Genshin Impact Dehya Banner Sales serendah yang anda harapkan | PCGamesn, Genshin Impact Dehya Banner Tarikh Rumor Tarikh, Kemampuan, dan banyak lagi | Beban

Genshin Impact Dehya Banner Tarikh Rumor Tarikh, Kebolehan, dan banyak lagi

Sekiranya medan sanctum yang berapi -api yang dicipta oleh kemahiran elemen Dehya sendiri “cair inferno” wujud apabila keupayaan ini dilepaskan, Dehya akan mengambilnya, dan kemudian membuat medan yang lain setelah membongkar tempoh Lioness. Bidang ini akan mengambil tempoh medan yang diambil pada masa pengambilannya.

Genshin Impact Dehya Banner Sales serendah yang anda harapkan

Spanduk Dehya dan Cyno Genshin Impact telah berakhir, dan anggaran jumlah jualan mereka tidak mengejutkan memandangkan kontroversi yang berterusan.

Genshin Impact Dehya Total Banner Sales serendah yang anda harapkan: Anime Girl With Brown Rambut dan Mata Biru

Diterbitkan: 22 Mac, 2023

Genshin Impact Dehya dan Cyno Banners telah dilakukan dan juga yang anda harapkan. Melihat anggaran jumlah jualan mereka yang rendah dari separuh pertama Versi 3 Permainan Anime 3.5 kemas kini, nampaknya tidak membuktikan kegemaran di kalangan peminat. Ini adalah hasil yang diharapkan, memandangkan fakta bahawa peminat Dehya memulakan hashtag #fixdehya untuk membawa kesedaran tentang bagaimana dia adalah untuk watak lima bintang.

Setakat ini, Hoyoverse belum membuat penyesuaian yang bermakna kepada kit Dehya di tengah -tengah kegemparan penggemar. Pemain mempunyai reaksi yang sama apabila Zhongli diperkenalkan sebagai watak geo lima bintang pertama. Masyarakat mendapati dia sangat kurang sehingga Hoyoverse memutuskan untuk menyemarakkannya sejurus selepas pembebasannya.

Masa itu belum datang untuk Dehya, dan ada kemungkinan bahawa ia tidak akan pernah. Oleh itu, peminat telah membelanjakan jauh lebih rendah daripada dia berbanding dengan sepanduk lima bintang baru-baru ini. Ia juga tidak membantu Cyno bukan watak yang paling popular untuk menarik sama ada – dia padat dalam peranannya, tetapi kebanyakan orang yang menginginkannya mungkin ditarik untuknya ketika dia pertama kali dibebaskan.

Nombor Dehya dan Cyno di bawah adalah berbeza dengan Hu Tao dan Yelan baru-baru ini, di mana pemain bahkan bertujuan untuk mendapatkan kedua-dua watak bersama dengan senjata teratas mereka. Dan itu tidak menyebut bahawa ada yang cuba mendapatkan Yelan sepanjang jalan ke C6.

Genshin Impact Dehya Banner Sales serendah anda

Nombor di atas datang dari Genshinlab – tapak yang menggunakan data kedai aplikasi Cina untuk membuat anggaran jualan untuk sebahagian besar komuniti RPG ini.

Dehya dan Cyno berjaya membuat kira -kira $ 12,934,126 USD (£ 10,566,534 GBP) yang hampir empat kali kurang daripada apa yang Hu Tao dan Yelan berada di bahagian paling atas carta.

Dengan Dehya dan Cyno berjalan, Genshin Impact Version 3.5 kini menawarkan trio Cryo Ayaka, Shenhe, dan Mika dalam sepanduk separuh kedua.

Ethan Anderson Lover of RPG Games dan semua perkara Zelda, Pokémon, Umur Naga, atau Tales Berkaitan. Saat ini meliputi banyak impak kelainan untuk laman web seperti GameSpot dan PcGamesn, dengan pengalaman masa lalu sebagai editor Timbalan Panduan untuk Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Genshin Impact Dehya Banner Tarikh Rumor Tarikh, Kebolehan, dan banyak lagi

The Genshin Impact Dehya Banner boleh dengan baik dalam perjalanan tidak lama lagi, dengan kebocoran yang menunjukkan pengguna Pyro Claymore akan tiba di ARPG’s 3.5 kemas kini.

Genshin Impact Dehya Banner Tarikh: Dehya

Diterbitkan: 17 Feb, 2023

Genshin Impact 3.. Nah, berdasarkan kebocoran yang bereputasi, ia kelihatan seperti kesan Genshin Banner Dehya Tarikh pelepasan boleh menjadi salah satu daripada mereka.

Dikenali sebagai ‘Flame-Mane’, Dehya adalah eremite yang memegang claymore yang kuat dengan penglihatan pyro. Semasa garis usaha Archon untuk Sumeru, kami diperkenalkan kepadanya sebagai salah satu pengawal peribadi yang dikenakan melindungi Dunyarzad. Dengan sedikit nasib, dia akan menjadi tambahan baru kepada watak Genshin Impact pada Genshin Impact 3..

Walaupun kita sudah tahu jenis unsur dan senjata yang dia gunakan, ada sedikit maklumat tentang bagaimana dia akan menjadi kenyataan sebagai watak yang boleh dimainkan berkaitan dengan kemungkinan kebolehan, buruj, dan banyak lagi. Dengan itu, inilah yang kita ketahui sekarang.

Genshin Impact Dehya Spekulasi Tarikh Pelepasan Banner

TDia Genshin Impact Dehya Banner Tarikh pelepasan akan berlaku pada atau selepas 1 Mac, 2023. Ini berdasarkan kitaran kemas kini enam minggu yang ada sekarang, dengan penyelenggaraan patch biasanya selesai pada hari Rabu.

Dehya ditetapkan untuk tiba di fasa salah satu kesan Genshin 3.5 spanduk, bersama rerun untuk Cyno. Dehya kemudiannya akan tersedia secara kekal di Banner Standard dari Versi 3.6.

Spekulasi Kemampuan Dehya Genshin Impak

Walaupun, sekali lagi, tidak ada yang rasmi di luar sana mengenai kebolehan Dehya, bagaimanapun, kami mempunyai kit datamined, yang menandakannya sebagai peniaga kerosakan pyro luar bidang.

Sementara Genshin 3.5 Livestream mempamerkan teks rasa untuk kemahiran unsur Dehya dan pecah unsur, nama -nama belum disahkan. .

Thumbnail YouTube

 • Serangan biasa – Melakukan sehingga 4 mogok berturut -turut menggunakan tanah liatnya dan seni mempertahankan diri.
 • Serangan yang dikenakan . Pada akhir urutan, melakukan slash yang lebih kuat.
 • Serangan menjunam -terjun dari udara untuk menyerang tanah, merosakkan lawan di sepanjang jalan dan berurusan dengan dmg atas kesan.

Kemahiran Elemental – Cair Inferno

Kemahiran Elemental Dehya akan mempunyai kesan yang berbeza berdasarkan keadaan mengikut kebocoran:

 • Nyalaan api – Kemahiran ini akan dilepaskan sekiranya tidak ada medan sanctum yang berapi -api yang dicipta oleh Dehya sendiri pada masa itu.
  .
 • Api mengamuk -Kemahiran ini akan dilepaskan sekiranya medan sanctum yang berapi -api yang dicipta oleh Dehya sendiri sudah wujud. Dehya akan melakukan serangan melompat, berurusan dengan pyro dmg sebelum mencipta medan sanctum yang berapi -api di kedudukan barunya. Bidang Sanctum yang berapi -api dicipta dengan cara ini akan mewarisi tempoh yang tinggal di medan sebelumnya. Flame Ranging boleh digunakan hanya sekali sepanjang tempoh Sanctum Field yang berapi -api.
 • Sanctum yang berapi -api – Apabila lawan dalam medan sanctum yang berapi -api mengambil DMG, bidang itu akan melepaskan serangan yang diselaraskan, berurusan dengan AOE Pyro DMG kepada mereka berdasarkan ATK Dehya dan Max HP. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 2.5s. Watak aktif dalam bidang ini mempunyai ketahanan terhadap gangguan yang meningkat, dan apabila aksara tersebut mengambil DMG, sebahagian daripada kerosakan itu akan dikurangkan dan mengalir ke dalam darah Redmane. Dehya kemudian akan mengambil DMG ini lebih dari 10 -an. Apabila DMG yang dikurangkan yang disimpan oleh darah Redmane mencapai atau mengatasi peratusan tertentu Max HP Dehya, dia akan berhenti mengurangkan DMG dengan cara ini. Hanya 1 Sanctum yang berapi -api yang dicipta oleh Dehya sendiri boleh wujud pada masa yang sama.

Elemental Burst – Leonine Bite

Melepaskan kemarahannya yang membakar dan melepaskan bilahnya, Dehya memasuki negara singa betina yang menyala dan mendapat perlawanan terhadap gangguan. Di negeri ini, Dehya secara automatik akan melepaskan penumbuk api-mane, berurusan dengan Pyro DMG berdasarkan ATK dan Max HP, dan apabila tempohnya berakhir, Dehya akan melepaskan tendangan pemacu, berurusan dengan Aoe Pyro DMG berdasarkan ATK dan Max HPnya.

Sekiranya medan sanctum yang berapi -api yang dicipta oleh kemahiran elemen Dehya sendiri “cair inferno” wujud apabila keupayaan ini dilepaskan, Dehya akan mengambilnya, dan kemudian membuat medan yang lain setelah membongkar tempoh Lioness. Bidang ini akan mengambil tempoh medan yang diambil pada masa pengambilannya.

. “Serangan Normal: Sandstorm Assault” dan Elemental Skill “Molten Inferno” akan digantikan dengan “Roaring Barrage.”

 • Roaring Barrage – Membebaskan pendarahan yang menderu dalam 0.4S Selepas setiap mogok penumbuk api-mane akan meningkatkan kelajuan di mana mogok penumbuk api-mane seterusnya akan dicetuskan.

Genshin Impak Dehya Pasif Bakat

Assisting succor

. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap dua saat.

Di samping itu, dalam masa sembilan saat selepas Dehya melepaskan Inferno Molten: api yang tidak masuk akal, dia akan memberikan semua anggota parti bentuk bentuk emas yang diluluskan. Negeri ini akan meningkatkan lagi rintangan watak terhadap gangguan apabila mereka berada dalam bidang sanctum yang berapi -api. Bentuk emas yang boleh diaktifkan sekali setiap 18 saat.

Stalwart dan benar

Apabila HPnya kurang daripada 40%, Dehya akan pulih 20% daripada HP maksinya dan akan memulihkan 6% max HP setiap dua saat untuk 10 saat berikutnya. Kesan ini dapat dicetuskan sekali setiap 20 saat.

Cara cahaya matahari

Meningkatkan pergerakan SPD ahli parti anda sebanyak 10% pada siang hari (06:00 – 18:00). Tidak berkuat kuasa dalam domain, mengadakan domain, atau jurang lingkaran. Ini tidak boleh ditumpuk dengan bakat pasif yang memberikan kesan yang sama.

Genshin Impak Dehya Constellations

Max HP Dehya meningkat sebanyak 20%, dan dia menangani kerosakan bonus berdasarkan HP Max ketika menggunakan serangan berikut:

 • Kerosakan Inferno Molten akan ditingkatkan sebanyak 3.6% daripada hp maxnya.
 • Kerosakan gigitan singa betina akan ditingkatkan sebanyak 6% daripada hp maksinya.

Bilah pasir berkilauan

Apabila Dehya menggunakan Cair Inferno: Raging Flame, Tempoh Bidang Sanctum yang Dibuat semula akan ditingkatkan dengan enam saat. Di samping itu, apabila suci yang berapi -api wujud di lapangan, watak aktif dalam bidang akan meningkatkan kerosakan yang ditangani oleh serangan diselaraskan sanctum yang akan datang sebanyak 50% apabila mereka diserang.

Kemarahan pantas seperti api

Meningkatkan tahap gigitan singa betina (pecah elemen) dengan tiga. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

Sumpah yang tinggal

Ketika serangan penumbuk api dan pemadaman pemacu yang dilepaskan semasa gigitan singa singa (pecah unsur) melanda lawan, mereka akan memulihkan 1.5 Tenaga untuk Dehya dan 2.5% daripada hp maksinya. Kesan ini boleh berlaku sekali setiap 0.2 saat.

Alpha dilepaskan

Meningkatkan tahap neraka cair (kemahiran elemen) dengan tiga. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

Kadar kritikan gigitan singa betina meningkat sebanyak 10%. Di samping itu, selepas serangan penumbuk api-mane memasuki lawan dan tawaran krit oleh 0.. Kesan ini boleh mencetuskan sekali setiap 0.2 saat. Tempoh boleh dilanjutkan selama maksimum dua saat, dan dmg crit dapat ditingkatkan sebanyak maksimum 60%.

. Pastikan anda menyemak semula ketika kami semakin dekat dengan Genshin Impact 3..

Lebih banyak dari beban

Aaron turun ketika Aaron tidak menembak jari kaki dalam Call of Duty MW3 atau di lubang Starfield, anda akan mendapati mereka berpura -pura mereka berada di LOL Worlds di League of Legends, atau menghidupkan semula hari -hari kemuliaan Liga Ahad mereka di FC 24 (dia/ Mereka).

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.