Genshin Impact 3.1 Banner Terungkap: Selamat Datang Cyno dan Nilou!, Genshin Impact 3.1 Banner dan Butiran Acara |

Genshin Impact 3.1 spanduk dan perincian acara

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

Genshin Impact 3.1 Banner Terungkap: Selamat Datang Cyno dan Nilou!

Impak Genshin Versi 3.1 acara khas Livestream mendedahkan spanduk untuk watak -watak baru Cyno, Nilou, dan Candace.

17 September 2022 3 min Baca

Ikut kami

Genshin 3.1 Banners, Genshin Banners, Genshin 3.1 Banner, Cyno Banner, Nilou Banner

Impak Genshin Versi 3.1 acara khas Livestream mendedahkan spanduk untuk watak -watak baru Cyno, Nilou, dan Candace, serta reruns dan senjata.

Genshin Impact 3.1 spanduk

Fasa pertama

Watak baru “Judikator Rahsia” Cyno (Polearm Electro 5-Bintang) akan tersedia melalui acara acara “Twilight Arbiter” pada separuh pertama Genshin Impact 3.1. Di sampingnya akan menjadi semula “Windborne Bard” Venti (Bow Anemo 5 bintang).

Watak baru 4-bintang “Golden Vow” Candace (4-bintang polearm hydro) akan dipaparkan di kedua-dua sepanduk ini.

Senjata Cyno, kakitangan Sands Scarlet, kemungkinan besar akan tersedia dalam spanduk senjata dalam tempoh yang sama.

Fasa kedua

“Tarian Lotuslight” Nilou (Sword Hydro 5-bintang) Membuat pintu masuknya dengan sepanduk “Twirling Lotus” pada separuh kedua patch, bersama “Kreideprinz” Albedo (Pedang Geo 5-Bintang).

Senjata Nilou, Kunci Khaj-Nisut, kemungkinan besar akan tersedia dalam spanduk senjata dalam tempoh yang sama.

Cyno berpusat di sekitar Quicken, tindak balas elemen antara elektro dan dendro. Dia dimaksudkan untuk menjadi DPS utama dan merupakan perlawanan yang baik untuk aplikator luar lapangan, terutama jika mereka Dendro. Generasi zarah tenaga beliau juga menjadikannya berdaya maju dalam parti dan parti mono-elektro dengan DPS menengah elektro, menggunakan resonans elektro. Untuk membaca lebih lanjut mengenai Cyno, lihat kemahiran Cyno, bakat, dan lebih banyak artikel Cyno kami.

Nilou dibina untuk bermain dengan mekar. Segala -galanya dari bakatnya ke burujnya menunjukkan bahawa dia dimaksudkan untuk ditempatkan dengan watak -watak dendro. Dia mempunyai aplikasi hidro yang boleh dipercayai dari kemahirannya yang elemental, dan pecah unsur memberikan lebih banyak AoE untuk mendapatkan lebih banyak mekar di. Apa yang benar -benar kicker untuknya adalah bakat pasifnya, di mana jika parti anda hanya terdiri daripada watak -watak dendro dan hidro, mekar sebaliknya akan membuat teras yang berlimpah dan bukannya teras dendro. Cores yang berlimpah ini menangani lebih banyak kerosakan berdasarkan max hp nilou. Untuk membaca lebih lanjut mengenai Nilou, lihat kemahiran Nilou, bakat, dan lebih banyak artikel kami.

Impak Genshin Versi 4.1 – Semua senjata baru

XC Enriquez · 6 hari yang lalu

Genshin Impact 3.1 spanduk dan perincian acara

Banner dan Jadual Acara Penuh untuk Raja Deshret dan The Three Magi.

Panduan oleh Jessica Orr Senior Guides Writer
Dikemas kini pada 11 Okt 2022
Ikuti kesan Genshin

Genshin Impact 3.1 Banner dan Acara Butiran telah diumumkan untuk kemas kini yang akan datang, bertajuk King Deshret dan The Three Magi.

Seperti biasa, terdapat dua fasa spanduk dan peristiwa masa terhad baru dalam patch terkini, dengan Genshin Impact 3.1 spanduk yang menampilkan tiga watak Sumeru baru dan dua rerun. Terdapat juga beberapa maklumat yang diturunkan mengenai rancangan ulang tahun tahun kedua, permainan kad baru yang akan diperkenalkan semasa 3.3 Kemas kini, dan Animasi Impak Genshin dalam Kerja!

Di bawah, anda dapat mengetahui siapa watak baru dan kembali, dan apa peristiwa baru yang ditambah dengan 3 yang akan datang.1 patch.

Pastikan untuk menyemak halaman Kod Impak Genshin kami untuk mendapatkan primogem percuma yang boleh digunakan untuk membuka kunci watak dan senjata baru.

 • Genshin Impact 3.1 spanduk
 • Genshin Impact 3.1 peristiwa
 • Genshin Impact 3.1 Waktu pelepasan di UK, CEST, EDT dan PDT

Pada fasa 2 dari 3.1 Banner, Kami Mempunyai Lotus dan Sekretum Secretum, dengan Lotus Twirling Menampilkan Watak Baru Hydro 5-bintang Nilou, dan rahsia rahsia yang menampilkan kembali Geo 5-bintang Albedo.

Semua watak 4-bintang baru dan menampilkan watak 5 bintang yang boleh anda kehendaki semasa 3.1 kemas kini adalah:

 • Cyno (Banner Arbiter Twilight – Fasa 1): Watak elektro 5 bintang baru yang menggunakan polearm.
 • Candace (Twilight Arbiter and Ballad di Banner Goblets – Fasa 1): Watak hidro 4-bintang baru yang juga menggunakan polearm.
 • Venti (Ballad in Goblets Banner – Fasa 1): Kembali watak anemo 5 bintang yang menggunakan busur, dan terbaik digunakan dalam peranan sokongan dan sub dps.
 • Nilou (Lotus Twirling – Fasa 2): Watak hidro 5 bintang baru yang menggunakan pedang.
 • Albedo (Banner Secretorum Secretum – Fasa 2): Mengembalikan watak geo 5 bintang yang menggunakan pedang, dan terbaik digunakan dalam peranan sub dps.

Untuk senarai penuh, lihat halaman Banner Seterusnya dan semasa kami!

Terdapat juga lima senjata baru yang datang ke kesan Genshin dalam 3.1, dengan yang baru Kakitangan 5-bintang Polearm Sands Scarlet dan Kunci Bintang 5 Pedang Khaj-Nisut akan dipaparkan dalam Fasa 1 dan Fasa 2 dari spanduk Senjata Invocation Epitome yang akan datang.

Sebagai tambahan kepada senjata 5 bintang, ada Tiga senjata 4-bintang ditambah ke kolam penyerahan epitome di Genshin Impact 3.1 kemas kini. Senjata bintang 4 baru dalam 3.1 adalah:

 • Cahaya bulan xiphos (pedang)
 • Makhaira Aquamarine (Claymore)
 • Wandering Evenstar (pemangkin)

Sebagai peringatan, semua spanduk Fasa 1 akan tersedia dari Rabu, 28 September, kemudian akan dihidupkan untuk Banner Fasa 2 pada hari Jumaat, 14 Oktober. Fasa 2 dijangka berakhir pada hari Selasa, 1 November, ketika waktunya akan datang sehari demikian untuk mempersiapkan 3.2 kemas kini dan set sepanduk baru dalam versi 3.2.

Versi 4.1 akan datang! Dengan itu datang debut Neuvillette dan Wriothesley, tetapi sementara itu dalam versi 4.0 Panduan Fontaine kami dapat membantu reputasi Fontaine dan air pancut Lucine, dan anda juga boleh menebus kod baru untuk primogem jika anda mahu Lyney – dan periksa dia di senarai peringkat kami. Untuk memperbaiki Lyney, anda memerlukan banyak Rainbow Rose, dan Lynette memerlukan Lumidouce Bell. Anda juga memerlukan nasib dari sistem kasihan dan 50/50 untuk mengharapkan nasib untuk mereka dan sepanduk masa depan, dan anda selalu memerlukan pangkat pengembaraan yang tepat untuk acara. Di tempat lain, kami mempunyai petua dan cara untuk pemula, lokasi dendroculus, lokasi memancing, dan lokasi kad TCG.

Genshin Impact 3.1 peristiwa

Sebagai tambahan kepada Akta 3 dan 4 Bab 3 Archon Quest dan pencarian cerita untuk Cyno dan Nilou, kami mendapat Lima acara terhad semasa 3.1 kemas kini kepada kesan Genshin.

Berikut adalah butiran mengenai apa yang akan anda lakukan untuk setiap lima acara dalam 3.1:

Genshin Impak Ballads and Brews Event

(Untuk panduan penuh untuknya, lihatlah balada dan brews, amal dan kreativiti, dan halaman acara berkat fecund)

Acara balada dan brews semasa 3.1 bermula pada hari Khamis, 29 September, dan berakhir pada hari Isnin, 17 Oktober. Anda mesti sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 21 dan telah menyelesaikan pisau cukur ‘Lupus Minor Bab: Akta I – Makna Lupikal’ Pencarian cerita untuk mengambil bahagian.

Selain mempelajari asal -usul Razor, acara Ballads and Brews melihat anda membuka empat mod permainan yang berbeza: krisis musim luruh, percubaan highwind, amal dan kreativiti, dan berkat fecund.

Krisis Autumn adalah cabaran tempur di mana anda hanya dapat menggunakan serangan biasa anda – tetapi anda boleh mengambil bonus berguna di sekitar kawasan untuk membantu menghilangkan babi dan lengkap dari tugas ini. Percubaan Highwind adalah satu lagi cabaran tempur, hanya kali ini anda perlu menggunakan ‘anemograna’ yang istimewa untuk mendapatkan penggemar untuk mengalahkan musuh yang sukar.

Amal dan kreativiti adalah pengalaman yang sama sekali berbeza, menugaskan anda dengan menjalankan kedai! Anda perlu melengkapkan beberapa pencarian kecil untuk benar -benar mendapatkan kedai dan berjalan, maka apabila kedai anda dibuka, anda perlu menguruskan dana anda menjadi tiga keutamaan yang berbeza: kualiti produk, kecekapan perniagaan, dan perkhidmatan holistik. Melaraskan ketiga -tiga slider ini sehingga mereka betul akan menyebabkan anda memperoleh lebih banyak ‘pendapatan perniagaan’. Anda juga akan dapat mengupah pembantu untuk membantu anda.

Fecund Blessings adalah satu lagi jenis cabaran harta karun di mana anda perlu mengikuti petunjuk untuk mencari ‘fecund hampers’ (dada) yang bertaburan mengenai teyvat. Hamper ini mengandungi banyak jenis ganjaran, termasuk hiasan yang sebenarnya boleh anda gunakan untuk memenuhi komisen untuk kedai anda dalam amal dan kreativiti.

Ganjaran yang boleh anda terima dari balada dan brews termasuk:

 • Polearm Windspear Missive 4-Bintang
 • Plume bahan penghalusan senjata angin yang berubah -ubah (untuk angin ribut)
 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Mahkota wawasan
 • Bahan Ascension Watak
 • Bahan Ascension Senjata
 • Bahan Exp Watak
 • Bahan Tahap Bakat

Genshin Impak Hyakunin Ikki Acara

Acara Hyakunin Ikki selama 3.1 bermula pada hari Isnin, 10 Oktober, dan berakhir pada hari Isnin, 24 Oktober. Anda mesti sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 30 dan mempunyai menyelesaikan ‘rancangan pelarian ritou’ untuk mengambil bahagian, yang merupakan sebahagian daripada Bab 2, Akta 1 Archon Quest ‘Tuhan yang tidak bergerak dan euthymia abadi’.

Hyakunin Ikki adalah acara yang kembali, berlangsung di Inazuma. Enam cabaran pertempuran ini melepaskan satu hari selama enam hari, dan membahagikan dua belas watak anda (atau watak percubaan) ke dalam pasukan dua, untuk enam pasukan secara keseluruhan. Anda boleh beralih antara watak dan pasukan semasa cabaran pertempuran, yang anda digalakkan untuk memanfaatkan, kerana keupayaan tempur pasukan akan mengurangkan lebih lama mereka berada di lapangan.

Setiap pasukan juga boleh mempunyai sehingga dua seni rahsia, yang dapat memberikan penggemar khas.

Ganjaran yang boleh anda peroleh dari acara Hyakunin Ikki termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Ascension Senjata
 • Bahan Tahap Bakat

Laluan Impak Genshin Peristiwa Masuk Jed Berkilau

Jalan jed berkilauan bermula pada hari Jumaat, 14 Oktober dan berakhir pada hari Isnin, 31 Oktober. Anda perlu Peringkat Pengembaraan 5 Untuk mengambil bahagian.

Ini adalah acara paling mudah untuk diselesaikan dalam kesan Genshin 3.1, kerana anda hanya perlu mendaftar masuk selama tujuh hari untuk mendapatkan sepuluh nasib yang saling berkaitan! Terdapat juga ganjaran lain sebagai sebahagian daripada jalan acara Jade yang berkilauan, seperti Mora, Mystic Enhancement Ore, dan Wira’s Wati.

Anda juga harus memeriksa peti mel anda secara berkala selama 3.1, kerana anda akan menerima 1,600 primogems, resin rapuh x4, dan dua alat peringatan untuk menghormati ulang tahun kedua Genshin Impact.

Acara Genshin Impact Wind Chaser

Chaser angin bermula pada hari Isnin, 17 Oktober dan berakhir pada hari Isnin, 31 Oktober. Anda perlu sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 20 Untuk mengambil bahagian.

Acara Chaser Angin di Genshin Impact 3.1 adalah cabaran domain, di mana anda perlu membuat arus angin untuk menavigasi platform terapungnya dalam ‘Galezones’, sama dengan domain watak dalam acara Odyssey Summertime, hanya kali ini anda perlu mengumpul ‘duit syiling’ di antara yang lain tugas. Chaser Angin juga boleh dialami dengan rakan di Co-op.

Ganjaran yang boleh anda terima dari Chaser Angin termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Exp Watak
 • Bahan Tahap Bakat

Acara Sojourn Star-pencari Genshin Impak

Sojourn Star-pencari bermula pada hari Jumaat, 21 Oktober dan berakhir pada hari Isnin, 31 Oktober. Anda perlu sekurang -kurangnya Pengembaraan Rank 30 Untuk mengambil bahagian. Ia juga disyorkan untuk selesai Bab 3, Akta 1 ‘Melalui kabut asap dan hutan gelap’ Archon Quest Untuk menghargai cerita – tetapi tidak diperlukan, kerana anda boleh ‘memulakan cepat’ dari menu ‘acara’.

Di Star Seeker’s Sojourn, anda perlu melengkapkan alat eksklusif acara untuk mencari ‘bintang masa depan’ dan membantu anak yang dipanggil Banu. Ini satu lagi jenis cabaran harta karun, kerana alat anda akan menunjukkan jika bintang masa depan berdekatan apabila anda lebih dekat dengan satu, membantu anda menyempitkan kawasan carian.

Ganjaran yang boleh anda peroleh dari acara sojourn Star-pencari termasuk:

 • Primogem
 • Mora
 • Bijih peningkatan mistik
 • Bahan Exp Watak
 • Bahan Tahap Talet
 • Bahan Ascension Senjata

Genshin Impact 3.1 Waktu pelepasan di UK, CEST, EDT dan PDT

Disahkan semula semasa 3.1 livestream, pemaju mihoyo mendedahkan bahawa Genshin Impact 3.1 akan dikeluarkan pada hari Rabu, 28 September. Ia mengikuti jadual penyelenggaraan biasa untuk kemas kini baru, dengan 3.1 Melepaskan kira -kira lima jam selepas downtime pelayan bermula pukul 6 pagi (UTC +8).

Oleh kerana ini hanya masa yang anggaran untuk berapa lama pelayan turun, anda mungkin dapat memainkan 3.1 patch sedikit sebelum atau selepas masa di bawah – walaupun anggaran kemas kini sebelumnya telah cukup tepat.

Mengingat ini, kesan keahsera 3.1 Waktu pelepasan untuk zon masa lain adalah seperti berikut:

 • UK: Rabu, 28 September, 4 pagi (BST)
 • Eropah: Rabu, 28 September, 5 pagi (CEST)
 • Pantai Timur AS: Selasa 27 September, 11 malam (EDT)
 • AS Tengah: Selasa 27 September, 10 malam (CDT)
 • West Coast AS: Selasa 27 September, 8 malam (PDT)
 • Australia: Rabu, 28 September, 1 petang (AEST)
 • New Zealand: Rabu, 28 September, 3 petang (NZST)
 • Jepun: Rabu, 28 September, 12 malam (JST)

Seperti yang terperinci dalam kesan Genshin 3.0 livestream, menghalang sebarang perubahan, jadual kemas kini untuk patch impak Genshin masa depan adalah seperti berikut:

 • Versi 3.2 – Rabu, 2 November
 • Versi 3.3 – Rabu, 7 Disember

Perlu diingat bahawa tarikh ini mungkin berubah.

Akan ada lebih banyak pengumuman ulang tahun dari pemaju pada masa akan datang, tetapi buat masa ini, kami harap anda bersenang -senang semasa Raja Deshret dan Kemas Kini Tiga Magi!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Anime Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Impak Genshin Ikut
 • IOS Ikut
 • Mihoyo Limited mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Penulis Panduan Kanan

Jessica adalah penulis panduan dari Ireland Utara yang suka menjerit di TVnya. Selalunya di filem seram, kadang -kadang di Fortnite Win. Apabila tidak merosakkan tali vokalnya, Jessica suka menekankan inventorinya dalam RPG, dan tersesat di dunia terbuka.