Genshin Impact 4.0 Tarikh dan Masa Siaran, Jadual Penyelenggaraan, Banner, dan Ganjaran, Genshin Impact 4.0 Countdown Penyelenggaraan – Mula & Akhir Masa – Cuba Panduan Keras

Genshin Impact 4.0 Countdown Penyelenggaraan – Masa Mula & Akhir

Bagi semua pelancong saya di luar sana yang telah berjuang dengan zon waktu (percayalah, saya telah berada di sana), akhirnya anda dapat menghela nafas lega. Penyelenggaraan untuk kesan Genshin berlaku secara serentak di seluruh dunia. Tidak kira di mana anda berada atau pelayan mana yang sedang anda lakukan, ia berlaku pada masa yang sama. Oleh itu, untuk memastikan anda tidak ditinggalkan menatap skrin penyelenggaraan, kami telah memecahkan masa permulaan dan akhir yang tepat untuk anda supaya anda dapat memulakan pencarian baru Fontaine.

Impak Genshin 4.0 Tarikh dan masa pelepasan, jadual penyelenggaraan, sepanduk, dan ganjaran

Neuvillette Genshin Impact 4.0 Seni Rasmi

Ucapkan selamat tinggal kepada Sumeru dan Hello to Fontaine. Selepas berbulan -bulan kebocoran dan penggodam rasmi, pemain hanya beberapa jam lagi dari melancarkan ke rantau terbaru di Impak Genshin dengan pembebasan versi 4.0. Kami tahu banyak tentang apa yang Fontaine telah disimpan untuk pengembara, termasuk sepanduk apa yang anda dapat inginkan dan pencarian baru untuk dilakukan terima kasih kepada versi 4.0 program khas, tetapi bilakah anda akan menyelam masuk?

Inilah tepatnya ketika anda boleh bermain Impak Genshin Versi 4.0 dan semua yang perlu anda ketahui dari butiran preload ke ganjaran penyelenggaraan.

Bilakah Impak Genshin Versi 4.0 Masa pelepasan?

Impak Genshin Versi 4.0 Dilancarkan secara rasmi pada hari Rabu, 16 Ogos, walaupun tepat ketika bergantung pada zon waktu anda. Berikut adalah anggaran masa pelepasan untuk versi 4.0 di seluruh dunia, walaupun mereka tertakluk kepada perubahan bergantung kepada berapa lama penyelenggaraan kemas kini.

 • AS (Pantai Barat): 15 Ogos, 8 p.m. Pdt
 • AS (Pantai Timur): 15 Ogos, 11 p.m. Edt
 • UK: 16 Ogos, 4 a.m. BST
 • Eropah: 16 Ogos, 5 a.m. CEST
 • Australia: 16 Ogos, 1 p.m. Aest
 • Jepun: 16 Ogos, 12 p.m. JST

Apakah Impak Genshin Versi 4.0 Ganjaran Penyelenggaraan?

Letakkan primogem percuma anda ke arah menginginkan sepanduk baru untuk Lyney dan Lynette

Mengikut catatan blog Hoyoverse rasmi, penyelenggaraan untuk Impak Genshin 4.0 akan berlangsung lima jam. Penyelenggaraan dijadualkan bermula pada pukul 06:00 (UTC+8) pada 16 Ogos. Sebagai pampasan untuk penyelenggaraan yang panjang, Hoyoverse akan memberi pampasan kepada pemain dengan 300 primogem. Walaupun layak menerima primogem percuma, pelancong mesti mencapai kedudukan pengembaraan 5.

Pemain harus menerima 300 primogem mereka melalui mel dalam permainan dalam masa lima jam selepas penyelenggaraan kemas kini selesai. Pastikan untuk menuntut pampasan anda dalam masa 30 hari atau mel anda akan tamat tempoh.

Bolehkah anda memuatkan pra-beban Impak Genshin Versi 4.0 kemas kini?

Anda pasti boleh. Pra-beban Impak Genshin Versi 4.0 bermaksud bahawa anda boleh menyelam kandungan terkini lebih awal pada hari pelancaran. Anda masih perlu memuat turun fail terakhir selepas penyelenggaraan berakhir, tetapi masa muat turun akan jauh lebih cepat daripada jika anda tidak mempunyai versi 4 yang dimuatkan.0.

Inilah cara memuat turun Impak Genshin 4.0 pada platform pilihan anda.

Pramuat pada PC

Anda boleh pra-beban Impak Genshin 4.0 terus dari pelancar di PC. Ikon awan yang dilabelkan “Pra-pemasangan Permainan” muncul di sebelah butang pelancaran apabila pakej pra-pemasangan tersedia. Klik ikon untuk memulakan proses pra-pemasangan. Ia harus memberi amaran kepada anda apabila proses selesai.

Sekiranya anda tidak mempunyai pelancar yang dimuat turun atas sebab apa pun, anda boleh memuat turun semula versi terkini dari Impak Genshin laman web rasmi. Hanya pilih Tingkap pilihan di halaman rumah, seolah -olah anda memuat turun permainan sekali lagi. Ia akan memuat turun pelancar terkini.

Fontaine akan menjadi rantau yang penuh dengan air dengan misteri baru untuk diterokai.

Pramuat di telefon bimbit

Hoyoverse menawarkan dua cara untuk pra-beban Impak Genshin 4.0 di telefon bimbit. Anda boleh sama ada:

 • Boot permainan dan klik ikon awan di sudut lefthand yang lebih rendah. Dengan cara itu, anda tidak perlu memasuki permainan untuk dipasang sebelum ini Impak Genshin 4.0.
 • Buka menu Tetapan dari ikon gear di papan pemuka Paimon anda. Kemudian, pergi ke tab Pilihan dan cari Pakej Sumber Pra-Memasang seksyen. Klik prompt untuk “Pra-memasang sekarang.”

Pramuat pada PS4 dan PS5

Ramai pemain konsol impak Genshin lama tahu gerudi. Hoyoverse belum melaksanakan a Impak Genshin Fungsi pra-pemasangan PlayStation, jadi anda perlu mengemas kini secara manual Impak Genshin selepas 4.0 kemas kini berjalan antara 10 dan 11 p.m. Timur.

Inilah cara memasang Impak Genshin 4.0 Kemas kini di PlayStation:

 • Tatal ke atas Impak Genshin ikon di perpustakaan PlayStation anda.
 • Tekan Pilihan butang pada pengawal anda ke atas ikon.
 • Pilih Cari kemas kini pilihan. Ia sepatutnya membolehkan anda memasang Impak Genshin 4.0 Sekiranya ada.

Terus periksa kemas kini jika tidak muncul dengan segera.

Genshin Impact 4.0 Countdown Penyelenggaraan – Masa Mula & Akhir

A

Di dunia permainan, beberapa perkara menjana banyak buzz dan jangkaan sebagai kemas kini dan patch utama. Seperti kesan Genshin 4.0 Kemas kini hampir, banyak pemain, termasuk saya sendiri, dengan penuh semangat menanti ketibaannya. Tetapi dengan kemas kini utama datang pelayan waktu untuk masa penyelenggaraan, meninggalkan kami gatal untuk melompat kembali. Sekiranya anda pernah tertanya -tanya apabila anda akhirnya dapat meneroka impak Genshin baru 4.0 Kemas kini Fontaine, maka anda berada di tempat yang betul. Oleh itu, gunakan impak genshin ini 4.0 undur penyelenggaraan sehingga anda tahu tepat apabila anda dapat melompat kembali ke rantau baru Fontaine!

Mula dan Tamat Masa untuk Genshin Impact 4.0 penyelenggaraan

Bagi semua pelancong saya di luar sana yang telah berjuang dengan zon waktu (percayalah, saya telah berada di sana), akhirnya anda dapat menghela nafas lega. Penyelenggaraan untuk kesan Genshin berlaku secara serentak di seluruh dunia. Tidak kira di mana anda berada atau pelayan mana yang sedang anda lakukan, ia berlaku pada masa yang sama. Oleh itu, untuk memastikan anda tidak ditinggalkan menatap skrin penyelenggaraan, kami telah memecahkan masa permulaan dan akhir yang tepat untuk anda supaya anda dapat memulakan pencarian baru Fontaine.

Genshin Impact 4.0 Masa Mula Penyelenggaraan

Waktu pelepasan untuk Genshin Impact 4.0, Penyelenggaraan Pelayan, ditetapkan pada pukul 10 malam UTC pada 15 Ogos, 2023. Untuk menjimatkan sakit hati Hoyoverse dan percubaan masuk berulang, gunakan pemasa undur penyelenggaraan sebagai panduan amanah anda.

Genshin Impact 4.0 Penyelenggaraan telah bermula!

 • Los Angeles (PDT) – 15 Ogos, 2023, jam 3 petang
 • Phoenix (MST) – 15 Ogos, 2023, pukul 3 petang
 • Denver (MDT) – 15 Ogos, 2023, jam 4 petang
 • Austin (CDT) – 15 Ogos, 2023, jam 5 petang
 • New York (EDT) – 15 Ogos, 2023, jam 6 petang
 • Rio de Janeiro (BRT) – 15 Ogos, 2023, jam 7 malam
 • London (BST) – 15 Ogos, 2023, jam 11 malam
 • Berlin (CEST) – 16 Ogos, 2023, pukul 12 pagi
 • Cape Town (SAST) – 16 Ogos, 2023, pukul 12 pagi
 • Dubai (GST) – 16 Ogos, 2023, jam 2 pagi
 • Beijing (CST) – 16 Ogos, 2023, jam 6 pagi
 • Tokyo (JST) – 16 Ogos, 2023, jam 7 pagi
 • Sydney (AEST) – 16 Ogos, 2023, jam 8 pagi
 • Auckland (NZST) – 16 Ogos, 2023, pada pukul 10 pagi

Kita semua cuba masuk ke dalam permainan semasa penyelenggaraan, sama ada secara tidak sengaja atau pemikiran yang ingin tahu. Saya secara peribadi kehilangan kiraan berapa kali saya secara optimis cuba mengakses permainan, dengan harapan menjadi orang yang bertuah yang mendapat awal (spoiler: tidak pernah berlaku).

Genshin Impact 4.0 Masa Akhir Penyelenggaraan

Kesabaran adalah kebajikan, tapi mari kita hadapi, ketika menyelam ke dalam kandungan Genshin terkini, ia berjalan nipis. Berita baiknya adalah bahawa masa akhir penyelenggaraan yang dijangkakan pada 3 pagi UTC pada 16 Ogos, 2023. Walau bagaimanapun, ingat bahawa ini adalah anggaran masa dan mungkin berbeza -beza berdasarkan cabaran teknikal yang dihadapi semasa kemas kini, jadi walaupun penyelenggaraan biasa harus berlangsung selama lima jam, kadang -kadang mungkin sedikit lebih.

Genshin Impact 4.0 Penyelenggaraan berakhir, nikmati Fontaine!

 • Los Angeles (PDT) – 16 Ogos, 2023, jam 8 malam
 • Phoenix (MST) – 16 Ogos, 2023, jam 8 malam
 • Denver (MDT) – 16 Ogos, 2023, jam 9 malam
 • Austin (CDT) – 16 Ogos, 2023, jam 10 malam
 • New York (EDT) – 16 Ogos, 2023, jam 11 malam
 • Rio de Janeiro (BRT) – 16 Ogos, 2023, pukul 12 pagi
 • London (BST) – 16 Ogos, 2023, jam 11 malam
 • Berlin (CEST) – 16 Ogos, 2023, pukul 5 pagi
 • Cape Town (SAST) – 16 Ogos, 2023, pukul 5 pagi
 • Dubai (GST) – 16 Ogos, 2023, jam 7 pagi
 • Beijing (CST) – 16 Ogos, 2023, pada pukul 11 ​​pagi
 • Tokyo (JST) – 16 Ogos, 2023, pukul 12 pagi
 • Sydney (AEST) – 16 Ogos, 2023, jam 1 petang
 • Auckland (NZST) – 16 Ogos, 2023, jam 3 petang

Ganjaran Primogem Penyelenggaraan

Bagi mereka yang telah berskala tebing, misteri yang diselesaikan, dan berjuang musuh yang hebat, mencapai kedudukan pengembaraan 5 dalam kesan Genshin hanyalah permulaan. Dan jika anda telah mencapai kejayaan ini, ada ganjaran manis yang menunggu anda pasca penyelenggaraan.

Ganjaran minimum dari 4.0 penyelenggaraan
600 primogem

Pemain akan menerima 300 primogem percuma yang murah hati sebagai pampasan untuk downtime. Dan sekiranya ada sebarang halangan yang tidak diduga yang memerlukan pembaikan, anda boleh menantikan tambahan 300 primogem. Ini adalah tanda penghargaan dari Mihoyo, memastikan perjalanan anda tetap ajaib.

Berkaitan: Countdowns Permainan, Genshin Impact

Mark Carpenter

Mark Carpenter adalah editor pengurusan di Try Hard Guides, dan penulis panduan utama. Dengan lebih dari lima tahun pengalaman dalam media permainan, termasuk hampir tiga tahun sebagai editor penugasan untuk panduan permainan pro, dan sebelum itu seorang penulis kakitangan. Kerja -kerja penulisan dan permainannya juga telah dipaparkan di platform seperti Metro UK dan Game Rant, bersama -sama dengan penerbitan lain yang lebih kecil. Dia telah menjadi peminat permainan setia sejak zaman Amiga, dengan perjalanan yang merangkumi kira -kira 31 tahun. Matlamat masa depan Mark adalah untuk mengembangkan rangkaian Cuba Hard Guides sebanyak mungkin sambil membantu pemain di mana -mana dengan kandungan panduan permainan. Ketika tidak direndam dalam permainan, Mark menikmati ke dalam dunia D & D (Dungeons & Dragons), menyerang gitarnya, dan terlibat dalam bacaan yang baik. Hatinya milik RPG, siri Final Fantasy, dan Legend of Zelda. Lebih -lebih lagi, dia mempunyai kasih sayang yang berminat untuk anjing.