Genshin Impact 4.0 UPDATE: Tarikh Siaran, Watak, Sepanduk, Acara, dan banyak lagi – Dexerto, Genshin Impact 4.0 Fontaine Tarikh & Masa Siaran (Pemasa Countdown) | Beebom

Genshin Impact 4.0 Tarikh & Masa Siaran Fontaine (Pemasa Countdown)

Ini termasuk “Mega Meka Male” di mana anda akan membantu bengkel jam kerja tempatan untuk menyediakan komisen besar dengan memainkan beberapa permainan mini. Permainan ini termasuk caj tuberlant yang sangat tinggi di mana anda perlu berenang melewati pelbagai halangan dalam jumlah masa yang diperuntukkan. Pelancong juga perlu mengalahkan beberapa musuh Fontaine dalam simulasi ujian keberkesanan dan mengambil bahagian dalam permainan irama di mana anda perlu mengawal pengembaraan mainan.

Genshin Impact 4.0 Kemas kini: Tarikh Siaran, Watak, Sepanduk, Acara, dan Lagi

Tangkapan skrin Arlecchino Lyney dan Lynette

Hoyoverse

Kesan kelainan 4.0 Kemas kini telah tiba dan Wilayah Fontaine kini tersedia untuk pemain untuk meneroka permainan, bersama beberapa watak baru, senjata, dan artifak baru. Berikut adalah Rundown dari semua kandungan yang tersedia yang boleh anda nikmati dalam kemas kini.

Hoyoverse baru sahaja mengeluarkan Genshin Impact 4 yang dinanti -nantikan.0 Kemas kini yang bermaksud pemain dapat meneroka rantau Fontaine yang baru, menghabiskan primogem mereka yang susah payah pada sepanduk terkini dan mengambil bahagian dalam beberapa acara dan pencarian baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat beberapa spanduk hebat dalam kemas kini terbaru ini termasuk watak Fontaine baru Lyney, Lynette, dan Freminet dalam Fasa 1 dan 2 masing -masing. Di samping spanduk dan rantau baru, pemain boleh mengambil beberapa cabaran yang menarik dan pertempuran bos.

Artikel berterusan selepas iklan

Tanpa berlengah lagi, inilah yang perlu anda ketahui mengenai kandungan baru dalam 4.0 kemas kini.

Kandungan

  • Genshin Impact 4.0 livestream
  • Genshin Impact 4.0 Tarikh Siaran
  • Genshin Impact 4.0 treler
  • Genshin Impact 4.0 spanduk
  • Wilayah Fontaine
  • Genshin Impact 4.0 acara

Genshin Impact 4.0 livestream

Impak Genshin Rasmi 4.0 livestream berlaku 4 Ogos 2023. Ia menampilkan beberapa butiran mengenai kandungan yang akan datang yang ditetapkan untuk dibebaskan semasa 4.0 kemas kini.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda terlepas livestream, anda boleh menontonnya kembali melalui saluran YouTube rasmi permainan menggunakan pautan di bawah.

Genshin Impact 4.0 Tarikh Siaran

Kesan kelainan 4.0 Kemas kini dikeluarkan pada 16 Ogos 2023.

Fasa 1 akan berjalan dari 16 Ogos 2023, hingga 5 September 2023, Dan kemudian Fasa 2 akan bermula, jadi pelancong mempunyai banyak masa untuk mengembalikan sepanduk semasa.

Genshin Impact 4.0 treler

Treler untuk 4.0 kemas kini dikongsi semasa acara livestream di 4 Ogos 2023. Klip 5 minit menunjukkan rakaman watak-watak baru dalam tindakan, serta segelintir pemain persekitaran boleh melawat di seluruh rantau Fontaine.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Anda boleh menyemak treler di bawah.

Versi 4.0 spanduk

Imej spanduk impak Genshin semasa

Spanduk Genshin Impact semasa menampilkan beberapa watak Fontaine baru.

Kemas kini kesan Genshin terkini telah memperkenalkan tiga watak Fontaine baru, yang 5 bintang Lyney, dan 4-bintang Lynette dan Freminet.

Fasa 1 dari 4.0 Kemas kini Ciri a Banner Yelan Rerun, Serta debut Lyney bersama-sama dengan 4-bintang berikut:

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Imej aksara spanduk impak Genshin yang akan datang

Fasa 2 4.0 spanduk akan menampilkan beberapa rerun dan watak baru.

Ia diturunkan semasa rasmi 4.0 livestream itu Fasa 2 kemas kini akan menyaksikan debut Freminet 4-bintang, bersama Banner Zhongli dan Childe Rerun.

Wilayah Fontaine

Imej rantau Fontaine dalam kesan Genshin

Fontaine adalah kawasan yang dikelilingi oleh air.

Tambahan terbesar ke 4.0 Kemas kini adalah kawasan Fontaine yang baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Keterangan rasmi dari Hoyoverse Butiran Fontaine sebagai rantau yang dilancarkan air yang “menawarkan pengembaraan bawah air yang satu-of-a-kind di beberapa kawasannya.”Mekanik traversal bawah air telah ditambah ke permainan khusus untuk rantau baru di mana” pemain tidak akan kehabisan oksigen terima kasih kepada berkat khas yang diberikan kepada mereka tetapi sebaliknya mengambil stamina akuatik ketika berlari.”

Artikel berterusan selepas iklan

Imej bos di Genshin Impact 4.0

Maharaja api dan besi adalah salah satu bos di 4.0 kemas kini.

Pertempuran kini boleh dilakukan di bawah air di kawasan Fontaine dan beberapa watak bahkan dapat menyerap kebolehan dari makhluk akuatik untuk digunakan dalam pertempuran.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda pasti perlu menggunakan mekanik baru ini ketika mengambil bos Fontaine baru, yang termasuk Duo Meka Duo Dancing Clockwork, dan Crablord yang sangat berperisai “Maharaja Kebakaran dan Besi”.

Genshin Impact 4.0 Acara kemas kini

Akhirnya, segelintir acara baru juga tersedia untuk pemain untuk menikmati sepanjang 4.0 kemas kini.

Ini termasuk “Mega Meka Male” di mana anda akan membantu bengkel jam kerja tempatan untuk menyediakan komisen besar dengan memainkan beberapa permainan mini. Permainan ini termasuk caj tuberlant yang sangat tinggi di mana anda perlu berenang melewati pelbagai halangan dalam jumlah masa yang diperuntukkan. Pelancong juga perlu mengalahkan beberapa musuh Fontaine dalam simulasi ujian keberkesanan dan mengambil bahagian dalam permainan irama di mana anda perlu mengawal pengembaraan mainan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sebaik sahaja anda melengkapkan semua permainan mini dalam acara Mega Meka Melee, Anda akan diberi ganjaran dengan salinan Bennett percuma.

Bagi mereka yang mencari lebih banyak cabaran tempur, tugas ‘keputusan bilah’ tugas anda dengan berjuang melawan legiun musuh yang kuat. Setiap peringkat akan menampilkan mekanik mirage bilah yang pemain dapat memanfaatkan pertempuran lebih mudah.

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang perlu anda ketahui mengenai kesan Genshin 4.0 kemas kini. Untuk lebih banyak kandungan pada permainan, periksa panduan kami di bawah:

Genshin Impact 4.0 Tarikh & Masa Siaran Fontaine (Pemasa Countdown)

Genshin Impact Fontaine Tarikh dan Tarikh Masa

Setelah banyak jangkaan dan kebocoran, Hoyoverse akhirnya mengumumkan kesan Genshin yang lama dijangkakan 4.0 kemas kini, yang membawa di rantau baru yang dipanggil Fontaine. Kemas kini juga membawa beberapa perubahan yang ketara dan penambahbaikan kepada animasi menu dan watak dan hanya meningkatkan mainan keseluruhan permainan. Kami mendapat tiga watak baru di Lyney, Lynette, dan Freminet dengan 4.0 kemas kini. Yang mengatakan, dengan kemas kini betul -betul di sudut, anda mesti mencari butiran pelepasan yang tepat untuk kesan Genshin terkini 4.0 Kemas kini Fontaine. Kami berada di sini untuk membantu dengan semua butiran dan pemasa undur Fontaine.

Tarikh & Masa Pelepasan Genshin Impak

Genshin Impact 4.0 kemas kini akan Siaran pada 15 Ogos 2023, Di AS dan pada 16 Ogos jam 11:00 pagi UTC+8 (waktu China). Selain itu, mereka yang bermain permainan di pelayan Eropah akan mendapat kemas kini pada 16 Ogos 2023 kerana perbezaan di zon masa. Oleh itu, kami telah menambahkan undur ke Kemas Kini Genshin Impak Fontaine dengan tarikh pelepasan dan masa khusus untuk negara yang berbeza.

Sebagai cahaya jatuh dengan alasan Archon Quest

Tidak seperti Reset Pelayan Harian, Siaran Versi Ikuti masa sejagat, dan semua yang anda perlu lakukan untuk mengandungi masa pelepasan untuk negara anda adalah untuk menukar 11:00 pagi UTC+8 ke masa rantau anda. Anda tidak perlu mengganggu diri anda walaupun, kerana kami telah melakukan penukaran untuk anda. Semak apabila kemas kini Fontaine Genshin Impact akan tersedia di rantau anda:

Wilayah Tarikh Siaran Masa pelepasan yang dijangkakan
West Coast AS 15 Ogos 2023 8:00 PM PST
AS Tengah 15 Ogos 2023 10:00 PM CST
Pantai Timur AS 15 Ogos 2023 11:00 PM EST
UK 16 Ogos 2023 4:00 pagi BST
Eropah 16 Ogos 2023 5:00 pagi CEST
Jepun 16 Ogos 2023 12:00 PM JST
India 16 Ogos 2023 8:30 pagi
China 16 Ogos 2023 11:00 pagi CST
Australia 16 Ogos 2023 1:00 petang

Catatan : Anda harus sedar bahawa penyelenggaraan pelayan akan bermula lima jam sebelum waktu kemas kini yang ditetapkan, seperti yang disahkan oleh Hoyoverse dalam jawatan rasmi. Ini bermakna permainan akan menjadi tidak dapat dimainkan pada pukul 6:00 pagi UTC+8 untuk semua wilayah.

Memandangkan semuanya berjalan lancar dan pemain tidak perlu menunggu jam tambahan kerana penyelenggaraan yang berpanjangan, mengharapkan Genshin Impact 4.0 hingga dilepaskan pada masa yang diharapkan Sebaik sahaja penyelenggaraan berakhir. Jadual di atas harus memberi anda idea apabila anda akhirnya dapat meneroka rantau Fontaine di Genshin Impact. Perhatikan bahawa tempoh penyelenggaraan tidak ditetapkan dan boleh berubah.

Genshin Impact 4.0 Kemas kini Pemasa Countdown

Yang mengatakan, inilah pemasa undur untuk Genshin Impact 4 yang akan datang.0 Kemas kini Fontaine. Kami mencadangkan anda menanda halaman ini dan terus menyemak semula untuk mengawasi 4.0 Kemas kini pelancaran. Kesan Genshin Impak Fontaine

Genshin Impact 4.0 Kemas kini saiz muat turun

Dalam jawatan rasmi, pemaju telah mengesahkan saiz muat turun yang dianggarkan untuk kemas kini kesan Genshin Fontaine pada kedua -dua platform mudah alih dan PC. Perkara penting yang perlu anda ketahui ialah kesan Genshin 4.0 akan ada saiz muat turun yang lebih besar. “Dalam versi 4.0, beberapa fail permainan telah diselaraskan untuk mengoptimumkan pengalaman permainan, yang bermaksud bahawa kemas kini ini memerlukan sejumlah besar ruang, “ menyatakan Hoyoverse.

  • Windows: 32.0 – 34.Saiz muat turun 2 GB (64.0 – 68.Saiz pemasangan 4 GB)
  • Android dan iOS: 8.1 – 10.Saiz muat turun 8 GB

Anda boleh menuju ke jawatan rasmi dari pemaju untuk belajar bagaimana untuk memasang pakej sumber tepat pada waktunya untuk kemas kini yang akan datang. Semua langkah untuk Windows, Android, dan iOS digariskan dalam panduan yang dipautkan.

Sebaik sahaja penyelenggaraan permainan selesai, pemain boleh mendapatkan dan menebus kod impak Genshin untuk mendapatkan primogem percuma. Sekiranya penyelenggaraan mengambil masa yang lebih lama, Hoyoverse akan menyediakan 60 primogem kepada pemain untuk setiap jam, saya.e. sejumlah 300 primogem. Adakah anda teruja untuk Genshin Impact 4.0 Siaran kemas kini? Tunjukkan kegembiraan anda di bahagian komen di bawah.