Genshin Impact ‘Lokasi Bounty: Cara Mengesan dan Perangkap Mangsa Anda, Genshin Impact Bounties – Cara Mencari Lokasi Bounty | Pcgamesn

Genshin Impact Bounties – Cara Mencari Lokasi Bounty

Genshin Impact Bounties telah ditambah kepada permainan percuma untuk bermain dalam kemas kini besar pertama dan terkini-bersama semua watak baru, item, acara langsung, dan sistem reputasi baru.

3 langkah untuk mencari dan mengalahkan karunia Impak Genshin

Impak Genshin Versi 1.1 membaikpulih permainan. Kemas kini membuat banyak perubahan kualiti hidup seperti menambahkan arkib, menjejaki semua yang anda hadapi. Mungkin penambahan terbesar untuk Impak Genshin adalah sistem reputasi. Menggunakannya, anda boleh mendapatkan pelbagai jenis bonus seperti kompas untuk mencari GEO dan Anemoculus. Yang perlu anda lakukan ialah memperoleh mata reputasi yang mencukupi dengan menyelesaikan tugas tertentu seperti Bounties.

Inilah cara anda menerima dan menyelesaikan hadiah untuk mendapatkan reputasi yang lebih baik.

Langkah 1: Pergi ke papan Buletin Bounty dan terima usaha anda

Untuk memulakan sistem reputasi, anda perlu melengkapkan beberapa prasyarat:

  • Jangkau Peringkat Pengembaraan 25
  • Di Mondstadt, anda perlu melengkapkan Archon Quest “Prolog, Akta I: The Outlander yang Menangkap Angin; Knight of the Realm”
  • Di Liyue, anda juga perlu melengkapkan pencarian Archon “Bab 1, Akta II: Perpisahan, Tuhan kuno; Misi Kementerian”

Setelah mereka selesai, anda akan menerima pencarian dunia baru yang membawa anda ke papan buletin di Liyue dan Mondstatdt. Perlu diingat bahawa kedua -dua wilayah mempunyai sistem pemarkahan yang berbeza. Sekiranya anda mengambil misi di Mondstadt, mata hanya akan digunakan untuk Mondstadt.

Pilihan Bounty dalam Impak Genshin.

Setelah sampai ke papan buletin, anda akan dapat meningkatkan kedudukan anda dengan pelbagai cara. Mungkin cara terbaik untuk melakukannya adalah dengan melengkapkan bounties. Untuk melengkapkan karunia, anda perlu memburu musuh tertentu di rantau ini di mana anda menerimanya. Terdapat tiga jenis karunia: 60, 80, dan 100. Nombor itu mencerminkan berapa banyak reputasi yang anda terima untuk melengkapkan karunia. Semakin banyak reputasi untuk dimenangi, semakin sukar sasarannya akan turun.

Terima karunia anda dan mulakan perburuan anda.

Berhati-hati! Sepanjang minggu, anda dapat melengkapkan tiga bounties. Oleh kerana batasan ini, disarankan agar anda berusaha menyelesaikan reputasi yang bernilai eksklusif.

Langkah 2: Jejaki mangsa anda

Sebaik sahaja anda telah menerima karunia, bulatan kuning telus yang besar akan muncul di peta anda. Seperti semua bulatan telus yang besar dalam permainan video, ini adalah untuk menunjukkan kawasan yang anda perlukan untuk mencari untuk mencari sasaran anda. Menuju ke kawasan dan mencari.

Bounty anda tidak betul -betul mahu dijumpai, anda perlu menjejaki mereka menggunakan penglihatan unsur anda.

Walaupun penglihatan elemen aktif, sungai biru muda akan muncul di udara. Aliran ini boleh digunakan sebagai kompas, membimbing anda ke arah mangsa anda. Aktifkan Penglihatan Elemental berulang kali untuk menyegarkan semula aliran ini, memastikan anda pergi dengan cara yang betul.

Bulatan kuning untuk mengesan karunia anda.

Akhirnya, sungai akan membawa anda kepada petunjuk, yang boleh menjadi apa -apa dari bunga ke cendawan. . Seperti sungai, petunjuk boleh dibuat lebih menonjol dengan menggunakan penglihatan unsur anda. Walaupun ia aktif, mereka akan mendapat warna merah tajam. Berinteraksi dengan petunjuk untuk mengumpulkannya dan beralih ke petunjuk seterusnya.

Setelah mencari tiga petunjuk, anda akan dapat menghadapi sasaran anda dalam pertempuran.

Langkah 3: Bunuh mangsa anda dan kumpulkan hadiah anda

Sekarang anda terkunci dalam pertempuran dengan mangsa anda, pastikan anda terpaksa menghancurkan.

Sekiranya anda memilih 100 Reputasi Bounty, mangsa anda mungkin akan berada di tahap anda, menjadikan serangan mereka agak menakutkan. Sebelum memasuki pertempuran, anda harus memakan makanan yang meningkatkan serangan anda seperti bungkusan jed. Ini akan menjadikan perjuangan jauh lebih mudah.

Setelah sasaran telah dikalahkan, kembali ke papan buletin untuk menuntut hadiah anda.

Genshin Impact Bounties – Cara Mencari Lokasi Bounty

Genshin-impact-bounty-locations

Genshin Impact Bounties telah ditambah kepada permainan percuma untuk bermain dalam kemas kini besar pertama dan terkini-bersama semua watak baru, item, acara langsung, dan sistem reputasi baru.

Bercakap, Bounties adalah cara untuk meningkatkan reputasi anda di bandar -bandar tertentu dan setiap minggu anda akan dapat memburu dan mengalahkan sasaran karunia untuk menyebarkan kata -kata baik anda. Anda perlu melawat NPC Reputasi Bandar di Mondstadt atau Liyue, dan cari yang dimanfaatkan untuk dimenangi. Mencari watak -watak ini semestinya mudah, kerana anda akan diberi usaha untuk mencari mereka.

Cukup pilih karunia anda dari senarai – terdapat satu, dua, atau tiga bounties bintang – bergantung pada kesukaran anda selepas itu. Anda akan diberikan beberapa Intel umum mengenai karunia itu sendiri, termasuk ciri -ciri, kelemahan, imuniti, dan ganjaran yang anda harapkan untuk menuntut untuk berjaya mengalahkannya – dan penduduk tempatan akan sangat bersyukur, sehingga meningkatkan reputasi anda. Intel juga akan memberi anda idea samar -samar di mana untuk mencari kelebihan dalam kesan Genshin, tetapi inilah cara untuk mengesan lokasi yang tepat.

Lokasi Bounty Genshin Impak

Sebaik sahaja anda telah menambah hadiah ke senarai perkara yang perlu dilakukan, anda boleh menyemak peta untuk mengesan di mana kelebihannya bersembunyi – mereka akan muncul sebagai bulatan kuning yang besar untuk memberi anda petunjuk umum lokasi mereka.

Genshin-impact-bounty-targets

Kepala ke kawasan itu dan sebaik sahaja anda berada di sekitar, gunakan penglihatan unsur anda untuk mengesan pergerakan karunia anda. Ini akan muncul sebagai aura biru muda yang akan membawa anda ke arah karunia. Anda mungkin perlu terus memukul penglihatan elemen, yang boleh sedikit mengecewakan. Mencari lokasi karunia yang tepat juga boleh menjadi agak rumit – aura biru tidak akan membawa anda terus ke sana; anda perlu menuai tanda trek sumber untuk mencari karunia anda. Tanda trek sumber boleh menjadi apa -apa dari cendawan ke bunga, dan akan bersinar kuning apabila menggunakan penglihatan unsur. Sebaik sahaja anda telah menangani sasaran penjejakan pertama, anda boleh bergerak ke seterusnya, sehingga anda telah mengumpulkan ketiga -tiga markah trek – dan kemudian aura biru akan membawa anda ke lokasi yang tepat Bounty.

Bounty itu sendiri akan bervariasi dalam kekuatan dan tidak akan menjadi pertempuran yang mudah, jadi anda mungkin perlu mencuba pelbagai taktik untuk mengalahkannya. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak bantuan untuk menyelesaikan kelebihan dalam kesan Genshin, lihat watak -watak impak Genshin yang terbaik, serta artifak terbaik dalam kesan Genshin. Ketahui apa yang akan datang ke Genshin Impact 2.1 dengan menuju ke panduan kami.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.