Genshin Impact Banner semasa dan akan datang, Genshin Impact 4.1 Banner: Semua yang anda perlu tahu | Beebom

Genshin Impact 4.1 spanduk: semua yang anda perlu tahu

Bintang kutub adalah senjata yang hebat untuk banyak watak busur seperti Tartaglia, Yoimiya, Tighnari, Venti, dan Fischl. Yang mengatakan, terdapat banyak busur bintang 5 yang hebat yang boleh anda gunakan dengan mudah. Memandangkan senjata lain pada spanduk ini, mungkin lebih baik menunggu sepanduk yang lebih menarik dan bukannya menarik untuk bintang kutub sekarang.

Genshin Impact Banner semasa dan akan datang

Impak Genshin mempunyai beberapa spanduk gacha yang berubah secara tiga minggu. Baca terus untuk analisis sepanduk semasa dan akan datang dan lihat di mana anda perlu menghabiskan hasrat anda!

Spanduk semasa berakhir:
26 September, 2023

Genshin Impact Karakter 5 bintang semasa adalah Zhongli (Polearm geo) dan Tartaglia (Hydro busur). Mereka disertai dengan bintang 4 Noelle (Geo Claymore), Sayu (Anemo Claymore), dan Freminet (Cryo Claymore)

Genshin Impact Senjata 5-bintang kadar semasa adalah Vortex Vanquisher (Polearm) dan Bintang kutub (Tunduk). Mereka disertai dengan bintang 4 Karat (Tunduk), Seruling (Pedang), The widsith (Pemangkin), Dragon’s Bane (Polearm), dan Greatsword pengorbanan (Claymore).

Spanduk yang akan datang

4.1 separuh pertama

Disahkan:
Neuvillette (pemangkin hidro 5 bintang)
Hu tao (polearm pyro 5 bintang)

Kemungkinan:
Tome of the Eternal Aliran (pemangkin 5 bintang)
Kakitangan HOMA (Polearm 5-Bintang)

4.1 separuh kedua

Disahkan:
Wriothesley (pemangkin cryo 5 bintang)
Venti (Bow Anemo 5-Bintang)

Kemungkinan:
Pengawasan Aliran Tunai (pemangkin 5 bintang)
Elegy untuk akhir (busur 5 bintang)

Senjata 4-bintang Pembantu Dockhand (Sword), Power Power Saw (Claymore), Prospector’s Drill (Poliarm), dan Range Gauge (Bow) juga akan muncul di Spanduk Senjata, tetapi pengedarannya belum ditentukan.

Betapa baiknya sepanduk semasa?

Penafian: Tidak ada kasihan untuk watak atau senjata bertaraf 4 bintang tertentu. Jangan tarik bintang 4 tertentu kecuali anda bersedia untuk menarik beberapa bintang di sepanjang jalan. Banner Senjata lebih menghukum daripada sepanduk watak. Jangan tarik kecuali anda baik -baik saja dengan menerima sekurang -kurangnya satu dari setiap senjata yang dipaparkan.

Watak bintang 5

Zhongli adalah sokongan Geo Shield yang kuat. Sementara dia jarang optimum Pilihan untuk memaksimumkan DPS Pasukan, dia menjadikan pasukannya lebih selesa untuk bermain. Ini dalam dan dari dirinya sendiri mempunyai banyak nilai yang tidak mudah diwakili melalui nombor. Sekiranya anda berminat untuk mempunyai shielder yang kuat yang boleh anda slot ke dalam banyak pasukan, maka Zhongli adalah lelaki anda. Sekiranya anda berasa sihat dengan pelindung semasa anda, maka anda dapat melangkauinya dengan selamat.

Tartaglia adalah DPS di lapangan hidro. Dia melakukan kerosakan yang baik semasa menggunakan banyak hidro untuk musuh. Xingqiu boleh melakukan peranan yang sama dengan manfaat tambahan untuk menjadi luar lapangan, tetapi Xingqiu terutamanya terhad kepada sasaran tunggal manakala Tartaglia menyebarkan kerosakannya dalam AOE. Tartaglia juga berkongsi beberapa pertindihan dengan Ayato sebagai unit DPS di lapangan. Tartaglia bukan watak yang buruk dengan apa cara sekalipun, tetapi jika anda tidak merasakan keperluan mendesak untuk DPS hidro di lapangan yang boleh dipercayai, maka anda boleh melangkaui sepanduk ini dengan selamat.

Watak bintang 4

Noelle adalah tangki geo di lapangan. Dia tidak berfungsi dengan baik sebagai sokongan murni, jadi melainkan jika anda mahu melabur ke dalamnya untuk menjadikannya DPS di lapangan, burujnya tidak banyak.

Sayu bagus untuk mendapatkan penjelajahan di seluruh dunia. Kemahiran memegangnya membolehkan anda melakukan perjalanan jauh dengan cepat. Dia juga merupakan alternatif yang bagus untuk Jean jika anda mahukan penyembuh anemo. Walaupun Sayu tidak pernah menjadi pilihan yang optimum untuk tahap pembinaan pasukan tertinggi, dia boleh bersenang-senang untuk bermain dan memilih keselesaan yang baik.

Freminet’s Potensi sukar untuk dihukum kerana dia begitu baru. Pada masa ini, dia nampaknya menjadi DPS di lapangan 4-bintang yang menyeronokkan dengan PlayStyle yang unik. Nombor kerosakannya tidak begitu kompetitif, jadi dia mungkin tidak akan optimum untuk Abyss, tetapi dia membolehkan beberapa pasukan yang sangat unik dengan kombo yang menarik. Pastikan anda mencubanya dalam perbicaraannya dan melihat panduan kami bagaimana gabungannya berfungsi.

Senjata 5-bintang

Vortex Vanquisher boleh digunakan pada kebanyakan watak polearm ATK. Ia bukan pilihan terbaik untuk sesiapa sahaja (bahkan Zhongli), tetapi ia adalah tongkat statistik 5 bintang yang baik. Saya tidak mengesyorkan menarik secara khusus untuk vanquisher vorteks, tetapi jika anda berakhir dengan senjata ini, anda mungkin akan dapat mencari beberapa penggunaan untuknya.

Bintang kutub adalah senjata yang hebat untuk banyak watak busur seperti Tartaglia, Yoimiya, Tighnari, Venti, dan Fischl. Yang mengatakan, terdapat banyak busur bintang 5 yang hebat yang boleh anda gunakan dengan mudah. Memandangkan senjata lain pada spanduk ini, mungkin lebih baik menunggu sepanduk yang lebih menarik dan bukannya menarik untuk bintang kutub sekarang.

Senjata 4-bintang

Karat bagus untuk yoimiya dan bagus untuk tartaglia. Ia tidak begitu baik pada watak busur lain.

Seruling tidak benar -benar disyorkan untuk sesiapa sahaja. Jean atau Qiqi boleh menggunakannya sebagai tongkat stat ATK untuk meningkatkan penyembuhan mereka, tetapi ada pilihan yang lebih baik dari segi kerosakan.

The widsith selalunya pilihan 4-bintang yang paling tinggi untuk pengguna pemangkin DPS di Impak Genshin . Kesan pasifnya adalah rawak walaupun, dan mempunyai 10 saat uptime dengan cooldown 30 saat. Ini bermakna sesiapa yang melengkapkan Widsith mempunyai pancang kerosakan yang tinggi di mana mereka bernasib baik dengan kesan buff Widsith, dan kerosakan yang lebih rendah di mana pasif tidak aktif atau penggemar rawak tidak berguna.

Dragon’s Bane mempunyai statistik penguasaan elemen tertinggi di mana -mana polearm di Impak Genshin . Ini digabungkan dengan pasifnya yang berguna menjadikannya pilihan yang baik untuk Xiangling, Hu Tao, Thoma, dan Raiden.

Greatsword pengorbanan mempunyai kegunaan niche pada beberapa watak. Ia boleh digunakan di Chongyun, Sayu, Kaveh, Beidou, atau Dori. Masalahnya ialah kebanyakan watak-watak ini tidak begitu popular untuk kandungan peringkat tinggi. Beidou adalah pengecualian, dan dia lebih suka senjata lain di atas Greatsword Pengorbanan.

Genshin Impact 4.1 spanduk: semua yang anda perlu tahu

Genshin Impak 4.1 aksara, peta, dan banyak lagi

Kesan kelainan 4.1 kemas kini membawa banyak kandungan ke permainan yang sudah padat dan hanya akan menjadi lebih besar dari sini. Kandungan 4.1 diumumkan dalam Genshin Impact 4.1 livestream beberapa hari yang lalu, mendedahkan watak baru dan spanduk senjata, spanduk, peristiwa, dan pengembangan peta Fontaine Fontaine. Yang mengatakan, dalam artikel ini, kita akan secara eksklusif melihat semua kesan Genshin 4.1 spanduk dan watak dan senjata yang akan muncul pada mereka.

Genshin Impact 4.1 spanduk

Fasa Watak/senjata Tarikh permulaan dan tamat
Fasa 2 4* Watak Neuvilette dan Hu Tao 27 September – 18 Oktober
Fasa 2 5* watak Wriothesley dan Venti 18 Oktober – 8 November
Fasa 1 4* Watak Xingqiu, Fischl, dan Diona 27 September – 18 Oktober
Phas 2 4* Watak TBA 18 Oktober – 8 November
Banner Senjata Fasa 1 5*: Tome aliran abadi (disahkan) dan kakitangan Homa (dijangka).
4*: Pembantu Dockhand, Power Power Saw, Range Gauge, dan Prospector’s Drill
27 September – 18 Oktober
Banner Senjata Fasa 2 5*: Pengawasan aliran tunai (disahkan) dan elegy untuk akhir (dijangka)
4*: TBA
18 Oktober – 8 November

Seperti sepanduk sebelumnya, Genshin Impact 4.1 spanduk dibahagikan kepada dua fasa. 4.1 aliran langsung mendedahkan bahawa Fasa 1 akan menampilkan Neuvilette dan Hu Tao bersama dengan Xingqiu, Fishcl, dan Diona. Fasa ini akan berlangsung selama 21 hari dan akan berakhir pada 18 Oktober. Watak Fasa 2 akan menggantikannya bermula pada hari yang sama.

Neuvilette

Fasa 2 akan menampilkan watak Wriothesley dan Venti mulai 18 Oktober hingga 8 November. Walau bagaimanapun, aksara empat bintang yang akan muncul pada babak kedua masih belum diketahui.

Wriothesley

Bagi senjata tandatangan untuk fasa 1, mereka adalah aliran abadi dan kakitangan Homa (yang terakhir masih belum disahkan). Banner Senjata Fasa 2 akan menampilkan senjata tandatangan Wriothesley dan Venti – pengawasan aliran tunai dan elegy untuk akhir. Bagi senjata empat bintang, mereka masih belum diketahui.

Bagaimana Banner Impak Genshin Berfungsi?

Ketika permainan masih sangat baru -baru ini, spanduk watak baru di Genshin Impact dengan dua aksara eksklusif telah ditambahkan ke setiap versi. Terdapat dua fasa pada mulanya, setiap 21 hari dan satu fasa yang berlangsung hanya mempunyai satu spanduk.

Walau bagaimanapun, apabila watak ayam semakin meningkat dan pemain menuntut semula watak lama kegemaran mereka, Mihoyo menambah sepanduk kedua dalam setiap fasa dan kini dua watak eksklusif muncul dalam setiap fasa. Sayangnya dikongsi, bermakna, jika anda berada di 40 kasihan dan berharap pada Banner One, harapan seterusnya pada Banner Watak lain dianggap sebagai keinginan ke -42 anda.

Banner Versi 3.8 Genshin

Setiap versi impak Genshin berlangsung 42 hari memberi atau mengambil dan masa itu sama -sama dibahagikan antara kedua -dua fasa spanduk watak, i.e., 21 hari atau tiga minggu untuk satu fasa dan tempoh yang sama untuk sepanduk yang lain. Walau bagaimanapun, terdapat satu contoh di mana sepanduk baru ditangguhkan dan pemain terjebak dengan sepanduk Ayaka selama berbulan -bulan, dan itu disebabkan oleh pelarian Covid di China.

Bagi spanduk senjata, setiap fasa masih hanya mempunyai spanduk senjata sendiri dengan senjata tandatangan kedua -dua watak dalam setiap fasa. Selain itu, spanduk tetap tetap sama.