Genshin Impact Raiden Shogun dan Kokomi Rerun Banners Terperinci – Siliconera, Genshin Impact Raiden Shogun Banner Disember 2022 Rerun – Ulasan Permainan Pakar

Genshin Impact Raiden Shogun Banner Disember 2022 Rerun

Pemerintahan Serenity adalah nama acara yang mengembalikan Raiden Shogun ke Genshin Impact sebagai watak yang boleh dilancarkan. Ia adalah Banner 1 yang aktif dan akan mempunyai roaster aksara 4-bintang yang sama sebagai Banner 2 Aktif, iaitu Azure Excursion. Jadi Genshin Impact Reign of Serenity Rerun bermula pada kira -kira 28 Disember 2022, dan akan berakhir kira -kira pada 18 Januari 2023. Anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak watak dalam Wish dan inilah senarai butiran lain.

Genshin Impact Raiden Shogun dan Kokomi Rerun Banners Terperinci

Genshin Impact Raiden Shogun dan Kokomi Rerun Banners Terperinci

The Impak Genshin Raiden Shogun dan Kokomi Sangonomiya Rerun Banners akan kembali pada 8 Mac, 2022. Menjelang penampilan sulung mereka, Mihoyo melangkah ke atas semua Fokus Empat Bintang yang akan menyertai dua bintang di sepanduk mereka. Ia juga terperinci senjata yang dipaparkan yang akan muncul dalam penyerahan epitom yang sepadan.

Kedua -dua sepanduk watak harus kelihatan biasa. Itu kerana selain daripada bintang lima yang berbeza, unit fokus empat bintang adalah sama. Kedua -dua Raiden Shogun dan Kokomi Rerun Banners akan termasuk Bennett, Sara Kujou, dan Xinyan. Kedua -dua Bennett dan Xinyan adalah watak pyro, dengan dia menggunakan pedang dan dia tanah liat. Sara adalah pemanah elektro. Sebagai peringatan, Raiden Shogun adalah watak elektro lima bintang yang menggunakan polearm. Kokomi adalah watak hidro lima bintang yang menggunakan pemangkin.

Bagi Banner Senjata, kedua-duanya menampilkan senjata lima bintang yang dibuat dengan Raiden Shogun dan Kokomi. Mereka adalah polearm kilat yang melanda dan pemangkin Moonglow abadi. Senjata empat bintang di sepanduk itu adalah Akuumaru Claymore, Favonius Lance Poliarm, Pedang Roar Lion, Moon’s Moon Bow, dan Pemangkin Serpihan Korban.

Impak Genshin tersedia untuk peranti PS4, PS5, PC, dan mudah alih. Versi Nintendo Switch sedang dibangunkan. Banner Yae Miko kini tersedia dalam permainan. Raiden Shogun dan Kokomi Rerun Banners akan kembali ke Impak Genshin pada 8 Mac, 2022. Mereka akan berjalan sehingga 29 Mac, 2022.

Genshin Impact Raiden Shogun Banner Disember 2022 Rerun

Raiden Shogun kembali ke putaran spanduk kesan Genshin. Kami akan melihatnya dalam versi 3.3 bahagian dua pada kira -kira 28 Disember. Nama hasrat yang dikaitkan dengan Raiden Shogun dipanggil pemerintahan Serenity. Sebagai tambahan kepada Raiden Shogun, akan ada putaran aksara 4-bintang dalam hasrat ini juga. Banner ini berjalan bersama dengan Banner Azure Azure Kamisato Ayato kali ini dan ini bermakna bahawa spanduk ini berkongsi semua gulungan. Ini bermaksud bahawa anda akan mempunyai satu roll terjamin untuk kedua -dua sepanduk.

Pemerintahan perincian ketenangan

Pemerintahan Serenity Butiran Disember 2022

Pemerintahan Serenity adalah nama acara yang mengembalikan Raiden Shogun ke Genshin Impact sebagai watak yang boleh dilancarkan. Ia adalah Banner 1 yang aktif dan akan mempunyai roaster aksara 4-bintang yang sama sebagai Banner 2 Aktif, iaitu Azure Excursion. Jadi Genshin Impact Reign of Serenity Rerun bermula pada kira -kira 28 Disember 2022, dan akan berakhir kira -kira pada 18 Januari 2023. Anda boleh mengharapkan untuk melihat lebih banyak watak dalam Wish dan inilah senarai butiran lain.

Pemerintahan Serenity Wish akan mengandungi:

 • Watak promosi 5 bintang:
  • “Plane of Euthymia” Raiden Shogun (Electro)
  • “Kebajikan Thorny” Rosaria (Cryo)
  • “Mujina Ninja” Sayu (Anemo)
  • “Crowfeather Kaburaya” Kujou Sara (Electro)

  Sila ambil perhatian bahawa juara ini tidak akan tersedia dalam keinginan standard “wanderlust”. Juga, watak promosi akan mendapat kadar penurunan yang besar, yang kami terangkan di bawah. Selepas acara ini hasrat berakhir, aksara 4-bintang akan tersedia dalam hasrat standard “penyerahan wanderlust” dari itu. Tetapi Raiden Shogun akan ditutup dan anda perlu menunggu sehingga kali berikutnya ketika dia muncul di spanduk promosi.

  Raiden Shogun drop-rate

  Sekiranya anda ingin mendapatkan Raiden Shogun, anda perlu mendapatkan jumlah nasib yang saling berkaitan (keinginan khas untuk acara). Dan gunakannya pada acara Banner Wishes ketika Banner Raiden Shogun aktif untuk menggulungnya. Hampir semuanya bergantung pada nasib anda, tetapi masih ada peluang yang dijamin untuk menjatuhkan Raiden Shogun pula. Mari kita mulakan dengan kadar drop pertama.

  Item Kadar asas Kadar purata
  termasuk kasihan
  5 ★ Watak 0.6% 1.6%
  4 ★ watak atau senjata 5.1% 13%
  3 ★ Senjata 94.3% 85.4%

  Dalam jadual di atas, anda dapat melihat peluang mendapatkan watak dari hasrat. Tetapi semasa peraturan acara agak berbeza. Di bawah ini anda dapat melihat jaminan untuk kadar penurunan aksara:

  • 4 ★ Jaminan Drop: Sekiranya pemain tidak memenangi mana -mana 4 ★ atau di atas item selepas 9 tarik, maka tarikan ke -10 adalah Dijamin menjadi item 4 ★ atau lebih tinggi.
   • Kaunter ini akan ditetapkan semula jika pemain menarik mana -mana 4 ★ atau di atas item.
   • Sekiranya item 4 ★ dimenangi adalah tidak Salah satu watak yang diketengahkan, 4 ★ Item yang akan datang adalah Dijamin menjadi salah satu watak yang dipaparkan.
   • Oleh itu ia memerlukan a maksimum daripada 20 tarik untuk memenangi watak spanduk yang diketengahkan.
   • 5 ★ Jaminan Drop: Sekiranya pemain tidak memenangi 5 ★ item selepas 89 tarik, tarikan ke -90 adalah Dijamin menjadi item 5 ★.
    • Kaunter ini akan ditetapkan semula jika pemain menarik mana -mana 5 ★ item.
    • Spanduk watak promosi tidak mengandungi 5 ★ Senjata di kolam item mereka.
    • Sekiranya item 5 ★ dimenangi adalah tidak watak promosi, 5 ★ item yang akan datang adalah Dijamin menjadi watak promosi.
    • Oleh itu ia memerlukan a maksimum daripada 180 tarik untuk memenangi watak spanduk promosi.

    Juga, perlu diingat bahawa semua peraturan acara menyimpan sehingga spanduk seterusnya. Oleh itu, jika anda menghabiskan 89 hasrat semasa acara semasa kehendak pertama semasa spanduk seterusnya akan dikira sebagai ke -90 dan akan memberikan jaminannya. Kami harap anda semua bertuah dan mendapatkan Raiden Shogun Cepat!

    Genshin Impact 2.5: Raiden Shogun Rerun Banner Jadual Tarikh Siaran

    Top 5 Watak C6 terkuat dalam Impak Genshin

    Pada separuh kedua 2.5 kemas kini, Raiden Shogun akan muncul semula dalam kesan Genshin. Kokomi, pengamal pemangkin hidro lima bintang yang terutamanya berfungsi sebagai penyembuh, akan menemani dia.

    Adakah terdapat anime impak genshin dalam membuat? Crunchyroll menjatuhkan petunjuk misteri

    Jangkaan untuk Raiden Shogun dan Kokomi dapat dirasai. Walaupun bekas adalah archon elektro yang tak terkalahkan apabila digabungkan dengan yae miko, ia juga merupakan penyembuh yang kuat yang dapat membantu pemain dalam memerangi musuh anti-perisai dan membersihkan objektif akhir permainan.

    Tarikh Siaran Ulang Raiden Shogun diumumkan dalam Genshin Impact Version 2.5

    Top 5 watak paling banyak digunakan dalam Genshin Impact 2.4 Spiral Abyss

    Spanduk Raiden Shogun dijangka hidup pada 8 Mac, 2022, didasarkan pada putaran spanduk 21 hari biasa dan kitaran kemas kini 42 hari. Tarikh dan masa pelancaran mungkin berbeza bergantung pada lokasi pemain.

    Spanduk boleh diakses selama 21 hari, seperti 2.6 kemas kini, yang akan merangkumi banyak kandungan baru, ditetapkan untuk dibebaskan pada 30 Mac, 2022. Banner berulang untuk Raiden Shogun akan diumumkan pada masa yang sama dengan spanduk berulang untuk Kokomi. Kedua-dua watak lima bintang akan mempunyai bendera mereka, tetapi simpati, kasihan lembut, dan aksara empat bintang akan dikongsi bersama.

    Pada masa ini tidak ada maklumat mengenai aksara empat bintang yang termasuk dalam bendera Raiden Shogun dan Kokomi.

    Kedua-dua sepanduk berulang akan disertai dengan jenama Spanking Banner Invocation Epitome baru, yang akan mempamerkan Raiden Shogun dan Kokomi yang tersendiri persenjataan lima bintang. Akibatnya, Lightning Engulfing (polearm tandatangan Raiden) dan Moonglow abadi (pemangkin tandatangan Kokomi) akan kembali ke permainan. Walaupun demikian, tidak ada maklumat mengenai senjata empat bintang yang diketengahkan di Banner Senjata Masa Depan telah dikeluarkan.

    Raiden Shogun kini menjadi salah satu watak paling popular di Spiral Abyss. Dalam pasukan yang berpusat pada respons elektro, beban, dan superkondukt.