Genshin Impact Slow Download: One Easy Fix Untuk Meningkatkan Kelajuan Muat Turun Anda | PC Gamer, Cara Meningkatkan Genshin Impak Kelajuan Muat Turun Perlahan – Tweak Gamer

Cara Meningkatkan Kesan Genshin Kelajuan Muat Turun Perlahan

Adakah anda mahu bermain kesan Genshin? Anda mungkin menghadapi Genshin Impak Muat turun Perlahan Isu semasa memasang atau mengemas kini kesan kelainan. Catatan ini dari Minitool Partition Wizard menunjukkan cara menyelesaikan masalah ini.

Anda mungkin boleh memperbaiki kelajuan muat turun yang sangat perlahan dengan Genshin Impact dengan hanya mematikannya dan lagi

Sekiranya anda terjebak berjam-jam menunggu untuk memuat turun RPG Terbuka Dunia Terbuka Percuma yang baru ini, inilah cepat.

Genshin Impact adalah RPG percuma untuk bermain-main yang kelihatan seperti klon Zelda: Nafas Wild, tetapi dengan sistem perkembangan gaya Gacha di mana anda membuka kunci watak-watak baru dan menjarah dari titisan rawak. Walaupun akar permainan mudah alih itu mempunyai dunia terbuka yang besar, cerita yang penuh dengan suara, dan pertempuran juga sangat menyeronokkan. Ia dikeluarkan hanya hari ini di PC, Mobile, dan PS4 (dengan sokongan silang antara PC dan Mobile), tetapi jika anda cuba memuat turunnya, anda mungkin akan berjalan ke beberapa kelajuan muat turun yang suram.

Nasib baik, ada masalah yang mudah: Cuba jeda muat turun melalui pelancar dan sambung semula. Anda tidak akan kehilangan kemajuan, tetapi banyak pemain melaporkan bahawa ia meningkatkan kelajuan mereka dengan ketara -dan ia bekerja untuk saya dan editor lain juga. Saya terjebak melihat muat turun 10 jam yang berlaku pada 0 yang sengsara.3MB/s, tetapi selepas berhenti dan meneruskan muat turun beberapa kali saya dapat mendapatkan sehingga 1.7MB/s. Itu masih mengerikan, tetapi mencukur muat turun saya hingga hanya dua jam, yang lebih mudah diterima.

Sekiranya itu tidak berfungsi, anda juga boleh mencuba keluar pelancar sepenuhnya dan memulakannya semula. Sekali lagi, anda tidak akan kehilangan kemajuan muat turun, tetapi ada peluang yang baik anda akan melihat kelajuan yang lebih baik. Sekiranya anda tidak, terus berusaha untuk berhenti sejenak atau keluar muat turun beberapa kali. Nampaknya benar -benar rawak: kadang -kadang muat turun akan menjadi lebih teruk, masa lain ia akan mengambil kelajuan. Sama ada, kesan Genshin hanya muat turun 15GB, jadi tidak akan diperlukan juga lama jika anda berjaya mendapatkannya lebih tinggi daripada 1MB/s.

Apa yang tidak jelas, bagaimanapun, adalah apa yang menyebabkan muat turun yang perlahan di tempat pertama. Impak Genshin dibangunkan oleh Mihoyo, yang berpusat di Shanghai. Sekiranya pelayan juga terletak di sana, itu dapat menjelaskannya. Walaupun permainan terasa seperti itu keluar dari biru, mungkin juga ada juga Ramai orang yang cuba memuat turunnya sekarang dan pelayan berada dalam kapasiti. Sama ada, beri nasihat di atas, pukulan dan lihat apakah ia membantu. Kami akan mengemas kini kisah ini jika kami mendapat lebih banyak petua.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Steven Messner

Dengan lebih dari 7 tahun pengalaman dengan pelaporan ciri yang mendalam, misi Steven adalah untuk mencatat cara-cara menarik yang permainan merentasi kehidupan kita. Sama ada peperangan dalam permainan yang besar di MMO, atau lori jarak jauh yang beralih kepada permainan untuk melindungi mereka dari kesepian jalan terbuka, Steven cuba menggali cerita-cerita terbesar PC yang paling tidak. Cintanya dalam permainan PC bermula sangat awal. Tanpa wang untuk dibelanjakan, dia menghabiskan sepanjang hari menonton Bar Kemajuan pada muat turun 25MB Heroes of Might and Magic 2 yang dia bermain selama sekurang -kurangnya seratus jam. Itu adalah demo yang baik.

Beard Starfield hanya mendapat lebih terperinci dengan mod ini

Studio Kesan Khas Lord of the Rings Rings membuat permainan hobbit yang selesa

Cara Meningkatkan Kesan Genshin Kelajuan Muat Turun Perlahan

Kelajuan muat turun Genshin Impact terlalu lambat, inilah cara anda dapat meningkatkannya.

Oleh Kailash Dikemas kini terakhir 22 Okt, 2020

Cara Meningkatkan Kesan Genshin Kelajuan Muat Turun Perlahan

Peminat akan menjadi Gaga atas yang baru -baru ini dikeluarkan secara percuma untuk memainkan kesan Genshin. Untuk bermain permainan, penting pertama dapat memuat turunnya. Walau bagaimanapun, jika anda sudah cuba memuat turun permainan, anda mungkin akan menyedari bahawa kelajuan muat turun impak Genshin perlahan. Sebenarnya, ia sangat perlahan. Nah, tidak ada yang perlu dibimbangkan sekarang kerana sesetengah pemain yang menyala minda telah menemui pembetulan mudah untuk melambatkan muat turun. Sekiranya anda tertanya -tanya mengapa muat turun impak genshin begitu perlahan dan mahu menetapkan untuk itu, teruskan membaca panduan ini dan anda akan mendapat semua jawapan anda.

Cara Memperbaiki Genshin Impak Kelajuan Muat Turun Perlahan

Pembetulan mudah untuk kesan kelajuan muat turun Genshin adalah untuk menjeda dan memulakan semula muat turun. Ini mungkin terdengar gila, tetapi ia berfungsi. Ramai pemain telah melaporkan bahawa mereka dapat membetulkan masalah kelajuan muat turun Genshin Impak dengan penyelesaian ini. Sebenarnya, saya sendiri dapat melompat kelajuan muat turun kesan genshin dari 0 yang sengsara.4m/s ke kekalahan 1.9m/s. Rakan sekerja saya mendapat hasil yang serupa. Jadi yang perlu anda lakukan ialah masuk ke kedai, jeda muat turun, dan kemudian mulakan semula muat turun.

Terdapat cara alternatif juga untuk meningkatkan kelajuan muat turun kesan Genshin. Anda boleh menutup klien sisi permainan dan melancarkannya. Tidak perlu risau kerana kemajuan muat turun anda akan disimpan dan anda tidak perlu memulakan.

Ini adalah dua cara di mana anda boleh memperbaiki masalah kelajuan muat turun kelajuan kelajuan genshin. Sekiranya anda dapat mengalahkan masalah muat turun Genshin Impact dan masuk ke dalam permainan, disarankan untuk membaca panduan kami pada permainan. Anda boleh membaca panduan kami tentang cara menghidupkan semula watak, cara meningkatkan bar stamina, atau bagaimana untuk meningkatkan kedudukan pengembaraan dalam kesan keledar. Membaca panduan ini akan membantu anda bergaul dan maju dengan cepat dalam permainan.

Untuk maklumat lanjut, petua dan helah terkini periksa panduan wiki impak kami.

4 Cara untuk Memperbaiki Genshin Impak Muat Turun Perlahan Muat Turun Dengan Mudah

Adakah anda mahu bermain kesan Genshin? Anda mungkin menghadapi Genshin Impak Muat turun Perlahan Isu semasa memasang atau mengemas kini kesan kelainan. Catatan ini dari Minitool Partition Wizard menunjukkan cara menyelesaikan masalah ini.

Cara memuat turun kesan Genshin pada PC

Genshin Impact adalah permainan peranan tindakan bebas untuk bermain yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Mihoyo. Permainan ini mempunyai persekitaran dunia terbuka gaya anime dan sistem pertempuran berasaskan tindakan.

Permainan ini menawarkan kualiti skrin permainan berkualiti tinggi dan permainan yang bagus secara percuma. Ramai orang memberi ulasan positif mengenai pertempuran dan dunia terbuka permainan. Walau bagaimanapun, sesetengah orang juga boleh memberikan ulasan negatif mengenai permainan ini untuk model pengewangan permainan gacha dan endgame cetek.

Permainan ini dikeluarkan untuk Microsoft Windows, PlayStation 4, Android, dan iOS pada September 2020, PlayStation 5 pada April 2021, dan dirancang untuk pelepasan masa depan pada Nintendo Switch.

13 Alternatif Bluestacks [3 aplikasi pertama adalah yang terbaik]

13 Alternatif Bluestacks [3 aplikasi pertama adalah yang terbaik]

Catatan ini menyenaraikan 13 aplikasi seperti bluestacks yang membolehkan anda menjalankan aplikasi mudah alih di PC anda. 3 aplikasi pertama adalah pilihan terbaik.

Kebanyakan orang akan memuat turun permainan di telefon, tetapi sesetengah orang mungkin ingin memuat turun permainan ini di PC.

Berikut adalah panduan muat turun kesan Genshin yang kasar untuk pengguna PC:

 • Pergi ke laman web rasmi Genshin Impact dan klik Muat turun butang di sudut kanan atas.
 • Di tengah -tengah skrin PC, klik ikon Windows untuk mendapatkan fail pemasang impak Genshin.
 • Klik dua kali fail pemasang untuk melancarkan pemasang permainan.
 • Klik Lanjutan Untuk menukar laluan pemasangan fail, periksa Perjanjian Lesen Perisian, dan kemudian klik Install sekarang. Kemudian, permainan akan mula memasang.
 • Selepas proses pemasangan selesai, anda akan mendapat pelancar impak Genshin. Sekarang, jalankan pelancar.
 • Klik Dapatkan permainan Untuk memuat turun fail permainan Genshin Impact. Tunggu sehingga muat turun selesai, dan kemudian anda boleh mengklik Pelancaran butang untuk mula bermain permainan.

Muat turun dan pasang kesan Genshin pada PC

Petua: Sekiranya terdapat kemas kini, anda akan melihat Kemas kini butang selepas membuka pelancar. Klik Kemas kini butang dan kemudian kesan Genshin akan memuat turun dan memasang kemas kini secara automatik.

Impak Genshin gagal menyemak kemas kini [4 penyelesaian]

Impak Genshin gagal menyemak kemas kini [4 penyelesaian]

Cara Menyelesaikan Impak Genshin Gagal Memeriksa Kesalahan Kemas Kini? Sekiranya anda juga tertanya -tanya, jawatan ini adalah apa yang anda perlukan. Ia menawarkan beberapa penyelesaian.

Betulkan Genshin Impact Isu Muat Turun Perlahan

Bilakah Genshin Impak Isu Muat Turun Perlahan berlaku? Isu ini akan berlaku setelah anda menjalankan pelancar permainan. Anda boleh mendapatkan masalah ini apabila anda memasang permainan (klik Get Game) atau kemas kini permainan (klik kemas kini).

Genshin Impak Muat turun Perlahan

Kemudian, bagaimana untuk memperbaiki masalah muat turun lambat impak Genshin? Anda boleh mempertimbangkan kaedah berikut:

 1. Jeda muat turun dan kemudian teruskan muat turun. Ada peluang yang baik anda akan melihat kelajuan yang lebih baik.
 2. Tutup pelancar dan mulakan semula. Anda tidak akan kehilangan kemajuan. Kadang -kadang, kaedah ini akan meningkatkan kelajuan muat turun, tetapi kadang -kadang muat turun akan menjadi lebih teruk. Nampaknya benar -benar rawak.
 3. Periksa sambungan internet anda kerana sambungan internet yang perlahan juga boleh menjadikan kelajuan muat turun impak Genshin perlahan.
 4. Periksa pelayan. Gneshin Impact adalah permainan dalam talian dan ia mempunyai sejumlah besar pengguna. Oleh itu, pelayan mungkin turun atau sesak.

Tidak ada alasan yang jelas mengapa masalah muat turun lambat impak Genshin berlaku dan kami berharap pasukan pemaju impak Genshin dapat menyelesaikan masalah ini tidak lama lagi.

Mengapa kesan Genshin terus merosakkan PC? Bagaimana menyelesaikannya?

Mengapa impak Genshin terus merosakkan PC? Cara menyelesaikannya?

Adakah anda bermain kesan Genshin? Mengapa impak Genshin terus terhempas di PC? Adakah anda tahu bagaimana menyelesaikan masalah? Jangan risau. Berikut adalah tutorial.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Reddit