Genshin Impact Alhaitham dan Kazuha Rerun Banners Terperinci, Kazuha Banner Rerun Tarikh dan 4-bintang watak dalam 3.7 | Impak Genshin | Game8

Kazuha Banner Rerun Tarikh dan watak 4-bintang dalam 3.7

Ya, spanduk Kazuha berbaloi! Kazuha adalah salah satu sub-dps terbaik dan watak sokongan dalam permainan. Dia juga boleh menangani kerosakan anemo luar lapangan dan meningkatkan kerosakan elemen pasukan anda juga!

Genshin Impak Alhaitham dan Kazuha Rerun Banners Terperinci

Genshin Impak Alhaitham dan Kazuha Rerun Banners Terperinci

Menjelang kembalinya Impak Genshin Alhaitham dan Kazuha hasrat, Hoyoverse terperinci sepanduk rerun mereka. Sebagai tambahan kepada kedua-dua bintang yang tersedia lagi, Heizou, Xingling, dan Yaoyao akan menjadi unit fokus pada kedua-dua mereka. Spanduk Senjata Invocation Epitome baru juga akan menampilkan pedang tandatangan kedua -dua watak.

Kedua -dua Alhaitham dan Kazuha adalah watak yang menggunakan pedang di Impak Genshin. Walau bagaimanapun, bekas adalah pengguna dendro, sementara yang kemudiannya adalah jenis anemo. Tiga unit lain adalah aksara empat bintang. Heizou adalah pengguna pemangkin anemo, walaupun ia kelihatan seperti dia menumbuk jalannya melalui pergaduhan. Xiandling adalah orang polearm pyro. Yaoyao adalah watak dendro yang juga menggunakan tombak.

Dengan Banner Senjata, dua fokus lima bintang akan menjadi cahaya Incision Foliar (Alhaitham) dan Freedom Sworn (Kazuha’s). Senjata Fokus Empat Bintang akan menjadi pemangkin Favonius Codex, Sword Sword Favonius, Pedang Pedang Mouun, Greatsword Pengorbanan Claymore, dan Polearm Sin Wavebreaker.

Sebagai peringatan, dua sepanduk watak semasa di Impak Genshin juga rerun. Kami mendapat peluang kedua untuk menambah yae miko dan yoimiya kepada pihak kami. Walau bagaimanapun, mereka amat terkenal kerana kedua-dua sepanduk termasuk watak empat bintang baru sebagai unit fokus. Kirara kini menjadi sebahagian daripada permainan pada 3.7, dan dia akan menjadi sebahagian daripada kolam pemanggil umum apabila sepanduk itu berakhir pada 13 Jun, 2023.

Impak Genshin boleh didapati untuk peranti PS4, PS5, PC, dan mudah alih, dan Alhaitham dan Kazuha Banner Reruns akan muncul 13 Jun, 2023 hingga 4 Julai 2023.

Kazuha Banner Rerun Tarikh dan watak 4-bintang dalam 3.7

Daun di Angin adalah spanduk rerun Kazuha pada fasa kedua Genshin Impact 3.7. Semak daun dalam angin yang dipaparkan aksara, undur, watak dan kadar penurunan senjata, tarikh sepanduk dan reruns, dan sama ada atau tidak sepanduk Kazuha patut ditarik!

Senarai kandungan

  • Tarikh Siaran
  • Maklumat mengenai sepanduk Kazuha
  • Adakah sepanduk Kazuha berbaloi?
  • Watak 5 bintang
  • 4 watak bintang
  • Senjata Banner
  • Sepanduk dan rerun yang lalu
  • Semua panduan keinginan

Tarikh Siaran Banner Kazuha

Impak Genshin - Kazuha Banner Versi 3.7 Fasa 2

Banner bermula 13 Jun 2023
Banner End 4 Julai 2023

Banner Rerun Kazuha boleh didapati dari 13 Jun 2023 ke 4 Julai 2023! Bannernya bersama Banner Rerun Alhaitham sepanjang Fasa 2 versi 3.7.

Countdown Banner Kazuha

Daun di undur angin
Banner telah berakhir.

Tarikh permulaan dan tamat spanduk untuk semua pelayan

Pelayan Tarikh dan zon waktu
Amerika (GMT-5) 13 Jun 2023 jam 6:00 petang
4 Julai 2023 jam 3:00 petang
Eropah (GMT+1) 13 Jun 2023 jam 6:00 petang
4 Julai 2023 jam 3:00 petang
Asia (GMT+8) 13 Jun 2023 jam 6:00 petang
4 Julai 2023 jam 3:00 petang

Maklumat mengenai sepanduk Kazuha

Simulator Wish Banner Kazuha

Kadar Gacha Banner Kazuha

Jarang Kadar tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin selepas 90 jumlah tarikan
4 ★ Watak: Kira -kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin selepas 10 jumlah tarikan
3 ★ Senjata: 94.3 %

Ringkasan Sistem Sayang dan Banner Wish

Jenis Sistem Wish Ringkasan Penjelasan
Sistem kasihan Setiap jenis spanduk hasrat mempunyai kaunter kehendak mereka sendiri. Jaminan keinginan ke -10 dan ke -90 hanya terpakai jika anda belum mendapat keinginan 4-bintang atau 5 bintang Sebelum mencapai nombor yang diperlukan masing -masing.
Sistem Wish-2 Acara Banner Wish Wish Whise Dua White boleh didapati pada masa yang sama dan Kongsi One Wish Counter. Hasrat Dibawa ke Set Banner Karakter Promosi seterusnya.

Adakah sepanduk Kazuha berbaloi?

Sekiranya anda menarik daun dalam angin rerun?

Penilaian ★★★★★
Kadar
Naik
5 ★ Kazuha
4 ★ Heizou

Xiandling

Yaoyao

Ya, kerana kazuha adalah salah satu watak Genshin terbaik!

Ya, spanduk Kazuha berbaloi! Kazuha adalah salah satu sub-dps terbaik dan watak sokongan dalam permainan. Dia juga boleh menangani kerosakan anemo luar lapangan dan meningkatkan kerosakan elemen pasukan anda juga!

Titik watak 5 bintang di spanduk Kazuha

Yang merupakan bintang 5 di spanduk Kazuha?

The Leaves In The Wind Wish Banner merangkumi semua aksara 5-bintang standard dan 4-bintang. Anda tidak boleh mendapatkan watak acara 5 bintang dari spanduk Kazuha selain Kazuha.

Semua watak 5 bintang jatuh
Kazuha
Pilihan
Keqing Qiqi
Dehya Tighnari Mona
Diluc Jean

Jaminan Bintang 5 pada spanduk Kazuha

Terdapat peluang 50% untuk menarik watak 5 bintang yang ditampilkan pada tarikan bintang 5 anda. Sekiranya anda mendapat 5-bintang yang berbeza dengan berhati-hati dengan spanduk keyakinan semasa acara sepanduk ini, anda boleh kembali ke spanduk ini dan mendapatkan salinan Kazuha yang dijamin!

4 bintang bintang jatuh di spanduk Kazuha

Yang merupakan bintang 4 di spanduk Kazuha?

Kali pertama anda menarik bintang 4 pada daun di spanduk angin, ada peluang 50% ia akan menjadi salah satu watak bertaraf 4 bintang. Sekiranya tarikan bintang 4 pertama anda bukanlah salah satu watak yang dipaparkan, tarikan seterusnya adalah Dijamin menjadi salah satu watak yang dipaparkan.

Semua watak 4 bintang jatuh
Heizou
Pilihan
Yaoyao
Pilihan
Xiandling
Pilihan
Rosaria Bennett Pisau cukur
Yun Jin Shinobu Thoma
Gorou Sara Sayu
Yanfei Faruzan Xinyan
Mika Diona Layla
Kaveh Candace Chongyun
Xingqiu Ningguang Beidou
Sukrosa Fischl Noelle
Barbara

Senjata Banner Kazuha

Senjata Bintang 5 jatuh di spanduk Kazuha

Tidak ada senjata bintang 5 yang terdapat di spanduk Kazuha. Lihat senarai senjata 5-bintang kami untuk melihat bagaimana untuk mendapatkannya!
Senarai senjata 5 bintang

Senjata Bintang 4 jatuh di spanduk Kazuha

Senjata Bintang 3 jatuh di spanduk Kazuha