Genshin Impact 3.0 – Tarikh Siaran, Watak, Peristiwa, dan Artifak, Genshin Impact 3.0 aksara, tarikh pelepasan, dan sepanduk | Pcgamesn

Genshin Impact 3.0 aksara, tarikh pelepasan, dan sepanduk

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Genshin Impact 3.0 – Tarikh Siaran, Watak, Acara, dan Artifak

Genshin Impact 3.0

8 September 2022: Sumeru ada di sini! Banner Rerun Ganyu dan Kokomi bermula esok dengan Dori pada mereka juga.

The Genshin Impact 3.0 Tarikh Siaran Tutup di tangan. Kebocoran dan datamines, beritahu kami sebahagian besar dari apa yang akan tiba di hadapan masa, tetapi dengan tampalan livestream sekarang telah berlaku, sekarang kita tahu dengan pasti apa yang akan kita bangun, dan bila.

Versi 3.0 akan menjadi kemas kini besar untuk kesan Genshin, yang mengasyikkan di kawasan baru Sumeru untuk pelancong untuk diterokai, dan pembebasan Dendro Element. Akan ada kemas kini cerita baru yang besar, termasuk Acara Archon Quests dan Hangout. Kami telah mengumpulkan semua maklumat yang kami dapati di sini termasuk spanduk, watak baru, dan banyak lagi.

Mahu mendapatkan kesan impak genshin anda? Inilah panduan binaan kami untuk pendatang baru Yelan, dan hab kami pada semua perkara Genshin Impact 2.8 Sekiranya anda masih mempunyai perniagaan yang belum selesai di sana. Terdapat juga jadual spanduk, dan beberapa kod impak Genshin yang tersisa untuk ditebus jika anda mahukan beberapa barang percuma.

Bilakah kesan Genshin 3.0 Tarikh Siaran?
Watak dalam Genshin Impact 3.0 dan seterusnya
Adakah rantau sumeru akan masuk dalam 3.0?
Peristiwa di Genshin Impact 3.0
Apa senjata dan artifak baru yang ada dalam versi 3.0?

Bilakah kesan Genshin 3.0 Tarikh Siaran?

Genshin Impact 3.0 kini ada!

Pengumuman itu dibuat semasa livestream patch yang sepadan, yang juga mengumumkan tarikh pelepasan untuk tiga kemas kini besar yang ditetapkan untuk berjaya.

Watak dalam Genshin Impact 3.0 dan seterusnya

 • Tighnari
  • Tighnari adalah pengguna dendro dan busur, yang mungkin akan menjadi watak baru 5 bintang. Mereka adalah renjer untuk hutan avidya, dan konstelasi mereka adalah vulpes zerda.
  • Dihubungkan dengan Cyno, Collei bukan wajah baru ke Genshin. Dia akan menjadi pengguna 4-bintang, dendro, tunduk. Seni watak Collei telah disahkan, seperti yang dimiliki olehnya: Leptailurus Cervarius.
  • Satu lagi bintang ialah pengguna Electro Claymore, Dori. Merchand Sumeru mempunyai konstelasi Magice Lucerna, dan boleh memanggil satu pusingan, merah jambu jin di medan perang.

  Tighnari akan mempunyai sepanduk pertamanya bersama Zhongli Rerun pada separuh pertama versi 3.0, dengan Collei sebagai bintang 4 yang dinaikkan. Kemudian, Ganyu dan Sangononomiya Kokomi akan mempunyai rerun spanduk, dengan Dori sebagai bintang baru.

  Apa itu 3.0 spanduk?

  Kami kini mempunyai pengesahan jadual spanduk untuk versi 3.0, dan ia berjalan seperti berikut:

  • Separuh masa
   • BARU BARU 5: Tighnari
   • Rerun 5-bintang: Zhongli
   • Meningkatkan 4-Bintang: Collei, Diona, Fischl
   • Rerun 5-Stars: Kokomi, Ganyu
   • Meningkatkan 4-Bintang: Dori

   Bagi watak 4-bintang yang lain dengan kadar yang dinaikkan, kita perlu menunggu lebih lama untuk maklumat.

   Adakah rantau sumeru akan masuk dalam 3.0?

   Akhirnya, peminat telah melihat gambaran rasmi di rantau Sumeru. Pada akhir versi 2.8 program khas, suara boleh didengar. Ini dianggap sebagai Kusanali, Dendro Archon yang akan datang. Skrin ini mencerahkan dan menunjukkan beberapa tembakan menyapu pelbagai lokasi di Sumeru, termasuk kawasan hutan hujan, sebuah bandar pasar, dan patung tujuh.

   Sumeru adalah rantau Teyvat seterusnya yang akan kami temui – nombor empat daripada jumlah tujuh, dengan Fontaine, Snezhnaya, dan Natlan masih diturunkan.

   Unsur rantau ini adalah dendro, dan mempunyai Lord Kusanali yang lebih rendah sebagai Archon. Orang -orang Sumeru menyembah Tuhan Kebijaksanaan, yang sejajar dengan watak. Archon Quest Bab III: Kebenaran Di Antara Halaman Purana Akan Berlangsung Di Wilayah Ini.

   Rantau ini dikatakan diliputi di hutan hujan dan padang pasir, dan dianggap berdasarkan budaya dan negara Asia Timur dan Selatan. Kita dapat melihat ini dalam nama dan reka bentuk watak, seperti Dori dengan jin dan pakaiannya.

   Peta yang bocor menunjukkan bahawa rantau ini berada di sebelah barat Mondstadt, dan mempunyai banyak kawasan pelabuhan. Nantikan maklumat lanjut ditambah kepada panduan pelancong Sumeru kami sebagai kebocoran dan khabar angin yang disahkan atau ditolak.

   Peristiwa di Genshin Impact 3.0

   Versi 3.0 Program Khas mendedahkan peristiwa yang berlaku dalam kemas kini baru. Kami belum pasti pada tarikh, tetapi inilah yang akan turun, dan apa yang anda boleh dapatkan.

   Ini adalah usaha penting yang harus diprioritaskan oleh pemain kerana ia membawa anda collei percuma! Lawati Acara Crafts di Port Ormos kerana mereka mempunyai pekerjaan untuk anda. The Toymakers memerlukan inspirasi, dan akan menugaskan anda dengan yang berikut: Gambar haiwan liar, mengambil bahagian dalam cabaran masa untuk mengumpul duit syiling, dan melawan raksasa kawasan juga, seperti Electo Regisvine.

   Pemangku Alchemist Hajanad melakukan eksperimen dengan tablet yang kembali. Anda akan diminta menggunakan tablet semasa pertempuran, dan akan mendapat ganjaran termasuk bahan XP dan primogem.

   Cari ulman jauh di hutan sumeru dan bantu dia. Anda akan berkawan dengan Seelie yang memburu harta karun, dan akan mengambil bahagian dalam ujian tempur untuk mengenakan Vitality Seelie. Anda boleh mendapatkan teman seelie terapung dari acara ini!

   Percubaan Fayz adalah percubaan tempur baru di mana anda boleh menggunakan ramuan Fayz, yang membolehkan anda menghentikan masa dan memerhatikan musuh seperti foto. Kelemahan mereka muncul dan boleh, dan harus, didedahkan. Lengkapkan mereka untuk membantu penyelidik yang melayang.

   Garis ley melimpah lagi – dan tepat pada waktunya. Setiap Talian Ley Line akan menjatuhkan ganjaran dua bahan Mora dan XP. Anda boleh melakukan ini tiga kali sehari semasa acara sedang berlangsung.

   Apa senjata dan artifak baru yang ada dalam versi 3.0?

   Versi 3.0 memberi kita bukan sahaja cerita baru, tetapi wilayah baru, dan elemen baru. Ia juga bermaksud kita mendapat beberapa barangan yang boleh digunakan untuk menggunakan elemen dendro.

   Set artifak baru termasuk kenangan deepwood, untuk memancarkan kemahiran dendro, dan set yang sangat kuat untuk watak terbaik anda: impian gilded. Inilah statistik mereka:

   Genshin Impact 3.0 aksara, tarikh pelepasan, dan sepanduk

   Genshin Impact 3.0 Tarikh Siaran: Seni Gaya Anime 2D Pengembara Melihat ke Pohon Besar

   Bilakah Genshin Impact 3.0 Tarikh Siaran? Sama dengan 2 Besar.0 Kemas kini yang mengeluarkan Wilayah Inazuma, bersama dengan Visi Electro dan pelbagai watak baru – 3.0 telah menjadi sama besar.

   Kesan kelainan 3.0 Kemas kini akhirnya memperkenalkan Dendro Element, bersama dengan pencarian Archon baru, acara hangout, watak Genshin Impact baru, dan satu lagi rantau baru, Sumeru. Terdapat arka cerita baru, dan pertemuan bos epik. Berikut adalah semua yang perlu anda ketahui.

   Genshin Impact 3.0 Tarikh Siaran

   Genshin Impact 3.0 Dikeluarkan pada 24 Ogos 2022. Tidak seperti kitaran patch enam minggu biasa untuk kemas kini kesan Genshin sebelumnya, ia diumumkan semasa livestream bahawa versi 3.0 hingga 3.2 sebaliknya akan berfungsi pada jadual lima minggu.

   Ini bermaksud bahawa kita bersedia untuk melihat kesan Genshin 3.1 tiba pada 28 September, dengan 3.2 dan 3.3 juga dijangka tiba sebelum akhir tahun 2022.

   Genshin Impact 3.0 livestream

   Kesan kelainan 3.0 Livestream berlangsung pada 13 Ogos 2022, pukul 8 pagi (UTC – 4), memberi kita pandangan pertama yang tepat di rantau Sumeru yang baru, unsur -unsur dendro, serta 3.0 spanduk dan acara.

   Thumbnail YouTube

   Genshin Impact 3.0 spanduk

   Genshin Impact 3.0 akan berlangsung selama lima minggu hingga akhir bulan September, walaupun masih mempunyai dua fasa yang berbeza untuk spanduk kesan Genshin baru. Dalam Fasa 1, Banner Tighnari memulakan kerjaya, bersama dengan rerun spanduk Zhongli. Collei boleh didapati sebagai salah satu pilihan empat bintang di kedua-dua sepanduk, bersama dengan Diona dan Fischl. Anda juga boleh mendapatkan Collei secara percuma semasa acara Genshin Impact baru.

   Dalam Fasa 2, Rerun Banner Kokomi dan Rerun Banner Ganyu akan melihat versi 3.0 hingga kesimpulannya. Dori akan menampilkan sebagai salah satu watak empat bintang di kedua-dua spanduk, tetapi sekali lagi kita tidak tahu siapa yang lain akan menjadi.

   Watak Impak Genshin yang akan datang Tighnari, Dori, dan Collei

   Genshin Impact 3.0 aksara

   Tiga watak yang boleh dimainkan baru diumumkan oleh Hoyoverse sebagai 3.0. Di samping itu, beberapa penggoda dikeluarkan untuk 3.0 Kemas Kini dan Sumeru Rantau, Memperkenalkan Kami ke Beberapa Wajah Baru. Watak -watak ini, yang semuanya dinamakan secara rasmi, akan terlibat dalam alur cerita pusat untuk 3.0.

   Oleh itu, sementara kita dapat memastikan watak -watak ini akan berada dalam permainan, jika dan ketika mereka akan dimainkan adalah satu lagi soalan, walaupun ada kebocoran untuk mereka semua yang membayangkan ketika mereka akan dibebaskan.

   Thumbnail YouTube

   Kesan kelainan 3.0 aksara adalah:

   Razer Iskur X - Edisi Impak Genshin

   Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499.00 Beli Sekarang Rangkaian N memperoleh komisen gabungan dari jualan yang layak.

   Itu semua yang anda perlu tahu mengenai Genshin Impact 3.0. Sementara itu, inilah senarai peringkat Genshin Impact kami. Jangan lupa Panduan Kod Impak Genshin kami untuk Primogem Percuma.

   Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

   Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.