Genshin Impact Leaker mungkin telah mendedahkan keseluruhan peta Teyvat dari kemas kini beta tertutup lama, peta spekulatif penggemar Genshin Impact ‘Teyvat menjadi virus

Peta spekulatif penggemar Genshin Impact ‘Teyvat menjadi virus

Impak Genshin adalah permainan RPG fantasi di mudah alih, PC dan PlayStation, di mana pemain meneroka dunia Teyvat untuk bersatu semula dengan adik beradik yang lama. Permainan ini pertama kali dikeluarkan pada tahun 2020. Sejak itu, ia telah memenangi pelbagai anugerah, yang paling baru Permainan mudah alih terbaik di Anugerah Permainan 2021.

Genshin Impact Leaker mungkin telah mendedahkan keseluruhan peta Teyvat dari kemas kini beta tertutup lama

Genshin Impact Leaker mungkin telah mendedahkan keseluruhan peta Teyvat dari kemas kini beta tertutup lama

Mengumpulkan bit dan kepingan maklumat dari kemas kini beta impak Genshin, leaker mendapati sesuatu yang cukup menarik untuk menyebabkan kacau dalam masyarakat. Kebocoran ini, menghairankan dari versi beta lama yang telah ditutup lama sebelum kemas kini semasa dikeluarkan.

Imej bocor menunjukkan versi Teyvat yang tidak diedit, Dunia Impak Genshin dalam permainan yang menampilkan tujuh negara yang berbeza untuk para pelancong untuk meneroka untuk mencari adik-beradik mereka yang hilang. Setakat ini, hanya 4 negara yang boleh diakses.

Versi Teyvat yang tidak diedit digali oleh Genshin Impact Leaker

Genshin Impact Leaker mungkin telah mendedahkan Teyvat

Banyak fail permainan tersembunyi di antara patch tetap yang diperoleh oleh permainan selepas selang 42 hari. Akibatnya, pemain mungkin kehilangan banyak maklumat yang mungkin dibawa oleh pemaju dalam tompok sebelumnya atau merancang untuk membawa tampalan yang akan datang.

Walaupun pelancong mungkin mendapat kebocoran pada 3.2 kemas kini akhir -akhir ini memandangkan versi beta masih berlaku, ‘Lumie’ kesan Genshin Impact terkenal telah membawa peta Teyvat yang bocor dari kemas kini beta tertutup. Imej itu datang sebelum Inazuma dibebaskan dalam permainan.

Kawasan lain seperti Black Beach dan Gunung Berapi juga disebutkan di peta yang bocor yang mungkin mungkin berhampiran padang pasir Sumeru tetapi mereka belum diperkenalkan oleh Hoyoverse setakat ini. Ia juga harus menyatakan bahawa peta tidak sepenuhnya tepat kerana banyak lokasi sebelumnya tidak betul seperti-

  • Lokasi Dragonspine
  • Ketiadaan Chasm
  • Kepulauan Inazuma tidak bertaburan

Untuk melihat sepenuhnya peta Teyvat yang bocor kesan Genshin yang mungkin merupakan pelan sebelumnya yang dicantumkan oleh pemaju, pemain. Semasa membandingkan peta semasa permainan dan peta dari beta tertutup, pemain akan dapat melihat perubahan drastik yang dibuat.

.0 kemas kini.

Peta spekulatif penggemar ‘Genshin Impact’ Teyvat menjadi virus

Peta spekulatif penuh Teyvat telah diposkan di media sosial, mempamerkan lokasi yang mungkin di kawasan lain.

Watak wanita utama dalam kesan Genshin

Pengguna Reddit U/Jrodrik’s Complete Speculative Peta Teyvat dari Permainan Cina Popular Impak Genshin menyebabkan kacau di media sosial, setelah menjadi virus di subreddit terbesar, r/genshinimpact.

Peta yang dipersoalkan menunjukkan kedua -dua kawasan yang ada dalam permainan dan lokasi yang mungkin di kawasan lain. Menurut siaran penjelasannya di Reddit, artis mengatakan separuh daripada peta itu berdasarkan sumber rasmi dan kebocoran masa lalu, sementara selebihnya adalah fiksyen. Periksa sendiri di bawah.

Sehingga masa akhbar, peta telah menerima 15.7k upvotes di reddit, dengan pengguna mengagumi estetika fantasi seni. Impak Genshin Perlu ditawarkan, memandangkan hanya tiga daripada tujuh wilayah yang ada sekarang. Artis mengumumkan bahawa sekali kawasan dan lokasi yang lebih baru dikeluarkan, peta akan dikemas kini untuk menampung perubahan tersebut.

Pada tahun 2021, pemaju Mihoyo mengeluarkan pelan hala tuju empat tahun untuk permainan, berniat untuk melepaskan kawasan yang tinggal pada tahun 2025. Syarikat itu juga mengumumkan bahawa dalam 2 akan datang.5 kemas kini, lokasi baru – jurang – akan dikeluarkan untuk pemain untuk meneroka.

Impak Genshin mengeluarkan pratonton jalan cerita untuk permainan kembali pada bulan September, dengan petunjuk mengenai tema setiap rantau yang akan dihadapi oleh pengembara dan pratonton untuk watak -watak yang akan datang.

Impak Genshin . Permainan ini pertama kali dikeluarkan pada tahun 2020. Permainan mudah alih terbaik di Anugerah Permainan 2021.

Mengenai Pengarang

Erielle Sudario

Erielle Sudario adalah pengeluar digital untuk kami mendapat ini. Di luar kerja, dia sama ada DM’ing kempen ‘Dungeons and Dragons’, bermain permainan video, atau bangunan keyboard. Erielle memegang Ijazah Sarjana Muda Komunikasi (yang mengkhususkan diri dalam filem dan kewartawanan) dari Western Sydney University dan diploma siswazah radio dan podcasting dari filem Australia, televisyen, dan radio sekolah.