Ganjaran mod kompetitif Overwatch 2 dijelaskan, Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass Rewards: Semua kulit, emotes, dan sorot intros – Gamespot

Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass Rewards: Semua kulit, emotes, dan sorot intros

Berapa banyak CP yang anda dapat untuk setiap pangkat?

Ganjaran mod kompetitif ‘Overwatch 2’ dijelaskan

Junker Queen akan segera tersedia dalam mod kompetitif Overwatch 2.

Saya menulis penjelasan minggu lalu mengenai Mod Kompetitif. Pada masa itu, saya menyentuh beberapa ganjaran yang akan anda terima, tetapi hanya demi kejelasan, saya fikir saya akan berkongsi bilangan mata kompetitif bonus yang akan anda peroleh pada akhir setiap musim, bergantung pada anda pangkat.

Sebagai peringatan, anda tidak akan lagi bermain perlawanan penempatan kompetitif tradisional. Anda hanya akan menduduki tempat di Overwatch 2 tangga kompetitif setelah anda memenangi tujuh perlawanan atau kalah 20 dalam setiap barisan.

Terdapat tiga barisan peranan yang berbeza (masing -masing untuk tangki, kerosakan dan sokongan) dan satu lagi untuk barisan terbuka, di mana anda mungkin akan memainkan mana -mana tiga peranan. Kolam pemain juga berpecah antara pengawal dan tetikus dan input papan kekunci. Walau apa pun, anda hanya akan menerima Bonus Competitive Points (CP) berdasarkan pangkat tertinggi anda pada akhir musim.

Jadi, jika anda mengakhiri musim dengan pangkat platinum untuk tangki, pangkat emas untuk kerosakan, perak untuk sokongan dan berlian untuk giliran terbuka, anda hanya akan menerima ganjaran giliran terbuka, yang bernilai 750 cp.

Overwatch 2 Ganjaran Kompetitif

Lebih banyak daripada penasihat Forbes

Syarikat Insurans Perjalanan Terbaik

Rancangan Insurans Perjalanan Covid-19 Terbaik

Berapa banyak CP yang anda dapat untuk setiap pangkat?

Inilah yang akan anda dapatkan di setiap peringkat:

  • Perak: 125 cp
  • Emas: 250 cp
  • Platinum: 500 cp
  • Diamond: 750 cp
  • Master: 1,200 cp
  • Grandmaster: 1,750 cp

Mereka yang menamatkan saingan di Diamond, Master atau Grandmaster juga akan menerima tajuk pemain khas. Anda boleh memilih mana yang hendak digunakan dari bahagian Penyesuaian profil pemain. Saya percaya ini akan dipaparkan ke seluruh lobi sebelum perlawanan yang kompetitif bermula, dan juga di profil anda. Pemain yang menamatkan musim di papan pendahulu 500 teratas untuk sebarang peranan juga akan menerima tajuk pemain khas.

Terdapat juga ganjaran gelaran pemain bagi mereka yang memenangi permainan 250, 750 dan 1,750 dalam mod kompetitif di Overwatch 2 (Kemajuan ini tidak akan dibawa dari Overwatch 1). Selain itu, memenangi permainan yang kompetitif akan menghasilkan anda 10 cp, sementara seri akan menjana tiga CP.

Satu -satunya perkara yang anda boleh menghabiskan mata kompetitif pada saat adalah senjata emas untuk masing -masing Overwatch 2 watak. Ia berharga 3,000 cp untuk setiap senjata emas, jadi anda perlu mengisar satu tan permainan untuk mendapatkannya.

Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass Rewards: Semua kulit, emotes, dan sorot intros

Overwatch 2 Season 2 telah melancarkan, membawa Ramattra Hero Tank baru, peta baru, dan pas pertempuran baru penuh dengan kulit dan barangan kosmetik. Musim 2 Battle Pass mempunyai 80 peringkat, termasuk sembilan kulit wira, emotes, sorot intros, garis suara dan banyak lagi. Versi berbayar Battle Pass berharga 1,000 duit syiling, yang sama dengan kira -kira $ 10 USD. Musim ini bertemakan di sekitar mitologi Yunani, dengan kulit Queen Zeus Junker, kulit Poseidon Ramattra, dan kulit Hades Pharah semuanya termasuk dalam versi premium Battle Pass. Blizzard juga menggoda Pertempuran untuk Acara Olympus kemudian pada musim ini, di mana lebih banyak kulit yang diilhamkan oleh Yunani akan tersedia untuk pembelian.

Versi berbayar secara automatik membuka kunci wira baru, Ramattra, tetapi bagi pemain yang tidak membeli lulus pertempuran yang dibuka di Tahap 45, sedikit lebih awal dalam lulus pertempuran daripada Kiriko berada di musim sebelumnya. Ramattra adalah tangki omnik, yang dalam bentuk omniknya dapat melakukan serangan jarak jauh dan menghasilkan perisai untuk rakan sepasukan yang mesra. Ramattra juga boleh beralih ke bentuk nemesisnya, yang membolehkannya melakukan kerosakan yang tinggi, serangan jarak dekat, menyerang sebagai tangki yang lebih fokus pada kesalahan.

Kemas kini Musim 2 juga termasuk beberapa penggemar dan nerfs kepada wira lain dalam senarai. Doomfist telah menerima beberapa penggemar yang ketara, mengurangkan panjang cooldownnya dan meningkatkan output kerosakan kebolehannya. Sojourn juga telah diselaraskan, adakah kekuatan penuhnya akan ditembak kereta api tidak lagi mampu menembak seorang wira dengan 200 hp. Berikut adalah setiap ganjaran yang terdapat di Musim 2 Battle Pass untuk Overwatch 2.