Genshin Impact 3.6 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Peristiwa, Lebih – Dexerto, Genshin Impact 3.6 Waktu pelepasan dijelaskan | Gamesradar

Genshin Impact 3.6 Waktu pelepasan dijelaskan

3.6 Fasa 1 Banner yang dilancarkan 12 April 2023, Ciri -ciri yang sangat dijangka Reruns of Nahida dan Nilou. Ini adalah berita baik untuk mana -mana pemain yang terlepas pada larian awal mereka. Kedua-dua watak 5 bintang akan disertai oleh 4-bintang berikut:

Genshin Impact 3.6 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Acara, Lebih Banyak

Skrin Pratonton Genshin Impak 3.6 Karakter

Hoyoverse

Kesan kelainan 3.6 kemas kini akhirnya di sini, yang bermaksud pelancong dapat melompat ke banyak kandungan baru yang menarik. Inilah semuanya yang dipaparkan dalam versi 3.6, termasuk semua sepanduk dan acara baru.

Kesan kelainan 3.6 kemas kini akhirnya telah dikeluarkan dan pemain boleh menghabiskan primogem mereka pada watak -watak sepanduk semasa dan mengambil bahagian dalam acara baru. Terdapat beberapa spanduk rerun yang sangat dinanti -nantikan dalam fasa 1 kemas kini, dan Fasa 2 akan melihat debut Baizhu dan Kaveh, dua orang Dendro baru.

Artikel berterusan selepas iklan

Selain daripada penambahan ini, 3.6 Kemas kini juga mempunyai beberapa jenis musuh baru yang bertujuan untuk menggegarkan pertempuran. Ini sangat menarik bagi mana -mana pelancong yang ingin kembali ke kesan Genshin sebelum kami menuju ke Wilayah Fontaine.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, jika anda ingin mengetahui segala yang terdapat dalam versi 3 Genshin Impact 3.6 Kemas kini, maka kami telah menyusun semua butiran di satu tempat untuk anda di sini.

Kandungan

  • Genshin Impact 3.6 tarikh pelepasan
  • 3.6 livestream
  • Genshin Impact 3.6 spanduk
  • Genshin Impact 3.6 peristiwa
  • Genshin Impact 3.6 lokasi
  • 3.6 musuh
  • Impak Genshin Baru 3.6 alat
  • Pelakon Suara Tighnari Baru

Genshin Impact 3.6 tarikh pelepasan

Xiandling dan Lumine dalam kesan Genshin

Genshin Impact 3.6 akan menambah banyak kandungan yang menarik.

Kesan kelainan 3.6 Kemas kini dikeluarkan pada 12 April, 2023, dan dijangka berakhir pada 24 Mei 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini bermakna pemain akan mempunyai banyak masa untuk menjimatkan primogem mereka untuk spanduk rerun dalam Fasa 1, dan Baizhu dan Kaveh dalam Fasa 2.

3.6 livestream

Kesan kelainan 3.6 Livestream berlangsung di saluran Twitch rasmi pada 31 Mac, 2023, pukul 8 pagi (UTC-4). Program khas ini menampilkan butiran mengenai kandungan dan perkembangan permainan baru dalam versi 3.6.

Beberapa kod impak Genshin juga dipaparkan sepanjang persembahan, yang boleh ditebus untuk primogem percuma dan barang-barang dalam permainan lain. Livestream juga dimuat naik ke saluran YouTube kesan Genshin.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.6 spanduk

Kaveh, Baizhu, dan Ganyu semasa 3.6 livestream

Kesan kelainan 3.6 spanduk menampilkan dua watak baru dan beberapa kegemaran yang kembali.

3.6 Fasa 1 Banner yang dilancarkan 12 April 2023, Ciri -ciri yang sangat dijangka Reruns of Nahida dan Nilou. Ini adalah berita baik untuk mana -mana pemain yang terlepas pada larian awal mereka. Kedua-dua watak 5 bintang akan disertai oleh 4-bintang berikut:

Cabutan terbesar ke kemas kini kesan Genshin terkini, bagaimanapun, adalah 3.6 spanduk akan melihat Pelepasan Baizhu dan Kaveh – dua pengguna Dendro baru yang akan membuat debut mereka dalam Fasa 2 kemas kini, yang ditetapkan untuk dilancarkan 2 Mei 2023.

Artikel berterusan selepas iklan

Pastikan anda dapat menyimpan primogem tersebut jika anda ingin menambahkan watak -watak ini ke pasukan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.6 peristiwa

Genshin Impact 3.6 Skrin Acara

Kesan kelainan 3.6 acara akan menampilkan enam minigames.

Selain dari pencarian cerita baru yang ditambah dalam 3.6, acara utama ialah Akademiya Extravaganza – acara yang menampilkan enam minigames dimainkan. Di sini di mana pelancong perlu meniru corak astral tertentu, membina jalan, mencari replika relik tersembunyi, menggunakan pelbagai ramuan dalam ujian tempur, dan banyak lagi.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Acara seterusnya juga memerlukan pelancong untuk menghapuskan musuh -musuh di padang pasir Sumeru untuk melindungi meriam Wenut, senjata yang merosakkan yang memerlukan masa untuk mengenakan bayaran antara serangan. Kombinasi pasukan yang berbeza akan diperlukan di sini, jadi pastikan anda melengkapkan pasukan impak Genshin terbaik anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Seperti biasa, terdapat banyak primogem percuma, bijih peningkatan mistik, dan mora yang ditawarkan. Oleh itu, pastikan anda mengambil bahagian dalam acara di atas untuk menuntut semua barang dalam permainan. Faruzan percuma juga akan diberikan kepada mereka yang mengambil bahagian dalam perarakan acara Providence.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.6 lokasi

Lokasi Sumeru Baru di Genshin Impact

Lokasi Sumeru baru akan ditambah dalam 3.6.

Kawasan baru yang terdiri daripada tanah gurun dan oasis telah diturunkan jauh di dalam padang pasir. Kawasan ini telah rosak oleh kristal kelabu dan kabut ungu yang korup. Menurut The Legends, tempat ini merupakan salah satu medan perang utama semasa Khaen’ah Cataclysm lima ratus tahun yang lalu.

Artikel berterusan selepas iklan

Pelancong akan memerlukan kecerdasan mereka jika mereka ingin bertahan dalam persekitaran yang keras dan musuh baru yang menanti mereka. Nasib baik, pemain akan disertai lawatan mereka dengan “Pari,” makhluk yang boleh terbang.

3.6 musuh

Pengumuman Genshin Impact Dendro Dragon

Genshin Impact 3.6 akan menambah beberapa musuh baru.

Sama seperti setiap kemas kini kesan Genshin Major baru, Hoyoverse telah menambah musuh dan variasi baru yang perlu dihapuskan oleh pelancong. 3.6 Kemas kini termasuk musuh berikut:

Artikel berterusan selepas iklan

Impak Genshin Baru 3.6 alat

Genshin Impact 3.6 Gadget Flying

Kesan Genshin baru 3.6 alat boleh terbang dan menyerang musuh.

3.6 kemas kini akan melihat pembebasan alat baru yang dipanggil, sorush. Seperti yang ditunjukkan dari tangkapan skrin di atas, Sorush kelihatan seperti seele dan boleh digunakan sebagai drone. Ini membolehkan pelancong untuk mengintai lokasi, mengambil barang -barang Overworld, menyerang musuh, dan mencapai kawasan yang tidak dapat diakses yang mustahil untuk dijangkau.

Artikel berterusan selepas iklan

Pelakon Suara Tighnari Baru

Pelakon suara bahasa Inggeris baru untuk watak Dendro Tighnari telah dijangkakan sejak pelakon suara asal, Elliot Gindi diturunkan dari permainan setelah dituduh melakukan salah laku seksual oleh beberapa peminat. Berikutan skandal itu, Hoyoverse mengesahkan bahawa pelakon suara akan digantikan sepenuhnya pada masa akan datang.

Artikel berterusan selepas iklan

Pada 11 April 2023, Zachary Gordon secara rasmi disahkan sebagai pelakon suara baru untuk Tighnari.

Pengumuman Artis Suara

“Muddlehead yang telah makan cendawan beracun lagi? Biarkan saya bercakap dengannya.”

Artis suara en: Zachary Gordon #Genshinimpact #Hoyoverse #Tighnari Pic.Twitter.com/cdouxwiuqf

– Genshin Impact (@GenshiniMPact) 11 April 2023

Pelakon, yang paling terkenal kerana dibintangi dalam buku harian aksi live dari filem kanak-kanak yang wimpy, membuat debutnya sebagai Tighnari bersama pelancaran 3.6 Kemas kini di mana barisannya ditambal ke dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang perlu anda ketahui mengenai kesan Genshin 3.6 kemas kini. Untuk lebih banyak berita dan kemas kini, pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami.

Genshin Impact 3.6 Waktu pelepasan dijelaskan

Kemas Kini Kesan Genshin 3.6

Dengan kesan Genshin 3.6 Waktu pelepasan yang menjulang, kami kini hanya berjam -jam dari pelepasan satu lagi Sumeru untuk meneroka, pencarian cerita baru dan bos dunia, dan debut baru watak -watak baru Baizhu dan Kaveh.

Pemaju Hoyoverse mengeluarkan versi 3.6 kemas kini pratonton Awal minggu ini, menggariskan titik tinggi patch dan jadual pelepasannya. Kemas kini secara teknikal dijadualkan dilancarkan pada 12 April, tetapi ia akan tersedia hari ini, 11 April, untuk pemain barat.

Penyelenggaraan kemas kini dijadualkan bermula pada pukul 3 petang PT / 6PM ET / 11PM BST dan dijalankan selama lima jam. Penyelenggaraan impak Genshin sering berakhir 20 atau 30 minit lebih awal, jadi jika semuanya berjalan lancar, kita boleh mendapat akses untuk mengemas kini 3.6 sedikit sebelum pukul 8 malam pt / 11pm ET / 4am BST 12 April.

Sebaik sahaja kemas kini dilancarkan, anda akan mempunyai akses ke kawasan baru, domain, dan pencarian – dengan andaian anda terkini dengan jalan cerita Sumeru. Arc kedua pencarian cerita Nahida adalah headliner dan mungkin akan memperkenalkan pertarungan bos mingguan dendro naga baru. Semasa anda menjelajah, anda juga akan menemui bos dunia Baptis yang tidak senonoh, yang akan menggugurkan bahan yang diperlukan untuk watak yang akan datang.

Kemas kini 3.6 akan dilancarkan dengan Rerun Banners untuk Nahida dan Nilou, dengan empat bintang yang diketengahkan ialah Kuki, Layla, dan Dori. Kaveh akan menjadi bintang empat pada sepanduk debut Baizhu pada separuh kedua kemas kini, dengan Ganyu menandakan bersama untuk rerun lain juga. Dengan kata lain, kami masih tiga minggu dari Baizhu dan Kaveh, jadi fikirkanlah bahawa sebagai masa tambahan untuk pra-ladang bahan mereka jika anda merancang untuk melancarkan mereka.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Austin Wood

Austin Freelanced untuk orang -orang seperti PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated, dan banyak lagi semasa menamatkan ijazah kewartawanannya, dan dia bersama GamesRadar+ sejak 2019. Mereka belum menyedari bahawa kedudukannya sebagai seorang penulis kakitangan hanya meliputi lajur Destiny yang memasuki kerjayanya, dan dia terus menjadi tumpuan dengan tumpuan berita dan sesekali.

Cyberpunk 2077 Dev secara rasmi membunuh teori Elon Musk Cameo: “Siapa yang datang dengan omong kosong ini?”

Permainan Devs bertindak balas terhadap bayaran dan permintaan maaf yang dikemas kini: beberapa “sangat gembira,” yang lain masih bimbang untuk masa depan dan melihat enjin yang berbeza

Kejatuhan Kajian House of Usher: Penggantian memenuhi AHS dalam miniseri yang bersemangat Mike Flanagan