Genshin Impact 2023 Lantern Rite Festival: Waktu Mula, Keperluan, dan banyak lagi – Dot Esports, Genshin Impact Lantern Rite 2023 Ganjaran dan Cabaran untuk Chimes Malam yang indah |

Genshin Impact Lantern Rite 2023 Ganjaran dan Cabaran untuk Chimes Malam yang indah

Mod permainan terakhir Festival Ritus Lantern dipanggil di belakang tabir. Pemain akan dihantar ke padang gurun untuk mencari dan mengalahkan musuh di lokasi sasaran tertentu.

Genshin Impact 2023 Lantern Rite Festival: Masa Mula, Keperluan, dan banyak lagi

Dunia yang luas di Teyvat di Impak Genshin kaya dengan budaya dan perayaan. Salah satu acara paling popular yang menunjukkan ini adalah Festival Ritus Ritus Khas Geo Wilayah Liyue yang telah kembali untuk larian lain dalam versi 3.4 Kemas kini.

Festival Ritus Lantern pertama kali bermula sebagai cara mengingatkan tentera bagaimana pulang ke rumah, tetapi kemudian beralih ke cara memperingati mereka yang jatuh dalam peperangan selepas Perang Archon. Ia kini telah berkembang menjadi perayaan gembira yang menyatukan orang dari seluruh Teyvat.

Walaupun Festival Ritus Lantern adalah acara Liyue dan dengan itu memberi perhatian pada watak -watak Liyue, versi 3.4 ansuran acara mungkin juga melibatkan watak dari kawasan lain. Treler untuk acara itu menampilkan watak Anemo Bow Lima bintang dari Mondstadt yang memainkan kecapinya di Liyue sementara acara itu berlaku yang boleh membayangkan penampilan lain yang mengejutkan.

Versi 3.4 dari Genshin telah dilancarkan secara rasmi, tetapi pemain mempunyai sedikit lebih banyak menunggu untuk dilakukan sebelum Festival Ritus Lantern akan bermula. Pemain yang berharap dapat menyediakan sebanyak mungkin untuk acara itu dapat melakukannya dengan mempelajari semua yang ada untuk mengetahui tentang ansuran 2023 Liyue’s Lantern Rite Festival.

Panduan Acara Festival Ritus Lantern dalam Versi 3.4 dari Impak Genshin

Lihatlah apa yang diperlukan oleh acara itu dikongsi dalam “Versi 3.4 ‘Trailer Malam yang indah’ ​​'”kerana banyak kemas kini difokuskan di sekitar acara besar ini. Nampaknya menjadi tumpuan kepada muzik untuk ansuran acara ini dengan apa yang nampaknya menjadi konsert yang berlangsung di puncak acara.

Bilakah perayaan ritus tanglung bermula Impak Genshin?

Ansuran Festival Besar Liyue 2023 akan bermula pada Januari. 19. Pemain kemudian dibenarkan untuk mengambil bahagian dalam Lantern Rite hingga Feb. 6 ketika ia akan berakhir.

Keperluan ritus tanglung di Impak Genshin

Untuk mengambil bahagian dalam acara eksklusif ini, pemain mesti:

 • Jadilah Peringkat Pengembaraan 28 atau lebih tinggi
 • Lengkapkan “Pendekatan Bintang Baru” Archon Quest

Mihoyo juga sangat mengesyorkan bahawa pemain melengkapkan “The Crane Returns On The Wind” Archon Quest dan “Umbrabilis Orchis Chapter: Act I” Quest sebelum menyertai acara tersebut. Pencarian ini disyorkan bermakna watak dan peristiwa tertentu mungkin membingungkan kepada pemain tanpa terlebih dahulu menyelesaikannya.

Walaupun kedua -dua pencarian ini sangat disyorkan, pemain yang belum menyelesaikannya boleh memilih untuk bergerak maju dalam ritus tanglung tanpa mengira. Untuk berbuat demikian, semua pemain perlu lakukan ialah memilih pilihan “Quick Start” pada halaman acara Lantern Rite.

Ganjaran ritus tanglung masuk Impak Genshin

Pemain yang mengambil bahagian dalam acara khas Lantern Rite boleh mendapatkan:

 • Primogem
 • Mahkota wawasan
 • Perabot periuk serenitea
 • Hero’s Wit
 • Prithiva Topaz Fragment
 • Bahan Tahap Bakat
 • Bijih peningkatan mistik
 • Mora

Cara Mendapatkan Watak Empat Bintang Percuma di Lantern Rite

Sebagai tambahan kepada ganjaran biasa, pemain juga berpeluang untuk mendapatkan satu watak Liyue empat bintang. Ini akan berfungsi seperti yang ada pada peristiwa masa lalu dan memerlukan pemain untuk mengambil bahagian dalam semua aspek acara untuk kemudian mempunyai keupayaan untuk memilih watak yang dapat diperoleh.

Pemain perlu mencapai tahap “demam perayaan” yang ditentukan sebelum mereka dapat memilih watak liyue. Watak -watak yang boleh dipilih oleh pemain adalah:

 • Karakter Dendro Polearm Yaoyao
 • Karakter Sword Hidro empat bintang Xingqiu
 • Chongyun watak Cryo Claymore empat bintang
 • Beidou Watak Electro Claymore empat bintang
 • Watak polearm pyro empat bintang
 • Watak pemangkin geo empat bintang Ningguang
 • Watak Pyro Claymore empat bintang Xinyan
 • Watak pemangkin pyro empat bintang yanfei
 • Watak polearm geo empat bintang Yun Jin

Permainan ritus tanglung di Impak Genshin

Festival Ritus Lantern dibahagikan kepada bahagian yang berbeza:

 • Sparks berseri
 • Teater Kertas
 • Kewaspadaan di laut
 • Disebalik tabir

Setiap bahagian unik dilengkapi dengan gaya permainannya sendiri dan berfungsi secara berasingan dari mod permainan lain acara.

Sparks berseri di Ritus Lantern

Mod Gameplay Mode Sparks Radiant pemain dengan menyelesaikan cabaran perlumbaan yang unik. Ini akan berfungsi sama seperti cabaran percubaan masa dan dengan itu akan meminta pemain menavigasi kursus halangan kompleks dalam tempoh masa yang ditetapkan.

Teater Kertas di Lantern Rite

Mod Teater Kertas meminta pemain untuk membantu menyelesaikan persembahan bermain kertas. Pemain akan belajar tentang cerita di sebalik permainan dan membantu pencipta untuk melaksanakannya dengan betul.

Semasa mengadakan persembahan, pemain perlu menavigasi halangan yang lalu dan mengelakkan perangkap. Berjaya mengelakkan ini akan memastikan prestasi berjaya ketika berjalan ke dalamnya akan menyebabkan prestasi gagal.

Kewaspadaan di Laut di Ritus Lantern

Pemain akan dibawa ke lautan dalam mod permainan Vigilance di laut. Acara ini boleh dimulakan di Kapal Beidou The Alcor dan melibatkan Waverider.

Kewaspadaan di Tugas Laut Pemain dengan menyelesaikan cabaran perlumbaan Waverider untuk mengumpulkan duit syiling cabaran. Pemain dapat menyelesaikan acara itu sendiri atau mencuba mod koperasi khas.

Acara ini mempunyai tiga tahap cabaran yang berbeza, dengan satu dipilih secara rawak setiap kali pemain cuba menyelesaikan tahap acara. Pemain mesti menavigasi dengan teliti, mengumpul duit syiling, dan melindungi ketahanan Waverider untuk melihat kejayaan.

Di belakang tabir dalam ritus tanglung

Mod permainan terakhir Festival Ritus Lantern dipanggil di belakang tabir. Pemain akan dihantar ke padang gurun untuk mencari dan mengalahkan musuh di lokasi sasaran tertentu.

Matlamat acara di belakang tabir adalah untuk memastikan keselamatan Liyue. Festival Ritus Lantern Liyue membawa banyak orang bersama -sama sehingga memastikan bahawa mereka dapat tetap selamat dan menikmati pengalaman itu adalah suatu keharusan.

Setelah semua empat mod permainan telah selesai hingga ke tahap tertentu, pemain mendapat demam perayaan yang diperlukan, mereka akan dibenarkan memilih watak Liyue empat bintang untuk menjemput. Ini adalah ganjaran besar acara ini kerana watak -watak bebas agak jarang berlaku Genshin.

Penulis Kakitangan di Dot Esports terutamanya meliputi Minecraft, Genshin Impact, MC Championship (MCC), Disney Dreamlight Valley, Games Gaming, dan Streaming. Dia telah menulis dan bermain sepanjang hayatnya dan kini menghabiskan waktunya menggabungkan kedua -duanya. Kacee lulus dari San Diego State University pada tahun 2021 dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Bahasa Inggeris dan Sijil Pengeditan dan Penerbitan Kreatif. Dia kemudian menyertai dot eSports sebagai penulis lepas pada tahun 2022 sebelum beralih kepada penulis kakitangan pada tahun 2023. Di masa lapangnya, dia suka membeli lebih banyak buku daripada dia boleh membaca, bermain bersendirian atau dengan rakan -rakan, minum terlalu banyak teh, berjuang untuk bersaing dengan semua streamer yang dia suka menonton, menghadiri konsert, fangirling melalui filem dan televisyen, mendengar untuk muzik, dan menghabiskan masa bersama keluarganya, kawan, dan haiwan peliharaan, yang merupakan bahagian paling penting di dunia.

Genshin Impact Lantern Rite 2023 Ganjaran dan Cabaran untuk Chimes Malam yang indah

Dapatkan watak percuma, primogem, dan banyak lagi ritus tanglung ini.

Panduan oleh Jessica Orr Senior Guides Writer
Diterbitkan pada 19 Jan 2023
Ikuti kesan Genshin

The Acara Ritus Lantern 2023, juga dipanggil Malam yang indah, adalah acara masa terhad utama di Impak Genshin Semasa versi 3.4, dan terdiri daripada pelbagai jenis peristiwa mini yang dapat memberi ganjaran kepada anda dengan watak 4-bintang percuma, primogem, mora, dan banyak lagi!

The Teater Kertas, Sparks Radiant, Kewaspadaan di Laut, dan di belakang tabir Acara dalam Ritus Lantern semasa Versi 3.4 masing -masing mempunyai set sendiri cabaran dan ganjaran.

Anda boleh mengetahui semua yang anda perlu ketahui mengenai acara Ritus Lantern 2023 di Genshin Impact di bawah.

 • Ganjaran dan Cabaran Teater Kertas
 • Ganjaran dan cabaran Sparks berseri
 • Kewaspadaan di ganjaran laut dan cabaran
 • Di belakang tabir memberi ganjaran dan cabaran

Sekiranya anda memenuhi keperluan acara ini, Pergi ke Pelabuhan Liyue dan bercakap dengan Zhongli di sebelah timur bandar untuk memulakan Akta 1 dari pencarian ‘malam yang indah’.

Sebaik sahaja anda melengkapkan ‘seribu batu untuk lagu enigmatic’, tindakan pertama pencarian cerita acara ini, anda kemudian akan mendapat akses kepada empat mini-peristiwa yang membentuk ritus tanglung. Mulakan setiap dengan menjejaki setiap acara dari menu pencarian, atau menu acara Lantern Rite.

Lantern Rite 2023 Ganjaran dan Demam Perayaan Diterangkan

Setelah melengkapkan bahagian pertama kisah acara ‘Night Chimes’, empat mini acara akan tersedia untuk bermain di Liyue Harbour sebagai sebahagian daripada acara Lantern Rite pada tahun 2023:

 • Teater Kertas
 • Sparks berseri
 • Kewaspadaan di laut
 • Disebalik tabir

Terdapat tiga bahagian untuk kisah ‘Malam Malam yang indah’ ​​secara keseluruhan, tetapi anda hanya perlu melengkapkan Akta 1 untuk mengambil bahagian dalam setiap empat acara untuk bekerja ke arah ganjaran mereka.

Cabaran pertama setiap acara bersedia untuk bermain dari hari pertama acara pada hari Khamis, 19 Januari. Dalam tempoh lima hari akan datang, tiga lagi peringkat setiap acara akan tersedia untuk mengambil bahagian dan mendapat ganjaran mereka, termasuk primogem dan demam perayaan.

Terdapat juga acara log masuk dari 19 Januari hingga 2 Februari yang dipanggil ‘May Fortune Find You’ yang memberi ganjaran:

 • X1 Nasib Berkaitan – Hari 1
 • 80,000 Mora – Hari 2
 • X2 Nasib Berkaitan – Hari 3
 • x18 bijih peningkatan mistik – Hari 4
 • X2 Nasib Berkaitan – Hari 5
 • X8 Hero’s Wit – Hari 6
 • X5 Nasib Berkaitan – Hari 7

Untuk menyelesaikan cabaran sebagai sebahagian daripada acara ritus tanglung, anda akan mendapat mata demam perayaan. Demam Festive Cukup memperoleh cara anda membuka kunci ganjaran yang menyeluruh Tersedia dalam acara itu, termasuk watak Liyue 4-bintang percuma.

Sebaik sahaja anda mempunyai demam perayaan yang cukup untuk mendapatkan ganjaran, anda perlu menavigasi ke menu sub ‘acara’ dan tekan butang atau sentuh skrin di mana demam perayaan anda dipaparkan di bahagian Ritus Lantern. Anda kemudian boleh menuntut ganjaran yang anda telah memperoleh mata yang cukup untuk mendapatkan.

Anda mempunyai sehingga Isnin, 6 Februari pukul 4 pagi (masa pelayan) untuk mendapatkan demam perayaan dan menuntut ganjaran anda dari kedua -dua kedai acara, dan setiap acara individu.

Inilah semua Ganjaran demam perayaan dalam ritus tanglung:

Demam perayaan Ganjaran
200 demam perayaan X30 Primogems, X2 bunga api (antara lontaran indah dadu enigmatic dan kulat kelahiran hujan)
400 demam perayaan X30 Primogems, X2 Fireworks (Cliffbreaker’s Banner Flutters in Drum Rolls dan Majlis Little Yuegui)
600 demam perayaan X30 Primogems, X2 Fireworks (Helper mesra Inuzaka General dan “nasihat” yang cukup berkesan terhadap wain)
800 demam perayaan X30 Primogems, pilihan watak Liyue 4-bintang, X2 Skrin yang sesuai dengan pelan cetak biru (instrumen dalam jarak dan kata-kata asli yang jauh
1,000 demam perayaan X30 Primogems, X1 Crown of Insight, X1 Lantern Furnishing Blueprint (antara bukit -bukit bulan), X1 Vase Furnishing Blueprint (tetamu watak mulia)

Kami mempunyai butiran lengkap mengenai semua ganjaran dan cabaran untuk setiap empat acara Lantern Rite di bawah:

 • Teater Kertas
 • Sparks berseri
 • Kewaspadaan di laut
 • Disebalik tabir

Genshin Impact Paper Theatre Ganjaran dan Cabaran

Untuk semua penempatan adegan yang betul, lihat halaman Penyelesaian Teka -teki Teater Paper kami!

Untuk Memulakan Teater Kertas, ikuti pencarian dunia ‘Beberapa Perkataan di Foreground’ ke Liyue Harbour Docks di samping Pusat Teleport Waypoint.

Selepas menonton cutscene dengan anak -anak dan narator, anda akan mendapat akses kepada semua cabaran teater kertas apabila mereka membuka kunci:

 • Homecoming – Tersedia dari permulaan acara
 • Di seluruh gunung – Buka kunci 21 Januari pada pukul 4 pagi (masa pelayan)
 • Lebih dari puncak – Buka kunci 23 Januari pada pukul 4 pagi (waktu pelayan)
 • Adeptus Ex – Buka kunci 25 Januari pukul 4 pagi (masa pelayan)

Inilah semua Ganjaran untuk acara Teater Kertas Dalam kesan Genshin:

Cabaran Teater Kertas Ganjaran
Homecoming: Adegan 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Homecoming: Adegan 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Homecoming: Adegan 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Di seluruh gunung: pemandangan 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Di seluruh gunung: pemandangan 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Di seluruh gunung: pemandangan 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Lebih dari puncak: adegan 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Lebih dari puncak: adegan 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Lebih dari puncak: adegan 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Adeptus Ex: Scene 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Adeptus Ex: Adegan 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Adeptus Ex: Adegan 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas

Genshin Impak Radiiant Sparks Ganjaran dan Cabaran

Untuk memulakan Sparks Radiant, ikuti pencarian dunia ‘Sparks’ yang berseri ke dok Liyue Harbour di sebelah kanan titik jalan teleport pusat.

Selepas bercakap dengan Tiantian, anda akan mendapat akses kepada semua cabaran Sparks berseri ketika mereka membuka kunci:

 • Langit tanpa awan – Tersedia dari permulaan acara
 • Bintang yang saling berkaitan – Buka kunci 21 Januari pada pukul 4 pagi (masa pelayan)
 • Cahaya bulan iridescent – Buka kunci 23 Januari pada pukul 4 pagi (waktu pelayan)
 • Kelopak berputar – Buka kunci 25 Januari pukul 4 pagi (masa pelayan)

Inilah semua ganjaran untuk acara Sparks berseri Dalam kesan Genshin:

Cabaran Sparks Radiant Ganjaran
Skor 1000 mata di ‘Langit Tanpa Agung’ X20 Primogems, X40 Festive Fever, X3 Vajrada Amethyst Fragment
Skor 2000 mata di ‘Skyless Cloud’ X20 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Hero’s Wit
Skor 3000 mata dalam ‘Skyless Cloud’ X15 Festive Fever, 20,000 Mora, X6 Mystic Enhancement Ore
Skor 1000 mata dalam ‘Bintang Berkaitan’ X20 Primogems, X40 Festive Fever, X3 Vayuda Turquoise Fragment
Skor 2000 mata dalam ‘Bintang Berkaitan’ X20 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Hero’s Wit
Skor 3000 mata dalam ‘Bintang Berkaitan’ X15 Festive Fever, 20,000 Mora, X6 Mystic Enhancement Ore
Skor 1000 mata dalam ‘cahaya bulan iridescent’ X20 Primogems, X40 Festive Fever, X3 Shivada Jade Fragment
Skor 2000 mata dalam ‘Iridescent Moonlight’ X20 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Hero’s Wit
Skor 3000 mata dalam ‘cahaya bulan iridescent’ X15 Festive Fever, 20,000 Mora, X6 Mystic Enhancement Ore
Skor 1000 mata dalam ‘Kelopak Whirling’ X20 Primogems, X40 Festive Fever, X3 Prithiva Topaz Fragment
Skor 2000 mata dalam ‘Kelopak Whirling’ X20 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Hero’s Wit
Skor 3000 mata dalam ‘Kelopak Whirling’ X15 Festive Fever, 20,000 Mora, X6 Mystic Enhancement Ore

Genshin Impact Vigilance di Ganjaran Laut dan Cabaran

Untuk memulakan kewaspadaan di laut, ikuti usaha dunia ‘Vigilance at Sea’ ke bot Beidou berhampiran Kepulauan Guyun Stone Forest di timur Pelabuhan Liyue.

Selepas bercakap dengan Huixing, anda akan mendapat akses kepada semua kewaspadaan di laut cabaran apabila topi skor meningkat pada:

 • Skor topi 2,000 – Tersedia dari permulaan acara
 • Skor cap 3,000 – Buka kunci 21 Januari pada pukul 4 pagi (masa pelayan)
 • Skor topi 4,000 – Buka kunci 23 Januari pada pukul 4 pagi (waktu pelayan)
 • Skor topi 5,000 – Buka kunci 25 Januari pukul 4 pagi (masa pelayan)

Inilah semua ganjaran untuk acara Vigilance at Sea Dalam kesan Genshin:

Kewaspadaan di Sea Challenge Ganjaran
Jumlah skor 500 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Agnidus Agate Fragment
Jumlah skor 1,000 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Varunada Lazurite Fragment
Jumlah skor 1,500 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Nagadus Emerald Fragment
Jumlah skor 2,000 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Vajrada Amethyst Fragment
Jumlah skor 2,500 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Vayuda Turquoise Fragment
Jumlah skor 3,000 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Shivada Jade Fragment
Jumlah skor 3,500 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Prithiva Topaz Fragment
Jumlah skor sebanyak 4,000 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Agnidus Agate Fragment
Jumlah skor 4,500 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Varunada Lazurite Fragment
Jumlah skor 5,000 X20 Primogems, X30 Festive Fever, 20,000 Mora, X3 Nagadus Emerald Fragment

Versi 4.1 akan datang! Dengan itu datang debut Neuvillette dan Wriothesley, tetapi sementara itu dalam versi 4.0 Panduan Fontaine kami dapat membantu reputasi Fontaine dan air pancut Lucine, dan anda juga boleh menebus kod baru untuk primogem jika anda mahu Lyney – dan periksa dia di senarai peringkat kami. Untuk memperbaiki Lyney, anda memerlukan banyak Rainbow Rose, dan Lynette memerlukan Lumidouce Bell. Anda juga memerlukan nasib dari sistem kasihan dan 50/50 untuk mengharapkan nasib untuk mereka dan sepanduk masa depan, dan anda selalu memerlukan pangkat pengembaraan yang tepat untuk acara. Di tempat lain, kami mempunyai petua dan cara untuk pemula, lokasi dendroculus, lokasi memancing, dan lokasi kad TCG.

Genshin Impak di belakang tabir memberi ganjaran dan cabaran

Untuk bermula di belakang tabir, ikuti ‘Behind the Scenes’ World Quest ke Jambatan Selatan di sebelah timur Pelabuhan Liyue, di bawah MT. Tianheng.

Selepas bercakap dengan Zhaoqin, anda akan mendapat akses kepada semua di belakang cabaran tabir ketika mereka membuka kunci:

 • Menggali kotoran – Tersedia dari permulaan acara
 • Dusting Dregs – Buka kunci 21 Januari pada pukul 4 pagi (masa pelayan)
 • Menafikan kerosakan – Buka kunci 23 Januari pada pukul 4 pagi (waktu pelayan)
 • Menghilangkan bencana – Buka kunci 25 Januari pukul 4 pagi (masa pelayan)

Inilah semua ganjaran untuk acara di belakang tabir Dalam kesan Genshin:

Di sebalik cabaran tabir Ganjaran
Menggali kotoran: 1 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Menggali kotoran: 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Menggali kotoran: 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Debu Debu: 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Debu Debu: 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Debu Debu: 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Menafikan kerosakan: 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Menafikan kerosakan: 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Menafikan kerosakan: 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas
Bencana penghinaan: 1 X30 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Kemakmuran
Bencana penghinaan: 2 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan untuk Ketekunan
Bencana penghinaan: 3 X20 Primogems, X25 Festive Fever, 20,000 Mora, X2 Panduan Emas

Semoga anda mempunyai acara Lantern Rite tahun ini! Jangan lupa untuk menuntut kod baru dan ganjaran permainan utama untuk lebih banyak primogem.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Impak Genshin Ikut
 • Hoyoverse Ikut
 • IOS Ikut
 • Mihoyo Limited mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut