Genshin Impact 3.0 Kebocoran Banner: Watak dan Senjata 5-Bintang Diturunkan, Kebocoran mencadangkan Genshin Impact Version 3.0 tidak akan mempunyai dua, tetapi tiga sepanduk terhad

Kebocoran mencadangkan kesan Genshin versi 3.0 mungkin tidak mempunyai dua, tetapi tiga sepanduk terhad

[Ringkas Garis Masa Pelepasan (tidak spekulatif)]

Genshin Impact 3.0 Kebocoran Banner: Watak dan Senjata 5-Bintang Terungkap

Dengan jumlah kebocoran baru -baru ini, nampaknya Genshin Impact 3.Versi 0 adalah salah satu kemas kini yang paling dinanti -nantikan untuk komuniti. Selain itu, peminat mempunyai alasan untuk teruja kerana sumber mendedahkan banyak kandungan yang menarik dan watak baru mendedahkan.

Hanya dua minggu sehingga pelepasan global patch 3.0 Kemas kini, tetapi sudah ada kebocoran mengenai spanduk yang akan datang. Seperti biasa, spanduk watak dan senjata adalah tarikan utama kemas kini patch. Berdasarkan kebocoran, nampaknya spanduk lebih siap secara strategik untuk pemain baru yang masih kekurangan watak dan senjata yang menentukan meta. Berikut adalah semua pemain yang perlu tahu mengenai kesan Genshin 3.0 Kebocoran Banner.

Patch 3.0 Kebocoran Banner Mengungkap watak 5 bintang dan senjata dalam kesan Genshin

Saveyourprimos ���� (هيثم ruang menunggu)

[Ringkas Garis Masa Pelepasan (tidak spekulatif)]

Garis masa ini berdasarkan datamine dan sumber yang sangat dipercayai. Sumber untuk semua kebocoran disenaraikan secara terperinci di: Saveyourprimos.Carrd.co/#akan datang “sasaran =” _ blank “title =” tweet-url “rel =” noopener noreferrer “> saveyourprimos.Carrd.co/#akan datang

本 时间线 仅 采用 解包 内容 和 极 可靠 的 爆料。 所有 情报 来源 陈列 在 在: Saveyourprimos.Carrd.co/#akan datang “sasaran =” _ blank “title =” tweet-url “rel =” noopener noreferrer “> saveyourprimos.Carrd.co/#akan datang

Dengan tarikh pelepasan versi 3.0 Kemas kini dalam kesan Genshin semakin dekat, terdapat banyak kebocoran dan khabar angin mengenai 3.0 spanduk. Dengan beberapa pemasaran titisan rasmi sudah keluar, telah disahkan bahawa Tighnari akan muncul pada sepanduk yang akan datang. Walau bagaimanapun, kebocoran baru -baru ini telah mendedahkan bahawa tiga rerun watak akan berlaku dalam Patch 3.0.

Patch 3.0 – Fasa i

Berikut adalah rundown cepat kebocoran spanduk yang diturunkan untuk fasa I patch 3.0 Kemas kini:

Berdasarkan kebocoran, Sumeru 5-bintang baru Tighnari akan debut dan akan mempunyai spanduk kadarnya selama 20 hari. Kebocoran juga menyebutkan bahawa pengguna Dendro Bow akan berkongsi fasa saya sayang dengan Geo Archon sendiri. Zhongli adalah watak geo 5 bintang dengan keupayaan untuk menghancurkan rintangan musuh dan memberikan perisai yang kuat kepada semua anggota parti. Berkenaan dengan watak 4-bintang, hanya Collei, pengguna Dendro Bow baru, telah disahkan untuk muncul di spanduk watak.

Dengan kedua -dua Tighnari dan Zhongli di spanduk, selamat untuk menganggap bahawa senjata tandatangan mereka juga boleh muncul di spanduk senjata. Oleh itu, spanduk senjata mungkin akan menampilkan jalan Hunter (busur tandatangan 5 bintang), dan vorteks vanquisher (polearm 5 bintang).

Patch 3.0 – Fasa II

Genshin membocorkan sepanduk baru! 3.0 Phase1 Zhonglixcollei;
Fasa2 ganyuxkokomi;
Thignari akan berada di Banner Standard

Berikut adalah rundown cepat watak -watak yang dipaparkan dalam fasa kedua patch 3.0 Kemas kini, seperti kebocoran:

Agak menarik untuk melihat dua reruns watak 5-bintang peringkat atas yang kuat yang mempunyai kebolehan yang unik dan telah membuat perubahan ketara pada meta. Terkenal dengan komposisi pasukan pembekuannya, Ganyu adalah pengguna bow cryo 5 bintang dan dianggap sebagai salah satu daripada DPS teratas dalam permainan. Sangonomiya Kokomi adalah pengguna pemangkin hidro 5 bintang dan telah menjadi salah satu penyembuh terbaik dan pemboleh hidro untuk pasukan impak Genshin. Bercakap tentang bintang 4, hanya Dori, watak 4-bintang baru dari Sumeru, telah disahkan muncul di sepanduk. Dori adalah pengguna Electro Claymore yang berpotensi untuk membuat perubahan pasukan yang besar dengan kebolehan yang unik.

Kedua-dua watak 5 bintang mempunyai senjata tandatangan dan peminat boleh mengharapkan mereka memaparkan dalam spanduk senjata. Oleh itu, Spanduk Senjata dijangka menampilkan Amos Bow (5-bintang Bow) dan Moonglow abadi (pemangkin 5 bintang) di Genshin Impact 3.0.

Kebocoran mencadangkan kesan Genshin versi 3.0 mungkin tidak mempunyai dua, tetapi tiga sepanduk terhad

Kebocoran mencadangkan Genshin Impact Version 3.0 tidak akan mempunyai dua, tetapi tiga sepanduk terhad

Genshin Impact memperkenalkan sepanduk kedua dalam versi 2.3, yang keluar pada bulan November 2021. The Shadows di tengah-tengah badai salji menyaksikan penambahan peristiwa watak Wish-2, yang hanya merupakan sepanduk acara masa terhad kedua, yang berkongsi kasihan dengan sepanduk pertama.

Oleh kerana senarai watak Genshin Impact yang beragam tumbuh lebih besar dan lebih besar dengan setiap kemas kini, perlu memberi pemain pilihan untuk menarik dua watak terhad yang berbeza dalam setiap kemas kini.

Sekarang, sebagai negara baru Sumeru bersama -sama dengan penambahan elemen ketujuh Dendro akan menuju ke permainan dalam versi 3.0, Pemaju Hoyoverse nampaknya mempunyai rancangan untuk menambah sepanduk terhad ketiga.

Salah satu pembocak kesan Genshin yang paling boleh dipercayai, Lumie, menyiarkan tweet mengenai sepanduk yang akan datang dalam versi 3.0.

“Seorang burung memberitahu saya Tighnari dan Collei sepatutnya berada di bendera pertama, diikuti oleh Dori di tempat kedua,” dan “mereka juga memberitahu saya mungkin ada yang ketiga [merujuk kepada spanduk].”

Kebocoran ini pada mulanya dianggap boleh dipercayai kerana mereka pergi ke saluran kebocoran Genshin dari pelayan Discord Parlor Funeral Wangsheng, yang merupakan hab untuk kebocoran kesan Genshin yang dikendalikan oleh peminjam yang lain, Ubatcha.

Tidak lama selepas itu, Lumie memadamkan tweet mereka dan kebocoran kemudian dipindahkan ke saluran kebocoran Sussy di pelayan Discord. Ubatcha memberikan penjelasan berikut untuk langkah itu:

“Perintah spanduk harus ditetapkan. Walau bagaimanapun, jumlah spanduk/tempoh patch adalah Sussy. Oleh itu, ia telah dipindahkan di sini sambil menyimpan hanya tweet pertama di saluran kebocoran utama untuk mencerminkannya (sekali Scarlet bangun). Tweet itu sendiri telah dipadam kerana Hoyo berada di belakang Lumie dan bukannya ada perubahan dalam apa yang telah tweet sekiranya ada orang yang tertanya -tanya mengapa mereka dipadamkan.”

Nampaknya Hoyoverse merancang sepanduk ketiga sebagai kejutan besar, dan mereka tidak gembira kerana ia telah dibocorkan. Serius, dengan semua kebocoran Sumeru datang hampir setiap hari, kita mungkin juga berada di rantau ini yang ditadbir oleh Dendro Archon. Buat masa ini, pertimbangkan kebocoran sebagai mencurigakan.

Didakwa Genshin Impact 3.0 dan kebocoran dendro begitu dicicy walaupun bocor tidak akan menyentuh mereka

Impak Genshin

Kebocoran kesan Genshin terkini dapat memberikan sedikit gambaran mengenai apa yang akan datang dalam kemas kini 3.0, termasuk pembebasan Dendro Element yang lama ditunggu-tunggu, tetapi komuniti permainan berpecah seberapa tepatnya dan bagaimana mereka diperoleh.

Impak Genshin telah bocor sejak sebelum pelancaran globalnya, tetapi pelepasan Kemas Kini 2 yang ditangguhkan.7 telah mengalihkan garis masa kebocoran pra-patah yang biasa. Kami masih mempunyai beberapa minggu sebelum pelancaran kemas kini 2.8 yang, berdasarkan penasihat bug dalam permainan, adalah patch terakhir yang diharapkan sebelum 3.0, namun banyak watak dan artifak yang dikatakan datang dalam 3.0 telah bocor.

Kebocoran headlining adalah watak lelaki baru yang dilaporkan digayakan selepas watak SU dari Honkai Impact 3, pemaju permainan Gacha utama Hoyoverse (atau sebaliknya, salah seorang daripada mereka, dengan Zenless Zone Zero dan Honkai: Star Rail tidak lama lagi akan datang). Dikatakan konsep seni Untuk watak ini, Al-Haitham yang tidak diselaraskan mengikut Leaker Berputus Ubatcha, Malah muncul minggu lalu.

Karakter impak Genshin kerap dibocorkan sebelum pembebasan mereka, tetapi kita tidak sering melihat seni mereka sebelum Hoyoverse secara rasmi menunjukkan mereka. Syarikat itu telah mengejar tindakan undang -undang terhadap bocor sebelum ini, terutamanya jika aset yang boleh dikenal pasti terlibat, dan ini telah mencetuskan berhati -hati dan keraguan di kalangan pemecah Genshin, belum lagi kavalkade yang jelas palsu (dan sering dicuri) seni ditangguhkan sebagai kebocoran.

Itu bukan satu -satunya kebocoran radioaktif, sama ada. Malam tadi, kebolehan untuk tiga watak yang dikatakan, semuanya terikat dengan rantau Sumeru yang dijangka tiba di kemas kini 3.0, adalah dikongsi oleh sumber lain hanya dikenali sebagai kosong. Ini tiba bersama deskripsi untuk yang baru Artifak set juga dilaporkan masuk dalam 3.0.

Tidak jelas betapa tepatnya maklumat ini atau bagaimana ia diperolehi, tetapi jelas sekali bahawa pembocak. Agregat kebocoran lain yang ketara seperti Saveyourprimos juga bersumpah.

Aliran mendedahkan untuk kemas kini 2.8 harus tiba dalam beberapa minggu akan datang, dan jika rantau seterusnya Genshin Impact dirancang untuk kemas kini berikut, jejaknya boleh dikongsi dalam 2.8 Stream – Dengan mengandaikan Hoyoverse mengikuti corak yang sama yang dilakukannya dengan Inzuma yang terhuyung -huyung. Tanpa itu atau beberapa watak kejutan “pemasaran titisan” – yang juga dibuang keluar dari pukulan selepas Kelewatan pelepasan Yelan dan Kuki diikuti dengan mendedahkan untuk Heizou – Kebocoran ini mungkin tidak akan disahkan secara rasmi atau dibebaskan untuk beberapa waktu.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.