Genshin Impact Nahida Rerun Countdown, 4-bintang Bahan dan Bahan, Genshin Impact Nahida Banner Rerun Release Date | Pcgamesn

Genshin Impact Nahida Banner Rerun Tarikh Siaran

Banner Nahida Rerun hidup pada 12 April dan ditetapkan untuk berakhir dalam tiga minggu. Banner lain yang ditawarkan adalah untuk penyembuh hidro lima bintang, Nilou.

Genshin Impak Nahida Rerun Countdown, watak dan bahan bintang 4

Sebagai pembebasan Genshin Impact 3.6 Pendekatan, Pemain Menantikan Rerun Pertama Nahida Dalam Permainan. Dengan pegawai yang mengesahkan dia kembali ke livestream baru -baru ini, pemain kini mempunyai peluang lain untuk memanggil dan menambahkannya ke pasukan mereka.

Peminat yang berminat juga akan mahu pra-ladang semua bahan kenaikan dan bakat Nahida. Sebagai tambahan kepada rerun Dendro Archon, terdapat khabar angin mengenai watak 4-bintang yang mungkin dipaparkan dalam spanduk Fasa I.

Dalam artikel ini, kami akan merangkumi segala-galanya mengenai Banner Rerun Nahida dengan pemasa undur dan potensi 4-bintang dalam Genshin Impact.

Genshin Impact 3.6: Countdown Nahida Rerun, kebocoran spanduk 4-bintang, dan banyak lagi

Versi 3.6 Pengumuman Wishes Acara

Fasa 1
Kadar drop yang dinaikkan untuk “Fizik Kesucian” Nahida (Dendro) dan “Dance of Lotuslight” Nilou (Hydro)

Dalam 3 baru -baru ini.6 Program Khas, Pegawai Impak Genshin Mengumumkan Banner Rerun Pertama Nahida untuk Fasa I.

Acara ingin sepanduk dalam fasa saya selalu bersatu dengan kemas kini versi. Oleh itu, pemain boleh mengharapkan sepanduknya dari 12 April 2023 pukul 11 ​​pagi (UTC+8) dan seterusnya.

Menukar UTC+8 ke zon waktu tempatan anda boleh menjadi kerumitan, jadi inilah undur untuk mengesan pembebasan Banner Rerun Nahida.

Perhatikan bahawa undur di atas adalah berdasarkan pengumuman kemas kini versi terdahulu. Oleh kerana pegawai Hoyoverse jarang pergi ke landasan dengan masa pelepasan mereka, pemain boleh mengharapkan undur ini tepat.

Walau bagaimanapun, sebarang perubahan rasmi yang dibuat oleh pegawai tidak akan tercermin di sini, jadi pastikan untuk mengikuti media sosial Genshin Impact untuk terus dikemas kini.

3.6 kebocoran mendedahkan aksara 4 bintang untuk spanduk fasa i

Sumber yang boleh dipercayai telah membocorkan aksara 4-bintang yang akan muncul pada Banner Fasa I. Ini bermakna watak -watak ini akan meningkatkan kadar penurunan di Nahida dan Nilou’s Rerun Banners. Berikut adalah senarai watak 4-bintang yang diturunkan dalam kebocoran baru-baru ini:

 • Kuki Shinobu (Electro)
 • Layla (Cryo)
 • Dori (Electroo)

Walaupun Kuki dan Dori adalah penyembuh yang luar biasa, kebanyakannya telah digunakan oleh pasukan berasaskan reaksi Dendro dalam kemas kini baru-baru ini. Layla, sebaliknya, adalah shielder dan pembolehubah cryo yang hebat dalam kesan Genshin.

Bahan kenaikan dan bakat Nahida di Genshin Impact

Hari ini saya membawa anda bahan kenaikan Nahida. Saya harap ia dapat membantu anda ��

Adakah anda keluar untuk sepanduknya.

Sejak pemangkin 5 bintang membuat debutnya dalam versi 3.2 Kemas kini, semua bahan kenaikan dan bakatnya boleh dibakar sebelum ini Banner Rerun dibebaskan.

Berikut adalah senarai bahan kenaikan yang diperlukan untuk naik Nahida ke tahap 90:

 • Nagadus Emerald Sliver x 1
 • Nagadus Emerald Fragment x9
 • Nagadus Emerald Chunk x 9
 • Nagadus Emerald Gemstone X 6
 • Kalpalata teratai x 168
 • Creeper X 46
 • Spora kulat x 18
 • Debunga luminescent x 30
 • Debu sista kristal x 36

Semasa menanam bahan-bahan tahap bakatnya, pemain harus mengutamakan buku bakatnya dan bahan bos mingguannya. Nahida akan memerlukan buku kepintaran dari domain bakat kejahilan dan tali boneka dari bengkel Joururi Trounce.

Bercakap tentang bahan bakat, pemain juga perlu menanam banyak bahan drop biasa dari kulat. Nasib baik, peminat boleh menggunakan peta interaktif atau buku pengembara dalam permainan untuk mengesan lokasi bertelur mereka dan ladang jumlah yang diperlukan.

Genshin Impact Nahida Banner Rerun Tarikh Siaran

Inilah segala yang kita tahu mengenai kesan Genshin Nahida Banner Rerun dan kebolehannya, anda akan mahu menambah watak Dendro berbahaya ini ke senarai anda.

Genshin Impact Nahida Banner

Diterbitkan: 13 Apr, 2023

Mencari Banner Nahida Impak Genshin? Juga dikenali sebagai Lord Lord Kusanali, Nahida sudah dikenali sebagai peminat Genshin Impact sebagai Dendro Archon diturunkan dalam 3.0 dengan pengenalan kawasan Sumeru. Berikutan jejak langkah Archons Venti dan Zhongli yang lain, Nahida adalah archon yang paling terkini dalam kesan Genshin.

Sejak Nahida diperkenalkan, elemen dendro telah dimulakan dalam permainan RPG, menjadi salah satu elemen yang paling kuat untuk menurunkan musuh dengan. Sekiranya anda terlepas Nahida ketika dia mula -mula diperkenalkan, anda mempunyai peluang lain untuk mendapatkannya dengan pelancaran Genshin Impact 3.6 Semasa dia ciri pada set pertama sepanduk.

Genshin Impact Nahida Banner Rerun Tarikh Siaran

Banner Nahida Rerun hidup pada 12 April dan ditetapkan untuk berakhir dalam tiga minggu. Banner lain yang ditawarkan adalah untuk penyembuh hidro lima bintang, Nilou.

Genshin Impak Kebolehan Nahida

Nahida adalah pengguna pemangkin yang kemahiran unsur menggunakan pemidang tilik seperti kamera untuk menangani kerosakan dan menandakan musuh. Pecutan elemennya kemudian menandakan AOE yang besar, yang memancarkan pengguna Pyro, Electro, dan Hydro di kawasan tersebut. Untuk lebih lanjut mengenai Nahida, lihat binaan Nahida terbaik dan Nahida Team Comp terbaik.

Walaupun itu semua yang kita tahu mengenai Banner Nahida dan kebolehan Dendro Archon. Sementara itu, pastikan anda memanfaatkan sepenuhnya kemas kini terkini, dapatkan primogem percuma dengan kod impak Genshin kami, dan semua peristiwa kesan Genshin yang akan datang untuk mendapatkan banyak ganjaran.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.