Genshin Impact 3.1 Kemas kini Tarikh dan Masa Pelancaran Sumeru, Genshin Impact 3.1 Tarikh / Masa Siaran – Semua yang terdapat dalam kemas kini baru! | VG247

Genshin Impact 3.1 Tarikh / Masa Siaran – Semua yang terdapat dalam kemas kini baru

Kemas kini ini akan disiarkan secara langsung selepas kemas kini dalam permainan, jadi anda perlu memuat turun kandungan baru sebelum masa yang disenaraikan di atas. Tempoh penyelenggaraan biasanya mengambil masa beberapa jam, tetapi kadang -kadang kemas kini akan hidup sedikit sebelum masa pelepasan yang dinyatakan jadi pastikan anda mengawasi lebih awal jika anda ingin menjadi pemain di canggih.

Genshin Impact 3.1 Kemas kini tarikh dan masa pelancaran Sumeru

Impak Genshin adalah salah satu RPG gaya anime terbesar di dunia, dan mudah untuk melihat mengapa, dengan persekitaran dunia terbuka, pencarian terperinci, watak-watak yang dikasihi, dan hakikat bahawa ia bebas untuk bermain sama ada. Tidak lama lagi Impak Genshin akan meraikan pelancaran versi 3.1, yang akan merangkumi watak baru, kawasan, pencarian, dan banyak lagi. Ini mudah menjadi acara yang paling menarik musim ini untuk mati-matian Impak Genshin Peminat, dan dalam panduan di bawah kami akan memecahkan semua yang anda perlu tahu untuk mula bermain Genshin Impact 3.1 secepat mungkin.

Bilakah Genshin Impak 3.1 pelancaran kemas kini?

Injap Menggoda Genshin Impak pada Dek Steam dan Steam: Seorang gadis anime berambut merah melakukan tarian di panggung emas

Genshin Impact 3.1 ditetapkan untuk dilancarkan pada 27 September di semua wilayah, walaupun masa yang tepat anda boleh mengharapkan penyelenggaraan pelayan bermula dan berakhir bergantung pada kawasan pelayan anda. Di bawah ini kita mempunyai masa pelancaran untuk kawasan barat.

 • U.S. Penyelenggaraan Bermula: 6 petang EST, 27 September.
 • U.S. Penyelenggaraan Berakhir: 11-11: 59 petang EST Kira-kira, 27 September.
 • E.U. Penyelenggaraan Bermula: 12 pagi CEST, 28 September.
 • E.U. Penyelenggaraan Berakhir: 5-6 pagi CEST Kira-kira, 28 September.
 • U.K. Penyelenggaraan Bermula: 11 malam BST, 27 September.
 • U.K. Penyelenggaraan Berakhir: 4-5 pagi BST Kira-kira, 28 September.

Berapa lama kesan Genshin 3.1 penyelenggaraan terakhir?

The Impak Genshin Penyelenggaraan harus dijangka berlangsung antara empat hingga lima jam, walaupun terdapat kelewatan dalam melepaskan versi penuh pada masa lalu. Kami tidak mengharapkan kelewatan, tetapi perkara boleh berlaku, dan mungkin mengambil masa lebih lama daripada biasa untuk kemas kini untuk melancarkan di semua wilayah.

Bolehkah anda memasang pra-pemasangan Genshin Impact 3.1 kemas kini?

Ya, anda boleh memasang pra-pemasangan Genshin Impact 3.1 kemas kini sekarang supaya anda dapat mengelakkan memuat turun beberapa fail GBS semasa anda mahu bermain.

Log masuk ke dalam permainan sekarang. Versi PC akan mempunyai pilihan untuk memuat turun kemas kini dalam pelancar, dan versi mudah alih akan mempunyai pilihan dalam menu dalam permainan. Konsol PlayStation tidak dapat dipasang sebelum ini.

Ditulis oleh Dave Aubrey bagi pihak GLHF .

Senarai

Watak Impak Genshin: Umur, Ketinggian, Hari Lahir, dan BIOS

Lihat 56 item

Genshin Impact 3.1 Tarikh / Masa Siaran – Semua yang terdapat dalam kemas kini baru!

Ingin tahu apabila kesan Genshin versi 3.1 akan keluar? Kami mempunyai semua yang perlu anda ketahui!

Kesan Genshin Impak Versi 3.1 Seni

Panduan oleh penulis kakitangan Connor Makar
Diterbitkan pada Sept. 26, 2022
Ikuti kesan Genshin

Impak Genshin Versi 3.1 adalah kemas kini kandungan besar pertama sejak raksasa 3.0 pengembangan, yang membawa kita semua ke Sumeru dan hutan yang rimbun yang terdapat di Peta Dunia-Peta Dunia. Bagi mereka yang bersemangat untuk melompat ke padang pasir dan mendapatkan tangan mereka pada watak -watak baru, kami mempunyai Versi 3.1 tarikh pelepasan dan masa pelepasan untuk AS, EU, dan UK (EDT, PDT, BST dan CEST)

Di bawah, anda akan mendapat pecahan tepat apabila versi 3.1 dibebaskan, serta apa yang anda boleh harapkan dari kemas kini secara ringkas.

 • Impak Genshin Versi 3.1 tarikh pelepasan
 • Impak Genshin Versi 3.1 masa pelepasan
 • Impak Genshin Versi 3.1 kandungan

Impak Genshin Versi 3.1 tarikh pelepasan

Impak Genshin Versi 3.1 ditetapkan untuk dibebaskan Selasa, 27 September, atau Rabu, 28 September bergantung pada zon waktu anda. Sama ada cara ia akan keluar pada waktu petang atau pagi, jadi mungkin bernilai menempah sehari kerja jika anda ingin menghancurkan kandungan baru secepat mungkin.

Impak Genshin Versi 3.1 masa pelepasan

Untuk masa pelepasan yang tepat untuk kesan Genshin versi 3.1, anda boleh menemui mereka untuk setiap zon waktu barat di bawah:

 • Pdt (West Coast US) -8PM 27 September
 • Edt (Pantai Timur AS) – 11 malam 27 September
 • BST (UK) – 4 pagi 28 September
 • CEST (Eropah) – 5 pagi 28 September

Kemas kini ini akan disiarkan secara langsung selepas kemas kini dalam permainan, jadi anda perlu memuat turun kandungan baru sebelum masa yang disenaraikan di atas. Tempoh penyelenggaraan biasanya mengambil masa beberapa jam, tetapi kadang -kadang kemas kini akan hidup sedikit sebelum masa pelepasan yang dinyatakan jadi pastikan anda mengawasi lebih awal jika anda ingin menjadi pemain di canggih.

Impak Genshin Versi 3.1 kandungan

Terdapat pelbagai ciri dan kandungan baru yang datang dengan versi 3.1. Yang paling penting adalah yang baru Gurun Sumeru, Kemajuan dalam naratif cerita utama melalui pencarian baru, dan dua watak baru: cyno dan Candace.

Sepanjang kemas kini, anda juga akan dapat mengambil bahagian dalam pelbagai acara masa yang terhad, antara cabaran pertempuran PVE, teka -teki, dan peluang sosial watak. Semua ini adalah sumber Permata Primo, Mora, dan Bahan Menaik taraf yang baik.

Akhir. Terdapat hadiah biasa seperti Primo Gems, tetapi juga beberapa barang eksklusif seperti alat peliharaan.

Adakah anda teruja untuk menyemak kemas kini baru? Beritahu kami di bawah apa yang anda ingin cuba! Sekiranya anda masih ingin mengepam beberapa watak yang diperkenalkan kemas kini terakhir, lihat panduan kami untuk Dori, Tighnari, dan Collei.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Anime Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Impak Genshin Ikut
 • Hoyoverse Ikut
 • IOS Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut

Ikuti semua topik Lihat 6 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Connor adalah penulis kakitangan perkhidmatan langsung VG247. Dia menulis artikel mengenai beberapa permainan terbesar di luar sana sekarang. Dia juga peminat permainan pertempuran yang ghairah, terpaku pada genre dan komuniti. Dia adalah tragis pemain yang bergelora.

Impak Genshin Versi 3.1 Patch Nota: Nilou & Cyno Release, New Sumeru Desert Area, Musuh

Genshin Impak Sumeru Watak

Hoyoverse

Impak Genshin Versi 3.1 kini hidup: kemas kini termasuk tiga watak Sumeru baru di Candace, Nilou, dan Cyno, kawasan padang pasir baru, serta musuh baru. Inilah semua yang perlu anda ketahui, termasuk nota patch.

Sudah tiba masanya untuk bergerak ke padang pasir Sumeru dengan Genshin Impact Version 3.1 pergi secara langsung. Setelah menolak hutan hujan nafsu, pemain akan dapat melihat sisi lain Dendro Nation selepas 28 September.

Tiga watak baru akan disediakan untuk pelancong meneroka kawasan baru di Cyno, Nilou, dan Candace – semuanya berasal dari sebelah barat Sumeru. Di samping itu, akan ada banyak musuh baru untuk bertarung dan domain untuk membersihkan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Genshin Impact Version 3.1.

Candace berdiri di belakang Shield di Genshin Impact

Impak Genshin Versi 3.1 memperkenalkan tiga lagi watak, termasuk Candace.

Kandungan

 • Tarikh Siaran
 • Program & Treler Khas
 • Watak Baru: Cyno, Nilou, Candace
 • Peta Sumeru yang dikemas kini
 • Musuh baru
 • Impak Genshin Versi 3.1 nota patch

Impak Genshin Versi 3.1 tarikh pelepasan

Impak Genshin Versi 3.1 kini hidup sejak 28 September 2022.

Impak Genshin Versi 3.1 program & treler khas

Program Khas untuk Versi 3 baru Genshin Impact 3.1 kemas kini ditayangkan di saluran Twitch rasmi di 16 September 2022. Seperti biasa, program khas ini menampilkan butiran mengenai kandungan dan perkembangan permainan baru. Terdapat juga kod penebusan dan barang -barang lain yang boleh didapati untuk para pelancong untuk menuntut.

Anda boleh menonton replay program khas, dan treler untuk kesan Genshin versi 3.1, di bawah.

Artikel berterusan selepas iklan

Imej rasmi Nilou dalam kesan Genshin

Nilou akan menjadi tambahan sempurna kepada mana -mana pasukan Dendro dalam fasa kedua versi 3.1.

Impak Genshin Versi 3.1 spanduk

Hoyoverse secara rasmi mendedahkan versi Genshin Versi 3.1 spanduk, dengan Cyno, Candace, dan Venti yang muncul dalam Fasa 1, manakala Nilou dan Albedo akan muncul kemudian dalam Fasa 2.

Kawasan Gurun Sumeru baru ditambah

Pemain mendapat peluang untuk mencelupkan jari kaki mereka ke Sumeru dan hutan yang subur untuk kali pertama dalam versi 3.0. Sekarang kita akan dapat melihat sisi lain bangsa dengan padang pasir yang keras dalam versi 3.1 dengan Gurun Hypostyle, Tanah Setekh Lower, dan Tanah Setekh Atas.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini adalah kawasan yang cukup besar di sebelah barat negara dengan runtuhan untuk meneroka dan luasnya … Ketiadaan oren. Terdapat banyak musuh baru yang bersembunyi di sekelilingnya, jadi berhati -hati.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact Sumeru Desert

Impak Genshin Versi 3.1 Menunjukkan Gurun Sumeru.

Musuh baru bersembunyi di Sumeru

Bercakap tentang musuh -musuh tersebut, terdapat pembentukan primal baru dan perusuh eremite untuk ladang di Genshin Impact Version 3.1, yang akan anda hadapi di seluruh padang pasir.

Bagaimanapun bos-bijak ada dua musuh baru dalam Genshin Impact Version 3.1. Drake Aeonblight adalah mesin tempur berbentuk naga, menjatuhkan bahan kenaikan berkaliber kekal. Pastikan untuk menargetkan terasnya untuk melancarkannya dan juga membawa pelbagai jenis unsur kerana ia memperoleh rintangan kepada elemen utama yang anda merosakkannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Kedua adalah algoritma matriks separa intransientasi rangkaian pengawas-satu nama untuk bermula, dan jisim besar jentera untuk menakluk. Sama seperti pelbagai mekanikal berterusan, anda perlu memusnahkan kaki dan mendedahkan terasnya. Bawa beberapa elektro juga kerana anda memerlukannya untuk membatalkan keadaan yang tidak dapat dibatalkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda boleh menemui versi Genshin Versi 3 yang penuh.1 nota patch di bawah, ihsan Hoyoverse. Kemas kini hidup pada 28 September, 2022.

Artikel berterusan selepas iklan

Impak Genshin Versi 3.1 nota patch

Kawasan baru

 • Dalam versi 3.1, Kawasan, Gurun Hypostyle, Tanah Setekh Lower, dan Tanah Setekh Atas di rantau Sumeru akan disediakan.
 • Komisen harian baru akan ditambah di Sumeru.
 • Di samping itu, akan ada titik memancing baru dan spincrystals berseri di kawasan baru yang dikeluarkan.

Watak baru

Karakter 5-bintang “Judicator of Secrets” Cyno (Electro)

 • Visi: Electro
 • Senjata: polearm
 • Mahamatra Jeneral yang bertanggungjawab mengawasi penyelidik Akademiya. Dikatakan bahawa ketika dia turun bekerja, Mahamatra umum bahkan lebih efisien daripada “Vayuvyastra yang hebat” yang dibuat oleh Kshahrewar.

Watak 5-bintang “Dance of Lotuslight” Nilou (Hydro)

 • Visi: Hydro
 • Senjata: Pedang
 • Bintang Teater Zubayr. Dia penuh dengan kehangatan dan tidak bersalah, dan tariannya meriah dan elegan.

Watak 4-bintang “Golden Vow” Candace (Hydro)

 • Visi: Hydro
 • Senjata: polearm
 • Keturunan raja deshret dengan mata kiri amber. Pertahanan kampung aaru.

Domain baru

Domain: Taman tiang yang tidak berkesudahan

 • Tempat baik ini pernah dikuasai oleh beribu -ribu tiang gergasi, dan imam dan yang kuat sekali berjalan di bawah bower mereka yang tidak terkawal. Tetapi semua yang tersisa dari bandar Sapphire yang hebat dan bangga sekarang adalah wrack dan merosakkan.
 • Buka Kunci Kriteria: Jangkau Pengembaraan Kedudukan 24 ke atas dan memenuhi kriteria tertentu.
 • Mencabar domain untuk mendapatkan ganjaran seperti primogems dan dendro sigils.

Domain: mezbah fatamorgana

 • Jinn pernah menggunakan tempat ini sebagai teater percuma dan syurga tanpa kesedihan atau penjagaan. Orang -orang dari sisa -sisa padang pasir juga pernah menggunakan tempat ini sebagai tapak ritual untuk mengingati zaman dahulu … tetapi semua kegembiraan dan kesedihan ini, seperti mirage palsu, akan hilang di tengah -tengah aliran garis ley.
 • Buka Kunci Kriteria: Jangkau Peringkat Pengembaraan 28 atau lebih dan memenuhi kriteria tertentu.
 • Mencabar domain untuk mendapatkan ganjaran seperti primogems dan dendro sigils.

Domain: Ambang Gurun Merah

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

 • Legenda memilikinya yang pernah menjadi putera yang diasingkan oleh bapanya dan dipenjarakan di penjara ini. Wahyu gangsa mula -mula muncul di sini di tempat yang sunyi dan dilupakan di mana tidak ada siang atau malam.
 • Buka Kunci Kriteria: Jangkau Peringkat Pengembaraan 32 ke atas dan memenuhi kriteria tertentu.
 • Mencabar domain untuk mendapatkan ganjaran seperti primogems dan dendro sigils.

Peralatan baru

 • Kakitangan Sands Scarlet (polearm 5 bintang)
  • Karakter melengkapkan memperoleh 52% penguasaan unsur mereka sebagai bonus ATK. Apabila kemahiran unsur mencecah lawan, impian kesan sands scarlet akan diperolehi selama 10 -an: watak yang melengkapkan akan mendapat 28% penguasaan unsur mereka sebagai bonus ATK. Max 3 Stacks.
  • Kesan berikut akan mencetuskan setiap 10s: watak yang melengkapkan akan mendapat 24% penguasaan unsur mereka sebagai bonus ATK untuk 12 -an, dengan anggota parti berdekatan memperoleh 30% daripada penggemar ini selama tempoh yang sama. Banyak contoh senjata ini boleh membenarkan penggemar ini disusun. Kesan ini masih akan mencetuskan walaupun wataknya tidak berada di lapangan.
  • HP meningkat sebanyak 20%. Apabila kemahiran unsur mencecah lawan, anda mendapat kesan nyanyian besar selama 20 -an. Kesan ini meningkatkan penguasaan elemen watak melengkapkan 0 oleh 0.12% daripada hp max mereka. Kesan ini boleh mencetuskan sekali setiap 0.3s. Max 3 Stacks. Apabila kesan ini mendapat 3 susunan, atau apabila tempoh timbunan ketiga disegarkan, penguasaan unsur semua anggota parti berdekatan akan ditingkatkan sebanyak 0.2% daripada Max HP yang melengkapkan untuk 20 -an.
  • Kesan berikut akan mencetuskan setiap 10s: watak yang dilengkapkan akan mendapat 0.036% Recharge Tenaga untuk setiap titik penguasaan unsur yang mereka miliki untuk 12 -an, dengan ahli parti berdekatan memperoleh 30% daripada penggemar ini untuk tempoh yang sama. Banyak contoh senjata ini boleh membenarkan penggemar ini disusun. Kesan ini masih akan mencetuskan walaupun wataknya tidak berada di lapangan.
  • Kesan berikut akan mencetuskan setiap 10s: watak yang melengkapkan akan mendapat 24% penguasaan unsur mereka sebagai bonus ATK untuk 12 -an, dengan anggota parti berdekatan memperoleh 30% daripada penggemar ini selama tempoh yang sama. Banyak contoh senjata ini boleh membenarkan penggemar ini disusun. Kesan ini masih akan mencetuskan walaupun wataknya tidak berada di lapangan.
  • Dalam masa 10 -an selepas tindak balas unsur dicetuskan, ATK meningkat sebanyak 12% dan penguasaan unsur meningkat sebanyak 48.

  Pencarian baru

  New Archon Quests

  • Archon Quest Bab III: ACT III Impian, Kekosongan, Penipuan
   • Kriteria Buka Kunci Quest: Jangkau Peringkat Pengembaraan 35 atau ke atas, dan Lengkapkan Archon Quest Bab III: Akta II Pagi Seribu Mawar Membawa: Denoement
   • Kriteria Buka Kunci Quest: Jangkau Peringkat Pengembaraan 35 atau ke atas, dan Lengkapkan Archon Quest Bab III: ACT III Impian, Kekosongan, Penipuan

   Pencarian cerita baru

   • Cerita Cyno’s Quest “Lupus Aureus Chapter: Act I – Sands of Solitude”
    • Tersedia secara kekal selepas versi 3.1 kemas kini
    • Kriteria Buka Kunci Quest: Jangkau Peringkat Pengembaraan 40 atau ke atas, dan Lengkapkan Archon Quest Bab III: Act IV King Deshret dan The Three Magi
    • Tersedia secara kekal selepas 2022/10/14 18:00
    • Kriteria Buka Kunci Quest: Jangkau Peringkat Pengembaraan 40 atau ke atas, dan Lengkapkan Archon Quest Bab III: Akta II “The Morn a Thousand Roses membawa: Denoement”

    Pencarian Dunia Baru

    • Rantai Quest Golden Slumber
    • Nota lama dan rantaian pencarian rakan baru
    • Dilema Afratu
    • Rantai Quest Exile
    • Rantai Quest Rose yang berbakat
    • Sertailah Eremites dan merangkul kehidupan baru yang indah!
    • Sands mekar

    Musuh baru

    Aeonblight Drake

    • Mesin tempur berbentuk naga ini adalah makhluk yang memberi inspirasi kepada ketakutan, seperti Tuhan yang pernah memerintah tanah-tanah yang luas ini.
    • Mesin ini mempunyai kebolehan yang lebih besar daripada Runtuhan Drake, dapat menyerang dari udara dan di tanah. Secara berkala boleh melepaskan tenaga berbahaya secara berkala semasa pertempuran dan meningkatkan resemen elemennya sendiri terhadap jenis utama dmg unsur sebelumnya yang dialami. Ambil kesempatan ini untuk menyerang teras mereka, dan anda mungkin dapat melancarkan makhluk ini ..
    • Terletak di Lembah Ardravi.

    Algoritma Matriks Separa Rangkaian Pengawas

    • Pengagregatan jentera kuno ini berasal dari padang pasir dan mempunyai kebiasaan bahawa tamadun moden tidak dapat difahami.
    • Dalam peperangan, algoritma matriks separa intransient rangkaian pengawas akan membakar komponennya sementara terasnya memasuki keadaan “tidak kelihatan” yang menyembunyikannya dan meningkatkan respenya. Gunakan pemangkin reaksi untuk menyerang teras ini, atau menggunakan serangan elektro di atasnya pada masa -masa seperti komponen yang dipecat telah dimusnahkan dan perlu pulih untuk membatalkan kebolehlihatan ini.
    • Terletak di Gurun Hypostyle.

    Konstruks Primal: Prospector, Primal Construct: Reshaper, dan Primal Construct: Repulsor

    • Mesin purba ini, yang datang dari padang pasir, agak berbeza dari mesin kehancuran.
    • Dalam pertempuran, pembinaan primal ini akan membakar komponen mereka sementara teras mereka memasuki keadaan “tidak kelihatan” yang menyembunyikannya dan meningkatkan res mereka. Gunakan pemangkin reaksi untuk menyerang teras ini atau menggunakan serangan elektro ke atas mereka pada masa -masa seperti komponen yang dipecat telah dimusnahkan dan perlu pulih untuk membatalkan kebolehlihatan ini.

    Enchanter batu eremite dan eremite galehunter

    • Pahlawan yang boleh didapati di salah satu daripada banyak kumpulan upahan yang bertaburan yang berasal dari padang pasir.
    • Mereka akan melepaskan semangat yang mengasyikkan di dalam badan mereka untuk bertarung bersama mereka setelah mengambil sejumlah kerosakan. Ini akan menyebabkan mereka memasuki bentuk yang dilancarkan. Mengalahkan semangat ini dan mereka akan memasuki keadaan yang lemah untuk jangka masa yang tetap selepas itu.

    Di samping itu, kulat anemo terapung, kulat pyro berputar, kulat elektro yang melengkung, dan Geoshroom yang berasaskan akan ditambah.

    Artikel berterusan selepas iklan
    Artikel berterusan selepas iklan

    Penambahan lain

    Resipi baru

    • Sumeru Lambad’s Tavern: Kek Arang Kelapa
    • Sumeru’s Puspa Café: Baklava, Candied Ajilenakh Nut, dan Padisarah Pudding
    • Sumeru NPC Azalai: Nasi Campuran Aaru
    • Diperoleh dari acara: Buah -buahan perayaan
    • Keistimewaan Cyno: Duel Soul
    • Keistimewaan Nilou: Langkah berputar
    • Keistimewaan Candace: Penjagaan Terutama
    • Hidangan Acara Baru “Jus Berry Sparkling”: Semasa acara “Ballads and Brews”, anda akan dapat membeli jus berry berkilauan dari tapak acara di Springvale, Mondstadt. Hidangan ini akan tersedia di Angel’s Share di Mondstadt dari versi seterusnya dan seterusnya.

    Kategori pencapaian baru

    • Pakar Elemental: Siri II
    • Challenger: Siri VI
    • Sumeru: Gurun Gilded – Siri I
    • Pencapaian baru ditambah kepada kategori “Keajaiban Dunia”

    Namecards baru

    • Cyno: Silence: Ganjaran untuk mencapai persahabatan lv. 10 dengan Cyno
    • Nilou: Lotus Dance: Ganjaran untuk Mencapai Persahabatan LV. 10 dengan Nilou
    • Candace: Gray Heron: Ganjaran untuk Mencapai Persahabatan LV. 10 dengan Candace
    • Nota Perjalanan: Angin kembali: Ganjaran yang diperoleh melalui sistem BP
    • Pencapaian: Tujuh Lampu: Ganjaran untuk melengkapkan semua pencapaian di bawah Pakar Elemental: Siri II
    • Sumeru: Sandtreader: Ganjaran untuk melengkapkan semua pencapaian di bawah Sumeru: Gurun Gilded – Siri I
    • Pencapaian: Impian Cermin: Ganjaran untuk menyelesaikan semua pencapaian di bawah pencabar: Siri VI

    Pelbagai

    • Menambah beberapa arahan untuk memuatkan skrin.
    • Acara Tetap Baru “Tirai Daun”: Jelas Spiral Abyss 4-3 Untuk menjemput watak “Sprout of Rebirth” Collei (Dendro)
    • Gadget Baru: Popper Pesta Dumpty dan Peranti Damasked Retainer Cloud
    • Pelarasan Reunion Stellar
     • Pengoptimuman UI: Menambah tab “Perjalanan Pengembalian” yang boleh digunakan untuk melihat halaman dengan cepat seperti “Teyvat Itemes yang Menarik,” “Buku Panduan Pengembaraan: Panduan,” “Buku Panduan Pengembaraan: Embattle,” “Realm Dalam,” antara lain.
     • Pelarasan Acara: Laraskan beberapa “Reunion Stellar” ganjaran. Bagi pelancong yang mengaktifkan “Reunion Stellar” selepas versi 3.1 Kemas kini, ganjaran untuk mendapatkan 400 mata akan diselaraskan kepada “Northlander Billet Trove.”
     • Fungsi ini kini diuji di pelayan Irminsul. Ujian fungsi akan bermula pada pelayan Celestia dalam versi 3.2.

     Jurang spiral

     • Gangguan Talian Ley Ley Diubah menjadi: Semua watak dalam parti mendapat bonus DMG Electro 75%.
     • Mengemas kini barisan raksasa di tingkat 11 – 12 dari jurang lingkaran.

     Bermula dari kali pertama fasa lunar menyegarkan selepas mengemas kini ke versi 3.1, tiga fasa bulan akan menjadi seperti berikut.

     • Fasa 1: Bulan Pemangkasan: Selepas watak mencetuskan mekar, hyperbloom, atau burgeon, semua ahli parti akan mempunyai penguasaan unsur mereka meningkat sebanyak 40 untuk 10 -an. Kesan ini boleh dicetuskan sekali setiap 0.1s. Max 5 Stacks. Tempoh setiap timbunan dikira secara bebas.
     • Fasa 2: Bulan Menaik: Selepas lawan Ambil DMG dari Dendro Core (ini termasuk Burgeon dan Hyperbloom DMG), semua elemen dan fizikal mereka akan berkurangan sebanyak 8% untuk 6s. Max 4 Stacks.
     • Fasa 3: Bulan Pecah: Ketika serangan teras Dendro (ini termasuk serangan Burgeon dan Hyperbloom) melanda lawan, gelombang kejutan akan dilepaskan pada kedudukan lawan itu, berurusan dengan DMG yang benar. Gelombang kejutan boleh dilepaskan dengan cara ini setiap 2s.

     Pelarasan dan pengoptimuman

     Musuh

     • Mengurangkan DMG yang ditimbulkan oleh serangan Frostbite oleh bos “Cryo Regisvine” apabila ia mencecah watak berturut -turut selepas pulih dari lumpuh.
     • Menyesuaikan kaedah pengiraan kerosakan kemahiran musuh (sesetengah musuh akan melihat sedikit penurunan kerosakan dari kemahiran tertentu, kerosakan kemahiran musuh lain tetap tidak berubah).
     • Mengoptimumkan kesan beberapa kesan penyebaran pasir “eremites.”

     Sistem

     • Setiap kali beralih antara separuh pertama dan kedua di setiap ruang jurang lingkaran, pembinaan yang dicipta oleh musuh dan watak -watak pada separuh pertama akan dibersihkan (baki elemen, zarah elemen, dan kristal yang dihasilkan oleh reaksi penghabluran tidak akan dibersihkan).
     • Menyesuaikan dan mengoptimumkan peraturan penyortiran beberapa item dalam inventori.
     • Mengurangkan sekatan penempatan beberapa perabot di periuk serenitea.
     • Selepas kesan Genshin versi 3.1 Kemas kini, setiap tahap teratas Kejadian Kristal di halaman Top-Up Crystal akan ditetapkan semula untuk memberikan bonus berganda untuk top-up pertama.
      • Selepas menetapkan semula, setiap tahap teratas akan ditetapkan semula untuk memberikan bonus berganda pada top-up pertama anda.
      • Bonus top-up yang belum digunakan sebelum tetapan semula tidak akan terkumpul. Setelah menetapkan semula, tidak mungkin untuk mendapatkan dua bonus berganda untuk setiap tahap teratas.

      Audio

      • Mengoptimumkan prestasi bunyi beberapa objek teka -teki apabila diselesaikan.
      • Mengoptimumkan prestasi bunyi alat “Lyre Vintage.”
      • Mengoptimumkan prestasi bunyi mengetuk lawan dan hits kritikal.
      • Mengoptimumkan suara Jepun dan Korea untuk pencarian tertentu, dan mengoptimumkan suara Korea untuk NPC tertentu.
      • Mengoptimumkan suara Inggeris yang berkaitan dengan item tertentu.
      • Menambah fungsi di mana apabila watak -watak tertentu berada dalam persekitaran padang pasir, dialog yang berkaitan akan dicetuskan.

      Yang lain

      • Membuat pelarasan kecil ke kedudukan NPCS Halva dan Shahbandar.
      • Menyesuaikan kesan khas paparan nadi truesense.
      • Menyesuaikan kelajuan di mana jejak kaki hilang di padang pasir.
      • Tajuk “pencarian cerita/acara hangout” halaman acara Hangout Watak telah diubah menjadi “Acara Hangout.”
      • Menyesuaikan jenis bijih di lokasi tertentu di kawasan sumeru: beberapa bijih kristal ajaib akan diselaraskan dengan bijih kristal.
      • Menyesuaikan saiz perlanggaran beberapa bahagian pemandangan.
      • Menyesuaikan kesan khas paparan kelemahan Drake yang merosakkan apabila ia lumpuh dan tidak menyerap tenaga.

      Pembetulan pepijat

      Pencarian

      • Memperbaiki masalah di mana ketika melakukan Suruhanjaya Harian “Raja Invokasi,” warna unsur -unsur pada pakaian pengembara dipaparkan secara tidak normal.
      • Memperbaiki kesilapan dalam perihalan Suruhanjaya Pencarian Harian “1,001 cawan kopi.”
      • Memperbaiki masalah dengan usaha Archon “Pencari Silent of Knowledge” di mana pencarian tidak dapat diselesaikan secara normal kerana perubahan jarak kamera lalai.
      • Memperbaiki masalah dengan pencarian dunia “pertempuran balas dendam” di mana dialog hilang secara tidak normal.
      • Memperbaiki masalah yang menyebabkan kesilapan berlaku ketika menerima pencarian dunia “supremos gourmet: dalam tugas kita” dalam keadaan tertentu.
       • Selepas kemas kini versi, jika anda memenuhi kriteria buka kunci Quest di bawah dan bercakap dengan NPC Xudong di Port Ormos, anda akan dapat menerima Dunia Pencarian ini. Siri Suruhanjaya Harian “Gourmet Supremos” tidak akan diperbaharui setelah kriteria buka kunci telah dipenuhi.
       • Kriteria Buka Kunci Quest
        • Pencapaian yang diperolehi setelah melengkapkan Siri Suruhanjaya Harian “Gourmet Supremos”: “Makanan untuk Dua,” “Soalan Diet,” dan “Samurice.”
        • Selepas Kemas Kini Versi, Lengkapkan Suruhanjaya Harian “The Gourmet Supremos: Where’d bahan -bahan pergi?”
        • Lengkap Archon Quest Bab III: ACT II “The Morn a Thousand Roses membawa: Denoement.”

        Musuh

        • Memperbaiki masalah di mana bilik hidrosh yang berasaskan mempunyai kebarangkalian yang tidak normal meninggalkan pertempuran.
        • Memperbaiki masalah dengan kebolehan batu dan kebolehan yang meludah dan cas, dan kebolehan Thundercraven Rifthound’s Thunderbolt dan kebolehan mengenakan ke mana kesan kakisan akan ditumpuk secara tidak normal.
        • Memperbaiki masalah di mana pergerakan penerbangan musuh dipaparkan secara tidak normal.
        • Memperbaiki masalah di mana geo membina yang dibuat di bawah runtuhan drake oleh aksara geo segera dimusnahkan.
        • Memperbaiki masalah di mana terdapat kebarangkalian yang rendah bahawa hit kritikal tidak akan dicetuskan apabila watak memukul kelemahan Drake yang merosakkan.

        Watak

        • Memperbaiki masalah di mana selepas pengembara bergema dengan patung tujuh, mereka tidak dapat berinteraksi dengan sigils empat daun sambil meluncur.
        • Memperbaiki masalah di mana terdapat kebarangkalian rendah bahawa watak polearm akan menimbulkan kesan unsur beberapa kali kepada lawan yang sama terkena serangan tunggal.
        • Memperbaiki masalah dalam keadaan tertentu di mana selepas watak Dori membuang kemahiran unsurnya beberapa kali dengan cepat dalam tempoh masa yang singkat, ada kemungkinan jumlah zarah unsur yang dihasilkan, dan kesan “kepentingan kompaun” pasifnya mungkin tidak normal.
        • Membetulkan masalah dengan Kaedehara Kazuha di mana bentuk mulutnya tidak normal semasa mengambil gambar dalam keadaan tertentu.
        • Memperbaiki kejahatan kesan visual api sementara Yoimiya melakukan pukulan yang ditujukan.
        • Memperbaiki masalah di mana apabila beralih dari Collei ke watak lain selepas Collei melemparkan cincin bunga dalam kemahirannya yang elemen, ada kebarangkalian yang rendah bahawa cincin bunga tidak kembali.
        • Memperbaiki masalah di mana cakar berais yang dipecat oleh kemahiran elemen Diona mungkin tidak menargetkan lawan hidupan liar biasanya.
        • Memperbaiki masalah di mana di bawah tetapan grafik “rendah” atau “terendah”, beberapa kesan khas akan hilang secara tidak normal apabila Diluc menggunakan kemahiran unsurnya dalam pakaiannya “Red Dead of Night.”
        • Memperbaiki masalah di mana watak -watak boleh meluncur tanpa memakan stamina dan tidak akan turun dalam keadaan tertentu.
        • Memperbaiki masalah di mana teras dendro yang dicipta oleh reaksi mekar dapat menyebabkan kesan kemahiran watak -watak tertentu dicetuskan secara tidak normal.

        Sistem

        • Memperbaiki kadar bingkai yang tidak normal apabila menukar tetapan “kualiti grafik” dari “terendah” atau “rendah” ke “medium” atau “tinggi” pada PCS.
        • Memperbaiki masalah dengan bandar sumeru di mana ikon kedai barangan umum tidak muncul di minimap.
        • Memperbaiki masalah di mana ketika bermain dalam mod co-op, Yelan akan menyebabkan BGM permainan bermain luar biasa dalam keadaan tertentu.
        • Memperbaiki masalah di mana tanda seruan merah dalam antara muka “watak> atribut” akan dipaparkan secara tidak normal dalam keadaan tertentu.
        • Memperbaiki masalah penjanaan zarah unsur yang salah apabila watak menggunakan kemahiran unsur pada shroomboars di periuk serenitea.
        • Memperbaiki masalah pengeluaran teras dendro yang salah apabila watak -watak menjalankan serangan hidro ke atas semak di periuk serenitea.
        • Memperbaiki masalah di mana jarangnya beberapa pelan perabotan tidak sepadan dengan perabot mereka.
        • Memperbaiki masalah di mana dalam keadaan tertentu, pelancong tidak dapat menghantar mesej dalam permainan pada peranti mudah alih.
        • Memperbaiki masalah di mana tetapan “kepekaan kamera menegak” dan “sensitiviti kamera menegak (mod pukulan yang ditujukan)” Jangan berkuatkuasa dengan betul.
        • Memperbaiki masalah dalam log perjalanan di mana garis suara tertentu dalam pencarian cerita “Lupical yang dipilih Fate” kelihatan tidak betul.
        • Memperbaiki ralat teks dengan penerangan sumber bahan “Rukkhashava Cendawan.”
        • Memperbaiki Ralat Teks dengan Penerangan Sumber Bahan “Kacang Glabrous.”
        • Memperbaiki masalah di mana warna bunga boom cryo akan dipaparkan secara tidak normal di bawah penglihatan unsur.

        Audio

        • Memperbaiki kesilapan dengan suara Korea beberapa watak.
        • Memperbaiki masalah di mana selepas aksara meninggalkan gua tertentu, muzik latar belakang dan kesan bunyi persekitaran yang sepadan dapat terus bermain secara tidak normal.
        • Memperbaiki kesan bunyi yang tidak normal dari serangan polearm watak -watak.
        • Memperbaiki kriteria buka kunci suara yang salah untuk “Mengenai Fischl” di halaman “profil/suara” Collei. Keadaannya sekarang “Buka kunci di Persahabatan LV. 4.”

        Yang lain

        • Memperbaiki masalah di mana Blossoms Boom Dendro dapat diketuk ke belakang yang tidak normal oleh serangan dan kemahiran watak -watak.
        • Memperbaiki masalah di mana pukulan luas yang diubah oleh reaksi hyperbloom mempunyai kebarangkalian kecil yang tidak memukul sasaran dengan betul.
        • Memperbaiki masalah di mana watak -watak boleh memasuki kawasan tertentu di alam Ashavan sementara paras air belum diturunkan.
        • Memperbaiki masalah di mana headpiece NPC Yavanani tidak sepadan dengan darshan gabungannya.
        • Memperbaiki masalah dengan senjata “Flash Alley” di mana sebahagian daripada penampilannya dipaparkan secara tidak normal.
        • Memperbaiki isu saiz perlanggaran yang salah dari perabot “Stoneworks Crane: Mountain Movers.”
        • Memperbaiki masalah di mana kesan yang diperoleh berdasarkan atribut watak telah meningkat dengan salah (tidak termasuk apabila kesan memberikan satu atribut sebagai peratusan tertentu atribut lain).
         • Sebelum pembetulan, kesan yang terjejas termasuk:
          • Kesan Senjata “Laluan Hunter”
          • Bakat pasif Dendro Traveller “Verdant Luxury”
          • Bakat pasif Tighnari “Blade ilmiah”
          • Memperbaiki beberapa kesilapan teks dalam 13 bahasa dan mengoptimumkan teks. “Nota: fungsi dalam permainan yang berkaitan tidak berubah.”(Pelancong dapat melihat perubahan dalam bahasa yang berbeza dengan pergi ke menu Paimon> Tetapan> bahasa dan menukar bahasa permainan.)
           • Pembetulan dan pengoptimuman yang berkaitan dengan teks dalam bahasa Inggeris termasuk:
            • Mengoptimumkan penerangan dan garis suara pengembara.
            • Contoh yang dioptimumkan nama item dari “Lunar Lotus” ke “Nilotpala Lotus.”
            • Mengoptimumkan beberapa baris dalam pencarian dan pencarian dunia.
            • Mengoptimumkan beberapa baris dalam penerangan bahan.