Genshin Impact Kusanali Banner Release Date Speculation | PCGamesn, Genshin Impak Nahida- Build, Visi, Senjata, dan Lagi

Genshin Impak Nahida- membina, penglihatan, senjata, dan banyak lagi

Nahida, sebagai Archon of the Element, akan memegang Visi Dendro. Dia adalah antara empat watak Dendro yang disahkan, termasuk Collei, Alhaitham, dan Tighnari.

Genshin Impact Kusanali Spekulasi Tarikh Pelepasan Banner

Genshin Impact Kusanali Spekulasi Tarikh Pelepasan Banner

Kusanali Genshin Impact, The Dendro Archon, kini telah diturunkan, dan kami menantikan mereka yang memaparkan keinginan acara masa depan. Archons sebelumnya diperkenalkan kepada permainan anime melalui Archon Quests, dan akhirnya menjadi watak -watak yang boleh dimainkan seperti Venti, Raiden Shogun, dan Zhongli. Archon ini membentuk tujuh, dewa -dewa yang mentadbir rantau mereka sendiri dan mempunyai elemen korelasi yang disebut gnosis.

Dalam 2.0 Kemas kini dan pembebasan rantau ini, Inazuma, kami diperkenalkan kepada Electro Archon, Raiden Shogun, dan bahkan mempunyai bos pertarungan dengannya sebagai sebahagian daripada cerita. Akhirnya dia menjadi salah satu watak Genshin Impak baru. Sekarang kita tahu Dendro Archon menjadi Nahida, yang muncul semasa garis pencarian Sumeru Archon, dan dia juga akan tersedia sebagai watak yang boleh dimainkan dalam kemas kini impak Genshin masa depan.

Thumbnail YouTube

Siapa kusanali dalam kesan genshin?

Archon sebelumnya hilang beberapa ratus tahun yang lalu, jadi Dendro Archon baru mengambil tempatnya. Archon baru ini mengetuai Sumeru dan merupakan simbol kuasa dan kebaikan kepada rakyat Sumeru.

Berikutan mendedahkan asalnya, kami tidak tahu siapa Dendro Archon itu, dengan hanya seorang gadis misteri yang memancarkan khabar angin yang ternyata betul dengan pengumuman Nahida rasmi. Sekarang kita tahu Nahida menjadi Kusanali, lihat panduan tarikh pelepasan Banner Nahida kami untuk butiran lengkap bila mengharapkan watak baru.

Tarikh Siaran Banner Kusanali

Seperti Nahida telah diturunkan oleh Hoyoverse di Twitter, kita boleh mengandaikan bahawa dia akan mengikuti jejak langkah setiap watak lain yang diumumkan dengan cara ini, dan akan dikeluarkan sebagai watak yang boleh dimainkan dalam kemas kini seterusnya. Lord Lord Kusanali akan menyertai Layla, setakat ini satu -satunya watak lain yang diumumkan untuk Genshin Impact 3.2.

Razer Iskur X - Edisi Impak Genshin

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499.00 Beli Sekarang Rangkaian N memperoleh komisen gabungan dari jualan yang layak.

Dengan Dendro Archon menyertai ahli lain dari tujuh tidak lama lagi, ketahui di mana yang lain berdiri di senarai peringkat Genshin Impact kami. Salah seorang daripada mereka, Venti, kini boleh didapati di salah satu spanduk impak Genshin semasa, jadi lihatlah Venti terbaik kami membina jika anda cuba menarik watak anemo.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Genshin Impak Nahida- membina, penglihatan, senjata, dan banyak lagi

Patung Tujuh di Genshin Impact

Satu lagi watak -watak impak Genshin yang baru dibocorkan dari rantau yang akan datang adalah Nahida, atau Lord Lord Kusanali – The Dendro Archon of Sumeru.

Kami mula -mula mendengar Kusanali dalam Bab I, ketika Zhongli menyebutnya, dan kemudian diberitahu untuk mencari dia oleh Yae Miko ketika pengembara sampai ke Sumeru. Tetapi siapa Kusanali? Panduan ini akan melalui apa yang kita tahu tentang watak setakat ini, dan apa yang dapat kita anggap tentangnya.

Ikuti perkembangan terkini dengan semua kebocoran dan berita mengenai kesan Genshin dengan halaman kami untuk versi 2.8, versi kemudian 3.0, dan semua yang kita tahu mengenai penglihatan dendro. Terdapat juga halaman kod kami untuk primogem percuma.

Impak Genshin – Tarikh Siaran Nahida
Apakah Visi Elemental Nahida?
Siapa Nahida dalam kesan kelainan?
Apa yang kita tahu mengenai kit Nahida?
Senarai Tahap Senjata Nahida – senjata apa yang digunakan oleh Nahida?
Apakah buruj Nahida?
Apakah bahan kenaikan Nahida, dan bahan bakat?

Impak Genshin – Tarikh Siaran Nahida

Siaran rasmi Nahida dilengkapi dengan separuh pertama versi 3.2, bermula 2 November. Dia mempunyai sepanduk sendiri, dan merupakan bintang 5.

Pengenalan dalam permainan Nahida berlaku ketika Mihoyo menambah treler Sumeru yang licik ke versi 2.8 Program Khas, dengan suara yang sepatutnya menjadi Kusanali sendiri. Ini menunjukkan bahawa kita akan diperkenalkan kepadanya lebih awal daripada kemudian.

Kami mendengar suara yang sama semasa acara Odyssey Summertime semasa cuba menghubungi Venti pada peranti komunikasi Dodoco. Komunikasi gagal, dan jawapan suara wanita muda memberitahu pengembara untuk meneroka sendiri dan tidak perlu risau.

Suara yang sama datang ke pengembara tanpa badan, seolah -olah terus ke fikiran mereka, ketika pencarian berakhir. Terdapat sigil elemen dendro ringkas yang muncul di udara, juga, mengesahkan siapa suara yang tidak disembah: Nahida.

Apakah Visi Elemental Nahida?

Nahida, sebagai Archon of the Element, akan memegang Visi Dendro. Dia adalah antara empat watak Dendro yang disahkan, termasuk Collei, Alhaitham, dan Tighnari.

Siapa Nahida dalam kesan kelainan?

Lord Lord Kusanali, yang dikenali dengan nama sebenarnya Nahida, adalah Dendro Archon dari rantau Sumeru. Sebagai Archon, dia juga Tuhan Kebijaksanaan, dan disembah oleh mereka di Sumeru; Oleh itu tumpuan kepada ulama dan pendidikan dalam tradisi dan kisah yang telah kita lihat. Gelaran ‘Lord Lord’ diberikan kepadanya sebagai istilah yang menarik.

Dia adalah salah satu daripada tujuh dan bangkit ke gelaran selepas Dendro Archon sebelumnya meninggal dunia dalam acara Cataclysm kira -kira 500 tahun yang lalu. Walaupun usia ini, dia adalah yang termuda dari tujuh. Hari lahirnya dirayakan di kalangan rakyatnya sebagai perayaan Sabzeruz.

Dia muncul secara ringkas dalam penggoda pratonton Sumeru 3, duduk di dalam pokok, dan kemudian muncul dalam 3.0, dan 3.1 jalan cerita. Tumpuan utamanya adalah dalam 3.2 Archon Quest, bersama dengan pembebasannya.

Apa yang kita tahu mengenai kit Nahida?

Dia akan mengisi peranan sub-DPS, terima kasih kepada peningkatan kemahiran dan konstelasi. Dia mempunyai julat AOE yang sangat besar dan kuat dan dapat memberikan kerosakan bonus untuk reaksi dendro. Seperti pemangkin lain, serangan utamanya tidak mempunyai cooldown sehingga dapat digunakan untuk serangan tetap.

Senarai Tahap Senjata Nahida – senjata apa yang digunakan oleh Nahida?

Nahida menggunakan senjata pemangkin, dan pemangkin bintang 5 akan ditambah dengannya. Dinamakan ‘Seribu Impian Terapung’, pemangkin berbentuk seperti lampu jin, dengan aksen hijau. Senjata ini akan memberikan penggemar kepada penguasaan unsur. Ini mungkin sukar untuk mendapatkan, jadi ini juga akan menjadi pilihan yang sangat baik:

Apakah kemahiran Kusanali?

Setiap watak impak Genshin mempunyai dua kemahiran dan kemampuan pasif. Salah satu kemahiran mengambil masa yang lebih lama untuk mengenakan bayaran, dan serangan yang lebih kuat. Kemahiran Elemennya menandakan musuh dengan Elemen Dendro, yang menangani kerosakan dendro setiap 2.5 saat. Pecahnya adalah serangan Aoe Dendro yang besar – yang terbesar dalam permainan setakat ini – yang sesuai untuk menetapkan reaksi dengan rakan sepasukan Electro, Hydro, atau Pyro.

Apakah buruj Nahida?

 • Benih pengetahuan yang disimpan
  • Apabila kuil Maya dilepaskan dan jenis unsur ahli parti sedang ditabulasi, kiraan akan menambah satu kepada bilangan pyro, elektro, dan watak hidro masing -masing.
  • Penentang yang ditandai dengan benih Skandha yang digunakan oleh Nahida sendiri akan terjejas oleh pembakaran, mekar, hiperbloom dan burgeon menjaringkan hits kritikal, dengan kadar kritikan dan kerosakan kritikan yang ditetapkan pada 20% dan 100%. Di samping itu, dalam masa lapan saat terjejas oleh Quicken, memburukkan, atau menyebarkan, pertahanan musuh dikurangkan sebanyak 30%.
  • Meningkatkan tahap kemahiran elemen Nahida, semua skim untuk mengetahui, dengan tiga, dengan tahap peningkatan maksimum 15.
  • Apabila lawan berdekatan dipengaruhi oleh semua skim untuk mengetahui benih Skandha, penguasaan unsur Nahida akan ditingkatkan bergantung pada berapa banyak musuh yang dipengaruhi oleh biji benih. Satu akan meningkatkan penguasaan elemental sebanyak 100, dua hingga 120, tiga hingga 140, dan empat atau lebih hingga 160.
  • Meningkatkan tahap jantung ilusi dengan tiga, dengan tahap peningkatan maksimum 15.
  • Apabila Nahida mencecah lawan yang terjejas oleh semua skim untuk mengetahui benih Skandha dengan serangan normal atau dikenakan selepas mengaktifkan hati ilusi, dia akan menggunakan pemurnian tri -karma – kelalaian karma terhadap musuh ini dan semua musuh yang berkaitan, menangani kerosakan dendro berdasarkan 200% dari 200% Serangan Nahida dan 400% penguasaan elemennya. Kerosakan ini dianggap kerosakan kemahiran unsur, dan boleh dicetuskan sekali setiap 0.2 saat. Kesannya boleh bertahan sehingga sepuluh saat, tetapi akan dikeluarkan selepas Nahida telah menggunakan enam contoh pemurnian tri -karma – Karmic Oblivion.

  Apakah bahan kenaikan Nahida, dan bahan bakat?

  Ternyata kesan kebocoran terhadap bahan -bahan Nahida terbukti benar. Inilah yang dia perlukan untuk naik:

  Nahida akan memerlukan keluarga kebijaksanaan bahan bakat untuk meningkatkan kemahirannya, dan rentetan boneka baru jatuh dari perjuangan bos balladeer.

  Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Genshin Impact and Guides kami.

  Gfinity Esports disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.