Genshin Impact 3.7 Yoimiya Banner: Rasmi 4 -Bintang dan undur pelepasan, Reddit – menyelam ke dalam apa sahaja

Yoimiya kini menjadi watak dengan jurang terpendek antara reruns dan kemungkinan besar tidak akan pernah dipukul

Tetapi bagaimana? Ini adalah jurang 3 patch untuk mereka semua jadi bagaimana seseorang boleh lebih cepat daripada yang lain?

Genshin Impact 3.7 Yoimiya Banner: Rasmi 4-Bintang dan undur pelepasan

Dengan kesan Genshin 3.7 Melancarkan dalam beberapa hari, para pegawai telah mendedahkan spanduk watak Fasa I. Pemain yang telah menunggu Rerun Yoimiya dan Yae Miko akan dapat menarik sepanduk mereka dari 24 Mei 2023, dan seterusnya. Ramai dalam komuniti juga teruja dengan debut Kirara sebagai salah satu ciri watak 4-bintang dalam Banner Fasa I Fasa.

Kirara adalah bintang baru 4-bintang dengan Dendro Vision, yang mengkhususkan diri dalam menyediakan pesta dengan Dendro Shields. Dia mempunyai kit yang cukup unik dengan transformasi yang sejuk dan aplikasi Dendro yang konsisten.

Dia akan disertai oleh dua unit bintang 4 yang lain, dan ketiga-tiga mereka telah meningkatkan kadar penurunan. Berikut adalah semua pemain yang perlu tahu mengenai rerun ketiga Yoimiya di Genshin Impact 3.7 Kemas kini.

Genshin Impact 3.7: Pegawai mendedahkan sepanduk Yoimiya, watak 4-bintang, dan banyak lagi

Pelancong yang dihormati, acara itu ingin “Permaidani Api Emas,” “Everbloom Violet,” dan “Epitome Invocation” akan tersedia pada 24 Mei!

Fasa I Banner of the Genshin Impact 3.7 Kemas kini akan membawa dua watak paling popular dari Inazuma, Yoimiya dan Yae Miko. Kedua-dua spanduk rerun watak 5 bintang ini akan turun pada 24 Mei 2023, jam 11:00 (UTC+8). Selain itu, notis rasmi juga mendedahkan unit 4-bintang berikut yang akan muncul di sepanduk Yoimiya:

  • Chongyun (Cryo)
  • Yunjin (Geo)
  • Kirara (Dendro)

Semua watak -watak ini akan meningkatkan kadar penurunan dalam spanduk Fasa I, yang akan tetap aktif selama 21 hari sejak pembebasan mereka. Chongyun adalah cryo bintang 4 yang boleh menanam serangan biasa dengan cryo menggunakan kemahiran unsurnya. Dia adalah cryo/cair yang hebat dalam pasukan tertentu.

Yunjin adalah penampan bintang 4 yang dapat meningkatkan kerosakan serangan normal anggota parti berdasarkan defnya. Dia kebetulan mempunyai sinergi yang hebat dengan Yoimiya sejak dibebaskan.

Akhir sekali, Kirara adalah unit Dendro 4-bintang baru, dan pemain teruja untuk melihat bagaimana dia akan masuk ke dalam jadual semasa dan komposisi pasukan.

Countdown Untuk Mengesan Pelepasan Banner Yoimiya

Pemain boleh merujuk kepada undur ini untuk mengesan pelepasan spanduk untuk rerun ketiga Yoimiya. Perlu diingat bahawa undur ini berdasarkan pengumuman rasmi Genshin Impact. Walau bagaimanapun, mana-mana perubahan terakhir yang dibuat oleh pemaju tidak akan ditunjukkan di sini.

Spanduk Senjata Fasa I akan menampilkan senjata tandatangan Yoimiya

Penyerahan lambang Genshin Impact 3 yang akan datang.7 Kemas kini akan membawa dua senjata 5-bintang terbaik dari Inazuma. Pemain akan berpeluang memanggil Pulse Guruh (tandatangan Yoimiya) dan Kagura’s Verity (tandatangan Yae Miko).

Berikut adalah senarai semua senjata bintang 4 yang diumumkan secara rasmi untuk berada di spanduk senjata:

  • Seruling (pedang)
  • Karat (tunduk)
  • Dragon’s Bane (polearm)
  • Widsith (pemangkin)
  • Akuoumaru (Claymore)

Akhir sekali, Yoimiya juga diumumkan untuk mendapatkan pencarian cerita lain di Genshin Impact 3.7 Kemas kini. Dia kini satu-satunya watak bukan Archon untuk mendapatkan sekuel pencarian ceritanya.

Yoimiya kini menjadi watak dengan jurang terpendek antara reruns dan kemungkinan besar tidak akan pernah dipukul.

Agak lucu bagaimana jadual berubah dan luar biasa jika anda memikirkannya.

Childe adalah rerun pertama kami dengan hanya 3 jurang patch (dan rerun kedua secara umum), kemudian Xiao menyertai dia dan sekarang Yoimiya memasuki perebutan dan mengambil mahkota untuk rerun terpantas.

Tetapi bagaimana? Ini adalah jurang 3 patch untuk mereka semua jadi bagaimana seseorang boleh lebih cepat daripada yang lain?

Perbezaannya terletak pada minggu -minggu antara penampilan mereka:

-Childe berada di separuh pertama 1.1 dan separuh kedua 1.4. Ini menambah sehingga 18 minggu antara akhir 1.1 dan permulaan 1.4 Banner

-Xiao pertama mempunyai sepanduk dalam 1.3 dan kemudian tidak sampai 2.4 hampir setahun kemudian tetapi kemudian cepat mendapat rerun kedua dalam 2.7. Kedua -dua 2.4 & 2.7 reruns berada di babak pertama sehingga dia mempunyai jurang 15 minggu yang betul? Tidak, kerana 2.7 ditangguhkan selama 3 minggu menambah sehingga 18 minggu antara sepanduk seperti Childe.

-Yoimiya mempunyai penampilan pertamanya di 2.0 dan dia berulang dalam 2.8 hanya 8 hari malu lebah setahun selepas yang pertama tetapi sekarang sudah kembali dalam 3.2. Dia berulang dalam 2.8 berada di babak kedua & rerun dalam 3.2 akan pada babak pertama meletakkannya di jurang 12 minggu yang mengejutkan. oh tunggu tiada patch 3.0-3.2 dipendekkan seminggu setiap makna turun hingga hanya 10 minggu antara sepanduk!

Jadi pada akhirnya sementara ketiga -tiga hanya mempunyai 3 patch antara sepanduk mereka Yoimiya mempunyai rerunnya 8 minggu lebih awal daripada Childe & Xiao. Itu hampir satu setengah patch lebih cepat dan melainkan jika kita mendapat rerun dengan hanya 2 patch di antara satu lagi pemendekan patch yang kita kemungkinan besar tidak akan pernah melihat semula lebih cepat dalam jangka hayat permainan.

Tl; dr Oleh kerana penempatan spanduk pada separuh pertama atau kedua, kelewatan & pemendapan patch Yoimiya mempunyai rerun terpantas dengan hanya 10 minggu jurang antara mereka sementara Childe & Xiao mempunyai jurang 18 minggu