Genshin Impact Scaramouche Banner Release Tarikh, Kemampuan, dan banyak lagi | Loadout, Genshin Impact Scaramouche Banner Tarikh dan Kemampuan | Pcgamesn

Genshin Impact Scaramouche Banner Tarikh dan Kemampuan

Mora dibelanjakan apabila tunduk dan pemangkin menurun sebanyak 50%.

Genshin Impact Scaramouche Banner Tarikh, kebolehan, dan banyak lagi

Genshin Impact Scaramouche Banner: Wanderer

Impak Genshin Versi 3.3 hampir kepada kami, dan dengan itu datang kesan Genshin Banner Scaramouche. Ditetapkan untuk menjadi salah satu pemaju watak yang paling menarik Hoyoverse yang pernah diperkenalkan ke dalam permainan gacha hit, Scaramouche- atau pengembara ketika dia secara rasmi berlalu sekarang- adalah pengguna pemangkin anemo lima bintang yang membungkus banyak api, kuasa angin.

Dalam panduan ini, kami akan memberikan rundown penuh ketika Scaramouche akan datang ke Genshin Impact 3.3 spanduk, serta kebolehannya, bakat, dan burujnya. Sekiranya anda ingin mendapatkan yang terbaik daripada dia, pastikan anda berunding dengan panduan binaan scaramouche kami.

Tarikh Siaran Banner Scaramouche

Hoyoverse telah mengesahkan bahawa tarikh pelepasan banner Scaramouche adalah 7 Disember. Di samping Wanderer, sepanduk-yang digelar ‘dari Ashes Reborn’-akan menampilkan sokongan empat bintang Faruzan, serta Gorou dan Yanfei yang juga akan menerima kadar up-up.

Sekiranya tarikh terdengar biasa, itu kerana ia bertepatan dengan impak Genshin 3.3 tarikh pelepasan.

Kebolehan mengembara

Kebolehan pengembara menjadikannya ancaman udara yang besar, menjadikannya salah satu watak DPS yang paling dinamik Hoyo telah dibebaskan lagi. Walau bagaimanapun, kuasa ini datang dengan kos titik Kuugoryoku – mekanik baru yang beroperasi dengan cara yang sama seperti bar stamina standard.

Untuk memaksimumkan kekuatan kebolehannya, anda akan mahu menanam banyak bahan scaramouche.

Serangan Biasa – Yuuban Meigen

 • Serangan biasa: Melakukan sehingga tiga serangan menggunakan bilah angin, berurusan anemo dmg.
 • Serangan yang dikenakan: Menggunakan sejumlah stamina, mengumpulkan tekanan angin yang tinggi, dan berurusan dengan anemo dmg selepas masa pemutus pendek.
 • Serangan menjunam: Memanggil kuasa Anemo, pengembara menjunam ke arah tanah dari udara, merosakkan semua lawan di jalannya. Tawaran aoe anemo dmg atas kesan dengan tanah.

Kemahiran Elemental – Hanega: Song of the Wind

Menumpukan kuasa angin untuk melepaskan diri dari belenggu bumi, berurusan dengan anemo dmg sebelum melompat ke udara dan memasuki keadaan angin.

Windfood

The Wanderer tidak dapat melakukan serangan terjun di negeri ini. Apabila dia menggunakan serangan normal dan dikenakan, mereka akan ditukar kepada Kuugo: Fushoudan dan Kuugo: Toufukai masing -masing; DMG yang mereka berurusan dan AoE mereka akan meningkat, dan DMG mereka akan dianggap normal dan dikenakan serangan DMG masing -masing. Kuugo: Toufukai tidak akan menggunakan stamina.

Pengembara akan berlegar secara berterusan pada masa ini. Walaupun keadaan ini aktif, pergerakan Wanderer mendapat sifat berikut:

 • Terus memakan mata Kuugoryoku untuk mengekalkan keadaan melayang ini.
 • Semasa berlari, mata Kuugoryoku tambahan akan dimakan untuk pengembara untuk mempercepatkan udara. Memegang pecut akan menyebabkan penggunaan titik Kuugoryoku berterusan untuk mengekalkan kelajuan. Kesan ini akan menggantikan pecut lalai.
 • Jumping membelanjakan titik Kuugoryoku tambahan untuk meningkatkan ketinggian melayang. Memegang lompatan akan menyebabkan penggunaan titik Kuugoryoku berterusan untuk terus meningkatkan ketinggian.

Kehabisan titik Kuugoryoku akan menamatkan keadaan angin.
Pelakon kedua dalam tempoh angin juga akan menamatkannya.

Elemental Burst – Kyougen: Lima Padanan

Memampatkan atmosfera menjadi vakum tunggal yang mengisar semua masalah, menangani pelbagai contoh AOE Anemo DMG.
Sekiranya watak itu berada dalam keadaan angin kerana kemahiran “Hanega: Song of the Wind,” Negeri Windfavored akan berakhir selepas pemutus.

Genshin Impact Scaramouche Banner: Wanderer Menggunakan Elemental Burstnya

Wanderer Pasif Bakat

Bunga Jade-Claimed

Jika Hanega: Song of the Wind bersentuhan dengan Hydro/Pyro/Cryo/Electro apabila ia dilepaskan, contoh keadaan angin ini akan mendapat buffs mengikut elemen yang dihubungi:

 • Hidro: Topi titik Kuugoryoku meningkat sebanyak 20.
 • PYRO: ATK meningkat sebanyak 30%.
 • Cryo: Kadar kritikan meningkat sebanyak 20%.
 • Electro: Apabila serangan normal dan dikenakan melanda lawan, 0.8 tenaga akan dipulihkan. Tenaga boleh dipulihkan dengan cara ini sekali setiap 0.2s.

Anda boleh mempunyai sehingga dua jenis penggemar ini secara serentak.

Gales of Reverie

Ketika pengembara itu memukul lawan dengan Kuugo: Fushoudan atau Kuugo: Toufukai di negara itu, dia mempunyai peluang 16% untuk mendapatkan kesan keturunan: pada masa yang akan datang, pengembara itu mempercepatkan di udara ketika dalam keadaan ini dari keadaan angin, ini Kesan akan dikeluarkan, contoh percepatan ini tidak akan memakan sebarang titik Kuugoryoku, dan dia akan melepaskan empat anak panah angin yang menangani 35% daripada ATKnya sebagai Anemo DMG masing -masing.

Bagi setiap Kuugo: Fushoudan dan Kuugo: Toufukai yang tidak menghasilkan kesan ini, serangan seterusnya terhadap jenis tersebut akan mempunyai peluang meningkat sebanyak 12%. Pengiraan pengeluaran kesan dilakukan sekali setiap 0.1s.

Strum angin berputar

Mora dibelanjakan apabila tunduk dan pemangkin menurun sebanyak 50%.

Wanderer Constellations

Shoban: bulu ostentatious

Ketika berada di keadaan angin, serangan SPD Kuugo Wanderer: Fushoudan dan Kuugo: Toufukai meningkat sebanyak 10%.

Di samping. Anda mesti membuka kunci bakat pasif “Gales of Reverie” yang pertama.

Niban: Isle Moonlit di tengah -tengah gelombang putih

Ketika berada di keadaan angin, Kyoen: Lima pertunjukan upacara akan menyaksikan DMGnya meningkat sebanyak 4% setiap titik perbezaan antara jumlah maksimum titik Kuugoryoku yang berbeza dengan kapasiti sekarang Kuugoryoku ketika menggunakan kemahiran ini.

Melalui kaedah ini, anda boleh meningkatkan Kyougen: DMG Play Lima Ceremonial dengan maksimum 200%.

Sanban: Kusemai Moonflower Kusemai

Meningkatkan Tahap Kyougen: Lima Majlis Upacara dengan Tiga. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

Yonban: Tetapkan terpaut ke musim bunga

Ketika Casting Hanega: Song of the Wind, Sekiranya bakat pasif “Bunga-Bunga Jed” dicetuskan, watak itu akan mendapat buffs dalam surat-menyurat kepada jenis elemental yang dihubungi, dan juga mendapatkan buff yang tidak dicatatkan secara rawak. Maksimum 3 penggemar elemen yang sepadan boleh wujud secara serentak.

Anda mesti membuka kunci bakat pasif “bunga jed yang diklaim” terlebih dahulu.

Matsuban: pencahayaan kuno dari luar negara

Meningkatkan Tahap Hanega: Song of the Wind dengan tiga. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

Shugen: Sway melankolik langsir

Apabila Wanderer secara aktif mencecah lawan dengan Kuugo: Fushoudan Semasa berada di keadaan angin, kesan berikut akan berlaku:

 • Tawaran contoh tambahan Kuugo: Fushoudan pada kedudukannya melanda, berurusan dengan 40% daripada DMG asal serangan itu. DMG ini akan dianggap serangan biasa dmg.
 • Ketika pengembara jatuh di bawah 40 mata Kuugoryoku, mengembalikan 4 mata kepadanya. Titik Kuugoryoku boleh dipulihkan dengan cara ini sekali setiap 0.2s. Pemulihan ini boleh berlaku sehingga 5 kali dalam satu tempoh angin.

Lebih banyak dari beban

Aaron turun ketika Aaron tidak menembak jari kaki dalam Call of Duty MW3 atau di lubang Starfield, anda akan mendapati mereka berpura -pura mereka berada di LOL Worlds di League of Legends, atau menghidupkan semula hari -hari kemuliaan Liga Ahad mereka di FC 24 (dia/ Mereka).

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Genshin Impact Scaramouche Banner Tarikh dan Kemampuan

Genshin Impact Scaramouche Wanderer Banner: Scaramouche Seperti yang digambarkan dalam Kisah Impak Genshin, keenam dari Fatui Harbingers yang berfungsi sebagai penjahat utama yang pengembara mesti melawan

The Genshin Impact Scaramouche Banner adalah sebahagian daripada impak Genshin 3.3. Pengguna pemangkin lima bintang telah menjadi kegemaran penggemar sejak ketibaannya dalam kisah permainan terbuka dunia kembali dalam 1.2, dan penampilannya yang berulang semasa perjalanan kami di Sumeru hanya berfungsi untuk menambah bahan api ke api itu.

Semasa dalam senarai anda, artis yang dahulunya dikenali sebagai Scaramouche akan dirujuk sebagai Wanderer, untuk membezakan versi ini dari watak Genshin Impact dari asal -usul penjahatnya. Teruskan membaca untuk memberi butiran spanduk scaramouche yang penuh dengan Genshin, termasuk pecahan penuh kebolehan Wanderer.

Tarikh Siaran Banner Scaramouche

Tarikh Siaran Banner Scaramouche adalah 7 Disember, 2022 pada hari yang sama dengan kesan Genshin 3.3 tarikh pelepasan. Bannernya dipanggil dari Ashes Reborn dan ia menampilkan Faruzan, pengguna bow empat bintang yang akan datang yang juga memanfaatkan kuasa Anemo.

Kebolehan mengembara

Serangan Biasa – Yuuban Meigen

 • Serangan biasa: Melakukan sehingga tiga serangan bilah angin berturut -turut, masing -masing menimbulkan kerosakan anemo.
 • Serangan yang dikenakan: Memakan stamina untuk membina tekanan angin yang tinggi, menangani kerosakan anemo setelah masa pemutusnya selesai.
 • Serangan menjunam: Pengembara terjun ke tanah, menangani kerosakan anemo atas kesan dan menyebabkan kerosakan kepada semua musuh yang ditangkap dalam bidang kesannya.

Kemahiran Elemental – Hanega: Fushi Kakka

Wanderer memanfaatkan kekuatan angin, menangani kerosakan anemo AOE sebelum memasuki keadaan angin. Dia masih digantung di udara dan kerosakan yang ditangani oleh serangan normal dan dikenakannya meningkat selama tempoh ini.

Wanderer memakan mata penghuni langit untuk mengekalkan keadaan anginnya. Titik langit tambahan dimakan semasa berlari di udara. Anda boleh meningkatkan ketinggian penggantungan anda dengan melompat, walaupun ini juga menggunakan mata langit. Memegang sama ada pecut atau lompat menyebabkan penggunaan titik-titik langit yang berterusan untuk mengekalkan kelajuan pecut atau ketinggian penggantungan Wanderer. Negeri Wanderer’s Windfavored Berakhir Setelah semua titik penghuni langit telah dibelanjakan. Anda juga boleh mengakhiri negeri yang berang -berang dengan mengasah kemahiran Elemental Wanderer atau Pecah semasa tempoh angin.

Genshin Impact Scaramouche Wanderer Banner: Scaramouche sebagai Wanderer, versi dimainkan watak yang ditetapkan untuk muncul dalam Banner Impak Genshin yang akan datang sebagai sebahagian daripada Kemas Kini 3.3

Elemental Burst – Kyougen: Shikiraku Goimbate

Wanderer memampatkan atmosfera menjadi vakum, berurusan dengan banyak kerosakan AOE Anemo.

Wanderer Pasif Bakat

 • Strum angin berputar – Jumlah MORA yang diperlukan untuk naik busur dan pemangkin dikurangkan sebanyak 50%
 • Bunga Jade-Claimed – Jika Hanega: Fushi Kakka bersentuhan dengan unsur -unsur tertentu, negara windfavored Wanderer memperoleh penggemar tertentu yang berbeza -beza bergantung kepada elemen yang dipersoalkan. Hydro Meningkatkan Cap Point Sky-Dweller sebanyak 20, Pyro meningkatkan serangan Wanderer sebanyak 30%, dan Cryo meningkatkan kadar kritikan Wanderer sebanyak 20%. Akhirnya, Electro mengembalikan 0.6 Tenaga Setiap kali serangan biasa atau dikenakan hubungan dengan musuh, dan pemulihan tenaga ini dapat terjadi setiap 0.2s. Anda mungkin menerima sehingga dua penggemar bunga yang diklaim dengan jed yang berbeza secara serentak.
 • Gales of Reverie – Setiap kali Wanderer memukul musuh dengan serangan normal dan dikenakan, dia mempunyai peluang 16% untuk mendapatkan kesan keturunan. Ketika mengembara di keadaan angin sementara kesan keturunan aktif, dia membakar empat anak panah angin yang menangani 35% serangannya sebagai kerosakan anemo. Sprint itu sendiri tidak akan memakan sebarang titik penghuni langit, tetapi kesan keturunan dikeluarkan apabila serangan itu mencetuskan. Selepas setiap serangan biasa dan dikenakan yang tidak menjana kesan keturunan, serangan berikutnya mempunyai peluang meningkat sebanyak 12% untuk menghasilkannya. Pengiraan untuk pengeluaran kesan dilakukan sekali setiap 0.1 saat.

Wanderer Constellations

 • Shoban: mofuryu hagyou – Kelajuan serangan normal dan dikenakan Wanderer meningkat sebanyak 10% semasa keadaan angin angin.
  Niban: Ebirajima Tsuki no shiranami-Semasa keadaan angin, kerosakan pecah unsur wanderer meningkat sebanyak 3% setiap titik yang berbeza antara jumlah maksimum titik-titik langit yang berbeza dengan kapasiti langit ketika menggunakan kemahiran ini, untuk maksimum Peningkatan kerosakan sebanyak 150%.
 • Sanban: Kusemai Yugao – Meningkatkan tahap kemahiran Elemental Wanderer sebanyak tiga, untuk maksimum 15 tahap.
 • Yonban: Hanazuki Uta No Ukibane -Sekiranya pasif bunga yang diklaim jed dicetuskan semasa melemparkan Hanega: Fushi Kakka, Wanderer memperoleh kesan peningkatan yang sesuai dengan jenis unsur yang dipersoalkan, serta kesan peningkatan rawak selanjutnya.
 • Matsuban: Konjaku Torai Tono – Meningkatkan tahap pecahan elemen pengembara sebanyak tiga, untuk maksimum 15 tahap.
 • Shugen: Kasumimaku Katami Matsukaze – Setiap kali Wanderer mencecah lawan dengan serangan biasa ketika berada di keadaan angin, dia mengatasi serangan tambahan 40% sebagai kerosakan anemo, yang akan dianggap sebagai kerosakan serangan biasa. Ia juga mengembalikan empat mata penghuni langit; Pemulihan titik boleh berlaku setiap 0.2s hingga lima kali sepanjang tempoh satu keadaan angin.

Razer Deathadder V2 Pro - Genshin Impact Edition

Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer $ 139.99 Beli Sekarang Rangkaian dan Mendapat Suruhanjaya Gabungan dari Jualan Kelayakan.

Itulah segala yang kita tahu mengenai Banner Scaramouche yang akan datang dan kebolehan Wanderer yang akan datang. Pada masa ini tidak jelas di mana betul -betul Scaramouche akan ditempatkan dalam senarai peringkat Genshin Impact kami, tetapi kami bersedia untuk bertaruh Fatui Harbinger keenam akan berada di sana dengan yang terbaik. Sehingga pembebasannya, mengapa tidak menyemak impak Genshin terbaik sepanjang masa kami membina anda? 3.2 Kemas kini telah membawa kami karunia watak, dan kami mengesyorkan menghabiskan beberapa primogems pada spanduk Genshin Impact semasa – jika anda bernasib baik, lihatlah panduan kami kepada kompon Kuasa Dendro Archon berukuran pint.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.