Genshin Impact 4.4 Kebocoran: Kulit Ganyu dan kebocoran pakaian aksara 4 bintang, kesan Genshin Kaeya Kulit: Kebocoran & semua yang kita tahu – Dexerto

Genshin Impact Kaeya Skin: Kebocoran & Semua yang Kita Tahu

Kemas kini versi cenderung bertahan selama 42 hari. Sekiranya jadual semasa bertahan, itu bermakna Genshin Impact 4.4 harus dilancarkan sekitar 31 Januari, 2023. Ini bermakna perayaan ritus tanglung dijangka berlaku semasa patch itu. Walau bagaimanapun, tidak ada pengesahan bahawa penahan awan akan dimainkan, selain daripada beberapa kebocoran teks yang mengatakan demikian. Ingat bahawa kandungan yang terdapat dalam kebocoran selalu tertakluk kepada perubahan.

.

Selepas pelepasan Klee dan Kaeya baru -baru ini Kulit Alternatif di Genshin Impact’s 3.8 Kemas kini, banyak yang sudah tertanya-tanya apabila set seterusnya akan tiba di RPG terbuka yang sangat popular ini. Dipercayai secara meluas bahawa patch 4.4, yang boleh meraikan Festival Ritus Lantern Tahunan, akan memperkenalkan kulit baru untuk beberapa watak yang ada dalam permainan. Kebocoran baru -baru ini telah menunjukkan bahawa pejuang boleh menerima peningkatan kosmetik ini.

Ganyu dikhabarkan untuk mendapatkan kulit yang direka bentuk semula di 4.4 Naik taraf. Memandangkan dia adalah watak 5 bintang, peningkatan kosmetiknya mesti dibeli dengan Kejadian Kristal dari kedai. Walau bagaimanapun, seperti dalam keadaan sebelumnya, pemain juga akan menerima kulit percuma untuk watak 4-bintang.

Kebocoran baru mencadangkan kesan Genshin 4.

Tidak hairanlah Festival Ritus Lantern Tahunan, yang bertepatan dengan Tahun Baru Lunar Cina, adalah acara terbesar dalam Genshin Impact. Hoyoverse meraikan perayaan dengan kemegahan, menyerahkan pemain ganjaran yang murah hati dan melepaskan kulit alternatif untuk watak -watak popular.

Walaupun kebocoran baru -baru ini mencadangkan bahawa Geo Archon Zhongli dan Amber akan menjadi watak seterusnya untuk menerima peningkatan kosmetik dalam permainan, beberapa maklumat baru dari Tieba menunjukkan ia mungkin Ganyu dan Xingqiu sebaliknya sebaliknya.

Seperti kebocoran, Ganyu (Cryo) akan menjadi watak bintang 5 yang kulitnya akan tersedia untuk pembelian semasa Festival Ritus Lantern dalam Versi 4.4. Kulit percuma untuk xingqiu 4-bintang yang luar biasa (hidro) juga boleh diberikan kepada pelancong untuk menyelesaikan acara utama.

Terdahulu, Uncle Ahq mendedahkan bahawa penahan awan, adeptus dari Liyue, boleh dikeluarkan dalam bentuk manusia sebagai watak yang boleh dimainkan dalam versi 4.4. Sekiranya kebocoran berlaku, ia akan menjadi munasabah untuk Ganyu dipaparkan bersama dengannya. Kedua -duanya berkongsi hubungan yang pelik dalam jalan cerita Genshin Impact. Ganyu adalah murid penahan awan dan telah dilatih olehnya di MT. Aocang.

Memandangkan bagaimana Xiao dan adepti yang lain sering menikmati perhatian semasa perayaan ritus tanglung, lebih fokus pada Ganyu dan Retainer Cloud pasti masuk akal. .4 Kemas kini Tiba dan Maklumat Lanjut Mengenai Kulit Ganyu dan Xingqiu diturunkan.

Genshin Impact Kaeya Skin: Kebocoran & Semua yang Kita Tahu

Kaeya karya seni rasmi

Impak Genshin baru yang menarik Kaeya Skin sedang dalam perjalanan, membawa sedikit lebih glamor kepada watak popular ini. Jadi inilah segala yang kita tahu mengenai pakaian alternatif SailWind Shadow.

Genshin Impact telah mendedahkan kulit baru untuk Kaeya memberi pelancong cara baru untuk berpakaian watak legenda. Sebagai salah satu watak impak Genshin percuma, banyak pelancong mempunyai akses ke Kaeya, yang menjadikan kulit baru menjadi lebih menarik.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, sama ada anda telah memegang Kaeya sejak pelepasan Genshin Impact dan mencari penampilan yang berbeza atau hanya ingin memegang kulit Kaeya yang baru, maka kami mempunyai semua butiran.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Adakah terdapat tetingkap pelepasan kulit Kaeya?
  • Genshin Impact Kaeya Kulit Kebocoran
  • Cara Mendapatkan Kulit Kaeya Genshin?

Adakah terdapat tetingkap pelepasan kulit Kaeya Sailwind Shadow?

Kulit Kaeya Shadow Kaeya akan dibebaskan kepada kesan Genshin dalam 3.8 Kemas kini bersama -sama dengan kulit Klee yang baru dan lebih banyak lagi minigames, spanduk, dan banyak lagi.

Genshin Impact Kaeya Skin

Genshin Impact Kaeya Skin

Kaeya telah menenggelamkan kesatria pakaiannya dan jubah yang dilengkapi yang lebih sesuai untuk iklim yang lebih panas, di atasnya, kulit bayangan sailwind sangat flamboyan dan kelihatan cantik.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Bolehkah anda mendapatkan kulit Kaeya dalam kesan Genshin sekarang?

Untuk mendapatkan kulit Kaeya di Genshin Impact, menuju ke kawasan baru yang dipanggil Veluriyam Mirage. Semasa anda meneroka kawasan tersebut, anda akan dapat mengumpul baucar Joyeux yang akan membolehkan anda menebus pelbagai ganjaran yang menarik, salah satunya akan menjadi pakaian bayangan baru Kaeya.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itulah yang kita tahu mengenai kesan Genshin Kaeya Skin.

Semasa menunggu ia disediakan, lihat halaman Impak Genshin kami untuk semua berita dan panduan terkini.

Genshin Impact 4.4 Kebocoran: Watak yang boleh dimainkan, ditambah dengan kulit Ganyu dan Xingqiu di Fontaine

Beberapa kesan Genshin 4.4 kebocoran menunjukkan bahawa salah satu watak yang boleh dimainkan adalah penahan awan. Bukan itu sahaja, tetapi Ganyu, Xingqiu, Zhongli, Amber, dan Qiqi semuanya dikhabarkan untuk mendapatkan kulit. Kebocoran semasa menunjuk kepada Ganyu dan Xingqiu menjadi duo, namun ia masih bernilai melihat apa yang dikatakan kebocoran yang lebih tua. Memandangkan sejauh mana kemas kini ini dari sekarang dan bagaimana versi 4.0 bahkan tidak keluar pada ketika ini, pelancong harus mengambil maklumat berikut dengan beberapa keraguan.

Artikel ini akan meliputi kebocoran terkini di sekitar Genshin Impact 4.4. Mari kita mulakan dengan khabar angin penahan awan sebelum menyelam ke dalam watak -watak yang sepatutnya mendapat kostum dalam patch fontaine ini.

Catatan: Ini tidak bermaksud kulit bertema fontaine. .Kemas kini x dikenali sebagai patch fontaine.

Genshin Impact 4.4 kebocoran: penahan awan mungkin dimainkan

Teyvat tabloid ⚡ info & kemas kini ⚡

Penahan awan dimainkan pada versi 4.4

Kredit: HoyoverseJapan (Twitter)

Pasukan China dan Hoyoverse Jepun telah membocorkan bahawa penahan awan akan dimainkan dalam Genshin Impact 4.4. Rupa -rupanya, kemas kini ini akan menampilkan Festival Ritus Lantern. Keutamaan yang lalu menunjukkan bahawa peristiwa ini telah berlaku secara historis sekitar Januari atau Februari.

Kemas kini versi cenderung bertahan selama 42 hari. Sekiranya jadual semasa bertahan, itu bermakna Genshin Impact 4.4 harus dilancarkan sekitar 31 Januari, 2023. Ini bermakna perayaan ritus tanglung dijangka berlaku semasa patch itu. Walau bagaimanapun, tidak ada pengesahan bahawa penahan awan akan dimainkan, selain daripada beberapa kebocoran teks yang mengatakan demikian. Ingat bahawa kandungan yang terdapat dalam kebocoran selalu tertakluk kepada perubahan.

Belum ada mengenai visi, senjata, atau permainannya yang belum dibocorkan.

Kulit baru

// kebocoran yang sangat dipersoalkan

.4 gambar.Twitter.com/qctnyfajx2

Terdapat beberapa kebocoran kulit yang sangat berbeza untuk kesan Genshin 4.4. Yang ditunjukkan di atas menunjukkan bahawa Ganyu dan Xingqiu dapat menerima pakaian baru sambil mengakui bahawa khabar angin itu mungkin palsu. Malangnya, tidak ada tangkapan skrin, video, atau perihalan penampilan pakaian.

Perhatikan bahawa kebocoran di atas datang selepas khabar angin yang lebih tua mengenai Zhongli, Qiqi, dan Amber. Kebocoran lama itu dapat dilihat di bawah.

Kebocoran ini menyatakan bahawa Zhongli atau Qiqi akan menjadi watak 5-bintang yang mempunyai kostum bersama Amber. Seperti khabar angin baru -baru ini yang menampilkan Ganyu dan Xingqiu, tidak ada penerangan atau ciri -ciri penting lain untuk dibincangkan di sini. Leaker yang menyiarkan imej asal yang ditunjukkan di atas bahkan dikatakan ragu -ragu mengenai khabar angin ini.

Kebocoran yang tidak disahkan mempunyai sejarah bercampur mengenai ketepatan, terutamanya apabila mereka tidak berasal dari pemecah yang boleh dipercayai dengan rekod prestasi yang baik.

Seorang leaker bernama Hutaolover77 menyatakan bahawa Zhongli mempunyai kulit baru, walaupun mereka tidak banyak mendedahkannya kerana dikhabarkan sebelum dan dirancang pada akhir Julai 2023. Satu perkara penting untuk diperhatikan tentang pakaian baru ialah kebocoran yang melibatkan mereka biasanya merupakan salah satu kandungan terakhir yang dikeluarkan kepada orang ramai kerana mereka tidak muncul dalam ujian beta.

Pelancong hanya boleh menunggu kemas kini baru mengenai kebocoran kulit ini, memandangkan ketidakpastian yang mengelilingi khabar angin semasa. Sekiranya khabar angin penahan awan benar, mereka hanya perlu menunggu sehingga kesan Genshin 4.4 beta bermula sejak kitnya akan disertakan di sana.

Poll: Adakah anda akan membelanjakan wang untuk kulit ganyu yang baik?