Genshin Impact Kaveh Tarikh pelepasan dan banyak lagi, Kaveh di Genshin Impak: Kebocoran Keupayaan, Permainan & Semua yang Kami Ketahui – Dexerto

Kaveh di Genshin Impak: Kebocoran Keupayaan, Permainan & Semua yang Kami Tahu

Sementara itu, kami akan pastikan untuk mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja kami mempunyai intel rasmi dari pemaju permainan.

Genshin Impact Kaveh Tarikh dan banyak lagi

Genshin Impact telah mengambil dunia dengan ribut sejak dibebaskan pada bulan September 2020. Bukan sahaja permainan yang kukuh tetapi keluar pada pertengahan pandemik ketika orang benar -benar bermain permainan. Juga, ia mencecah fandom RPG dan anime dengan sempurna. Sejak pembebasannya, ia telah mengeluarkan kandungan baru secara konsisten. Ini termasuk debut baru. Inilah tarikh pelepasan Genshin Impact Kaveh dan banyak lagi.

Akan ada banyak penambahan baru yang datang ke Genshin dengan kemas kini ini. Mereka akan memasukkan pencarian cerita baru untuk Nahida dan Baizhu. Mereka juga akan menambah Baizhu dan Kaveh ke permainan. Sangat menarik bahawa Baizhu mendapat pencarian cerita tetapi bukan Kaveh. Mungkin, mereka akan mendapat satu di sini dalam versi 3.7.

Juga, akan ada acara Hangout Layla baru yang mungkin peminat akan menantikannya. Sumeru baru akan tersedia juga untuk pemain untuk meneroka.

Ditunjukkan dalam treler adalah dua bos baru juga. Yang pertama kelihatan sebagai ular dengan ciri-ciri seperti tumbuhan. Yang ini dilihat menembak pemain dari jauh. Yang kedua kelihatan menjadi penyihir macam dengan kualiti unsur. Kedua-duanya membincangkan senario jenis wahyu. Satu yang telah melihat yang paling baru dan yang sudah lama wujud. Kedua -dua bos harus membawa mereka beberapa pergaduhan yang menyeronokkan dan menarik.

Semasa melihat Kaveh, pemain akan mendapat watak gaya sokongan baru. Dia akan sangat khusus dalam reaksi mekar. Ini bermaksud bahawa dia akan dapat menyokong watak lain yang menggunakan teras dendro. Bagi mereka yang mencari sokongan baru untuk komposisi dendro mereka, jangan cari lebih jauh daripada Kaveh. Ia akan menarik untuk melihat apa beg bimbitnya juga dipegang.

Tarikh pelepasan Genshin Impact Kaveh rasmi, ia akan menjadi hari Rabu, 12 April 2023 bersama dengan versi 3.6. Akan ada lima jam waktu dengan kemas kini ini juga.

Berikut adalah senarai kali berdasarkan lokasi.

 • 11 April 2023 pukul 11 ​​malam EST
 • 11 April 2023 jam 8 malam PST
 • 12 April, 4 pagi BST
 • 12 April 5 pagi CEST
 • 12 April 12 malam JST

Sentiasa berhubung

Anda boleh menemui lebih banyak kepingan seperti, “Genshin Impact Kaveh” dan anda boleh ‘Seperti‘Permainan Haus di Facebook dan’Ikuti‘Kami di Twitter untuk lebih banyak artikel sukan dan eSports dari penulis TGH yang hebat bersama -sama dengan Robert!

“Dari Haus kami kepada anda”

Kaveh di Genshin Impak: Kebocoran Keupayaan, Permainan & Semua yang Kami Tahu

Imej Kaveh dalam impak Genshin

Hoyoverse

Kaveh adalah watak yang akan datang dalam Genshin Impact, jadi inilah semua yang anda perlu tahu mengenai arkitek Sumeru yang belum dirilis.

Kebocoran kesan Genshin terkini telah menemui beberapa butiran mengenai Kaveh – watak yang akan dikeluarkan dalam kemas kini masa depan. Walaupun butirannya agak sukar di Kaveh, yang tidak menghentikan beberapa pelancong daripada mendedahkan maklumat mengenai reka bentuk dan penglihatannya dalam permainannya.

Pemain telah melompat ke 3 yang paling terkini.5 Kemas kini dan Simpan Primogem untuk Banner Dehya dan Cyno Rerun. Sekiranya anda menantikan Kaveh, inilah yang perlu anda ketahui setakat ini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Adakah terdapat tetingkap tarikh pelepasan Kaveh?
 • Siapa Kaveh di Genshin Impact?
 • Kemampuan Kaveh di Genshin Impact
 • Jenis Senjata Kaveh dalam Impak Genshin

Adakah terdapat tetingkap tarikh pelepasan Kaveh?

Genshin Impak Sumeru Watak

Kaveh adalah watak Sumeru yang belum dikeluarkan.

Pada masa menulis Hovoverse Masih belum mendedahkan tarikh pelepasan rasmi Bagi Kaveh, semasa rasmi 3.6 livestream, mereka mengesahkan bahawa Kaveh akan debut semasa Fasa 2 dari 3.6 versi update bersama watak Dendro yang lain, Baizhu.

Kami tahu bahawa Fasa 1 dari 3.6 akan dilancarkan pada 12 April 2023, Dan diberi kitaran spanduk 3 minggu biasa, kita boleh membuat spekulasi bahawa Kevah akan debut sekitar 3 Mei 2023 namun ini belum disahkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebaik sahaja kami telah mengesahkan butiran mengenai tarikh pelepasan Kaveh di Genshin Impact, kami pasti akan mengemas kini halaman ini.

Siapa Kaveh di Genshin Impact?

◆ Kaveh
◆ Refleksi Empyrean
◆ Arkitek Sumeru yang terkenal
◆ Dendro
◆ Paradisaea #Genshinimpact #Hoyoverse #kaveh pic.Twitter.com/lzezksw59o

– Genshin Impact (@GenshiniMPact) 24 Februari 2023

Pada 24 Februari 2023, Hoyoverse mendedahkan beberapa maklumat promo rasmi mengenai Kaveh. Menurut tweet mereka, Kaveh adalah Dendro Wielder yang merupakan arkitek terkenal dari rantau Sumeru. Dia dikenali sebagai The Light of Kshahrewar dan merupakan salah satu tokoh yang paling berprofil tinggi dalam industri.

Artikel berterusan selepas iklan

Menurut keterangan dalam permainan dari Nilou, Kaveh adalah seorang arkitek yang membina “Istana Alcazarzaray yang indah.”Tighnari juga menyebut Kaveh, menyatakan bahawa” istana Alcazarzaray adalah magnum opus “. Dia juga meminta Tighnari untuk mengesyorkan flora hiasan yang sesuai semasa perancangan awal.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Pengguna Dendro Bow mencatatkan bahawa Kaveh juga berakhir dengan hutang setelah istana selesai. Akibat hutang ini, Alhaitham dikatakan “membantu” dengan membiarkannya tinggal di tempatnya, yang Tighnari tidak tahu “sama ada [itu] berkat atau kutukan.”

Kemampuan Kaveh di Genshin Impact

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Pada 1 Mac, 2023, Kemampuan Keveh dikongsi oleh Leaker Komuniti yang Boleh Dipercayai @merlin_impact di Twitter. Sebelum kebocoran, satu -satunya maklumat rasmi yang telah diturunkan oleh Hoyoverse mengenai kebolehan Kevah adalah bahawa dia adalah pengguna Dendro. Pecahan penuh kebolehannya yang bocor boleh didapati di bawah:

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Serangan Normal Kaveh: Tetapan Tork

Serangan biasa: Kevah menggunakan Mehrak untuk melakukan sehingga 4 serangan berturut -turut.

Serangan yang dikenakan: Longkang stamina dari masa ke masa untuk melakukan slash berterusan, dan melakukan slash yang lebih kuat pada akhir urutan.

Serangan menjunam: Terjun dari udara untuk menyerang tanah, merosakkan lawan dan berurusan dengan dmg mengenai kesan.

Kemahiran Elemental Kevah: Integriti Artistik

Kaveh menggunakan keupayaan pemetaan Mehrak untuk memulakan imbasan radial yang menangani AOE Dendro DMG ke sekitar musuh. Ia juga mengimbas kawasan untuk teras dendro dalam bidang AOE dan menyebabkan mereka segera pecah.

Artikel berterusan selepas iklan

Kaveh’s Elemental Burst: Dome Painted

Dome Painted sepenuhnya menggunakan semua tenaga Mehrak, mewujudkan ruang yang diimbas padu yang menangani AOE Dendro DMG kepada semua lawan di dalamnya, dan memberikan kemampuan Kaveh yang lebih baik untuk tempoh masa tertentu dan hanya dibatalkan setelah Kaveh meninggalkan medan AOE.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Kaveh normal, dikenakan, dan menjunam AOE DMG semuanya meningkat, dan kerosakan ATKnya ditukar kepada Dendro DMG yang tidak dapat ditindih.
 • Semua teras Dendro yang dibuat oleh ahli parti melalui reaksi mekar menangani tambahan pecah dmg.
 • Rintangan Kaveh terhadap gangguan meningkat.

Jenis Senjata Kaveh dalam Impak Genshin

Menurut banyak kebocoran, Kaveh akan menggunakan tanah liat. Ini akan menjadikannya watak Dendro pertama untuk menggunakan senjata dua tangan ini. Oleh itu, bagi pelancong yang menikmati serangan yang lebih teratur dan keras yang berkaitan dengan jenis senjata ini, Kaveh boleh menjadi pilihan yang ideal.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itulah yang kita ketahui sekarang mengenai Kaveh di Genshin Impact. Pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua berita dan kemas kini terkini.

Genshin Impact Kaveh: Tarikh Siaran, Kebolehan & Konstelasi

Genshin Impak Kaveh

Sumber Imej: Hoyoverse

Pengumuman rasmi ketibaan Kaveh di Genshin Impact telah mencipta buzz di kalangan masyarakat, dan pelancong kini ingin tahu semua tentang watak yang akan datang ini. Kaveh akan menjadi watak Dendro 4-bintang yang merupakan pelajar Kshahrewar Darshan dari Sumeru Akademiya. Walaupun watak masih beberapa minggu lagi, kami mempunyai semua maklumat mengenai Genshin Impak Tarikh, Kemampuan, dan Konstelasi Genshin Kaveh, Terima kasih kepada pembocak yang boleh dipercayai.

Bilakah Genshin memberi kesan kepada watak Kaveh keluar? Dijawab

Genshin Impact Kaveh Tarikh Siaran

Kaveh dijangka akan dibebaskan dalam kesan Genshin pada 12 April 2023, dengan pelancaran 3.6 kemas kini. Seperti tradisi, spanduk Kaveh lebih cenderung untuk debut pada fasa pertama Genshin Impact 3.Versi 6, dan pada masa ini, watak akan mempunyai kadar penurunan yang dinaikkan.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa Hoyoverse telah mengusik pandangan pertama Kaveh setakat ini, yang bermaksud tarikh yang disebutkan di atas belum disahkan secara rasmi dan berdasarkan spekulasi. Oleh itu, kami menasihatkan mengambil maklumat ini dengan secubit garam.

Sementara itu, kami akan pastikan untuk mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja kami mempunyai intel rasmi dari pemaju permainan.

Kemampuan, Pasif & Konstelasi Kaveh

Watak yang boleh dimainkan oleh Genshin Impact yang akan datang, Kaveh, menggunakan tanah liat besar dan memanfaatkan kuasa Dendro. Kebolehan dan PlayStyle yang unik membawa tahap permainan baru ke RPG Tindakan Popular.

Maklumat berikut adalah berdasarkan kebocoran dan tertakluk kepada perubahan.

Bakat Serangan Kaveh

 • Serangan biasa: Menggunakan Mehrak untuk melakukan sehingga 4 serangan berturut -turut.
 • Serangan yang dikenakan: Stamina longkang dari masa ke masa untuk melakukan slash berterusan. Pada akhir urutan, melakukan slash yang lebih kuat.
 • Serangan menjunam: Terjun dari udara untuk menyerang tanah, merosakkan lawan di sepanjang jalan dan berurusan dengan dmg atas kesan.

Kemahiran Elemental – Kebijaksanaan Artistik

Menggunakan keupayaan pemetaan Mehrak untuk tujuan ofensif, memulakan imbasan radial yang menangani AOE Dendro DMG. Ia juga akan mengimbas semua teras dendro di AOE dan menyebabkan mereka segera pecah.

Elemental Burst – Dome Painted

Sepenuhnya melepaskan tenaga Mehrak dan mewujudkan ruang yang diimbas padu, berurusan dengan AOE Dendro DMG kepada semua lawan di dalamnya dan memberikan Kaveh keupayaan pertempuran yang dipertingkatkan berikut untuk tempoh tertentu:

 • Meningkatkan serangan normal, dikenakan, dan menjunam Kaveh, dan menukarkan serangannya DMG ke Dendro DMG yang tidak dapat diatasi.
 • Semua teras Dendro yang dibuat oleh semua ahli parti melalui Reaksi Bloom Deal Tambahan DMG.
 • Meningkatkan ketahanan Kaveh terhadap gangguan. Kesan ini akan dibatalkan setelah Kaveh meninggalkan medan.

Bakat pasif Kaveh

 • Seni Belanjawan: Ketika Kaveh Crafts Landscape, Bangunan, dan Perabot Jenis-halaman, dia mempunyai peluang 100% untuk mengembalikan sebahagian bahan yang digunakan.
 • Usaha pencipta: Apabila DMG ditangani oleh teras dendro (termasuk DMG dari Burgeon dan Hyperbloom) Hits Kaveh, Kaveh akan mendapatkan semula HP sama dengan 300% penguasaan unsurnya. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 0.5s.
 • Konsep yang ingin tahu seorang pengrajin: Semasa Dome Painted, selepas serangan Kaveh normal, didakwa, dan menjunam melanda lawan, penguasaan unsurnya akan meningkat sebanyak 25. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 0.1s. Max 4 Stacks. Kesan ini akan dibatalkan apabila kesan kubah dicat berakhir.

Constellations Kaveh

 • Salutasi Sublime: Dalam 3s selepas menggunakan kepintaran artistik, Dendro Res dan Bonus Penyembuhan Kaveh akan ditingkatkan sebanyak 50% dan 25% masing -masing.
 • Jalan Grand: SPD serangan normal Kaveh meningkat sebanyak 15% semasa Dome Painted.
 • Profffrings of the Golden Tower: Meningkatkan tahap kubah dicat dengan 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
 • Pesta seratus tiang: Cores Dendro Dibuat dari Reaksi Bloom Kaveh Triggers akan berurusan 60% lebih DMG apabila mereka pecah.
 • Penyimpanan Suci: Meningkatkan tahap kepintaran artistik sebanyak 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
 • Ideal yang indah: Apabila serangan Kaveh normal, didakwa, dan menjunam melanda lawan semasa Kubah Painted, ia akan melepaskan cahaya langit atas kedudukan lawan, berurusan dengan 61.8% daripada ATK Kaveh sebagai AOE Dendro DMG dan menyebabkan semua teras dendro dalam AOE itu pecah. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 3s.

Jadi, di sana anda memilikinya. Itu semua yang anda perlu tahu Genshin Impact Kaveh Watak dimainkan. Pastikan anda menyemak selebihnya liputan kesan Genshin kami di bawah.

 • Cara Mendapatkan Bow 5-Bintang Magic Pertama di Genshin Impact
 • Lyney Pyro Terbaik Membina Impak Genshin
 • Semua kesan Genshin 4.0 Ganjaran Pas Battle
 • Cara Mengalahkan Jam Kerja Meka Musuh Mudah dalam Impak Genshin
 • Pengembara Hidro Terbaik Membina Impak Genshin

Mengenai Pengarang

Tarun Sayal

Penulis permainan bebas yang berpengalaman dengan pengalaman 5 tahun yang meliputi pelbagai topik permainan. Dari ulasan permainan yang mendalam ke panduan strategi, saya mempunyai semangat untuk semua perkara permainan. Mahir dalam membuat kandungan yang menarik dan bermaklumat untuk pemain kasual dan tegar.