Genshin Impact 3.5 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Lebih – Dexerto, Genshin Impact 3.5 Banner dan Butiran Acara |

Genshin Impact 3.5 Banner dan Butiran Acara

Kesan kelainan 3.5 kemas kini akhirnya di sini, yang bermaksud pelancong dapat menyelidiki semua kandungan baru. So, inilah segalanya dalam 3.5 Kemas kini termasuk semua spanduk dan acara baru.

Genshin Impact 3.5 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Lebih Banyak

Genshin Impact 3.5 tangkapan skrin

Hoyoverse

Kesan kelainan 3.5 kemas kini akhirnya di sini, yang bermaksud pelancong dapat menyelidiki semua kandungan baru. So, inilah segalanya dalam 3.5 Kemas kini termasuk semua spanduk dan acara baru.

Kesan kelainan 3.5 kemas kini akhirnya telah dikeluarkan dan pemain boleh menghabiskan primogem mereka pada watak -watak sepanduk semasa dan mengambil bahagian dalam acara baru. Tambahan utama dalam kemas kini ini ialah Dehya-watak Pyro Claymore 5 bintang.

Jika itu tidak mencukupi, Mika juga akan dimainkan dalam Fasa 2 dari 3.Kemas kini versi 5. Ini jelas berita baik untuk pelancong yang mencari watak cryo yang lain untuk menambah senarai mereka.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Selain daripada penambahan ini, kemas kini juga telah menambah usaha Archon baru dan Claymore khusus untuk Dehya. Jadi, jika anda ingin mengetahui segala yang terdapat dalam permainan dalam versi 3.5, maka kami telah menyusun semua butiran di satu tempat untuk anda di sini.

Kandungan

 • Genshin Impact 3.5 tarikh pelepasan
 • Genshin Impact 3.5 livestream
 • Genshin Impact 3.5 spanduk
 • Genshin Impact 3.5 peristiwa
 • Impak Genshin Baru 3.5 kad TCG

Genshin Impact 3.5 tarikh pelepasan

Kesan kelainan 3.5 kemas kini dikeluarkan pada 1 Mac, 2023, dan berakhir pada 21 Mac. Ini bermakna pemain mempunyai banyak masa untuk menyelamatkan primogem mereka untuk Dehya Cyno semasa pembebasan mereka.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.5 livestream

Pada 17 Februari 2023, Hoyoverse memegang Genshin Impact Livestream melalui Twitch. Sekiranya anda terlepas semua pengumuman rasmi, maka anda boleh menonton livestream secara keseluruhannya melalui video YouTube yang dipautkan di atas. Juga, pastikan anda menyemak halaman Kod Impak Genshin kami untuk mengamankan semua 3.5 primogem livestream.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.5 spanduk

Deehya dan Cyno Banner

Dehya dan Cyno akan tersedia dalam Fasa 1 Genshin Impact 3.5 kemas kini.

Kesan kelainan 3.5 spanduk melihat pembebasan Dehya, watak pyro yang dimiliki oleh puak Eremites – kumpulan tentera upahan yang menjalankan tugas untuk pembida tertinggi. Keupayaan Dehya disesuaikan dengan meningkatkan ketahanan sekutunya terhadap gangguan, dan bahkan dapat melepaskan serangan yang diselaraskan ketika dia tidak berada di medan perang. Purst elemennya juga menangani kerosakan pyro yang signifikan.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Dehya juga disertai oleh Cyno dalam Fasa 1 dari 3.5 Kemas kini, sementara Fasa 2 akan melihat Mika, Shenhe, dan Ayaka kembali. Ini adalah berita baik untuk mana -mana pelancong yang telah terlepas dari rerun ini atau hanya ingin mendapatkan akses kepada konstelasi mereka yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Kedua-dua Dehya dan Cyno akan disertai oleh 4-bintang berikut:

Genshin Impact 3.5 peristiwa

Genshin Impact 3.5 Acara

Festival Windblume akan kembali dalam 3.5.

Selain dari pencarian cerita baru yang ditambah dalam 3.5, Acara Utama adalah Festival Windblume – acara yang meraikan seribu angin. Terdapat banyak primogem percuma, bijih peningkatan mistik, dan mora yang ditawarkan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Permainan mini, termasuk permainan irama “Ballads of Breeze,” permainan maze Chase “Pursuit Floral,” dan
Mod foto-touring “Breezy snapshots,” akan tersedia untuk masa yang terhad. Festival ini akan
juga mengalu -alukan tetamu asing dari jauh Sumeru. Sebagai Collei mengkaji semula Mondstadt dengan Tighnari dan
Cyno, pengembaraan yang mengelilingi nubuatan misteri akan bermula.

Artikel berterusan selepas iklan

Acara berikut juga akan membuat pulangan:

Kulat Mechanicus

Kesan Mechanicus Genshin Impak

Mechanicus kulat membawa minigame binatang-binatang kembali ke kesan Genshin.

Semasa acara itu, pemain mesti mengarahkan kulat Lil ‘mereka untuk mengalahkan semua mekanik. Kulat Lil ‘secara automatik akan memilih mekanik yang terdekat dan menyerangnya. Pada masa yang sama, mekanik lawan akan menyasarkan kulat Lil yang paling dekat dengannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Pengesahan Vibro-Kristal

Tangkapan Acara Pengesahan Vibro-Kristal

Pengesahan Vibro-Kristal akan merangkumi banyak ganjaran percuma.

Semasa acara itu, bantu penyelidik Fontaine yang telah datang ke Liyue untuk mengkaji gerakan harmonik antara permata yang dikenali sebagai vibro-kristal. Lengkapkan cabaran untuk mendapatkan ganjaran seperti primogem, kecerdasan wira, bahan kenaikan senjata, bijih peningkatan mistik, dan Mora.

Rempah dari Barat: Carian Utara

Rempah dari carian utara barat

Pelancong perlu membuat perasa dalam acara ini untuk menuntut ganjaran.

Bantu penyelidik dengan menguji sebilangan hidangan tempatan. Pelancong perlu membuat perasa dengan bahan -bahan yang diperoleh dari Overworld, sebelum menambahkannya ke periuk dalam urutan yang betul. Cukup tekan butang yang sepadan dengan bahan yang betul untuk melengkapkan minigame.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.5 TCG UPDATE

Genshin Impak TCG Screenshot

Genshin Impact TCG mendapat mod masa yang terhad.

Sama seperti kesan Genshin sebelumnya 3.4 Kemas kini, 3.5 Kemas kini juga merangkumi sebilangan mekanik TCG Invokation Genius baru. Mod pertempuran yang dipanaskan mengurangkan dadu unsur yang diperlukan untuk bermain kad dan kemahiran watak pemutus.

Malah, bilangan dadu unsur yang diperlukan untuk memainkan kad pertama dari tangan anda, setiap pusingan, akan dikurangkan sebanyak dua. Juga, bilangan dadu unsur yang diperlukan untuk menggunakan kemahiran watak pertama akan dikurangkan oleh satu setiap pusingan. Ini secara drastik mempercepatkan permainan dan membawa kepada permainan yang lebih agresif.

Artikel berterusan selepas iklan

Kad watak baru yang memaparkan Eula, Sangonomiya, Kokomi, dan Kujou Sara juga membuat debut mereka dalam 3.5 kemas kini.

Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang kita tahu mengenai Genshin Impact 3.5 kemas kini. Sementara itu, pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua berita dan panduan terkini.

Genshin Impact 3.5 Banner dan Butiran Acara

The Genshin Impact 3.5 Banner dan Butiran Acara telah diumumkan secara rasmi untuk patch terbaru, bertajuk Windblume’s Nafas.

Seperti biasa, terdapat dua fasa spanduk dan peristiwa masa terhad baru dalam kemas kini terkini, dengan Genshin Impact 3.5 spanduk yang menampilkan dua watak baru dan tiga bintang 5 bintang.

Di bawah, anda boleh mengetahui 3.5 masa pelepasan, siapa watak baru dan kembali, dan apa yang 3.5 Banner dan Jadual Acara adalah untuk patch paling terkini.

Pastikan juga menyemak kod impak Genshin kami dan halaman permainan utama untuk mendapatkan primogem percuma yang boleh digunakan untuk membuka kunci watak dan senjata baru.

Kemas kini: Kami kini mendapat 3.6 Banner dan Jadual Acara Sedia, termasuk 3.6 tarikh dan masa pelepasan!

 • Genshin Impact 3.5 spanduk
 • Genshin Impact 3.5 peristiwa
 • Genshin Impact 3.5 masa pelepasan

Pada fasa 2 dari 3.5 Jadual Banner Kami Kembali Cryo 5-bintang AyakaMomen Banner Bloom dan rakan kembali Cryo 5-bintang ShenheBanner yang transenden itu kembali. Di samping itu, baru Cryo 4-Star Mika akan menjadi salah satu bintang 4 yang dinaikkan di sepanduk Deyha dan Cyno.

Spanduk Fasa 2 ini dijangka berjalan sehingga Selasa, 11 April.

Ringkasnya, semua watak baru 5 bintang dan baru yang baru dan baru yang boleh anda kehendaki semasa 3.5 kemas kini adalah:

 • Deyha (Banner Blaze Auric – Fasa 1): Watak pyro 5 bintang baru yang menggunakan tanah liat.
 • Cyno (Banner Arbiter Twilight – Fasa 1): Kembali watak elektro 5 bintang yang menggunakan polearm.
 • Ayaka (Banner Mahkamah Heron – Fasa 2): Kembali watak Cryo 5 bintang yang menggunakan pedang.
 • Shenhe (yang transenden mengembalikan spanduk – fasa 2): Kembali watak cryo 5 bintang yang menggunakan polearm.
 • Mika (Mahkamah Heron dan One Transcendent mengembalikan spanduk – Fasa 2): Watak cryo 4-bintang baru yang menggunakan polearm.

Untuk mengikuti perkembangan yang dikemas kini dengan siapa yang lain, watak-watak dan senjata bintang yang lain akan menjadi, dan semua perubahan spanduk lain, lihat halaman Banner Seterusnya dan semasa kami!

Bagi senjata, ada satu yang baru yang datang dalam spanduk penyerahan epitome dalam fasa 1, Beacon 5-Bintang The Reed Sea Claymore, Senjata tandatangan Deyha.

Sebagai peringatan, semua spanduk fasa 1 akan tersedia dari hari Rabu, 1 Mac, kemudian harus dihidupkan untuk Banner Fasa 2 bermula pada hari Rabu, 22 Mac. Fasa 2 kemudian dijadualkan berakhir pada hari Selasa, 11 April, ketika waktunya akan tiba hari demi mempersiapkan kemas kini baru dengan set sepanduk baru dalam versi 3.6.

Versi 4.1 akan datang! Dengan itu datang debut Neuvillette dan Wriothesley, tetapi sementara itu dalam versi 4.0 Panduan Fontaine kami dapat membantu reputasi Fontaine dan air pancut Lucine, dan anda juga boleh menebus kod baru untuk primogem jika anda mahu Lyney – dan periksa dia di senarai peringkat kami. Untuk memperbaiki Lyney, anda memerlukan banyak Rainbow Rose, dan Lynette memerlukan Lumidouce Bell. Anda juga memerlukan nasib dari sistem kasihan dan 50/50 untuk mengharapkan nasib untuk mereka dan sepanduk masa depan, dan anda selalu memerlukan pangkat pengembaraan yang tepat untuk acara. Di tempat lain, kami mempunyai petua dan cara untuk pemula, lokasi dendroculus, lokasi memancing, dan lokasi kad TCG.

Genshin Impact 3.5 peristiwa

Sebagai tambahan kepada pencarian Archon yang baru, Deyha Story Quest, Acara Hangout Faruzan, Leyline Overflow Acara, Mod Pertempuran Heated In Genius Invokation TCG, dan Dikemaskini (Retroaktif) Archon Quest Rewards, kami mendapat Empat acara terhad Semasa 3.5 Kemas kini ke Genshin Impact.

Inilah semua yang kita tahu mengenai setiap peristiwa di Genshin Impact 3.5:

Genshin Impak Acara Nafas Windblume

Anda boleh melawat Hab Ganjaran dan Cabaran Windblume kami untuk maklumat lanjut.

Nafas Windblume bermula pada hari Jumaat, 3 Mac dan berakhir pada hari Isnin, 20 Mac. Anda perlu sekurang -kurangnya Peringkat Pengembaraan 18 dan dan telah menyelesaikan Prolog, Akta 3 ‘Song of the Dragon and Freedom’ Archon Quest untuk mengambil bahagian.

Nafas Windblume akan menjadi acara utama yang berjalan sepanjang Fasa 1 versi 3.5, yang terdiri daripada banyak acara mini sebagai sebahagian daripada Festival Mondstadt Romantik ini.

Collei, Tighnari, dan Cyno Perjalanan ke Mondstadt dari Sumeru, dengan Collei menjadi watak yang paling banyak dipaparkan dalam kisah acara itu.

Bagi aktiviti di Festival Windblume, akan ada tiga minigames:

 • Mengejar bunga
 • Ballads of Breeze
 • Breezy snapshots

Mengejar bunga adalah minigame percubaan masa di mana anda perlu mengumpul belon untuk membina skor anda sambil mengelakkan halangan. Terdapat banyak kawasan untuk setiap cabaran, dan anda maju ke setiap kawasan baru dengan mengembara melalui cincin bunga perayaan. Anda boleh bermain solo mengejar bunga atau di co-op.

Ballads of Breeze adalah minigame irama standard di mana anda menjaringkan mata dengan tepat memainkan setiap lagu. Kali ini anda dapat memilih antara tiga instrumen, mengubah bunyi setiap cabaran lagu semasa anda memainkannya.

Breezy snapshots adalah satu lagi cabaran fotografi. Seperti biasa, anda perlu pergi ke lokasi yang betul dan memenuhi keperluan tugas, kemudian ambil gambar dengan kamera anda untuk mendapatkan ganjaran.

Semua ganjaran yang boleh anda peroleh dari acara nafas Windblume termasuk:

 • Claymore 4-Bintang Percuma (Bunga Mail)
 • Bahan Ascension Senjata untuk Bunga yang Dihantar (Grace Silky yang Tidak Berpengalaman)
 • Primogem
 • Mora
 • Mahkota wawasan
 • Bahan Ascension Senjata
 • Bahan Exp Watak
 • Bahan Tahap Tanah
 • Bijih peningkatan mistik

Acara Pengesahan Vibro-Kristal Genshin Impak

Pengesahan Vibro-Kristal bermula pada hari Selasa, 14 Mac dan berakhir pada hari Isnin, 27 Mac. Anda perlu sekurang -kurangnya Peringkat Pengembaraan 28 dan telah menyelesaikan Bab 1, Akta 3 ‘Ritus Pemisahan’ Bahagian ‘Fond Farewell’ Archon Quest untuk mengambil bahagian.

Kami kembali ke jurang di Liyue untuk pengesahan vibro-kristal di mana kita perlu menggabungkan kristal untuk mendapatkan penggemar untuk dua barisan parti untuk menentang cabaran pertempuran. Jangan risau jika anda tidak mempunyai dua pasukan bertingkat tinggi, kerana akan ada watak percubaan untuk dipilih juga.

Ganjaran yang boleh anda peroleh dari acara pengesahan vibro-kristal termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Ascension Senjata
 • Bahan Exp Watak

Acara Mechanicus Kulat Genshin Impak

Fungus Mechanicus bermula pada hari Khamis, 23 Mac dan berakhir pada hari Isnin, 3 April. Anda perlu sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 30 dan telah menyelesaikan Bab 1, Akta 3 ‘Pendekatan Bintang Baru’ Archon Quest untuk mengambil bahagian.

Acara Mechanicus Fungus meneruskan kisah kulat yang memperkenalkan Layla di Sumeru, tetapi kali ini mekaniknya sama sekali berbeza.

Daripada melatih kulat anda dan membawa mereka untuk bertarung secara teratur di arena, sebaliknya anda perlu mengurus mereka dengan mengeluarkan serangan dari pandangan mata burung, seperti permainan strategi masa nyata. Anda masih dapat menggunakan setiap kebolehan khas kulat, tetapi ia hanya dari perspektif yang berbeza.

Bongo-Head dan Twirly Whirly juga membuat pulangan yang berjaya, tetapi kita perlu menunggu dan melihat jika Layla kembali untuk acara itu juga.

Ganjaran yang boleh anda peroleh dari acara Mechanicus Fungus termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Ascension Senjata
 • Bahan Exp Watak
 • Menguduskan Unction

Genshin Impak Rempah Dari Barat: Acara Carian Utara

Rempah Dari Barat: Carian Utara bermula pada hari Jumaat, 31 Mac dan berakhir pada hari Isnin, 10 April. Anda perlu sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 20 untuk membuat perasa, dan Peringkat Pengembaraan 28 bersama -sama dengan menyelesaikan Quest Dunia ‘Idle Teapot Talk’ untuk memasak hidangan yang sepadan dan menjemput watak untuk menguji rasa mereka.

Acara yang kembali ini pergi ke Sumeru!

Untuk Rempah Dari Barat: Carian Utara, anda perlu mengambil bahagian dalam minigame di mana anda menambah bahan -bahan yang betul dalam urutan yang betul untuk membersihkan cabaran. Anda hanya mendapat percubaan yang terhad sebelum gagal, jadi ini memerlukan anda cepat serta memberi perhatian kepada arahan.

Sebaik sahaja anda membuat perasa, anda boleh menambahkannya ke hidangan anda sendiri, membuat makanan ‘wangi’, meningkatkannya. Anda boleh memberikan hidangan ini kepada watak -watak di periuk serenitea untuk meningkatkan persahabatan mereka. Anda akan mendapat sambutan yang berbeza dari watak yang berbeza, bergantung pada hidangan yang anda berikan kepada mereka.

Ganjaran yang boleh anda peroleh dari rempah ini dari acara Barat termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Exp Watak
 • Bahan Tahap Bakat

Genshin Impact 3.5 Masa pelepasan di UK, GMT, CET, EST dan PST

Genshin Impact 3.5 akan dibebaskan Rabu, 1 Mac. Ia harus mengikuti jadual penyelenggaraan biasa untuk kemas kini baru, dengan 3.5 Melepaskan kira -kira lima jam selepas downtime pelayan bermula pukul 6 pagi (UTC +8), jadi boleh didapati dari pukul 11 ​​pagi (UTC +8).

Untuk zon masa lain, Genshin Impact 3.5 masa pelepasan adalah:

 • UK: Rabu, 1 Mac, 3 pagi (GMT)
 • Eropah: Rabu, 1 Mac, 4 pagi (CET)
 • Pantai Timur AS: Selasa, 28 Februari, 10 malam (EST)
 • AS Tengah: Selasa 28 Februari, 9 malam (CST)
 • West Coast AS: Selasa 28 Februari, 7 malam (PST)
 • Australia: Rabu, 1 Mac, 2 petang (AET)
 • New Zealand: Rabu, 1 Mac, 4 petang (NZST)
 • Jepun: Rabu, 1 Mac, 12 malam (JST)

Oleh kerana ini hanya masa yang anggaran untuk berapa lama pelayan turun, anda mungkin dapat memainkan 3.5 patch sedikit sebelum atau selepas masa di atas – walaupun anggaran kemas kini sebelumnya telah cukup tepat.

Anda boleh memasang beberapa 3.5 kandungan sekarang di PC dan peranti mudah alih terlebih dahulu untuk menjimatkan masa apabila patch sebenar tersedia.

Jika anda bermain di telefon bimbit, sama ada tekan ikon ‘Pra-Memasang Sumber Sumber’ di sudut kiri bawah skrin log masuk, atau pergi ke menu Paimon dan pilih ‘Tetapan’, ‘Lain’, dan akhirnya ‘Pra-Memasang Pakej sumber ‘.

Apabila kemas kini penuh tiba, mereka di peranti iOS mesti memasukkan kedai aplikasi dan ketik ‘kemas kini’. Pengguna Android boleh membuka permainan dan ikuti arahan di skrin atau buka Google Play dan ketik ‘UPDATE’.

Sekiranya anda memainkan kesan Genshin pada PC, anda boleh memasang beberapa 3 dari 3.5 Kemas kini dengan mengemas kini Pelancar Impak Genshin. Setelah mengemas kini pelancar, butang ‘pra-pemasangan permainan’ akan muncul di sebelah kiri butang ‘pelancaran’. Klik ‘Permainan Pra-pemasangan’ untuk memuat turun 3.5 sumber.

Semoga anda bersenang -senang semasa versi 3.5!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Anime Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Impak Genshin Ikut
 • IOS Ikut
 • Mihoyo Limited mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Penulis Panduan Kanan

Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.

Versi 3.5

Ada yang mengatakan nasib menyembunyikan angin, seperti aroma bunga, seperti hujan dan embun.
Ini adalah undang -undang alam, mutlak dan tidak dapat diatasi.
Yang lain, sebaliknya, berusaha mencari nasib mereka sendiri, atau bahkan pergi sejauh untuk mengulangi benang nasib.
Tetapi pada akhirnya semua, adakah ini bukan orkestrasi nasib?

Nafas Windblume

Splashscreen Windblume

Splashscreen the Heron

Tarikh Siaran: 1 Mac, 2023

Ada yang mengatakan nasib menyembunyikan angin, seperti aroma bunga, seperti hujan dan embun.
Ini adalah undang -undang alam, mutlak dan tidak dapat diatasi.
Yang lain, sebaliknya, berusaha mencari nasib mereka sendiri, atau bahkan pergi sejauh untuk mengulangi benang nasib.
Tetapi pada akhirnya semua, adakah ini bukan orkestrasi nasib?

Kandungan

 • 1 kandungan baru
 • 2 Pelarasan & Pengoptimuman
 • 3 pembetulan pepijat
 • 4 isu yang diketahui
 • 5 Pengoptimuman & Pembetulan Pasca Patch
 • 6 Pratonton Muzik
 • 7 galeri
 • 8 Lihat juga
 • 9 bahasa lain
 • 10 rujukan
 • 11 navigasi

Kandungan Baru []

Watak baru

 • “Flame-mane” Dehya (5-bintang Pyro Claymore)
 • “Koordinat Clear Frost” Mika (4-bintang Cryo Polearm)

Keinginan acara Versi 3Versi 3

 • Fasa i
  • Auric Blaze (Dehya)
  • Twilight Arbiter (Cyno)
 • Fasa II
  • Mahkamah Heron (Kamisato Ayaka & Mika)
  • The Transcendent One Returns (Shenhe & Mika)

Senjata baru Versi 3

 • Beacon of the Reed Sea (5-bintang Claymore)
 • Bunga yang Dihantar (Claymore 4-Bintang)

Pencarian baru

 • Archon Questchapter III: ACT VI – Caribert
 • Cerita Questmantichora Bab: Act I – Lionsblood
 • Acara Hangout: Siri VIII
  • Faruzan: Act I – Teka -teki yang membingungkan

Acara Baru

 • Nafas Windblume
 • Rempah dari Barat: Carian Utara
 • Kulat Mechanicus
 • Pengesahan Vibro-Kristal
 • Ley Line Overflow

Raksasa baru

 • Abyss Herald: Frost Fall
 • Black Ular Knight: Rockbreaker kapak

Kad TCG Invokation Genius Baru

 • Sangonomiya kokomi
  • Bake-Kurage
  • Keranda Tamanoya
 • Eula
  • Pedang Lightfall
  • Wellspring of War-Lust
 • Kujou Sara
  • Tengu Juurai: Serangan
  • Tengu Juurai: Stormcluster
  • Dosa kebanggaan
 • Helm Purba Ketua
 • Kabuto hiasan

Resipi

 • Tulumba
 • Gilded Tajine
 • Goldflame Tajine
 • Sandwic sarapan juru ukur
 • Pizza super megah
 • Teh buah minty

Bahan memasak

 • Biji kopi

Pencapaian

 • Tambahan kepada keajaiban dunia dan kenangan kategori jantung

Namecards

 • Dehya: Memurnikan api
 • Mika: Indeks
 • Nota Perjalanan: Niat Artful

Perabot

 • Peranti riadah: Bouncy Tubby
 • Peranti riadah: Bouncy Chubby
 • Wangian teh di mahkamah yang tenang
 • Pemisahan Bandar Kebijaksanaan
 • Perisai Cahaya Bandar Kebijaksanaan
 • PILISTER Bandar Kebijaksanaan
 • Swing bunga
 • Tangga kayu biasa
 • Tangga Whitestone bertekstur
 • Menyebarkan cawangan langit
 • Dihentikan spoondrift
 • Bunga api berkilauan
 • Batu lumut yang patah
 • Batu lumut runtuh

Penambahan lain

 • Menambah beberapa arahan untuk memuatkan skrin.
 • Menambah set 21 emojis sembang “Paimon’s Painting”.
 • Gadget “Drum Festive” kini boleh dibeli dari Mikoshi Genichirou, pemilik Inazuma’s Netsuke No Gen Crafts.
 • Anda boleh secara langsung teleport ke lokasi rumah di dalam periuk serenitea menggunakan peta.
 • Panduan ke Archon Quests akan ditambah ke halaman “Buku Panduan: Panduan”. Untuk setiap tindakan Archon Quest selesai, pelancong boleh menuntut ganjaran yang sepadan di halaman ini.
 • Mod Pertempuran Dipanis Baru di Genius Invokation TCG: Bilangan dadu unsur yang diperlukan untuk memainkan kad pertama dari tangan anda setiap pusingan akan dikurangkan sebanyak dua dan bilangan dadu unsur yang diperlukan untuk menggunakan kemahiran karakter pertama setiap pusingan akan dikurangkan oleh satu.

Jurang spiral

 • Gangguan Talian Ley Ley berubah menjadi:
  • Semua ahli parti menerima bonus dmg pyro 75%.
 • Mengemas kini barisan raksasa di lantai 11 jurang lingkaran.
 • Mengemas kini barisan raksasa di lantai 12 jurang lingkaran.
 • Bermula dari kali pertama fasa lunar menyegarkan selepas mengemas kini ke versi 3.5, dua fasa lunar akan menjadi seperti berikut:
  • Fasa I: Bulan yang ditentukan
   • Selepas HP watak berkurangan, semua ahli parti akan mendapat timbunan yang tidak dapat dilupakan: DMG ditangani akan ditingkatkan sebanyak 8% untuk 8s. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 0.3s. Max 4 Stacks. Tempoh setiap timbunan dikira secara bebas.
  • Fasa II: Bulan yang tajam
   • Apabila HP watak berkurangan, lepaskan gelombang kejutan pada kedudukan aktif aktif semasa, berurusan DMG benar kepada lawan yang berdekatan. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 3s.

Ulasan Pakar Gamespot

13 Oktober 2020

Pelarasan & Pengoptimuman []

 • Mengenai antara muka peningkatan senjata dan artifak, kini anda boleh memegang dan tatal/sapu untuk memilih pelbagai artifak dan senjata yang anda mahu makan.
 • Di antara muka Destroy, kini anda boleh memegang dan menatal/sapu untuk memilih pelbagai artifak dan senjata yang ingin anda hancurkan.
 • Di telefon bimbit, apabila kunci interaksi dalam mod permainan tertentu tidak tersedia, kini mungkin untuk menyentuh kawasan yang sepadan untuk menyesuaikan sudut tontonan.
 • Mengoptimumkan operasi dan interaksi pada antara muka senjata dan artifak, dan membetulkan beberapa isu:
  • Dalam mod pengawal, apabila senjata dan artifak telah dipertingkatkan ke tahap maksimum mereka, atau ketika senjata telah ditapis ke tahap maksimum mereka, kini anda boleh kembali ke halaman sebelumnya melalui butang “Kembali”.
  • Dalam mod pengawal, atribut senjata/artifak di sebelah kanan halaman peningkatan senjata/artifak kini boleh ditukar dan turun dengan joystick yang betul.
  • Dalam mod pengawal, ketika membuka tetingkap perbandingan di antara muka artifak, butang yang sama dapat ditekan lagi untuk menutup tetingkap.
  • Mengoptimumkan kesan pengganti bunyi untuk tetapan dalaman tertentu.
  • Mengoptimumkan prestasi bunyi antara muka tertentu.
  • Mengoptimumkan garis suara Korea, Inggeris, dan Jepun dari beberapa watak dan membetulkan beberapa kesilapan teks suara.
  • Mengoptimumkan garis suara Korea, Inggeris, dan Jepun untuk beberapa pencarian.
  • Menyesuaikan prestasi antara muka untuk fasa rolling dadu genius invokation tcg.
  • Mengoptimumkan logik penyegaran untuk bilangan kali saman dan status pertempuran pasukan boleh digunakan dalam TCG Invokation Genius. Bilangan penggunaan akan mengambil nilai tertinggi.
   • Contoh: Katakan bahawa bilangan penggunaan awal lalai untuk memanggil adalah 2, dan memanggilnya sudah ada di lapangan dan penggunaannya yang tersedia sekarang adalah pada 4. Sebelum pengoptimuman, jika panggilan itu dibuat lagi, bilangan penggunaan * yang tersedia akan dikemas kini hingga 2. Selepas pengoptimuman tersebut, bilangan maksimum penggunaan yang ada akan menjadi 4.
   • Mengoptimumkan prestasi visual adegan tertentu.
   • Mengoptimumkan penerangan sumber bahan pengaktifan konstelasi pengembara.
   • Menambah jalan di peta ke pintu masuk gua di kawasan Qusayr al-Inkhida ‘padang pasir Hadramaveth (hanya menambah ikon di peta, medan tetap tidak berubah.)
   • Tidak lagi mungkin menggunakan alat “Kompas Treasure” di Oasis Abadi.
   • Laraskan urutan paparan pencapaian “The Dirge of Bilqis” dalam kategori Pencapaian “Sumeru: The Gilded Desert – Series II”.
   • Laraskan nama Namecard dari “Pencapaian: Sandstorm” hingga “Sumeru: Sandstorm.”
   • Menyesuaikan nama kategori beberapa item.
   • Menyesuaikan kategori beberapa musuh jatuh ke “Bahan Peningkatan Karakter dan Senjata.”
   • Menyesuaikan “bahan tahap bakat” kepada “bahan bakat watak.”
   • Setelah mengalahkan bos, nama-nama bahan kenaikan karakter yang diperoleh dengan menggunakan resin diselaraskan dari bahan kenaikan aksara “ke” karakter.”
   • Menyesuaikan “alat” yang diperoleh melalui bangku kerajinan untuk “habis bahan habis.”

   Pembetulan pepijat []

   • Memperbaiki masalah di mana suara Korea dalam pencarian cerita “keuntungan kaeya” tidak normal terganggu.
   • Memperbaiki masalah di mana kesan bunyi monolog dalaman dalam pencarian cerita “Alchemist yang dikhabarkan” tidak akan bermain.
   • Memperbaiki masalah di mana dada tertentu tidak dapat dikunci dalam domain pencarian dunia “irama yang mendedahkan jejak itu” dalam keadaan tertentu.
   • Memperbaiki masalah dengan bos “Arahan Mekanikal Perpetual” di mana apabila ia berpecah, terdapat kebarangkalian kecil bahawa ia akan mengambil dmg secara luar biasa.
   • Memperbaiki masalah di mana selepas Xingqiu, Thoma, atau Yelan menggunakan pecah unsur, jika watak aktif yang sedang aktif beralih ke pengembara kerana cutscenes atau dialog, kesan pecah unsur yang dikeluarkan akan dicetuskan secara tidak normal.
   • Memperbaiki masalah di mana selepas memutuskan sambungan dari pelayan, kekerapan aplikasi elemen pedang hujan Xingqiu akan menjadi tidak normal.
   • Memperbaiki masalah di mana terdapat masa peralihan yang salah ke gerakan berlari, di mana Yaoyao dapat berlari segera setelah melancarkan serangan terjun.
   • Memperbaiki masalah dengan Yaoyao di mana selepas menghantar kemahiran unsurnya, jika anda beralih kepada watak lain semasa memanggil Yuegui, radish Jade putih yang Yuegui melemparkan watak itu akan mempunyai kebarangkalian kecil yang mempunyai trajektori yang tidak normal.
   • Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, saiz kesan khas keadaan “endseer” Cyno tidak normal dipaparkan.
   • Memperbaiki masalah dengan EULA di mana pepijat yang terhasil daripada pengoptimuman prestasi selepas versi 3.3 akan menyebabkan keabnormalan dalam masa untuk memegang kemahiran unsurnya untuk menangani kerosakan setelah mendapat kesan grimheart.
   • Memperbaiki masalah di mana selepas Xiandling, Yun Jin, Rosaria, Thoma, atau Shenhe memperoleh infusi elemen, ketika melakukan serangan terjun, mereka akan memohon kesan unsur luar biasa apabila turun.
   • Memperbaiki masalah di mana beberapa muzik akan mencetuskan tidak normal dalam beberapa persekitaran.
   • Memperbaiki masalah dengan Yelan di mana ketika suaranya dicetuskan setelah mencapai persahabatan lv. 2, ada kebarangkalian kecil bahawa suara-suara akan menghadapi kesalahan.
   • Memperbaiki masalah dengan kuki shinobu di mana ketika suaranya dicetuskan setelah mencapai persahabatan lv. 2, suaranya tidak akan bermain dengan betul.
   • Memperbaiki masalah di mana ujung suara bahasa Inggeris Paimon “Bagaimana kita meneroka kawasan di hadapan kita kemudian?”Akan hilang.
   • Mengoptimumkan masalah di mana bgm dunia terbuka mungkin tidak bermain dengan betul setelah permainan dimuatkan ketika masuk ke dalam permainan.
   • Memperbaiki masalah di mana hasrat untuk hasrat pemula tidak dapat dilakukan secara normal apabila bilangan baki hasrat kurang dari 10 (selepas pembetulan, halaman acara acara ini akan lenyap setelah sepuluh tarik).
   • Memperbaiki masalah di mana garis suara Alhaitham “Membuka Dada Harta Treasure: III” tidak dapat dipaparkan dengan betul dalam profil> Antara Muka Suara.
   • Memperbaiki masalah di periuk serenitea di mana beberapa teks gelembung Raiden Shogun akan dipaparkan secara tidak normal dalam keadaan tertentu.
   • Memperbaiki masalah di mana apabila anda melakukan tawaran mistik di bangku kerajinan, status pemilihan artifak yang anda pilih akan dipaparkan secara tidak normal dalam keadaan tertentu.
   • Memperbaiki masalah dalam Genius Invokation TCG di mana terdapat kesilapan penyetempatan dalam bahasa Jepun untuk status tempur “Sparks ‘n’ Splash” yang dicipta oleh Kad Karakter “Klee”.
   1. Ada masalah dalam keadaan tertentu di mana Hidro Aplikasi pada watak atau musuh tidak dapat dikeluarkan secara normal. Pelancong yang mengalami masalah ini boleh keluar dari permainan melalui menu Paimon sebelum log masuk semula sebagai pembaikan sementara. Isu ini akan diperbaiki dalam versi masa depan. Sila tunggu untuk notis masa depan.
   2. Terdapat masalah dengan Mika di mana stamina yang digunakan untuk serangannya adalah salah. Kos stamina pada masa ini 20, dan akan diperbetulkan kepada 25 kemudian. Isu ini akan ditetapkan dalam kemas kini pada 30 Mac, dan kami akan mengeluarkan pampasan dengan sewajarnya. Sila tunggu untuk notis masa depan mengenai kandungan yang dikemas kini dan pampasan yang sepadan.
   3. Terdapat masalah dengan acara “Rempah dari Barat: Carian Utara” di mana dalam keadaan tertentu, apabila jarum mencapai kedua -dua hujungnya, atau apabila anda membuat kesilapan dalam menambah bahan, ada kemungkinan kecil bahawa lebih banyak percubaan akan ditolak tidak normal. Pelancong yang mengalami masalah ini dapat menutup klien permainan, kemudian log masuk semula sebagai pembetulan sementara.

   Pengoptimuman & Pembetulan Pasca Patch []

   1. Mengeluarkan hidupan liar yang diletakkan secara tidak normal dalam mod cerita khas Archon Quest “Caribert.”
   1. Menyesuaikan logik penyegaran NPC dalam Suruhanjaya Harian “Cliffhanger”: NPCS Gentry Maocai, Jiangzhou, dan Fan Er’ye kini akan muncul pada masa yang sama.
   1. Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, titik pemberitahuan merah tidak muncul di halaman “Buku Panduan Pengembara: Panduan” ketika ada ganjaran lagi untuk menuntut.
   2. Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, status pemilihan senjata yang sama akan dipaparkan secara tidak normal ketika menyempurnakan senjata itu.
   3. Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, pengikatan utama tersuai tidak akan berkuatkuasa ketika bermain balada angin dengan pengawal.
   4. Memperbaiki masalah di mana terdapat ralat teks dalam bahasa Cina dan tradisional yang dipermudahkan untuk “bab mantichora” pada antara muka Gambaran Keseluruhan peristiwa.
   5. Memperbaiki masalah dengan teks perihalan “kegembiraan di atas awan” pada antara muka “Windblume Encounters” dalam acara “Windblume’s Nafas” dalam Cina yang dipermudahkan Cina, Jepun, Inggeris, Sepanyol, Perancis, Indonesia, Portugis, Korea, Rusia , Turki, dan Itali.
   6. Memperbaiki masalah di telefon bimbit di mana warna mata Dehya dalam ilustrasi wataknya kelihatan tidak normal dalam antara muka termasuk peristiwa watak keinginan “Auric Blaze,” uji “ujian” ujian “, dan arkib watak.
   1. Mengemas kini sumber yang berkaitan dengan peristiwa berikutnya.
   2. Memperbaiki masalah di mana Abyss Herald: Status Aplikasi Elemental Cryo Shield Frost.
   1. Memperbaiki masalah dengan Mika di mana stamina yang dimakan kerana serangannya adalah salah. Kos stamina untuk serangan mika telah diperbetulkan kepada 25 selepas pembaikan.
    Isu membetulkan pampasan
    Butiran pampasan
    Primogems × 100
    Skop pampasan
    Pelancong yang mencapai kedudukan pengembaraan 5 dan ke atas sebelum 2023/03/30 04:00.
    Pemaju kami akan mengedarkan pampasan kepada pelancong melalui mel dalam permainan dalam masa 24 jam. Sila tuntut pampasan mel sebelum 2023/04/02 04:00. Mel sah selama 30 hari, sila ingat untuk menuntutnya tepat pada waktunya.

   Pratonton Muzik []

   Nama Pemain
   Laman web BGM https: // genshin-impact.fandom.com/wiki/fail: versi_3.5_Preview.Ogg