Genshin Impact 2.0 Untuk menambah berkebun di Serenitea Pot: Butiran permainan yang diturunkan, Panduan Sistem Berkebun | Cara Menanam Benih | Impak Genshin | Game8

Panduan Sistem Berkebun | Cara Menanam Benih

Untuk membuka kunci sistem berkebun, anda perlu mencapai tahap reputasi 3 di rantau Inazuma, dan melengkapkan pencarian ” The Art of Hortikultur ‘dari Madame Ping. Ini hanya dapat dilakukan setelah kemas kini 2.0!
Panduan Peta Inazuma

Genshin Impact 2.0 Untuk menambah berkebun di periuk serenitea: butiran permainan diturunkan

Impak Genshin tidak lama lagi akan mempunyai sistem berkebun yang dapat meningkatkan pertanian sumber.

Impak Genshin akan melepaskan 2.0 versi pada 21 Julai, dan banyak ciri yang disertakan. Bersama dengan kawasan Inazuma yang baru dan watak -watak baru, pemain juga akan diperkenalkan kepada sistem berkebun di Teapot Realm.

Menaik taraf watak dalam kesan Genshin memerlukan banyak sumber seperti bunga dan makanan umum. Pertanian mereka boleh menjadi tugas yang sedikit untuk pemain kerana kebanyakan mereka bertelur secara discretely di lokasi yang sukar dicapai. Sistem Berkebun membolehkan pemain untuk menanam kepakaran tempatan secara berkala di satu tempat di dunia teko.

Perincian permainan sistem berkebun di Genshin Impact

Sistem Berkebun akan ditambah ke periuk serenitea setelah menyelesaikan pencarian dunia yang disebut “The Art of Hortikultur.”Pemain juga perlu mendapatkan” Naku Weed “dari Madarame Hyakubei di Inazuma. Sekurang -kurangnya Reputasi Tahap 3 di Inazuma diperlukan untuk mendapatkan pencarian dunia.

Pelancong yang dihormati ~ Versi 2.0 akan memperkenalkan permainan berkebun baru. Mari lihat bagaimana ia berfungsi ~ Lihat butiran lengkap >>> https: // t.CO/OGQI57UXMD#GENSHINIMPACT PIC.Twitter.com/qa8ul2a6db

– Genshin Impact (@GenshiniMPact) 14 Julai 2021

Melengkapkan pencarian akan memberi ganjaran kepada pemain dengan alat yang disebut “Dispensary Seed.”Dispensary benih akan membolehkan pemain mengumpulkan benih setiap kali mereka mengumpulkan tumbuhan di Genshin Impact. Benih akan menjadi batu penetapan untuk setiap tumbuhan dalam sistem berkebun. Mereka juga boleh dibeli dari bahagian “Makhluk Alam” di Depot Realm.

Untuk memulakan berkebun, pemain akan memerlukan “bidang,” yang boleh dibeli dari bahagian “Kekayaan Alam” di Depot Realm. Tiga jenis bidang akan tersedia dari 2.0 kemas kini, yang boleh tumbuh tumbuhan yang berbeza.

Pemain kini boleh meletakkan ladang di alam mereka di lokasi pilihan mereka. Setelah meletakkan ladang, pemain dapat berinteraksi dengan mereka untuk menguruskan berkebun. Setiap bidang akan mempunyai empat bahagian, dan setiap bahagian dapat menanam satu tumbuhan. Berinteraksi dengan bidang akan membolehkan pemain menanam benih.

Kemajuan pertumbuhan tumbuh -tumbuhan akan ditunjukkan dalam jarak jauh. Pemain boleh menuai tumbuhan yang sepadan selepas tempoh pertumbuhan berakhir. Mereka juga boleh mengganggu pertumbuhan tumbuh -tumbuhan dengan membersihkannya dan menyemai benih baru tetapi akan kehilangan bekas tumbuhan bersama -sama dengan benihnya.

Sistem Berkebun adalah kemas kini selamat datang untuk pemain impak Genshin yang ingin membiak sumber mereka dengan cepat. Beberapa tumbuh -tumbuhan, seperti rumput violet, jarang berlaku dan merupakan antara bahan yang paling mencabar untuk ladang di Genshin Impact. Dengan pengenalan sistem berkebun, pemain kini dapat dengan mudah menaik taraf watak mereka dalam kesan Genshin.

Panduan Sistem Berkebun | Cara Menanam Benih

Impak Genshin - Panduan Perumahan Sistem Berkebun

Permainan Berkebun adalah ciri sistem perumahan terbaru di Genshin Impact 2.0. Ketahui Cara Membuka Sistem Berkebun, Cara Menanam Benih, Dan Permainan Maklumat Lain Dalam Panduan Ini!

Senarai kandungan

  • Apakah sistem berkebun?
  • Tarikh pelepasan berkebun
  • Cara Membuka Kunci Berkebun
  • Panduan Permainan Berkebun
  • Cara menanam tumbuh -tumbuhan
  • Panduan Berkaitan

Apakah sistem berkebun?

Geshin - Permainan Sistem Berkebun

Tarikh pelepasan sistem berkebun

Permainan Berkebun Akan Membolehkan Anda Menanam Benih Dan Menuai Item di Serenitea Serenitea Sistem Perumahan. Sistem berkebun akan dikeluarkan 21 Julai 2021, bersama dengan kesan Genshin versi 2.0!
Sistem Perumahan & Panduan Pot Serenitea

Cara Membuka Kunci Berkebun

Genshin - Alat Dispensary Benih

Bagaimana untuk membuka kunci Jangkau Reputasi Inazuma LVL. 3 Lengkapkan seni hortikultur

Untuk membuka kunci sistem berkebun, anda perlu mencapai tahap reputasi 3 di rantau Inazuma, dan melengkapkan pencarian ” The Art of Hortikultur ‘dari Madame Ping. Ini hanya dapat dilakukan setelah kemas kini 2.0!
Panduan Peta Inazuma

Ciri -ciri dalam Acara Mimpi Bloom

Impak Genshin - Impian Panduan Acara Bloom

Acara Impian Bloom adalah yang akan datang Berkebun bunga acara dalam versi 2.2 Di mana anda menyelesaikan cabaran untuk mendapatkan biji bunga untuk menanam di periuk serenitea anda!
Panduan Acara Mimpi Bloom

Panduan Permainan Berkebun

Cara menanam sayur, bunga, dan kepakaran tempatan

Panduan Sistem Berkebun
1 Dapatkan pelbagai jenis biji
2 Letakkan medan di periuk serenitea
3 Benih tumbuhan di lapangan
4 Tunggu biji anda tumbuh
5 Menuai barang berharga dari ladang

Dapatkan pelbagai jenis biji

Geshin - Dapatkan Benih di Teyvat

Genshin - Cara Membeli Benih

Anda mendapat biji dengan melengkapkan dispenser benih dan mengumpul item di dunia terbuka: 1 item yang dikumpulkan = 1 biji item dikumpulkan! Anda juga boleh membeli jenis benih yang anda buka terus dari Tubby, di Depot Realm.
Senarai semua biji berkebun

Letakkan medan di periuk serenitea

Genshin - Cara Membeli Bidang

Genshin - Cara Menempatkan Bidang

Ladang berkebun hanya boleh Dibeli dari Depot Realm. Terdapat 3 jenis bidang, dan anda hanya boleh menanam benih tertentu dalam bidang masing -masing.

Benih:

Benih:

Benih:

Benih tumbuhan di ladang

Genshin - Cara Menanam Benih

Sebaik sahaja anda mendapat biji dan meletakkan medan di periuk serenitea, pergi ke lokasi lapangan dan mula menanam! Skrin penanaman benih akan menunjukkan kepada anda plot medan mana yang terbiar, dan benih yang boleh anda tanam di dalamnya.

Menanam sehingga 4 biji di ladang!

Setiap medan mempunyai 4 plot untuk penanaman, dan hanya 1 biji yang dapat ditanam dalam plot. Ini bermaksud bahawa anda hanya boleh mempunyai maksimum 4 biji yang ditanam dalam satu medan pada masa yang sama!
Panduan Lapangan Berkebun

Tunggu biji tumbuh

Genshin - Bagaimana melihat kemajuan biji

Setelah menanam benih, anda perlu menunggu masa sebenar untuk mereka berkembang! Setiap benih mempunyai masa pertumbuhan yang diperlukan, dan anda hanya boleh menuai item itu setelah mereka dewasa. Masa yang tinggal akan dipaparkan apabila anda mendekati plot medan.

Anda boleh membersihkan bidang untuk biji baru!

Genshin - Cara Mengosongkan Bidang

Sekiranya anda mengubah fikiran anda atau menanam benih yang salah, anda boleh membersihkan plot medan dan menanam yang baru di tempatnya! Perhatikan bagaimanapun, anda tidak akan dapat ditanam semula biji jika anda membersihkan bidang.

Menuai tumbuh-tumbuhan yang tumbuh sepenuhnya

Sebaik sahaja tumbuh-tumbuhan ditanam sepenuhnya, anda kini boleh menuai mereka dan menggunakannya untuk kelebihan anda! Anda juga boleh mula menanam benih baru di tempatnya!

Panduan berkaitan impak genshin

Impak Genshin - Panduan Perumahan

Sistem Perumahan & Panduan Pot Serenitea

Panduan sistem perumahan

Panduan sistem perumahan
Genshin - pangkat amanahMenaikkan pangkat kepercayaan Genshin - Tenaga AdeptalDapatkan tenaga adeptal
Genshin - Mata Wang RealmDapatkan mata wang Realm Genshin - Kedai PerumahanSenarai kedai perumahan
Genshin bagaimana mendapatkan perabotCara untuk mendapatkan perabot Genshin - Cermin AdeptalMisi cermin adeptal
Genshin - Cara menjemput watakJemput watak Impak Genshin - Cara Mendapatkan Bounty RealmDapatkan Bounty Realm
Impak Genshin - Panduan Sistem ReplikasiSalin reka bentuk teko

Panduan Teapot Furnishing

Genshin - Panduan Perabot

Senarai semua perabot teko

Panduan bahan sistem perumahan
Impak Genshin - Lokasi Pertanian KayuPanduan Pertanian Kayu Impak Genshin - Panduan Bahan PerumahanSemua bahan perumahan
Impak Genshin - Spincrystals Radiant BannerPanduan Muzik Spincrystal Genshin - Dada yang luar biasa memberikan dada langsingDada yang luar biasa

Panduan Sistem Berkebun

Impak Genshin - Panduan Sistem Berkebun

Panduan Sistem Berkebun

Semua panduan sistem berkebun

Panduan Sistem Berkebun
Impak Genshin - Panduan Benih BerkebunCara mendapatkan biji Cara Mendapatkan Bidang

Panduan susun atur dunia

Genshin - Panduan Susun atur Realm

Senarai panduan susun atur alam