Gembala Umum (Reboot) | Villains Wiki | Fandom, Modern Warfare 2 Memberi Pelakon Gembala dan Gaz Slate Bersih Untuk Terokai

Modern Warfare 2 ‘Memberi Pelakon Gembala dan Gaz “Slate Bersih” untuk meneroka watak mereka

Gold Eagle
Gold Eagle sebenarnya

Penjahat Wiki

Hai. Ini adalah thesecret1070. Saya adalah pentadbir laman web ini. Edit seberapa banyak yang anda mahukan, tetapi satu perkara kecil. Sekiranya anda akan mengedit banyak, maka jadikan diri anda pengguna dan log masuk. Selain itu, nikmati Wiki penjahat.

Tidak mempunyai akaun?

Penjahat Wiki

Gembala Jeneral (Reboot)

Sekiranya anda berumur 18 tahun ke atas atau selesa dengan bahan grafik, anda bebas melihat halaman ini. Jika tidak, anda harus menutup halaman ini dan melihat halaman lain.

Nama penuh

Gembala (nama penuh tidak diketahui)

Alias

Gold Eagle
Gold Eagle sebenarnya

Asal

Pekerjaan

Pegawai Perhubungan Tentera C.I.A.
Benefactor of Shadow Company dan Pasukan Petugas 141 (dahulunya untuk yang terakhir)

Kuasa / kemahiran

Hobi

Mengawasi operasi.

Matlamat

Tutup serangan hendap konvoi dan peluru berpandu balistik yang hilang untuk melindungi reputasinya (gagal).

Bunuh Pasukan Petugas 141 dan Makarov (berterusan).

Jenayah

Pengkhianatan
Konspirasi
Rasuah
Spoliasi bukti
Penyalahgunaan kuasa
Berurusan dengan senjata
Membahayakan awam
Desertion
Cover-up

Jenis penjahat

Masuklah. Laswell. (Laswell: Gembala Umum.) Budak lelaki, saya tahu rupa itu. Adakah kita berperang? (Laswell: Anda akan menjadi yang pertama tahu, tuan.) Sial betul saya akan. Cakap dengan saya.
~ Gembala umum kepada Kate Laswell.
Graves. (Harga: Ya.) Hahaha. Dia anjing dengan tulang, dan saya sangat mengesyorkan anda tidak mencuba dan mengambilnya.
~ Gembala Mengancam Harga Kapten, sementara menunjukkan warna sebenarnya.

Gembala umum adalah salah satu daripada tiga antagonis yang menyeluruh (bersama General Ghorbrani dan Vladimir Makarov) dari permainan video 2022 Call of Duty: Modern Warfare II, ansuran kedua dalam reboot Peperangan moden sub-siri.

Dia adalah U.S. Ketua Tentera Darat yang Membantu Kapten John Price dalam Mewujudkan Pasukan Petugas 141 untuk menangani ancaman pengganas. Walau bagaimanapun, dia kemudian menjadi musuh mereka setelah mereka mengetahui bahawa dia menutupi mengetahui bagaimana Hassan Zyani mendapat tiga peluru berpandu balistik. Dia mengkhianati Pasukan Petugas 141 ketika mereka menutup kebenaran bahawa dia dan Phillip Graves tersembunyi. Selepas peluru berpandu dimusnahkan dan kematian Hassan Zyani, Gembala melepaskan grid dan bersembunyi untuk mengelakkan kerajaan AS dan Pasukan Petugas 141 atas tindakannya.

Dia digambarkan oleh Glenn Morshower, yang juga bermain RIP Blazkowicz di Wolfenstein II: Colossus Baru dan Aaron Starkey di The X-Files.

Kandungan

 • 1 Biografi
  • 1.1 Call of Duty: peperangan moden
  • 1.2 Call of Duty: Modern Warfare II
   • 1.2.1 pembunuhan General Ghorbrani
   • 1.2.2 penyeludupan senjata
   • 1.2.3 memburu Hassan Zyani
   • 1.2.4 dari grid

   Biografi []

   Call of Duty: peperangan moden []

   Pada tahun 2019, selepas kematian Jeneral Barkov dan Victor Zakhaev mendapat minat untuk mengambil alih takhta, General Shepherd mengumpulkan maklumat mengenai tiga individu setiap permintaan Kapten John Price: Kyle “Gaz” Garrick, Johnny “Soap” Mactavish, dan Simon “Ghost” Riley. Dengan bantuan dari c.I.A. Ejen Kate Laswell, empat daripadanya terus membentuk Pasukan Petugas 141, sebuah unit kaunter keganasan yang kemudiannya jatuh di bawah arahan Gembala sejurus selepas harga membunuh Zakhaev di Verdansk.

   Call of Duty: Modern Warfare II []

   Pembunuhan Jeneral Ghorbrani []

   Gembala mengawasi pembunuhan General Ghorbrani, komander Pasukan Quds Iran, pada 15 Julai 2022. Operasi ini dilaksanakan bersama oleh Pasukan Petugas 141 dan Syarikat Shadow PMC, yang diketuai oleh Komandan Phillip Graves. Ghorbrani telah pergi ke tapak di luar Al Mazrah di United Republic of Adal untuk membeli senjata dari tentera Rusia. Hantu mengintai mesyuarat dan mengesahkan kehadiran Ghorbrani. Gembala kemudian mengarahkan Graves untuk melakukan mogok peluru berpandu, yang membunuh Ghorbrani dan Rusia.

   Penyeludupan Arms []

   Sementara itu, Gembala telah bekerjasama dengan Shadow Company untuk menjalankan operasi luar buku yang menyeludup senjata Amerika ke sekutu di Timur Tengah untuk membantu mereka menentang Rusia. Walaupun gembala menetapkan operasi ini dengan niat yang baik, ia tetap menyalahi undang -undang, dan terbukti mempunyai kesan buruk.

   Pada bulan Ogos 2022, sebuah konvoi syarikat bayangan yang mengangkut penghantaran tiga peluru berpandu diserang oleh PMC Konni, yang merampas peluru berpandu di bawah pekerjaan ahli ultranasional Rusia. Orang Rusia kemudian memberi mereka kepada Major Hassan Zyani, komando kedua Ghorbrani, yang menyelaraskan dengan al-Qatala untuk menjalankan plot balas dendam terhadap Amerika Syarikat. Walau bagaimanapun, Gembala hanya tahu bahawa peluru berpandu telah diambil, bukan oleh siapa, dan selama beberapa bulan berikutnya dia cuba untuk mengebumikan semua dokumentasi kegiatan haramnya sambil memiliki Shadow Company secara diam -diam mencari peluru berpandu.

   Memburu Hassan Zyani []

   Pada bulan Oktober 2022, Pasukan Petugas 141 tersandung di salah satu peluru berpandu Amerika yang dicuri semasa misi untuk menangkap Zyani di sebuah gudang berhampiran Al Mazrah yang diadakan oleh al-Qatala. Gembala dan Agen Laswell mengawasi misi dari pejabatnya di Washington, D.C. Laswell mencadangkan bahawa dengan cepat menganalisis sistem peluru berpandu dapat menentukan bagaimana ia jatuh ke tangan Zyani, tetapi Gembala mengarahkan kemusnahan segera peluru berpandu itu, dengan alasan ia terlalu berbahaya untuk risiko bahkan kemungkinan kecil musuh menuntut kembali. Laswell mengakui perintah pegawai atasannya, tetapi mula menggali fail Jabatan Pertahanan di bawah hidung umum untuk mengetahui lebih lanjut mengenai latar belakang peluru berpandu.

   Melihat peluang untuk menghapuskan peluru berpandu, melindungi reputasinya, dan meneutralkan Zyani sekaligus, Gembala yang diberikan Pasukan Petugas 141 untuk bekerjasama dengan Shadow Company dalam memburu Zyani. Unit Angkatan Khas Mexico Los Vaqueros juga dilengkapkan ke dalam operasi selepas Zyani didapati bekerja dengan Las Almas Cartel. Zyani telah membayar kartel untuk menyeludup dua peluru berpandu dari Timur Tengah dengan cara Sepanyol untuk digunakan dalam serangan di Amerika Syarikat. Satu peluru berpandu ditubuhkan di atas pelantar minyak yang ditinggalkan di Teluk Mexico yang telah digunakan oleh kartel untuk menjalankan ubatnya, dan bertujuan untuk mogok di New Orleans. Peluru berpandu lain dibawa ke Amerika Syarikat di Chicago dan disimpan di Menara Industri Arch, yang dimiliki oleh syarikat shell kartel, dan sasarannya adalah Washington, D.C. Kartel itu sedar sepenuhnya tentang apa yang mereka penyeludupan dan apa yang akan digunakan oleh peluru.

   Pasukan Petugas 141, Syarikat Shadow, dan Los Vaqueros menangkap Garza di Las Almas untuk menginteroginya untuk lokasi Zyani dan peluru berpandu. Garza memotong perjanjian untuk memberikan sedikit demi sedikit sebagai pertukaran untuk pembebasannya. Dia mula -mula mendedahkan peluru berpandu minyak, yang pasukan bersama berjaya dimusnahkan. Pada ketika ini, Gembala yakin bahawa peluru berpandu terakhir dan Zyani tidak lama lagi akan dinetralkan, dan dia. keluar dari paranoia, dipindahkan untuk memotong Pasukan Petugas 141 dan Los Vaqueros keluar dari misi supaya Shadow Company dapat menyelesaikan kekacauannya dengan tidak ada orang lain yang lebih bijak tentang penglibatannya. Gembala mengarahkan Syarikat Shadow untuk merampas kemudahan ibu pejabat Los Vaqueros untuk digunakan sebagai pangkalan; Ketika Pasukan Petugas 141 dan Los Vaqueros menentang, Shadow Company menahan Kolonel Alejandro Vargas dan orang -orangnya, dan cuba membunuh Riley dan MacTavish, yang berlari di Las Almas dan berjaya menghilangkan pasukan Graves ‘.

   Apabila melarikan diri dari bandar dan membebaskan Los Vaqueros, Laswell dan Price memaklumkan kumpulan mengapa Gembala telah menentang mereka: Penyelidikan Laswell telah menemui fail-fail yang diturunkan yang memperincikan Perjanjian Arms Off-the-Books Umum. Kedua -dua unit itu bersamaan bersama dan membentuk pasukan hantu, kemudian mengulangi ibu pejabat dan membunuh komander Graves. Garza, yang masih dalam tahanan di ibu pejabat, dihadapkan lagi, dan dia mendedahkan bahawa Zyani adalah dengan peluru berpandu terakhir di Chicago. Pasukan Petugas 141, dengan bantuan Marsoc Marines AS, Menara Industri Arch Infiltrated pada 4 November 2022 dan membunuh Zyani. Walaupun Zyani berjaya melancarkan peluru berpandu sebelum kematiannya, MacTavish berjaya meletupkannya pertengahan penerbangan sebelum memberi kesan kepada Washington.

   Dari grid []

   Selepas Pasukan Petugas 141 menemui kejahatan Gembala, Jeneral melepaskan grid untuk mengelakkan pihak berkuasa AS dan Pasukan Petugas 141. Keberadaannya sekarang tidak diketahui. Menurut Graves, Gembala telah diduduki.

   Dalam “Shadow Siege”, Shepherd memasuki Graves dan Shadow Company untuk memusnahkan peluru berpandu dan mengamankan senjata kimia dari Kumpulan Konni. Tidak tahu kepadanya dan Graves, dua Konni dalam penyamaran membunuh bayang -bayang dan memperoleh senjata kimia. Mendengar telefon pembakar, Gembala dan Graves mengetahui bahawa Vladimir Makarov juga memutuskan untuk mengejarnya.

   Keperibadian []

   Patriot yang mengisytiharkan diri sendiri, Gembala tidak teragak-agak untuk melakukan apa yang dia percaya sebagai “terbaik untuk tujuan”, tanpa mengira tindakannya yang tidak bermoral; Dari mengupah syarikat bayangan untuk menyeludup peluru berpandu Amerika ke Timur Tengah, untuk membiarkan PMC berjalan amok di Las Almas dengan alasan memburu Hassan Zyani. Tidak syak lagi, tindakan ini bukan tanpa akibat, kerana perjanjian senjata haramnya yang digagalkan menetapkan peristiwa Peperangan Moden II dalam gerakan.

   Ciri Gembala yang paling mendefinisikan adalah kekurangannya sendiri dan, akhirnya, pengecut. Kerana takut bahawa u.S. Kerajaan akan mengetahui sebab mengapa ada peluru berpandu Amerika di alam liar sekiranya Marsoc membawa yang pertama kembali, Gembala memerintahkan lelaki untuk melupuskannya, walaupun terdapat bantahan Laswell. Kemudian, apabila dihadapkan dengan harga, Gembala masih percaya bahawa dia betul; Dia juga pergi sejauh menghukum kapten kerana “mempunyai kepalanya ke arah yang salah”. Akhirnya, selepas Graves (seolah -olah) dibunuh oleh pasukan hantu, Shepherd bersembunyi untuk mengelakkan tindakan Task Force 141 dan pengarang AS.

   Petikan []

   Tepat pada waktunya, sekarang bangun di sana dan mari kita lihat apa yang dia lakukan di tengah -tengah.
   ~ Gembala ke Hantu mengenai General Ghorbrani.
   Hantar lalu lintas, 2. <. >Salin, dapatkan kargo yang dihantar tepat pada waktunya. Jangan gagal, helang keluar.
   ~ Gembala ke Erikson.
   Ini adalah Eagle Emas yang sebenarnya. Jangan kehilangan kargo itu!
   ~ Gembala ke bayang -bayang.
   Kita tidak dapat berbuat demikian, kubur! Dan anda mengetahuinya!
   ~ Gembala ke kubur.
   Tidak ada kargo, misi ini tidak dan tidak wujud.
   ~ Gembala ke kubur mengenai serangan hendap Konni PMC.
   Hassan Zyani. Quds memaksa utama.
   ~ Gembala mengenai Hassan.
   Kami tidak boleh membawanya ke Iran. (Laswell: Dia tidak berada di Iran, dia berada di tanah di Al Mazrah.) Apa yang dia lakukan di Al Mazrah?
   ~ Gembala ke Laswell mengenai Hassan.
   Marinir sedang dimuatkan sekarang. Anda dan Sergant memimpin jalan ini.
   ~ Gembala ke Hantu.
   Iran memiliki peluru berpandu Amerika. (Laswell: Peluru berpandu Amerika di tangan AQ.) Hassan telah melepaskan peluru berpandu balistik kami seperti halangan Halloween dan kami tidak tahu mengenainya?
   ~ Gembala ke Laswell mengenai Hassan dan peluru berpandu.
   Ini adalah kegagalan perisikan, Laswell. Ia bukan taktikal, akan ada 500 askar musuh di laman web itu dengan matahari terbit, kita memerlukan kemenangan dengan cepat.
   ~ Gembala ke Laswell.
   Gold Eagle sebenar ke Hantu, gerakkan pasukan anda dan panggil api. Saya mahu senjata itu dimusnahkan.
   ~ Gembala ke Hantu untuk memusnahkan peluru berpandu pertama.
   Apa kaitan Amsterdam dengan ini?
   ~ Gembala ke Laswell mengenai Amsterdam.
   Nah, itulah berita baik yang pernah saya dengar sepanjang hari.
   ~ Gembala ke Laswell.
   Untuk mengetahui, kita perlu menangkap Hassan dan membawanya masuk untuk disoal siasat. Kami akan menghantar sabun dan hantu untuk dihubungkan dengan pasukan khas Mexico di negara di sepanjang tenaga manusia yang mereka perlukan. (Laswell: Kita tidak boleh memulakan perang di Mexico, Jeneral.) Sudah tentu tidak, saya akan menugaskan Phillip Graves dan PMC syarikat bayangannya untuk membantu. Peraturan penglibatan mereka dapat membantu kita memotong pita merah dan menyelesaikannya.
   ~ Gembala dan Laswell dalam “Perlindungan Cartel”.
   Gembala: Kuat dan jelas, bayangan-1, hantar lalu lintas.
   Graves: Saya terpaksa menyelamatkan anak lelaki anda, bernasib baik mereka mempunyai kawan di tempat tinggi.
   Gembala: Itulah yang anda ada di sana, beritahu saya sesuatu yang baik.
   Graves: Kami mendapat hit di Hassan. Mendekati lokasi sasaran sekarang, kami akan mendapat bajingan ini dilancarkan untuk sedikit bercakap ‘.
   Gembala: Itulah yang saya suka dengar, laporkan semula ketika Hassan berada di dalam beg.
   ~ Gembala dan kubur tentang menangkap Hassan.
   Gembala: Graves, sebenarnya, buat hari saya.
   Graves: Kami membawanya, mengiringi dia kembali ke pangkalan ketika kami bercakap.
   Gembala: Membuatnya cepat, kita tidak dapat menahannya.
   ~ Gembala dan Graves setelah menangkap Hassan.
   Saya tidak peduli siapa mereka, saya ingin tahu ke mana mereka pergi.
   ~ Gembala mengenai peluru berpandu yang dicuri.
   Saya mahukan bajingan ini dalam jagaan tetap atau melihat rumput yang godam. (Laswell: Umum, Membunuh Hassan adalah tindakan perang. Menjaga dia adalah haram, sekarang dia terlalu berpegang.) Beritahu saya bahawa anda mendapat sesuatu yang boleh dilakukan, Laswell.
   ~ Gembala ke Laswell mengenai Hassan.
   Bagus, sekarang bawa dia kembali dan pergi.
   ~ Gembala kepada kumpulan ketika melepaskan Hassan.
   Saya tahu awak kecewa, Kapten. Ini berlaku dalam misi anda dan itu adalah pil yang sukar untuk ditelan.
   ~ Gembala untuk Harga Mengenai Mengambil Laswell.
   Perang bukan mengenai rakan. Ini mengenai musuh. Semoga berjaya.
   ~ Gembala ke Harga dan Gaz.
   Anda mempunyai pesanan anda, anak lelaki. Hentikan pelancaran itu.
   ~ Gembala ke kubur tentang menghentikan peluru berpandu kedua.
   Kami akan mengeluarkan pelantar minyak dengan peluru berpandu.
   ~ Gembala ke kubur, sabun dan hantu.
   Salin itu, Shadow-1, kerja yang baik, turunkan X dan pulang. Sabun, hantu, terima kasih atas pekerjaan yang dilakukan dengan baik.
   ~ Gembala ke kubur, sabun dan hantu setelah menghentikan peluru berpandu kedua.
   Kita semua menyimpan rahsia, Kapten.
   ~ Gembala untuk Harga Mengenai Konni PMC Misi Serangan Konni.
   Pertimbangkan diri anda dengan baik sekarang, John.
   ~ Gembala dengan harga.
   Kemudian, arahkan diri anda ke arah itu dan memperbaikinya.
   ~ Gembala dengan harga kira -kira tiga peluru berpandu.
   Saya tidak perlu memperbaiki, saya seorang patriot yang melindungi negara saya.
   ~ Gembala dengan harga mengenai tindakannya.
   Saya melakukan apa yang perlu dilakukan, dan tidak ada yang menahan saya dengan gulungan pita merah. Saya tahu apa yang terbaik untuk tujuannya.
   ~ Gembala dengan harga.
   Dan anda terlupa apa yang anda perjuangkan, John. Untuk berbuat baik, anda mesti melakukan yang buruk. Kita kita kotoran, kita menguburkannya, itulah cara ia berfungsi.
   ~ Gembala dengan harga.
   Anda perlu mematikan bahagian itu o ‘kepala anda dan menghadap ke bawah musuh sebenar.
   ~ Harga Amaran Gembala dan Mengenai Membunuh Hassan.
   Semua bayang -bayang, ini adalah Eagle Emas yang sebenarnya. Selamat Datang ke Operasi Rogue Arsenal. Paramiliter Rusia yang dikenali sebagai Kumpulan Konni adalah pembuatan dan penyimpanan senjata kimia, menimbulkan ancaman langsung kepada keselamatan global. Tugas anda adalah untuk memusnahkan kemudahan mereka dan mengamankan cache senjata kimia. Komander anda di OP ini adalah Phillip Graves, Callsign Shadow 0-1. Sekiranya anda ingin menyelesaikannya, dia adalah lelaki yang anda mahukan. 0-1, anda mempunyai con.
   ~ Gembala ke bayang -bayang dan kubur dalam “Shadow Siege”.
   Salinan sebenar semua, laporkan semula apabila selesai.
   ~ Gembala ke kubur.
   Kedengarannya seperti Konni mengharapkan kami, pastikan ia ketat di sana.
   ~ Gembala ke kubur selepas kemusnahan Balai Cerap Zaya.
   Salin, 0-1. Mengamankan gas itu adalah objektif utama anda, ekstrak burung berada di stesen untuk sokongan.
   ~ Gembala ke kubur.
   Saya menyedari suara itu, saya akan menjalankan kecerdasan isyarat untuk mengesahkan.
   ~ Gembala ke kubur semasa mendengar Vladimir Makarov sebagai komander Konni.
   Signit mengesahkan, iaitu Vladimir Makarov.
   ~ Gembala ke kubur.
   Dia harus membusuk di gulag, mungkin sudah tiba masanya kita melawatnya.
   ~ Gembala ke kubur tentang Makarov.

   ‘Modern Warfare 2’ memberikan pelakon Gembala dan Gaz sebagai “slate bersih” untuk meneroka watak mereka

   Tarikh Siaran Warzone 2.0

   Call of Duty: Peperangan Moden 2 Pelakon Glenn Morshower (General Shepherd) dan Elliot Knight (Kyle ‘Gaz’ Garrick) berkongsi bahawa mereka berdua digalakkan untuk mencipta versi mereka sendiri watak -watak yang mereka mainkan; Daripada cuba mencontohi persembahan watak -watak yang telah muncul di Infinity Ward asal Peperangan moden trilogi.

   • BACA LEBIH: Tarikh, platform dan semua platform dan semua yang kita tahu setakat ini

   Bercakap dengan Nme, Kedua -dua pelakon mendedahkan bahawa Infinity Ward membenarkan mereka meneroka versi GAZ dan Gembala Jeneral mereka sendiri, dua watak yang memainkan peranan besar dalam tiga yang pertama Peperangan moden permainan.

   “Bagi saya, ia segar,” kata ksatria. “Segala -galanya yang saya lakukan dalam proses uji bakat, dan apa yang telah diminta oleh pengarah saya, adalah asas watak yang kami bina bersama.”

   “Jelas sekali kita berhutang ikonografi peranan kepada satu, para peminat yang telah memberi mereka cinta dan tenaga seperti itu, tetapi juga semua pelakon yang menggambarkan mereka sebelum ini. Tetapi dalam kes saya, rasanya sangat unik. Bagi saya, ia benar -benar merangkumi reboot keseluruhannya Peperangan moden francais, rasanya seperti penyesuaian yang paling moden dan relevan, jadi saya ingin menghormati bahawa dengan memulakan segar dan membiarkannya berakar umbi sekarang.”

   Call of Duty: Modern Warfare 2. Kredit: Infinity Ward

   “Sedangkan untuk watak -watak lain mungkin ada lebih banyak ruang atau mungkin lebih sesuai untuk mereka berakar pada lelaran yang lalu. Bagi Gaz, ia adalah batu tulis yang bersih, “tambah Knight.

   Morshower juga menyifatkan prestasi General Shepherd sebagai “permulaan segar” dan “slate bersih” untuk watak itu, dan mengatakan bahawa walaupun dia bekerja dengan bekas pelakon suara gembala Lance Henriksen sebelum, Infinity Ward “tidak mempunyai minat terhadap saya dia – atau pasti memberi kesan yang menyedihkan kepadanya.”

   Pelakon itu menambah bahawa dia dibenarkan untuk “meletakkan cap jari saya sendiri,” dan mengatakan dia “sangat bersyukur” untuk pendekatan itu – walaupun akhirnya tidak sengaja menangani watak itu dengan cara yang sama dengan Henriksen. “Saya sudah melakukan sedikit gembala sebelum saya kembali dan melihat apa yang dilakukan Lance,” jelas Morshower. “Dan apa yang kami berdua datang adalah sejumlah kerikil untuk suara kami, jadi ada beberapa masalah di sana. Saya rasa itu hanya pilihan yang boleh dibebaskan setiap kali anda melakukan pihak berkuasa.”

   Kedua-dua pelakon memainkan peranan utama dalam kempen pemain tunggal untuk Peperangan moden 2, yang tersedia untuk dimainkan sekarang untuk sesiapa sahaja yang membuat pesanan sebelum ini.

   • Topik-topik yang berkaitan
   • Activision Blizzard
   • Call of Duty: Peperangan Moden 2
   • Infinity Ward
   • Pc
   • PS4
   • Ps5
   • Xbox One
   • Xbox Series s
   • Xbox Series X
   • Xbox Series X | S