Genshin Impact Chasm – Tarikh pelepasan, bos, dan banyak lagi | Taktik Pocket, Bagaimana untuk mendapatkan jurang di Genshin Impact | Senapang patah kertas batu

Cara sampai ke jurang dalam kesan Genshin

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

Genshin Impact Chasm – Tarikh pelepasan, bos, dan banyak lagi

Jalur Impak Genshin adalah indah, gelap, dan mendalam, Mihoyo mendapat janji untuk disimpan, dan ada timbunan penjahat untuk bertarung dan ganjaran untuk menuai sebelum anda tidur!

Diterbitkan: 30 Mac, 2022

Genshin Impact’s Chasm adalah pengembangan yang Mihoyo telah membayangkan sejak kembali sebelum Inazuma tiba. Seperti Dragonspine adalah untuk Mondstadt, dan Enkanomiya adalah untuk Inazuma, jurang memperluaskan wilayah Liyue, yang berpotensi merapatkan jurang ke rantau baru Genshin Impact Sumeru.

Tetapi apa sebenarnya yang Genshin Impact Chasm? Dan bilakah ia akan tiba? Nah, sementara khabar angin telah diedarkan walaupun sebelum hari-hari baru kemas kini 1.4, jurang akhirnya di sini, dan ia membawa timbunan kawasan baru untuk diterokai, dan banyak penjahat segar untuk menguji kemahiran anda. Kami masih memeriksa jurang untuk diri kita sendiri, tetapi inilah segala yang kita ketahui setakat ini.

Sekiranya anda ingin mengikuti perkembangan semua perkara yang berlaku di Teyvat, pastikan anda menyemak peristiwa impak Genshin kami dan panduan kemas kini kesan Genshin. Kami juga mempunyai Panduan Karakter Kesan Genshin yang sangat berguna dan Senarai Kod Impak Genshin untuk membantu anda di sepanjang jalan.

Inilah segala yang kita tahu mengenai Jalur Impak Genshin setakat ini.

Seni Konsep Genshin Impak Chasm

Bilakah tarikh pelepasan Genshin Impact Chasm?

Jalur Impak Genshin kini tersedia, sebagai sebahagian daripada 2.6 kemas kini. Untuk meneroka kawasan baru yang menarik ini, mulakan ‘Requiem of the Depths’ Archon Quest dengan bercakap dengan Katheryne di Liyue. Nampaknya ada yang kecil di jurang yang telah mencatatkan komisen – lebih baik pergi periksa! Anda mungkin hanya melihat wajah yang biasa (petunjuk, ia adalah Dainsleif Genshin Impact yang sentiasa popular dan kekal di sepanjang jalan.

Semasa anda berada di sana, pastikan anda mengambil Chasm Delvers World Quest dari Lan di sebelah Guild Adventurer’s Liyue. Muning berhutang sedikit wang untuk minuman, selepas semua, dan jurang atau tidak, anda tidak boleh lari dari hutang.

Thumbnail YouTube

Musuh apa yang ada di jurang Genshin?

Memandangkan jurang adalah kawasan baru dengan hubungan dengan jurang, anda boleh menjamin terdapat beberapa pergaduhan baru yang sukar bagi anda untuk menenggelamkan gigi anda.

A Moldbeast Impact Genshin Terapung Melalui Jalur

Pertama, terdapat cetakan acuan (dilihat di atas) – makhluk terapung yang comel yang kelihatannya menjadi kombinasi penonton dan slimes, dan dapat melancarkan gelembung – yang sering mereka terperangkap dalam.

Terdapat juga musuh baru yang dipanggil Serpent Knight: Windcutter, yang kelihatan sama dengan sekam dan tangisan yang kasar dan sukar yang kami pergi ke kaki dengan kaki, membanggakan beberapa perisai yang cukup menakutkan. The Ular Knight: Windercutter pernah menjadi pengawal yang dipercayai, nampaknya berdiri tinggi di suatu tempat. Mereka menggunakan kuasa angin, menangani kerosakan anemo, dan apabila serangan mereka melanda watak -watak yang dilindungi, mereka menjadi lebih kuat dan lebih cepat – jadi kami memberi kesan kepada kami Genshin Zhongli mungkin perlu menukar strategi kami sedikit!

Ular merosakkan dalam kesan keahas

Sudah tentu, untuk mengatasinya, kami mempunyai bos baru, The Ruin Ular. Kami mendapat mengintip pertama kami di baddie besar ini di 2.5 kemas kini livestream. Digambarkan sebagai ‘mesin berbentuk yang aneh yang menggerakkan bawah tanah di jurang’, ular kehancuran adalah ular yang besar, mekanikal, diperbuat daripada kayu, logam, dan batu, dengan gear yang menakutkan di hadapannya yang ‘dapat memotong batu melalui batu Seolah -olah mentega ‘.

Menurut penguji beta, seperti Golden Wolflord, Ular merosakkan kedua -dua kerosakan fizikal dan menghakis, dan boleh membuat ribut pasir yang menarik anda masuk. Ia juga menembak goo ungu, yang kami percaya adalah serupa dengan lumpur gelap yang terdapat di sekitar jurang, dan mencipta lonjakan yang meleleh dari mana ia menarik kuasa untuk melepaskan serangan yang menghancurkan. Anda dapat melihat betapa besar binatang ini dibandingkan dengan watak kami di sini.

Dan bos terbesar, paling penting, paling pasti Thundermarten Blue. Baiklah, itu sedikit pembohongan putih – mereka pasti bukan bos dalam erti kata literal. Tetapi mereka sudah menjadi bos hati saya, dan saya tidak sabar untuk mengisi tekan saya dengan mereka.

Apakah Jalur Impak Genshin?

The Chasm adalah kawasan yang ditandai di peta, di sebelah barat Lisha di Liyue. Dikatakan sebagai kawasan yang kaya dengan bijih, dan sebelum ini merupakan sumber utama bahan -bahan ini di Liyue. Walau bagaimanapun, satu siri kemalangan misteri membawa kepada pelombong yang meninggalkan kawasan itu, yang kini telah ditimpa dengan raksasa dan penimbun harta karun.

Esther dari Dragonspine mendakwa bahawa jurang mempunyai iklim yang berbeza dari seluruh Liyue, tetapi tidak mengulas lanjut lagi. Ini membawa kita untuk mempercayai bahawa menghabiskan masa dalam kemungkinan akan menyebabkan kesan status seperti sejuk Dragonspine, atau balethunder di Inazuma. Oleh kerana batu lebur di dalam, kami menganggap anda akan mengalami haba semata -mata, keadaan iklim yang anda alami di beberapa domain dan bahagian -bahagian jurang lingkaran.

Sekiranya anda mengintai dan membaca teks -teks yang dipenuhi Liyue, anda dapati legenda yang menyatakan jurang itu adalah hasil dari bintang yang jatuh yang turun sekitar 6,000 tahun yang lalu. Ia sangat kecewa dengan perselisihan yang berterusan yang disebabkan oleh Perang Archon, sehingga ia kembali ke langit, meninggalkan jurang di belakang – dengan serpihan itu juga membentuk runtuhan Dunyu.

The Chasm terikat dengan kesan cerita Genshin Zhongli, ketika anda mengikuti pelombong ke pangkal gunung. Dari sana, anda mendapati bahawa Azhdaha, naga geo, tinggal di gunung, tetapi marah apabila pelombong mengganggu aliran elemen garis ley dalam. Zhongli, bersama dengan adepti lain, terpaksa bertempur jauh ke dalam gua untuk menutupnya dalam. Ini membolehkan pelombong kembali, sementara juga mewujudkan bijih yang jarang dikenali sebagai ‘naga’.

Walau bagaimanapun, pada masa yang lebih baru, jurang telah menunjukkan pautan ke jurang, dan disebabkan oleh rentetan kemalangan yang telah berlaku di dalamnya, pelombong terpaksa berpindah. Ini telah meninggalkan jurang terbuka kepada banyak musuh bermusuhan, menjadikannya tempat yang berbahaya untuk diterokai.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai jurang Genshin Impact untuk sekarang – kami pasti akan mengemas kini panduan ini kerana kami mendapat lebih banyak maklumat. Sementara itu, lihat senarai permainan terbaik kami seperti Genshin Impact untuk mencari sesuatu yang baru dimainkan hari ini.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.

Cara sampai ke jurang dalam kesan Genshin

Lumine dan Paimon melihat ke atas jurang, kawasan baru di Genshin Impact

Ingin tahu bagaimana untuk sampai ke jurang dalam kesan Genshin? The Chasm, yang sebelum ini disekat dari kawasan peta yang telah mengejek pemain selama berbulan -bulan, akhirnya dibuka dalam versi 2.6 kesan Genshin. Sekarang ia akhirnya dibuka, akhirnya anda akan dapat meneroka kawasan misteri dengan hubungan yang kuat dengan tradisi permainan (saya merasakan lokasi Quest Archon masa depan?).

Anda perlu melengkapkan beberapa pencarian prasyarat sebelum menuju ke jurang, tetapi kami telah mendapat anda dilindungi – inilah yang perlu anda ketahui tentang mencapai jurang dalam kesan Genshin.

4. Hancurkan kunci batuan dasar

Sekitar setiap kunci batuan dasar, anda akan dapati beberapa batu bercahaya. Pecahkan ini dan bintang kecil akan mula berputar di sekeliling anda. Dengan bintang ini di belakangnya, langkah berhampiran objek berbentuk sangkar berbatu kecil ke kunci batuan dasar. Setelah bintang memasuki sangkar, memukul sangkar dengan senjata ketika menghadap ke dalam kunci batuan dasar. Melakukan ini dengan semua objek berbentuk sangkar di sekitar setiap kunci batuan dasar akan menyebabkan kunci pecah. Berhati-hati dengan persekitaran anda-anda sering perlu mencari objek berbentuk sangkar berbatu yang betul untuk dipukul sebagai kunci batuan dasar perubahan ketinggian, menjadikannya tidak dapat diakses dari sangkar tertentu pada masa-masa.

Pecahkan kunci batuan dasar yang diperlukan, kembali ke Zhiqiong, dan kemudian Pecahkan kunci batuan dasar terakhir, dijumpai di kawasan bawah tanah berhampiran patung tujuh. Selepas ini, meterai akan pecah dan anda akan mendapat pencapaian “apabila meterai itu rosak …”. Tahniah – Selebihnya jurang adalah milik anda untuk meneroka!

Itu semua maklumat yang kami ada di jurang! Mengapa tidak meraikan tambahan baru anda ke peta dengan beberapa primogem percuma? Atau, jika anda berada dalam misi untuk menyalakan peta Teyvat anda, lihat panduan kami untuk membuka kawasan lain seperti Inazuma dan Enkanomiya.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Impak Genshin Ikut
  • Mihoyo Limited mengikuti
  • RPG Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.