut untuk menyerang di mana batu -batu itu.
GENSHIN - Hadramaveth melanda obeliskObelisks Obelisks celak berlapis skrip biru di Gurun Hadramaveth. Serang batu sehingga corak batu obelisk.
Genshin - Mekanisme Hadramaveth RuneMekanisme rune Mekanisme rune digunakan untuk menghilangkan buasir pasir yang menyembunyikan mekanisme lain di gurun keras, seperti beralih ke teka -teki.
Genshin - Hadramaveth Primal Sandglass - Cara Menyelesaikan 02Sandglass Primal Primal Sandglass adalah teka -teki yang melibatkan mengaktifkan sandglasses gergasi dalam had masa. Ganjaran teka -teki ini dengan dada harta karun yang mengandungi barang -barang yang berharga.
Genshin - Obelisk PrimalObelisk Primal Obelis Primal adalah teka -teki monumen kuno yang memerlukan meterai suci untuk menyelesaikan teka -teki.
Genshin - Sambungkan dua rasuk penghantaran ke satu selDual-fasa sel tidak pernah menjadi sel Sel dwi-fasa tidak pernah menyerupai sel everlight tetapi memerlukan dua rasuk penghantaran di setiap sisi mekanisme untuk menyelesaikan teka-teki.
Impak Genshin - Mekanisme yang mengalihkan sinar cahayaTingkap Runic dan Runic Pane Switch Tingkap Runic dan Runic Pane Switch adalah mekanisme penjelajahan yang memerlukan anda mengalihkan sinar cahaya melalui tingkap dan tarik tuil.
Genshin - Cara Mendapatkan Kenangan Oasis Abadi 1Kenangan Oasis Abadi Kenangan Oasis Abadi adalah barang -barang yang membolehkan anda menyelesaikan teka -teki takhta bunga untuk mendapatkan ganjaran.