Genshin Impact Ambil gambar tiga makhluk tri-lakshana | PCGamesn, Tri-Lakshana Creature | Genshin Impact Wiki | Fandom

Makhluk Tri-Lakshana

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499..

Genshin Impact Ambil gambar tiga makhluk tri-lakshana

Ingin tahu bagaimana mengambil gambar tiga Makhluk tri-lakshana dalam impak genshin? Makhluk -makhluk kecil yang ganjil ini boleh didapati di Sumeru, ada yang muncul sebagai kulat besar dan melenting atau beracun, sementara yang lain disamarkan sebagai batu yang diliputi dalam anggur.

Untuk menyelesaikan cabaran yang anda perlukan untuk mengambil gambar makhluk di tiga negeri mereka yang berbeza: diaktifkan, normal, dan hangus. Untuk mengubah keadaan makhluk dan mengambil gambar, unsur -unsur yang berbeza perlu digunakan. Apabila berada di dalam keadaan diaktifkan, mereka mungkin mendedahkan lokasi objek tersembunyi, dan boleh digunakan untuk mencapai tempat yang sukar dengan memantul di atas cendawan atau berinteraksi dengan anggur untuk melepaskan batu yang mengangkat ke udara.

Ambil gambar tiga makhluk tri-lakshana

Tiga makhluk itu ditunjukkan di peta dan boleh ditempatkan di Sumeru – cendawan yang melenting ditemui di hutan Mawtiyima, cendawan beracun di bukit Gandha, dan batu yang ditutupi dengan anggur di kolam renang Yazadaha. Setelah terletak, snap gambar makhluk dalam keadaan normalnya, tanpa sebarang elemen yang digunakan.

Cara Mengambil Gambar Makhluk Tri-Lakshana di Genshin Impak

Untuk mengambil gambar makhluk tri-lakshana yang diaktifkan, anda perlu memohon elektro-cendawan pertama menjadi lebih baik di negeri ini dan mempunyai percikan elektro terbang daripadanya. Yang kedua melepaskan racun, dan yang ketiga melepaskan batu.

. Untuk membawa cendawan kembali ke keadaan biasa, gunakan Dendro.

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499..

Itulah Cara Mengambil Gambar Tiga Makhluk Tri-Lakshana di Genshin Impact. .0 Kemas kini, berikut adalah watak -watak impak Genshin yang baru dan semua jawapan kepada teka -teki kontemplasi Sumeru – juga pastikan untuk melihat bagaimana watak -watak berpangkat pada senarai peringkat Genshin kami yang terbaik dan paling teruk.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Makhluk Tri-Lakshana

Makhluk tri-lakshana adalah mekanik penerokaan dan pertempuran di Sumeru.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Makhluk Tri-Lakshana mempunyai tiga negeri bergantung kepada elemen yang digunakan untuknya-hangus, normal, dan diaktifkan.

Makhluk Tri-Lakshana di Negeri Normal akan memasuki keadaan hangus ketika mereka bersentuhan dengan Pyro , yang biasanya menyebabkan mereka tidak dapat menjalankan fungsi normal mereka dalam beberapa cara. Makhluk tri-lakshana hangus dapat dibawa kembali ke keadaan biasa dengan Dendro .

Elektro , yang biasanya meningkatkan fungsi normal mereka dalam beberapa cara; Contohnya, pemain akan melantun lebih tinggi apabila melompat pada cendawan melenting yang diaktifkan. Apabila diaktifkan menggunakan elektro, makhluk tri-lakshana akan melepaskan nadi truesense yang mungkin memaparkan lokasi perkara tersembunyi tertentu.

Di zon layu makhluk tri-lakshana akan kekal di negeri hangus mereka sehingga zon dibersihkan.

Ulasan Pakar Gamespot

13 Oktober 2020

Jenis []

Terdapat pelbagai jenis makhluk tri-lakshana. Mereka termasuk:

 • Cendawan Bouncy
 • Bunga impian
 • Kulat
 • Cendawan beracun
 • Cawangan Rocklifting
 • Cermin benih
 • Starshrooms
 • Biji Tri-Yana

.

Di Sumeru, makhluk khas wujud yang dapat berubah disebabkan oleh rangsangan dari tenaga elemen luaran. Ini disebut sebagai “Makhluk tri-lakshana.”
Di Sumeru, makhluk khas wujud yang dapat berubah disebabkan oleh rangsangan dari tenaga elemen luaran. Ini disebut sebagai “Makhluk tri-lakshana.”

Elektro atau pyro , Diaktifkan atau a Hangus Negeri.
Gunakan objek ini dan kebolehan unik pelbagai bentuk mereka untuk membantu dalam pengembaraan anda.
Apabila mereka bersentuhan dengan Elektro atau pyro , Mereka akan memasuki sama ada atau a Hangus Negeri.
Gunakan objek ini dan kebolehan unik pelbagai bentuk mereka untuk membantu dalam pengembaraan anda.

Tutorial yang dilihat dan tidak kelihatan

Bila diaktifkan menggunakan , mereka akan melepaskan nadi truesense yang mungkin dapat memaparkan lokasi perkara tersembunyi tertentu.
Makhluk tri-lakshana diaktifkan menggunakan Elektro , mereka akan melepaskan nadi truesense yang mungkin dapat memaparkan lokasi perkara tersembunyi tertentu.

Spesies cendawan melenting ini adalah jenis Makhluk Tri-Lakshana. Dalam keadaan biasa, anda boleh melompat ke atasnya untuk bangkit sehingga ketinggian yang lebih tinggi. Keanjalannya akan terus meningkat setelah anda mengaktifkannya menggunakan elektro.
Spesies cendawan melenting ini adalah jenis . Dalam keadaan biasa, anda boleh melompat ke atasnya untuk bangkit sehingga ketinggian yang lebih tinggi. Keanjalannya akan terus meningkat setelah anda mengaktifkannya menggunakan elektro.

Cendawan Bouncy Tutorial. 2

Trivia []

 • . Meletakkan makhluk di negeri hangus mereka akan membuangnya secara sementara.
  • Starshrooms in the Chasm: lombong bawah tanah dan beberapa varian cendawan yang melenting tidak mempunyai bulu putih di sebelahnya, dan tidak dapat diaktifkan atau hangus.
  • Cermin benih memiliki bulu putih di semua negeri, termasuk keadaan hangus.

  • Tri-Lakshana ( Sanskrit: त्रिलक्षण Trilakṣaṇa .”Perkataan itu adalah sebatian tri ( Sanskrit: त्रि tri, ( : लक्षण Lakṣaṇa, “Gejala, ciri, atribut”).

  Bahasa lain [ ]

  Bahasa Nama rasmi Makna literal

  (Dipermudahkan)
  三 相众物
  Sānxiàng zhòngwù
  Organisme Tri-Lakshana

  三 相眾物
  Sānxiàng zhòngwù
  Jepun Torai-suteeto seibutsu Organisme Tristate
  삼상 삼상 三 相 생물 생물 生物
  Samsang Saengmul
  Organisme Tri-Lakshana
  Sepanyol Criatura Triforme
  Perancis Cr é ature trilaksana Makhluk Trilaksana
  Rusia Созание трашана
  Sozdaniye Trilakshana
  Makhluk Tri-Lakshana
  สิ่ง มี ชีวิต สาม สถานะ
  Sing Meecheewit Saam Satana
  Organisme Tristate
  Vietnam Vật ba hình thể Makhluk tiga bentuk
  Makhluk Tri-Lakshana
  Indonesia Makhluk Tri-Lakshana
  Criatura Tri-Lakshana

  Tukar Sejarah []

  • simbol dan bukannya lambang Akademiya.