Genshin Impact 2.6 Tarikh Siaran, Banner Next, dan banyak lagi, Dikemaskini* Genshin Impact 2.6 Banner: Kamisato Ayato, Venti, Ayaka, Kazuha & Berita Terkini

Genshin Impact 2.6 Banner: Ayato, Venti, Ayaka & Kazuha

Menghairankan, Genshin Impact 2.6 hanya akan mempunyai satu rerun untuk fasa kedua. Ini adalah tamparan besar bagi peminat Kazuha dan Yoimiya, yang mengharapkan mereka berulang.

Genshin Impact 2.6 tarikh pelepasan, spanduk seterusnya, dan banyak lagi

Genshin Impact 2.6 aliran langsung telah membawa banyak kandungan kepada pemain gembar -gembur untuk 2 baru.6 kemas kini. 2.6 Program Khas Memberi Mengintip Acara Baru yang Akan Datang, Banner Watak Baru, Pencarian Cerita Baru, dan banyak lagi.

Kamisato Ayato akan debut bersama dua rerun lain dalam kemas kini baru, jadi pertimbangkan untuk menyimpan primogem untuk mendapatkannya. Pemain akan dapat meneroka rantau baru dan melawan raksasa baru di sana.

Ia masih akan beberapa minggu sebelum kemas kini baru dilancarkan sehingga pemain dapat memberi tumpuan kepada bahan pra-pertanian atau menjimatkan primogem.

Artikel ini akan meliputi 2.6 kemas kini, tarikh pelepasan, sepanduk yang akan datang, dan banyak lagi.

Tarikh Siaran untuk Genshin Impact 2.6, spanduknya, perayaan pertaingan, dan banyak lagi

2.6 Program Khas telah mengumumkan bahawa 2 baru.6 Kemas kini dijadualkan dibebaskan pada 30 Mac, 2022. Dengan pembebasan kemas kini baru, pemain akan mengalami semua kandungan baru yang dipamerkan dalam aliran langsung.

Beberapa kandungan yang akan dialami oleh pemain termasuk yang berikut:

Akan datang 2.6 spanduk

Genshin 2.6 spanduk yang disahkan melalui livestream! Siapa yang anda tarik? Komen di bawah! Akan secara rawak memilih satu pengguna untuk memenangi hadiah welkin

Berakhir pada 10 April 2022

Bermula dengan kemuncak utama impak Genshin yang akan datang.6 kemas kini, pemain akan mengharapkan watak lima bintang baru dan dua rerun.

Kamisato Ayato akan membuat penampilan pertamanya pada separuh pertama kemas kini bersama Rerun Venti. Bahagian kedua akan menyaksikan penyerahan solo Kamisato Ayaka. Ini bermakna jika pemain boleh mendapatkan cukup primogem, mereka mempunyai peluang untuk mendapatkan kedua -dua adik -beradik Kamisato.

Di samping itu, fasa-1 impak kelainan 2.6 Spanduk Senjata akan menampilkan senjata tandatangan Ayato – Haran Geppaku Futsu dan Senjata Tandatangan Venti – Elegy untuk akhir. Haran Geppaku Futsu mempunyai kadar krit.

Fasa 2 kesan Genshin 2.6 Banner Senjata akan menampilkan senjata tandatangan Ayaka – Mistsplitter Reforged. Watak dan senjata empat bintang yang akan muncul di spanduk ciri belum diumumkan.

Festival Inazuma

Pemain akan dapat mengambil bahagian dalam Festival Irodori, festival berasaskan Inazuma yang diadakan untuk merayakan pembukaan sempadan Inazuma ke negara lain. Festival Irodori adalah acara utama untuk 2.6 kemas kini yang akan mengatur empat permainan mini.

Permainan mini akan menampilkan pertempuran pedang, mengambil gambar bertema, mengatur bunga, dan penjelasan di teater baru mekanikus.

Genshin Mains – Panduan Anda ke Teyvat

2.6 Acara 1: Warna Taman Violet
Xingqiu akan menjadi ganjaran percuma.

Genshin Impact 2.6 Banner: Ayato, Venti, Ayaka & Kazuha

Genshin Impact 2.6 ada di sini, dan Hoyoverse (dahulunya Mihoyo) memutuskan untuk menggegarkannya lagi.

Debut besar kamisato Ayato adalah selaras dengan rerun kedua Venti. Dan, kami hanya menerima satu rerun dalam fasa kedua.

Ayaka akan menjadi bintang utama bahagian kedua versi 2.6 Dalam langkah yang mengejutkan kerana ini adalah kali pertama rerun adalah satu -satunya spanduk sejak sepanduk berganda diperkenalkan.

Spanduk fasa kedua

Tanpa adieu lebih lanjut, inilah yang kita tahu mengenai sepanduk yang akan datang.

Tarikh Siaran

Genshin Impact 2.6 dijangka terus hidup 30 Mac, 2022, Berjalan sehingga 10 Mei 2022.

Setiap Kemas Kini Impak Genshin Menjalankan Kitaran Enam Minggu, Dibahagikan kepada Dua Fasa. Oleh itu, kita akan melihat satu set sepanduk pada pelancaran kemas kini dan satu lagi selepas tiga minggu.

Spanduk fasa pertama

Genshin Impact 2.6 separuh pertama akan mempunyai dua sepanduk yang akan berlangsung selama tiga minggu:

 • Azure Excursion akan menampilkan watak baru kamisato ayato – watak pedang hidro 5 bintang.
 • Ballad dalam gelas akan menampilkan rerun kedua Venti – watak anemo 5 bintang.

Kamisato Ayato adalah satu -satunya watak baru dalam Genshin Impact 2.6, dan ini akan menjadi penampilan ketiga Venti dalam sepanduk.

Setakat ini, kami mempunyai maklumat mengenai senjata 5 bintang baru yang datang ke Genshin Impact 2.6. Pedang tandatangan kamisato ayato katana dipanggil Haran Tsukishiro Futsu. Busur Elegy untuk akhir akan menjadi ciri senjata kedua dalam spanduk senjata pertama Genshin Impact 2.6.

Spanduk fasa kedua

 • Mahkamah Heron Akan menampilkan semula Kamisato Ayaka – watak Pedang Cryo 5 bintang.

Bersama Ayaka, watak-watak 4-bintang berikut melengkapkan sepanduk:

 • Rosaria- 4-bintang Cryo, pengguna polearm
 • Sayu – Anemo 4 -bintang, pengguna Claymore
 • Razor – 4 -bintang Electro, pengguna Claymore.

Ayaka’s Rerun disahkan oleh kemasukan versi chibi beliau dalam iklan ver. 2.6 livestream.

Ayaka Rerun juga menandakan pulangan dalam Genshin Impact 2.6 dari katana Mistsplitter dikaitkan semula, Pedang tandatangan Ayaka. Claymore Yang tidak dapat dilupakan akan menjadi ciri senjata kedua dalam penyerahan lambang kedua.

 • Favonius Lance – Poliarm
 • Favonius Codex – Pemangkin
 • Loceng – Claymore
 • Pedang Favonius – Pedang
 • Favonius Warbow – Bow

The Mistsplitter dikaitkan semula Hebat bukan sahaja untuk Ayaka, tetapi Claymore Yang tidak dapat dilupakan adalah senjata yang kurang jelas dan siri Favonius sangat biasa. Oleh itu, kami tidak mengesyorkan menarik spanduk ini.

Kazuha & Yoimiya

Menghairankan, Genshin Impact 2.6 hanya akan mempunyai satu rerun untuk fasa kedua. Ini adalah tamparan besar bagi peminat Kazuha dan Yoimiya, yang mengharapkan mereka berulang.

Kedua-dua watak pada masa ini adalah satu-satunya watak 5 bintang dari Inazuma yang dikeluarkan sebelum ulang tahun pertama, tanpa rerun.

Kazuha kini merupakan salah satu watak terbaik dalam permainan. Walau bagaimanapun, banyak pemain tersilap memutuskan untuk melangkau sepanduknya.

Dalam kes Yoimiya, dia bukan watak yang sangat popular kerana gaya mainan berorientasikan sasarannya. Tetapi, permainan ini menyentuh watak -watak serangan biasa, dan Yoimiya mungkin ditetapkan untuk kemunculan semula epik.

Itto pengacau

Rerun Arataki Itto dan debut Yelan dan Kuki Shinobu di Genshin Impact 2.7 mungkin melambatkan reruns yoimiya dan kazuha lebih banyak lagi.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihatlah kesan Genshin kami dan lebih banyak halaman.

RealSport101 disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.