Genshin Impact 4.1 Kebocoran: Peta pengembangan Fontaine, jurang lingkaran, dan butiran ciri komisen baru, kebocoran impak Genshin mendedahkan pengembangan peta yang akan datang untuk Fontaine | Pcgamesn

Kebocoran kesan Genshin mendedahkan pengembangan peta yang akan datang untuk Fontaine

Poll: Adakah anda lebih suka meneroka kawasan baru tanpa panduan?

Genshin Impact 4.1 Kebocoran: peta pengembangan Fontaine, jurang lingkaran, dan butiran ciri komisen baru

Ada banyak yang boleh diingati dalam impak genshin 4.1 berdasarkan semua kebocoran baru -baru ini. Pengembangan peta Fontaine adalah kandungan baru yang paling jelas. Walau bagaimanapun, terdapat musuh -musuh Abyss Spiral baru (semua dengan statistik HP mereka sudah bocor) dan ciri komisen debut untuk ditutup di sini. Ingat bahawa semua kandungan yang terdapat dalam kebocoran selalu tertakluk kepada perubahan sebelum dilancarkan secara rasmi.

Pengembangan Fontaine yang akan datang akan berlaku di utara apa yang ada sekarang di rantau ini. Begitu juga, barisan dan berkat Spiral Abyss baru dijadualkan debut pada 1 Oktober 2023. Mari mulakan dengan pengembangan peta seterusnya.

Genshin Impact 4.1 Kebocoran: Peta Fontaine yang Diperluas

Kebocoran peta di atas menunjukkan lokasi baru yang dijangka debut dalam Genshin Impact 4.1. Kawasan ini adalah utara yang boleh diterokai dalam versi 4.0. Lokasi debutnya termasuk:

  • Mont Esus East
  • Institut Penyelidikan Fontaine Baru
  • Runtuhan makmal pusat

Patung baru Tujuh itu hadir di tenggara Mont Esus East, dengan satu lagi ditemui di selatan Runtuhan Makmal Pusat. Terdapat juga hampir dua dozen teleport jalan jalan yang tersebar di seluruh pengembangan ini.

Dua bahagian besar pengembangan ini secara teknikal dikenali sebagai Kawasan Lefaye dan Institut Penyelidikan Fontaine Kawasan Khas Kejuruteraan Tenaga Kinetik.

Kebocoran pengembangan peta Fontaine seterusnya untuk melihat adalah peta penuh yang memamerkan kawasan baru berbanding dengan Teyvat yang lain. Lebih khusus lagi, pembaca dapat melihat betapa besarnya Fontaine yang lebih besar di sudut kiri atas gambar keseluruhan ini. Selalu ada kemungkinan pengembangan lain di bawah garis.

Genshin Impact 4.1 jurang spiral kebocoran

Jurang lingkaran baru untuk kesan Genshin 4.1 telah dibocorkan sepenuhnya, walaupun kandungan yang tepat selalu berubah menjadi perubahan. Gangguan Leyline Floor 11 Memberi Semua Sekutu +60% Hidro dan Cryo DMG. Tidak ada yang terlalu terkenal dengan musuh lantai 11 kecuali 11-2-1 mempunyai banyak penonton untuk bertarung, dan 11-3-2 mempunyai dua legenda tempatan untuk mengalahkan.

Lantai 12 mempunyai beberapa musuh debut:

  • Millennial Pearl Seahorse pada 12-1-1.
  • Seneschal angin dalam 12-3-1
  • Penjana medan eksperimen dalam 12-3-2

Berkat bulan untuk patch ini telah dibocorkan.

Keberkatan baru semua memberi tumpuan kepada serangan normal atau dikenakan, yang bersinergi dengan Wriothesley dan Neuvillette yang baru debutnya di Genshin Impact 4.1. Perhatikan bahawa kebocoran di atas menulis tarikh dalam format hari/bulan/tahun.

Cara alternatif untuk menulis tarikh untuk setiap berkat akan menjadi:

  • 1 Oktober 2023
  • 16 Oktober 2023
  • 1 November 2023

Ingat bahawa musuh tertentu atau kuantiti HP mereka boleh diselaraskan sebelum pelepasan akhir.

Genshin Impact 4.1 Kebocoran: Ciri baru untuk komisen

Nampaknya, kemas kini versi seterusnya akan memperkenalkan sistem misi baru yang serupa dengan Honkai Star Rail untuk komisen. Perlu dinyatakan bahawa ini bukan pengganti sistem lama. Sebaliknya, kebocoran semasa menunjukkan bahawa pemain boleh melakukan empat komisen biasa atau memilih kandungan baru.

Analisis yang lebih mendalam mengenai kebocoran komisen baru dapat dilihat dalam jawatan reddit ini. Kononnya, pelancong akan dapat menerima mata latihan untuk melakukan pelbagai tugas seperti menyelesaikan pencarian, membuka dada, dan mengumpul ganjaran acara. Titik latihan ini dikhabarkan akan tamat pada hari berikutnya, jadi pemain sepatutnya menggunakannya sebagai pengganti komisen biasa jika mereka mahu.

Poll: Adakah anda lebih suka meneroka kawasan baru tanpa panduan?

Kebocoran kesan Genshin mendedahkan pengembangan peta yang akan datang untuk Fontaine

Impak Genshin Versi 4.1 akan tiba dalam beberapa minggu yang singkat, dan mungkin membawa pengembangan peta lain ke sebelah utara Fontaine.

Kebocoran kesan Genshin mendedahkan pengembangan peta yang akan datang untuk Fontaine: Anime Girl dengan rambut berambut perang dan Mata Biru

Diterbitkan: 11 Sep 2023

Genshin ImpacT Versi 4.1 sepatutnya tiba menjelang akhir bulan September, dan jika kebocoran baru -baru ini dipercayai, ia akan menambah bahagian baru peta ke fontaine. Hoyoverse telah memperluaskan kawasan baru seperti ini sebelum ini, dengan kedua -dua Inazuma dan Sumeru menjadi lebih besar tidak lama selepas ditambah ke permainan anime. Peta di atas tanah Fontaine terasa agak kecil, tetapi kemas kini kesan Genshin ini kelihatan seperti ia akan menambah kawasan tanah dan bawah air.

The Hydro Nation baru saja ditambah ke utara Sumeru di Genshin Impact versi 4.0, dan dalam versi 4.1, nampaknya peta akan terus tumbuh ke arah utara. Peta Teyvat telah mula kelihatan agak pelik dalam bentuk, dengan perasaan Fontaine terpencil di sudut barat laut, hanya dihubungkan dengan Sumeru melalui pelabuhan dan air sempit.

Sekiranya peta bocor betul, dua lagi patung tujuh akan ditambah di atas Mahkamah Fontaine, bersama -sama dengan kira -kira 15 titik jalan teleport yang bertaburan. Beberapa titik jalan itu kelihatan di bawah air, jadi kedua -dua belah peta Fontaine akan berkembang tidak lama lagi.

Imej bocor berasal dari ‘blednaya’ leaker yang diketahui, dan anda dapat melihatnya sendiri dalam benang reddit ini. Nama lokasi peta ada dalam bahasa Rusia, tetapi anda masih dapat melihat susun atur pengembangan yang akan datang dengan jelas.

Menarik.

Thumbnail YouTube

Masih ada lebih kurang dua minggu lagi sehingga versi 4.1 datang, jadi anda masih mempunyai masa untuk menarik Zhongli peringkat atas bersama dengan Childe dan pendatang baru, Freminet.

Jika anda tidak pasti siapa yang akan mensasarkan ketika datang ke pasukan anda, lihat senarai peringkat Genshin Impact kami bersama -sama dengan kod impak Genshin yang ada untuk menuntut beberapa primogem percuma.

Ethan Anderson Lover of RPG Games dan semua perkara Zelda, Pokémon, Umur Naga, atau Tales Berkaitan. Saat ini meliputi banyak impak kelainan untuk laman web seperti GameSpot dan PcGamesn, dengan pengalaman masa lalu sebagai editor Timbalan Panduan untuk Twinfinite.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Kebocoran kesan Genshin menunjukkan peta penuh Teyvat dengan Fontaine

Geshin Impact Fontaine Map Kebocoran Kemas kini

Penantian hampir selesai. Kita mungkin mendapat Genshin Impact Bangsa seterusnya dalam beberapa minggu. Walaupun Sumeru telah hebat dan telah membawa beberapa cerita dan watak yang menarik, pemain tidak sabar -sabar untuk lebih banyak lagi. Selepas gelombang kebocoran, kami akhirnya mempunyai keseluruhan peta Teyvat di Impak Genshin, termasuk Fontaine. Kebocoran masa lalu menunjukkan pintu masuk ke negara ini, yang ditetapkan untuk menjadi berhampiran Sumeru, bertentangan dengan maklumat terdahulu yang mendakwa ia akan berada di sebelah Liyue. Sekarang, terima kasih kepada imej baru -baru ini peta lengkap Teyvat, kami mempunyai pandangan yang lebih jelas mengenai destinasi seterusnya kami.

Kebocoran kesan Genshin menunjukkan Fontaine kini menjadi sebahagian daripada peta penuh Teyvat

Kemas kini peta Genshin Impact Fontaine

Senang melihat Hoyoverse hampir selesai dengan kemas kini besar seterusnya. Ramai pemain telah menyedari bahawa beberapa kandungan permainan semakin perlahan dan tidak dengan cara yang buruk. Walaupun kita mempunyai acara dan watak untuk dicuba, semua orang tahu bahawa jalan untuk 3.8 versi permainan akan kurang penuh. Namun, ini adalah berita baik. Hoyoverse biasanya melakukan ini sebagai persediaan untuk pengembangan besar seterusnya. Sekarang, terima kasih kepada kebocoran peta Impak Genshin, kita dengan selamat boleh mengatakan Fontaine berada di sekitar sudut.

Berkaitan:

Semua lokasi replika relik dalam kesan Genshin

Tidak pasti apabila 4.0 Versi permainan akan sampai di sini, tetapi satu perkara pasti, ia akan tiba selepas 3.8 patch. Ini akan menjadi versi terakhir yang memberi tumpuan kepada Sumeru, dan selepas itu, semua pelancong akan dapat meneroka negara hidro baru. Selain kebocoran peta Fontaine di Impak Genshin, Kami tahu banyak watak sedang dalam perjalanan. Ada yang bocor lama dahulu, dan yang baru terus muncul. Jadi, jika anda ingin mendapatkannya, sudah tiba masanya untuk mula menyimpan primogem anda. Namun, jika anda ingin membelanjakannya, spanduk Baizhu kini sudah selesai sekiranya anda ingin menariknya.