Gator Telur – Red Dead Redemption 2 Panduan – IGN, Gator Telur | Fandom

Gator Telur RDR2

Berikut adalah lima lokasi sarang telur gator di barat bayou nwa. Di bawah trek kereta api nampaknya menjadi tempat yang biasa untuk sarang.

Telur gator

RDR2 Dunia

Telur gator adalah barang eksotik dalam penebusan mati merah 2. Ditemui di kawasan terpilih di seluruh Lemoyne, telur gator dihargai oleh pengumpul, termasuk menjadi salah satu barangan eksotik yang diminta di Duchesses Misi Stranger dan haiwan lain.

Penampilan

Telur gator cukup mudah untuk diperhatikan jika anda berada di kawasan itu: mereka mengambil kawasan yang besar, dan muncul kuning di bawah mata helang.

Sarang telur gator

Biasanya, sarang mempunyai telur 3-5x dan mempunyai beberapa buaya yang berdekatan. Menyelinap, menakutkan, atau membunuh buaya untuk merampas sarang dengan selamat.

Lokasi

Telur gator mempunyai titik bertelur tetap, selalunya berhampiran burung eksotik (egrets, dll.). Sekiranya anda memburu burung eksotik, mungkin anda akan menemui telur gator juga.

Berikut adalah lima lokasi sarang telur gator di barat bayou nwa. Di bawah trek kereta api nampaknya menjadi tempat yang biasa untuk sarang.

Sarang telur lima gator di barat bayou nwa

Terdapat sarang telur gator tambahan yang tersebar di sekitar Lemoyne:

  • Timur Shady Belle (salah satu daripadanya akan ditemui semasa misi teman Pearson)
  • Berhampiran Lagras
  • Di Bluewater Marsh Utara Lagras (salah satu daripadanya berada di luar kabin perangkap semasa misi yang tidak dikenali pada malam yang baik untuknya.

Mengenai Duchesses dan haiwan lain

Telur gator terlibat dalam Duchesses dan haiwan lain; Kumpulkan 25 sebagai sebahagian daripada permintaan senarai eksotik ke -3. Daripada semua exotics, Telur gator adalah Mungkin item eksotik yang paling mudah dicari dalam kuantiti yang mencukupi menjelang permintaan sebenar. Mengumpulkan exotics menjelang masa sangat mempercepatkan misi Duchesses dan haiwan lain.

Permintaan item eksotik ke -3 dari algernon tawon

Tidak seperti Orkid, Gator Egg Spawns tidak diletakkan sebelum mencapai permintaan yang berkaitan, jadi mereka boleh didapati di mana -mana titik dalam permainan. Untuk kesesuaian, disarankan Kumpulkan telur gator sepanjang permainan dan terutama semasa menyelesaikan permintaan exotics lain.

Masa yang paling mudah untuk menemui sarang telur gator adalah semasa memburu egret untuk permintaan exotics pertama. Ini adalah peluang yang baik untuk mengatasi perkara -perkara eksotik yang akan datang.

Gator Telur RDR2

Tidak mempunyai akaun?

Wiki Mati Merah

Saya pergi memburu dengan Pearson dan kami mendapat telur gator, dia berkata seseorang di Saint Denis membayar baik untuk mereka adakah dia bermaksud penangkap?

Tidak, Pearson bercakap mengenai Algernon Wasp. Dia akan mengharuskan anda untuk mengumpulkan barang sepanjang 5 pencarian. Dia boleh didapati di Saint Denis. Salah satu pencariannya memerlukan anda untuk mengumpul telur gator, jadi elakkan menjualnya buat masa ini.

Rednecks biasa dan pai gator mereka.

Terokai sifat

Ikut kami

Gambaran Keseluruhan

Komuniti

  • Pusat Komuniti
  • Sokongan
  • Tolong
  • Jangan menjual atau berkongsi maklumat peribadi saya

Mengiklankan

Aplikasi Fandom

Ambil fandom kegemaran anda dengan anda dan jangan terlepas pukulan.

Red Dead Wiki adalah komuniti permainan fandom.