Genshin Impact Baizhu Tarikh pelepasan dan banyak lagi, Baizhu dalam Genshin Impact: Keupayaan, permainan & semua yang kita tahu – Dexerto

Baizhu dalam Genshin Impak: Keupayaan, Permainan & Semua yang Kami Tahu

Jadi, jika anda ingin menyelamatkan primogem anda untuk Banner Baizhu yang akan datang atau hanya ingin mengetahui lebih lanjut tentang dia, maka Hab Pelepasan berguna kami mempunyai semua yang anda perlu tahu.

Genshin Impact Baizhu Tarikh Siaran dan Lagi

Genshin Impact telah mengambil dunia dengan ribut sejak dibebaskan pada bulan September 2020. Bukan sahaja permainan yang kukuh tetapi keluar pada pertengahan pandemik ketika orang benar -benar bermain permainan. Juga, ia mencecah fandom RPG dan anime dengan sempurna. Sejak pembebasannya, ia telah mengeluarkan kandungan baru secara konsisten.Ini termasuk debut baru. Berikut adalah kesan pelepasan Baizhu Genshin dan banyak lagi.

Akan ada banyak penambahan baru yang datang ke Genshin dengan kemas kini ini. Mereka akan memasukkan pencarian cerita baru untuk Nahida dan Baizhu. Mereka juga akan menambah Baizhu dan Kaveh ke permainan. Sangat menarik bahawa Baizhu mendapat pencarian cerita tetapi bukan Kaveh. Mungkin, mereka akan mendapat satu di sini dalam versi 3.7.

Juga, akan ada acara Hangout Layla baru yang mungkin peminat akan menantikannya. Sumeru baru akan tersedia juga untuk pemain untuk meneroka.

Ditunjukkan dalam treler adalah dua bos baru juga. Yang pertama kelihatan sebagai ular dengan ciri-ciri seperti tumbuhan. Yang ini dilihat menembak pemain dari jauh. Yang kedua kelihatan menjadi penyihir macam dengan kualiti unsur. Kedua-duanya membincangkan senario jenis wahyu. Satu yang telah melihat yang paling baru dan yang sudah lama wujud. Kedua -dua bos harus membawa mereka beberapa pergaduhan yang menyeronokkan dan menarik.

Semasa melihat Baizhu, pemain akan mendapat penyembuh baru. Walaupun dia dapat melakukan kerosakan dendro, penyembuhannya akan menjadi tumpuan. Ini sepatutnya membolehkan pemain yang mencari penyembuh baru untuk parti mereka mencubanya. Juga, dia mempunyai ular comel yang dibalut dia seperti selendang yang hanya menambah mata bonus untuk memilihnya.

Tarikh pelepasan Genshin Impact Baizhu rasmi, ia akan menjadi hari Rabu, 12 April 2023 bersama -sama dengan versi 3.6. Akan ada lima jam waktu dengan kemas kini ini juga.

Berikut adalah senarai kali berdasarkan lokasi.

 • 11 April 2023 pukul 11 ​​malam EST
 • 11 April 2023 jam 8 malam PST
 • 12 April, 4 pagi BST
 • 12 April, 5 pagi CEST
 • 12 April 12 malam JST

Sentiasa berhubung

Anda boleh mendapatkan lebih banyak keping seperti, “Genshin Impact Baizhu” dan anda boleh ‘Seperti‘Permainan Haus di Facebook dan’Ikuti‘Kami di Twitter untuk lebih banyak artikel sukan dan eSports dari penulis TGH yang hebat bersama -sama dengan Robert!

“Dari Haus kami kepada anda”

Baizhu dalam Genshin Impak: Keupayaan, Permainan & Semua yang Kami Tahu

Hoyoverse

Baizhu adalah watak Dendro yang akan datang yang akan dikeluarkan di salah satu siaran Genshin Impact yang akan datang. Ahli farmasi Liyue sudah menonjol dalam kisah permainan, tetapi inilah yang kita tahu mengenai Baizhu setakat ini.

Impak Genshin Versi 3.6 Live Stream telah mengesahkan bahawa Baizhu – salah satu watak Dendro yang akan datang akan dikeluarkan dengan kemas kini seterusnya. Penyembuh pemangkin telah menjadi sedikit pilihan luar, terapung masuk dan keluar dari fail dalam permainan Genshin ⁠- kerana tempatnya sebagai NPC.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, dengan penglihatan dendro dan pelancaran yang lama ditunggu-tunggu, gembar-gembur di sekitar pembebasannya lebih tinggi dari sebelumnya. Terutama selepas pengesahan dari Hoyoverse, ahli farmasi dengan ular putih di bahunya tidak lama lagi akan tersedia untuk semua orang membuka kunci dan bermain.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, jika anda ingin menyelamatkan primogem anda untuk Banner Baizhu yang akan datang atau hanya ingin mengetahui lebih lanjut tentang dia, maka Hab Pelepasan berguna kami mempunyai semua yang anda perlu tahu.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Adakah terdapat tarikh pelepasan Baizhu di Genshin Impact?
 • Kebolehan baizhu dalam kesan kelainan
 • Jenis Senjata Baizhu dalam Impak Genshin
 • Kisah Baizhu di Genshin Impact

Adakah terdapat tarikh pelepasan Baizhu di Genshin Impact?

Tidak, walaupun Hoyoverse mengesahkan bahawa Baizhu akan dikeluarkan bersama dengan fasa kedua Kemas Kini 3.6 Di Genshin Impact, mereka belum mengesahkan tarikh untuknya.

Walau bagaimanapun, Hoyoverse telah mengesahkan bahawa fasa pertama kemas kini 3.6 akan dikeluarkan pada 12 April 2023. Berdasarkan biasa kitaran tiga minggu untuk sepanduk, Kami membuat spekulasi bahawa fasa kedua kemas kini 3.6 boleh dikeluarkan semasa Hari -hari awal bulan Mei. Walau bagaimanapun, ini hanyalah spekulasi pada ketika ini dan kami akan memastikan untuk mengemas kini bahagian ini dengan berita rasmi sebaik sahaja Hoyoverse mengesahkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Memandangkan Hoyoverse telah mendedahkan beberapa butiran mengenai pemilik Bubu Pharmacy beberapa minggu yang lalu, terdapat banyak spekulasi yang mengelilingi watak Dendro. Walau bagaimanapun, dengan pengesahan semasa versi 3.6 aliran langsung, kini telah diselesaikan bahawa Baizhu akan dibebaskan sebagai watak yang boleh dimainkan dalam Genshin Impact 3.6.

Baizhu ‧ melebihi kematian
Pemilik Bubu Pharmacy

“Ada farmasi di Liyue yang dipanggil Bubu, dan di dalamnya adalah Dr. Baizhu. Kemahirannya menjadikan semua penyakit lebih baik, tetapi ubat -ubatannya sangat pahit!”#Genshinimpact #hoyoverse #baizhu pic.Twitter.com/fm3fqkrwna

– Genshin Impact (@GenshiniMPact) 24 Februari 2023

Seperti biasa, kami pasti akan mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja kami mendengar pengesahan rasmi daripada pemaju.

Kebolehan baizhu dalam kesan kelainan

Walaupun semua kebolehan Baizhu belum disahkan secara rasmi oleh Hoyoverse, pemaju telah mengesahkan kemahiran pasif Baizhu. Dikenali sebagai perisai lancar, inilah penerangan penuh keupayaan pasif Baizhu:

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Keupayaan pasif: perisai lancar

Baizhu secara berkala boleh menjana perisai lancar untuk ahli parti anda dengan kesan penyembuhan. Reaksi tertentu DMG ditangani oleh watak -watak yang disembuhkan oleh perisai lancar akan ditingkatkan.

Cover Art yang menampilkan Baizhu dari Genshin Impact

Baizhu akan datang ke Genshin Impact dengan Fasa 2 Kemas kini 3.6.

Selain daripada pegawai yang mendedahkan dari Hoyoverse, Leaker terkenal, Mero telah menemui kemahiran Elemental Baizhu dan pecah unsur Baizhu. Deskripsi untuk semua kebolehan Baizhu boleh didapati di bawah:

Serangan biasa

Baizhu melakukan sehingga 4 serangan yang menangani Dendro DMG kepada lawan di hadapannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Serangan yang dikenakan

Menggunakan sejumlah stamina untuk menangani AOE dendro dmg kepada lawan di hadapannya selepas masa pemutus yang singkat.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Serangan menjunam

Memanggil kekuatan Dendro, Baizhu menjunam ke arah tanah dari udara, merosakkan semua lawan di jalannya. Tawaran aoe dendro dmg atas kesan dengan tanah.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemahiran Elemental: Diagnosis Universal

Baizhu mengawal sprite gossamer yang melayari dan menyerang lawan berdekatan, menangani kerosakan dendro. Selepas ia melakukan tiga serangan atau jika tidak ada lawan yang berdekatan, Sprite akan kembali, menyembuhkan semua anggota parti berdekatan berdasarkan Max HP Baizhu.

Artikel berterusan selepas iklan

Elemental Burst: Penyembuhan Holisme

Baizhu memasuki keadaan edict berdenyut, mewujudkan perisai lancar. Semasa di negeri ini, Baizhu akan menjana perisai lancar setiap dua saat. Perisai yang lancar akan melepaskan semangat untuk menyembuhkan watak aktif berdasarkan Max HP dan lawan serangan Baizhu, yang menangani kerosakan dendro di bawah keadaan berikut:

 • Apabila watak berada di bawah perlindungan perisai lancar dan perisai lancar baru dijana.
 • Apabila kesan perisai lancar tamat, atau apabila ia hancur.

Jenis Senjata Baizhu dalam Impak Genshin

Manakala Senjata Baizhu belum disahkan, kebocoran telah mendedahkan bahawa dia akan menggunakan pemangkin. Perincian dari 3.6 beta telah mendedahkan bahawa watak Dendro menggunakan jed regalia primordial sebagai senjata tandatangannya. Menurut kebocoran dari kesan madu, primordial jade regalia mempunyai kesan senjata berikut:

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Apabila menggunakan pecah unsur atau membuat perisai, dapatkan 3s kesan jed regalia primordial: watak yang melengkapkan mendapat bonus dmg unsur yang sepadan mereka 0.3% untuk setiap 1,000 maksimum hp yang mereka miliki, sehingga 12%. Pada masa yang sama, mereka akan mendapatkan semula 4 tenaga setiap 2.5s. Ini masih akan berkuatkuasa walaupun watak itu tidak berada di lapangan.

Walau bagaimanapun, seperti kebolehannya, kebocoran ini harus diambil dengan sebutir garam dan boleh berubah sebelum tarikh pelepasan rasminya.

Artikel berterusan selepas iklan

Kisah Baizhu di Genshin Impact

Impak Baizhu Genshin

Baizhu telah berada dalam permainan sejak 1.0.

Kami sudah tahu sedikit tentang Baizhu terima kasih kepada inputnya dalam kisah impak Genshin. Pemilik farmasi yang popular di Liyue, dia terkenal kerana merawat semua jenis penyakit dengan ubat herbanya.

Artikel berterusan selepas iklan

Dia juga mempunyai daya tarikan yang kuat dengan kehidupan kekal. Dia membawa Qiqi kerana atributnya seperti zombie menghalangnya dari penuaan. Ular putihnya, Changsheng, bermaksud kehidupan yang panjang juga dalam bahasa Cina.

Selain itu, Hoyoverse telah menerbitkan kisah mengenai sejarah Baizhu sebelum pembebasan rasminya dalam permainan, jangan lupa untuk menyemaknya juga.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang kita tahu mengenai Baizhu dalam kesan Genshin. Sementara itu, pastikan anda menyemak halaman dan panduan Genshin Impak kami di bawah.