Genshin Impact Raiden Shogun Banner Countdown untuk Versi 3.3 Rerun, Genshin Impact Raiden Shogun Banner Guide: Adakah ia bernilai hasrat dan primogem?

Tidak ada perbezaan dengan apa yang muncul pada kehendak acara. Setiap pemain melihat watak yang sama. Satu -satunya perkara yang berubah adalah apabila pelancong dapat mengharapkan kandungan baru tiba.

Genshin Impact Raiden Shogun Banner Countdown untuk Versi 3.3 rerun

Pelancong sudah tahu bahawa Raiden Shogun telah disahkan mempunyai spanduk rerun di Genshin Impact 3.3. Satu -satunya soalan ialah apabila ia akan berlaku, dan undur berikut menjawabnya. Syukurlah, mudah diberitahu berdasarkan keutamaan yang lalu dengan sepanduk sebelumnya.

Spanduk Wanderer dan Itto diketahui berakhir pada 5:59 petang pada 27 Disember 2022. Adalah biasa untuk melihat 5:59 petang sebagai masa tamat, tetapi lebih penting lagi, kemas kini masa lalu biasanya mempunyai satu lagi siri sepanduk bermula jam 6 petang.

Ini bermakna pemain Genshin Impact mengharapkan rerun Raiden Shogun akan berlaku pada pukul 6:00 petang pada 27 Disember 2022.

Countdown ke Rerun Banner Raiden Shogun di Genshin Impact 3.

Sangat penting untuk menyebutkan bahawa terdapat tiga pelayan utama untuk dipertimbangkan mengenai potensi undur. Lagipun, 6 petang pada 27 Disember 2022, akan berbeza dari satu rantau ke rantau yang lain.

Hitung undur di atas apabila pemain di pelayan Asia boleh mengharapkan untuk mendapatkan Raiden Shogun Rerun di Genshin Impact 3.3. Tidak mengejutkan, itu adalah yang paling lama dari tiga wilayah.

. Untuk rujukan, terdapat perbezaan selama tujuh jam antara menetapkan semula pelayan Asia dan Eropah dan hanya perbezaan enam jam antara pelayan Eropah dan Amerika.

Tidak ada perbezaan dengan apa yang muncul pada kehendak acara. Setiap pemain melihat watak yang sama. .

Akhirnya, pelayan Amerika Utara akan mendapat Raiden Shogun Rerun Banner, yang terbaru dari tiga wilayah. Perlu diingat bahawa ketiga -tiga undur ini juga dikenakan ke Ayato’srerun, kerana dia juga mempunyai sepanduk pada pukul 6 petang pada 27 Disember 2022.

Mudah -mudahan, ketiga -tiga undur ini akan membantu mempermudahkan perkara untuk pembaca. Ia boleh mengelirukan bagi pemula untuk mengetahui bila sesuatu yang baru akan tiba, terutamanya kerana beberapa maklumat terikat dengan zon waktu tertentu.

Tiada tarikh akhir untuk Rerun Banner Raiden Shogun untuk Genshin Impact 3.3 telah diumumkan oleh Hoyoverse. Ia dijangka berakhir sekitar pertengahan Januari, sejurus sebelum versi 3.4 keluar.

Maklumat Banner Raiden Shogun

Hoyoverse belum mengesahkan watak-watak 4-bintang yang diketengahkan untuk spanduk rerun ini di Genshin Impact 3.3. .

Lightning Engulfing adalah senjata tandatangan Raiden Shogun, sedangkan yang sama boleh dikatakan untuk Haran Geppaku Futsu dan Kamisato Ayato. Tidak diketahui apa yang akan ditampilkan oleh senjata 4-bintang. Pada nota yang berkaitan, tidak ada kebocoran yang boleh dipercayai yang mendedahkan segala -galanya pada masa artikel ini ditulis.

Hoyoverse dijangka mendedahkan butiran lengkap acara ini hanya beberapa hari sebelum 27 Disember 2022. Sebagai rujukan, mereka mengumumkan butiran lengkap Wanderer dan acara ITTO yang dikehendaki hampir dua hari sebelum mereka dibebaskan.

Poll: Adakah anda sudah mempunyai salinan Raiden Shogun?

Impak Genshin

Raiden Shogun, watak polearm elektro lima bintang di Impak Genshin, bukan hanya archon tuhan di rantau Inazuma, tetapi dia juga merupakan salah satu watak yang paling dicari dalam sejarah permainan. Malah, dia begitu baik sehingga dia bertahan di bahagian atas Impak GenshinMeta sejak pembebasannya dalam versi 2.1. Dia kini berlari dengan Kamisato Ayato, pemimpin klan Kamisato dan abang Ayaka, di Impak Genshin 3.3. Sangat mudah untuk tertanya -tanya jika Raiden Shogun berbaloi dengan Dendro Swordsman Alhaitham dan rumah lain dalam perjalanan.

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Banner Raiden semasa.

Bilakah Impak Genshin Masa Akhir Banner Raiden Shogun?

Banner Rawa Shogun terbaru bermula pada 27 Disember 2022 dan akan berakhir pada 17 Januari 2023.

Adakah terdapat Impak Genshin Treler Rawa Shogun?

Ya! Ada yang mempamerkan sejarahnya. Anda kini boleh menikmati treler watak yang sangat glum untuk Raiden Shogun. Tonton di bawah:

Siapa Impak Genshin ?

Banner Raiden Shogun bintang watak Polearm Electro Lima bintang Raiden Shogun dan tiga aksara empat bintang:

  • Pengguna Bow Electro, Sara Kujou
  • Pengguna polearm cryo, Rosaria
  • Pengguna Anemo Claymore, Sayu

Adakah anda dijamin mendapatkan Raiden Shogun di Impak Genshin?

Tidak cukup. Anda tidak dijamin untuk mendapatkan Raiden Shogun, walaupun anda menarik dari sepanduknya. , Impak Genshin Adakah mempunyai sistem rahmat. Sekiranya anda menjalankan 89 percubaan tanpa mendapat ganjaran lima bintang, anda dijamin item lima bintang pada tarik ke sembilan puluh anda. Item lima bintang yang dijamin mempunyai peluang 50 peratus untuk menjadi Raiden Shogun. Sekiranya sayang pertama lima bintang itu bukan Raiden Shogun, bintang lima anda yang akan datang. Ini bermakna, paling banyak, anda memerlukan 180 ingin mendapatkan Raiden Shogun.

Sekiranya anda mengambil bahagian dalam spanduk acara sebelumnya tanpa memperoleh watak lima bintang, kemajuan anda akan dibawa ke Spanduk Shogun Raiden. Yang hanya bermaksud anda akan mempunyai peluang yang lebih besar untuk mendapatkannya.

Adakah Raiden Shogun adalah watak yang baik di Impak Genshin?

. Anda boleh menggunakannya sebagai watak sokongan atau sub-dps untuk membuat sandaran pemukul utama anda. Kemahiran Elemental Raiden Shogun memberikan penggemar yang baik kepada watak anda, membolehkan mereka menangani beberapa kerosakan elektro dengan setiap hit.

Raiden Shogun berfungsi dengan hebat dengan pecah elemen lain di pesta anda. Oleh kerana watak -watak lain menggunakan pecah unsur mereka, Raiden Shogun perlahan -lahan akan mendapat buff untuk kemampuannya sendiri. Kitnya membolehkannya mempunyai sinergi yang hebat dengan hampir mana -mana pihak. Sekiranya anda boleh bertukar antara Raiden Shogun dan watak -watak lain secara kerap pihak anda akan menjadi lebih kuat dengannya di sebelah anda.

Terutama, Raiden Shogun terutamanya berfungsi dengan baik dalam pasukan yang bergantung kepada unsur-unsur yang sangat bergantung pada tenaga. Sekiranya anda kini mempunyai pesta seperti itu, dia adalah watak yang luar biasa dan juga bernilai membayar jika anda mahukan rumah kuasa malar hijau yang akan berfungsi dengan pelbagai pasukan.

Alhaitham In Impak Genshin.

Berdasarkan kebocoran, pengguna Dendro Sword Alhaitham kemungkinan akan mengikuti Raiden Shogun di Impak Genshin 3.4. Perhatikan bahawa Hoyoverse belum mengesahkan bintang lima untuk spanduk yang akan datang atau bintangnya yang akan datang. Ada kemungkinan bahawa salah seorang daripada mereka akan menjadi Dendro Polearm Yaoyao empat bintang.

Countdown Banner Raiden – Masa & Tarikh Siaran

Kami telah mendapat undur yang menandakan jam, minit, dan beberapa saat sehingga pelepasan semula Banner Raiden Shogun di Genshin Impact!

Oleh: Shaun Savage – Dihantar: 26 Disember 2022, 1:50 PM MST

Banner Raiden Shogun Pilihan

Genshin Impact kekal sebagai salah satu permainan paling popular di seluruh dunia, dan Mihoyo terus membawa kemas kini yang bermakna kepada francais yang terkenal. Walaupun pelepasan ini tidak akan menjadi baru, ia akan membawa beberapa watak yang terkenal dan dicari kembali kepada ketersediaan. Anda akan segera dapat membuat hasrat pada sepanduk yang akan mengandungi Raiden Shogun, dan kami akan memberitahu anda dengan tepat apabila anda boleh mengharapkan dapat mendapatkannya!

Masa & Tarikh Pelepasan Banner Raiden

Banner Raiden Shogun aka Serenity mempunyai tarikh pelepasan yang ditetapkan pada 27 Disember, 2022. Mengenai masa pelepasan, itu bergantung kepada tempat tinggal anda di dunia. Berikut adalah bagaimana mereka merosakkan:

  • Pelayan Asia – 6 petang CST & 7 PM JST
  • Pelayan EU – 5:00 PM GMT
  • Pelayan NA (AS & Kanada) – 3:00 pm pt, 4:00 PM MT, 5:00 PM CT, dan 6:00 PM ET

Countdown Banner Raiden

Jika anda tidak sabar -sabar menunggu pembebasan salah satu watak -watak ini kembali ke Genshin Impact, maka kami akan menetap masa dengan undur di bawah. Sebaik sahaja ia mencapai semua sifar, anda sepatutnya dapat membeli spanduk baru dalam permainan!