Genshin Impact Scaramouche Release Window, Leaks, Vision, Element, and Story, Genshin Impact Scaramouche – Tarikh Siaran, Membina, dan Senjata

Genshin Impact Scaramouche – Tarikh Pelepasan, Membina, dan Senjata Wanderer

Jika anda mencari lebih banyak panduan untuk membantu anda di Inazuma, kami juga mendapat senarai penuh lokasi Sakura Bloom dan lokasi Electroculus, serta Panduan Pembina Ayaka.

Semua yang anda perlu tahu mengenai Scaramouche di Impak Genshin

Scaramouche the wanderer memegang artifak ajaib

Scaramouche akhirnya datang ke Impak Genshin. Selepas bertahun -tahun spekulasi, Hoyoverse mengesahkannya Impak Genshin 3.3 Livestream Bekas Fatui Harbinger akan menjadi watak yang boleh dimainkan dalam kemas kini seterusnya. Walau bagaimanapun, dia tidak memulakan debutnya sebagai Scaramouche atau Balladeer. Mereka memanggilnya “The Wanderer.”

Hoyoverse pertama kali memperkenalkan Scaramouche di Impak Genshin 1.1 sebagai salah satu daripada sebelas fatui harbingers. Impak Genshin 3.3 akan dilancarkan pada 7 Disember sebelum akhir tahun ini, jadi peminat telah menunggu hampir dua tahun untuk memainkan Anemo Man yang disalahpahami. Inilah yang kita tahu setakat ini mengenai Scaramouche, termasuk backstory, kebolehan, dan banyak lagi.

Bilakah Scaramouche datang ke Impak Genshin?

Scaramouche secara rasmi akan menjadi watak yang boleh dimainkan di Impak Genshin 3.3, yang keluar 7 Disember 2022 sekitar 10 p.m. Timur. Seperti yang ada Impak Genshin 3.3 livestream, dia memainkan peranan utama dalam bab Interlude Archon Quest yang akan datang.

Scaramouche telah menjadi NPC yang berulang sejak acara Bintang yang Tidak Dilarang Impak Genshin 1.1. Peranan utama terakhirnya adalah sebagai penjahat dalam alur cerita Sumeru Archon Quest.

Apa peranan Scaramouche dalam plot?

Scaramouche sering muncul sebagai penjahat dalam jalan cerita rawak dan pencarian acara. Dia pertama kali menangkap mata peminat sebagai pengacau yang angkuh dan merayu kepada mereka sekarang sebagai anti-penjahat yang bermasalah namun tidak disengaja. Mengikut treler terkini, dia menjalani kehidupan barunya sebagai pengembara selepas kejadian di mana rakan sekerja Il Dottore cuba mengubahnya menjadi Tuhan.

Apa itu kisah asal Scaramouche?

Pada akhir arka Inazuma, pengembara mempunyai pilihan untuk bertanya tentang kepingan -kepingan yang hilang seperti tentang “boneka” Raiden Shogun dan jika dia mendengar apa -apa tentang adik -beradik anda. Jika anda bertanya mengenai boneka shogun, Miko menceritakan kisah “boneka prototaip” yang akhirnya menjadi Scaramouche. Boneka itu tidak berdasarkan EI sama sekali, hanya bukti konsep.

“Rancangan asalnya adalah untuk EI hanya membuangnya,” kata Miko kepada Pengembara. “Tetapi mungkin Ei menganggap ini terlalu kejam, kerana pada akhirnya dia memilih hanya untuk menutup kuasa di dalamnya.”

Ei fikir dia tidak akan sesuai untuk hidup sebagai boneka kerana dia menangis pada ciptaannya sendiri. Oleh itu, dia membiarkannya bersiar -siar sebagai persona sendiri dan hidup sebagai warganegara biasa yang biasa. Dia sepatutnya tinggal di Pavillion Shakkai sebelum menyertai Fatui. Scaramouche juga menjelaskan bahawa dia mengalami “tiga pengkhianatan” pada masa ini, yang memecahkan kepercayaannya kepada manusia.

Fatui akhirnya menarik minatnya dan salah satu “jenius eksentrik” mereka membongkar kekuasaannya dan membuat pengubahsuaian yang melebihi spesifikasi asalnya.

Mengapa mereka memanggil Scaramouche “The Wanderer”?

The Wanderer selalu menjadi nama alternatif Scaramouche. Dia nampaknya memperoleh nama itu dari penduduk setempat yang mengenali dia sebagai pengembara yang tiada tempat tinggal di sekitar kawasan mereka.

Apa itu Elemen Scaramouche?

Scaramouche secara rasmi adalah seorang Watak anemo! Hoyoverse menjatuhkan pratonton watak yang mengesahkan maklumat ini dengan reka bentuk semula Wanderernya.

The Impak Genshin Komuniti pada asalnya percaya Scaramouche akan menjadi watak elektro. Segala-galanya tentang dia dari skema warna purplishnya dan asal-usul yang berkaitan dengan archon elektro nampaknya menunjuk ke arah itu. Walau bagaimanapun, kebocoran pada bulan Julai 2022 mencadangkan bahawa dia sebenarnya akan menjadi watak anemo. Kebocoran juga mendakwa dia akan menerima reka bentuk semula watak untuk lebih sesuai dengan elemen dan lebih menyerupai watak anemo lain. Peminat tidak gembira, memandangkan mereka jatuh cinta dengan penjahat Harbinger yang memakai mangkuk dari permulaan cerita.

Cina Leaker HXG_DILUC mendakwa bahawa scaramouche akan menjadi cara anemo sebelum reka bentuk semula rasmi. Khayalannya, visi buatan yang memberi kuasa kepada akibat yang berbahaya, mungkin elektro sama dengan bagaimana Childe adalah watak hidro dengan khayalan elektro.

Apa yang saya perlukan untuk bertani untuk scaramouche?

Bahan Pertanian Scaramouche sudah tersedia terima kasih kepada Impak Genshin pangkalan data. Berikut adalah rundown cepat dari syaitan deviltakoyaki mengenai apa yang diperlukan oleh peminat untuk bahan kenaikan dan bakatnya.

Genshin Impact Scaramouche – Tarikh Pelepasan, Membina, dan Senjata Wanderer

Adakah dia akan melakukan fandango? Inilah yang kita tahu mengenai Scaramouche Genshin Impact.

Scaramouche dalam kesan Genshin

29 November 2022: Banner Wanderer akan bermula pada 7 Disember.

Apa yang kita tahu setakat ini Genshin Impact Scaramouche? Scaramouche adalah watak yang boleh dimainkan dalam permainan dunia terbuka besar Mihoyo, walaupun dia juga diselubungi misteri.

Yang diisytiharkan diri Mengembara Dari Inazuma pertama kali muncul semasa acara awal dalam permainan pada tahun 2020 dan menubuhkan dirinya sebagai antagonis. Sejak itu, bagaimanapun, kita melihat dan mendengar apa -apa tentang harbinger ke -6 fatui, sehingga cerita Sumeru. Versi 3.2 menjanjikan bos melawan

Jika anda mencari lebih banyak panduan untuk membantu anda di Inazuma, kami juga mendapat senarai penuh lokasi Sakura Bloom dan lokasi Electroculus, serta Panduan Pembina Ayaka.

Berapakah tarikh pelepasan pengembara?
Apa yang kita tahu mengenai Scaramouche sebagai watak yang boleh dimainkan?
Apa yang kita tahu mengenai scaramouche ketika pertarungan bos balladeer?
Siapa scaramouche dalam kesan kelainan?
Bilakah Tarikh Siaran Scaramouche Impak Genshin?

Berapakah tarikh pelepasan pengembara?

The Wanderer, juga dikenali sebagai Scaramouche, akan melepaskan 7 Disember dengan sepanduk bintangnya sendiri. Dia akan disertai oleh Arataki Itto Rerun, dan Faruzan 4-bintang baru, bertindak sebagai unit sokongan baginya.

Apa yang kita tahu mengenai Scaramouche sebagai watak yang boleh dimainkan?

The Wanderer adalah pengguna anemo, yang mempunyai pemangkin. Kit yang boleh dimainkannya mula kelihatan sangat menarik. Kemahiran Elementalnya adalah untuk mencipta cincin anemo, ketika dia levitates dan serangan dari atas. Cincin menyebar ke kabut semasa pecahnya. Nampaknya pecah unsurnya dapat memberikan penggemar bergantung kepada unsur -unsur lain yang terlibat dengannya; Pyro menimbulkan kemahiran serangan, Hydro memanjangkan tempoh, dan Cryo dapat menaikkan kadar serangan.

Burujnya, bernama Peregrinus, seolah -olah berusaha untuk meningkatkan kelajuan dan serangan, dan mengurangkan cooldown. Serangannya telah disamakan dengan Venti dan Raiden setakat ini.

Senjata Scaramouche di Genshin Impact

Scaramouche akan menggunakan pemangkin dan menjadi yang terbaik untuk huru -hara seperti Shikanoin Heizou yang baru dikeluarkan. Sebagai bintang 5, Scaramouche akan dibebaskan bersama senjata 5-bintang baru yang akan bermain dengan kekuatannya. Kebocoran baru-baru ini memaparkan pemangkin 5 bintang bernama Alaya, yang mempunyai beberapa penggemar pertempuran yang serius. Ini mungkin akan menjadi senjata Wanderer.

Buat masa ini apa yang boleh kita cadangkan ialah pemangkin berikut:

Artefak mana yang harus digunakan oleh scaramouche?

Masih awal untuk membuat spekulasi di mana artifak kita akan menggunakan yang terbaik untuk scaramouche, dan sebagai pelepasan bintang 5 yang penting, ada peluang bahawa set baru akan dikeluarkan hanya untuknya.

Set Gladiator nampaknya menjadi pilihan yang baik, seperti juga Venerer Viridescent, untuk menambah serangan dan pertahanan atau kerosakan anemo.

Apa itu Visi Elemental Scaramouche?

Visi Scaramouche kini disahkan sebagai Anemo. 3.2 cerita mungkin akan menjelaskan bagaimana dia datang untuk meninggalkan penglihatan elektro di belakangnya, dan mengapa Anemo kini menjadi elemen pilihan barunya.

Bahan apa yang akan diperlukan oleh scaramouche?

Lebih banyak keperluan dan kit Scaramouche telah bocor baru -baru ini, dan kami telah melihat apa yang kita perlukan untuk menanam di hadapan pembebasannya sebagai watak yang boleh dimainkan:

 • Permata Turquoise Vayuda
 • Rukkhashava Cendawan
 • Kaliber kekal (dijatuhkan oleh Aeonblight Drake)
 • Old, Kageuchi, dan pengawal tangan terkenal
 • Ajaran, panduan kepada, falsafah praxis

Apa yang kita tahu mengenai scaramouche ketika pertarungan bos balladeer?

Perjuangan bos Scaramouche – kini disahkan dinamakan Shouki no Kami telah dijangkakan untuk masa yang lama, dan akhirnya kami mendapat kebocoran seperti apa. Ia akan ditambah sebagai impak kelainan 3.2 bos mingguan, dan sebahagian daripada 3.2 cerita.

Kami melihat elemen utama serangan balladeer sebagai elektro, tetapi seperti bos lain, dia juga mempunyai unsur -unsur lain di bawah kawalannya. Jangkakan Pyro dan Cryo akan datang, dan sediakan watak perisai anda.

Bos itu sendiri sangat besar dan merupakan musuh terbesar yang akan ditemui oleh pelancong di Teyvat setakat ini. Ia pasti sangat menakutkan dengan petir dan kilatnya.

Siapa scaramouche dalam kesan kelainan?

Scaramouche diperkenalkan semasa pencarian acara pada tahun 2020; Bintang yang tidak dapat dipertahankan. Di sinilah dia bertemu dengan pengembara, dan cuba menyerang mereka, hanya dihentikan oleh ahli astrologi Mona membantu pengembara melarikan diri. Dia kemudian hilang dari cerita sebentar.

Kami tidak melihatnya selama lebih setahun, sehingga pencarian cerita Inazuma, khususnya pada titik di mana pengembara menyiasat kilang delusi. Dia adalah yang menjalankan operasi dan di hujung penjara bawah tanah, cuba mengubah pengembara menjadi bahan khayalan. Yae Miko dengan bersyukur menyelamatkan hari dan broker berurusan dengannya untuk gnosis Raiden Shogun-aka, perkara berbentuk catur berwarna-warni yang semua dari Tujuh mempunyai.

Bercakap tentang Shogun Raiden, ini membawa kita kepada penciptaan Scaramouche: dia sebenarnya ujian untuk penciptaan boneka yang kini digunakan sebagai Raiden Shogun. Iaitu, dia bukan manusia yang sebenar. Ini mungkin menjelaskan keperibadiannya yang agak tajam dan mengapa dia tidak bermain dengan baik dengan orang lain.

Dia adalah ke -6 Fatui Harbingers – The Balladeer – setelah naik melalui pangkat terima kasih kepada bakatnya yang unik. Dia tidak dilihat dalam treler yang memaparkan semua Harbingers, kerana dia telah memotong hubungan dengan mereka dan hilang selepas kegagalan kilang delusi.

Anda akan gembira mengetahui bahawa dalam beberapa baris dan tajuknya yang ada, terdapat banyak rujukan kepada Queen’s Bohemian Rhapsody – mungkin satu -satunya media yang dikenali lain yang memaparkan istilah ‘Scaramouche’.

Bilakah Tarikh Siaran Scaramouche Impak Genshin?

Buat masa ini, hanya ada khabar angin dan kebocoran yang mengelilingi kemungkinan pelepasan untuk scaramouche. Pada masa ini, dia dianggap pembebasan dalam versi 3.3 pada awal. Dia hampir pasti akan menjadi bintang 5 dengan sepanduknya sendiri.

Versi 3.1 memperkenalkannya kembali ke dalam cerita, dan versi 3.2 adalah tempat pertarungan bosnya akan masuk. Seperti Tartaglia dan Raiden Shogun, kita perlu mendapatkan ini terlebih dahulu sebelum kita dapat bermain sebagai watak ‘ditebus’!

Untuk lebih banyak kandungan Genshin dan kebocoran, lihat halaman kami pada 3 yang akan datang.2 kemas kini, dan jadual spanduk untuk siapa yang akan kita dapatkan pada masa akan datang.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah kesan Genshin kami, hanya permainan mudah alih, dan halaman panduan OMG.

Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.

Scaramouche disahkan dalam impak kelainan: kebolehan & khabar angin pengembara

Scaramouche dalam kesan Genshin

Hoyoverse

Scaramouche dikabarkan akan dibebaskan dalam 3.3 kemas kini.

Kebocoran akhirnya membuahkan hasil: Scaramouche akan menjadi watak yang boleh dimainkan dalam kesan Genshin. Dinamakan The Wanderer, Penciptaan Raiden Ei dan salah satu antagonis utama permainan kini boleh menyertai pesta anda. Inilah kebolehannya yang bocor dan tarikh pelepasan yang dikhabarkan.

Harus Scaramouche, masa anda telah tiba. Setelah banyak kebocoran yang mengasyikkan penambahan antagonis kepada jadual yang boleh dimainkan oleh Genshin Impact, Hoyoverse telah mengesahkan lebih awal daripada versi 3.2 pergi secara langsung.

Artikel berterusan selepas iklan

Dinamakan Wanderer, selepas tag Fatui Harbinger, anda akan dapat merekrut Scaramouche untuk parti anda dalam masa terdekat di Genshin Impact.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebelum itu, terdapat banyak kebocoran dan khabar angin mengenai kebolehannya, tarikh pelepasan, dan banyak lagi. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai ketibaan Scaramouche di Genshin Impact sebagai The Wanderer.

Kandungan

 • Adakah terdapat tarikh pelepasan scaramouche dalam kesan Genshin
 • Kebolehan scaramouche dalam kesan kelainan
 • Cerita Scaramouche di Genshin Impact

Scaramouche berdiri di hutan

Scaramouche akan datang ke Genshin Impact sebagai watak yang boleh dimainkan – akhirnya.

Adakah terdapat tarikh pelepasan scaramouche dalam kesan Genshin?

Tarikh pelepasan Scaramouche di Genshin Impact sebagai pengembara belum 100% disahkan lagi, tetapi masa pemasaran titisan semua tetapi mengesahkan dia akan dibebaskan sebagai sebahagian daripada Versi 3.3.

Artikel berterusan selepas iklan

Impak Genshin Versi 3.3 dijangka hidup lewat pada tahun 2022-sekitar pertengahan Disember-jadi pastikan mata anda dikupas menjelang Krismas untuk sebarang berita pelepasan scaramouche.

Seorang pemecah juga mendakwa dia akan berada di bendera yang sama dengan Faruzan, watak empat bintang yang akan datang yang disahkan pada masa yang sama.

Artikel berterusan selepas iklan

Kebocoran kebocoran scaramouche dalam kesan genshin

Scaramouche belum mempunyai kemahiran elemen dan unsur pecah secara rasmi diturunkan, tetapi itu belum menghentikan bocor dari menyelidiki kebolehan pengguna pemangkin Anemo. Berikut adalah butiran awal kebolehan Scaramouche, ihsan Impak Madu:

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Kemahiran Elemental

Hanega: Fushi Kakka

Scaramouche menumpukan kuasa angin untuk melepaskan diri dari belenggu bumi, berurusan dengan anemo dmg sebelum melompat ke udara dan memasuki keadaan angin. Apabila windfood aktif, pengembara memasuki keadaan melayang yang berterusan, dengan peningkatan normal dan serangan AOE dan DMG.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Serangan yang dikenakan tidak lagi memakan stamina. Walaupun keadaan ini aktif, pergerakan Wanderer mendapat sifat berikut:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Berterusan memakan mata penghuni langit untuk mengekalkan keadaan melayang ini.
 • Semasa berlari, titik tempat tinggal tambahan akan dimakan untuk pengembara ke udara. Memegang Sprint akan menyebabkan penggunaan titik langit yang berterusan untuk mengekalkan kelajuan.
 • Jumping membelanjakan titik-titik langit tambahan untuk meningkatkan ketinggian melayang, lompat memegang akan menyebabkan penggunaan titik langit yang berterusan untuk meningkatkan ketinggian melayang.

Elemental Burst

Kyougen: shikiraku ganas

Artikel berterusan selepas iklan

Scaramouche memampatkan atmosfera menjadi vakum tunggal yang mengisar semua masalah, berurusan dengan pelbagai contoh AOE Anemo DMG. Sekiranya watak itu berada dalam keadaan angin kerana kemahiran Hanega: Fushi Kakka, Negeri Windfavored akan berakhir selepas pemutus.

◆ The Wanderer
◆ Eons adrift
◆ Kesusahan yang tidak terkira, ujian tidak dapat diketahui
◆ Anemo
◆ Peregrinus #Genshinimpact #wanderer Pic.Twitter.com/xrhmlh8u58

– Genshin Impact (@GenshiniMPact) 31 Oktober 2022

Cerita Scaramouche di Genshin Impact

Scaramouche pada asalnya dicipta oleh Beelzebul (Raiden EI) untuk menguji jika dia boleh membuat badan boneka. Ketika ujian itu berjaya, EI kemudian memeterai kuasa Scaramouche dan kemudian melepaskannya ke Inazuma.

Artikel berterusan selepas iklan

Malangnya, boneka yang hidup ini jatuh ke tangan fatui yang membuka kunci kuasa tertutupnya. Menjadi ciptaan langsung dari archon elektro, Scaramouche memegang kuasa yang luar biasa dan dengan cepat mendapati dirinya mendakwa tidak. 6 pangkat di kalangan sebelas harbingers Fatui.

Artikel berterusan selepas iklan

Sama ada pengembara akan akhirnya dapat mengelak kuasa Scaramouche atau membawanya dari cengkaman Fatui masih harus dilihat.

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang kita ketahui sekarang mengenai Scaramouche menjelang pelepasan rasminya. Sementara itu, pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua berita dan kemas kini terkini.