Gambaran Keseluruhan Sistem Profesion dalam Dragonflight: Pesanan Kerajinan, Pengkhususan Kerajinan – Wowhead, Gambaran Keseluruhan Sistem Kerajinan Dragonflight – Profesion Wow

Gambaran Keseluruhan Sistem Kerajinan Dragonflight

Reagen pilihan digunakan untuk menetapkan statistik sekunder yang anda inginkan, kraf item ILVL yang lebih tinggi, dan mereka juga boleh menambah beberapa bonus unik.

Gambaran Keseluruhan Sistem Profesion dalam Dragonflight: Perintah Kerajinan, Pengkhususan Kerajinan

“? Посете канал #russian н н ш ш с с с ш ш к к к к #.

Напеа Oleh

. Это же относится и к скриншотам, полученным с помощью Просмотрщика моделей или окна выбора персонажа.

“!
Перед ззрйййй сриншота, пожалй Oleh, uaran!
Пожалуйста, введите ссылку на видеоролик в поле, указанное ниже.

Pelanggan Wowhead – ээ оOшаяаяаяаяаяаяаяшшq п г щ щ щ щ й й й й с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с сйй. .

Wowhead Looter, !
срраные данные Wowhead, помогогая dinding подерживать базз д н а к н н н н н н н н н с с с п п п п п п п п п п пq б м з м с п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п dada!

!

Gambaran Keseluruhan Sistem Kerajinan Dragonflight

Profesion dalam Dragonflight akan jauh berbeza daripada bagaimana mereka bekerja pada dasarnya setiap pengembangan lain, terdapat pembaikan besar ke seluruh sistem. . Halaman ini Gambaran Keseluruhan Bagaimana Sistem Profesion Baru Ini Berfungsi di Dragonflight.

UI baru agak menakutkan untuk melihat dengan semua elemen baru ditambah, saya akan cuba menerangkan apa yang dilakukan oleh setiap bahagian UI.

Isi kandungan

 • Butiran kerajinan
 • Kualiti dan kualiti yang diharapkan
 • Menggunakan reagen berkualiti tinggi
 • Penapisan reagen
 • Peralatan profesion
 • Pengkhususan
 • Perintah kerajinan

Butiran kerajinan

 • Kesukaran Resipi: .
 • : Ini adalah kemahiran profesion semasa anda. Ia datang dari kemahiran profesion asas anda, pengkhususan, peralatan profesion, perkauman, dan reagen berkualiti tinggi.
 • Inspirasi. Statistik ini hanya membantu apabila anda membuat resipi dengan kesukaran resipi yang lebih tinggi daripada kemahiran anda sekarang.
 • : Anda berpeluang menggunakan reagen yang lebih sedikit.
 • Multicraft: Anda berpeluang membuat barang tambahan.

.

Kualiti dan kualiti yang diharapkan

Setiap peralatan yang baru dibuat akan mempunyai 5 kualiti yang berbeza. Reagen yang dibuat dan barang -barang yang boleh digunakan akan mempunyai 3 kualiti yang berbeza. Peralatan berkualiti tinggi akan mempunyai ILVL yang lebih tinggi, sementara bahan habis kualiti yang lebih tinggi akan memberi anda lebih banyak statistik atau bertahan lebih lama.

Sekiranya anda melayang ikon kecil berhampiran bar, maka anda dapat melihat jenis item yang anda dapat dengan kualiti yang lebih tinggi.

Sekiranya anda melayang ke bar kualiti yang diharapkan, anda dapat melihat berapa banyak kemahiran yang anda perlukan untuk mencapai kualiti seterusnya.

Reagen pilihan digunakan untuk menetapkan statistik sekunder yang anda inginkan, kraf item ILVL yang lebih tinggi, dan mereka juga boleh menambah beberapa bonus unik.

Menamatkan reagen boleh digunakan untuk mendapatkan inspirasi, kemahiran, multicraft, atau kepintaran tambahan apabila anda membuat item.

Contohnya, anda boleh menambah wawasan yang terkenal untuk menambah kemahiran +30. .

Menggunakan reagen berkualiti tinggi

.

. Seperti yang anda lihat dalam gambar contoh di bawah, hanya dengan menukar reagen kualiti gangsa ke emas, saya mendapat 100 kemahiran.

Tetapi dalam contoh di bawah, saya sebenarnya tidak mencapai kualiti perak walaupun dengan bahan berkualiti tinggi, jadi lebih baik bagi saya untuk menggunakan reagen berkualiti rendah dan menjimatkan beberapa emas. Saya perlu meningkatkan profesion saya sedikit dan mendapat beberapa mata kemahiran dari pengkhususan jika saya mahu membuat resipi ini dengan kualiti perak.

Bahan gangsa

Resipi yang sama dengan bahan emas

Mengumpul profesion

Mengumpulkan profesion mempunyai UI yang sedikit berbeza dan mempunyai beberapa statistik profesion tambahan.

 • Kesukaran reagen utama: .
 • Kemahiran. .
 • Finesse: Anda berpeluang mengumpulkan lebih banyak reagen.
 • Deftness: Meningkatkan kelajuan perhimpunan anda.
 • : Memberi anda peluang untuk mendapatkan reagen yang jarang berlaku semasa berkumpul. Sebagai contoh, mencari Khaz’Gorite dalam nod perlombongan Serevite.

Keterangan kesukaran reagen utama agak mengelirukan dalam ui dalam permainan. Nombor di sana menunjukkan kepada anda titik putus di mana anda berhenti mendapatkan reagen berkualiti gangsa dan mula mendapat reagen kualiti emas. Itu tidak bermaksud setiap herba/bijih/kulit yang anda dapatkan akan berkualiti emas. Anda akan mendapat sedikit daripada mereka jika anda tepat pada kesukaran reagen utama.

Menapis herba, bijih, kulit

Setiap profesion perhimpunan dapat memperbaiki reagen menjadi kualiti yang lebih tinggi. Tetapi mantra ini terkunci di belakang pengkhususan, . Mereka semua bekerja dengan cara yang sama, anda boleh menyempurnakan reagen 5x ke dalam reagen 1x, yang merupakan satu kualiti yang lebih tinggi daripada reagen yang anda gunakan untuk diperbaiki.

Peralatan profesion

Alat dan aksesori profesion akan memberi anda bonus untuk kemahiran profesion, multicraft, inspirasi, kelajuan kerajinan, kemahiran, ketahanan, persepsi, dan kepintaran.

Pengkhususan profesion

Setiap profesion utama di Dragonflight mempunyai 3 atau 4 pengkhususan. Anda tidak perlu melakukan pencarian untuk membuka kunci pengkhususan, anda akan membuka kunci mereka dengan meratakan profesion anda.

 • Memilih satu pengkhususan tidak akan mengunci anda daripada memilih yang lain, anda boleh mempunyai semuanya dengan kemahiran profesion yang cukup tinggi.
 • Anda akan membuka kunci pengkhususan pertama pada kemahiran 25 dan yang kedua pada 50.
 • Jika profesion anda mempunyai 3 pengkhususan, maka anda akan membuka kunci ke -3 pada 100, tetapi jika anda mempunyai 4, maka anda akan membuka kunci ke -3 pada 75 dan 4 pada 100.

Pengetahuan Profesion Kepulauan Naga

Mata Pengetahuan Profesion Naga Isles adalah “mata bakat” yang boleh anda masukkan ke dalam pengkhususan profesion anda untuk mempelajari kemahiran, statistik, dan bonus baru.

Anda Mendapat One Dragon Isle Profession Knowledge Point ketika anda membuat barang atau mengumpulkan herba/bijih/kulit untuk kali pertama. Tetapi selepas itu, setiap sumber adalah sesuatu dengan tetapan semula mingguan, Begitu banyak keuntungan pengetahuan profesion akan berlangsung masa.

Pesanan Kerajinan adalah cara baru untuk meminta pemain lain untuk membuat sesuatu untuk anda untuk hampir semua resipi kerajinan naga pulau. Antara muka pada dasarnya kelihatan seperti rumah lelong, sangat mudah digunakan.

 • .
 • Melengkapkan perintah kerajinan sebagai penipu tidak akan membebankan anda apa -apa, dan anda boleh mendapatkan mata kemahiran dalam profesion anda.
 • Anda juga akan dapat menyesuaikan pesanan dengan memasukkan pelbagai reagen pilihan bergantung pada resipi, menentukan dengan tepat apa yang anda mahu dibuat. Contohnya, banyak resipi peralatan akan membolehkan anda menentukan statistik sekunder.
 • . Orang awam boleh disiapkan oleh sesiapa sahaja, tetapi pesanan peribadi hanya boleh diselesaikan oleh orang yang anda hantar kepada mereka.

Barang pengambilan barang dalam dragonflight

Setiap profesion kerajinan dapat merekruktur barang yang sudah direka. .

 • Item pengambilan semula tidak membuat statistik menengah melainkan anda menggunakan reagen optimum.
 • Anda boleh menambah reagen pilihan yang meningkatkan ILVL.
 • Bukan tukang-tukang boleh menggunakan pengambilan semula melalui penggunaan sistem pesanan kerajinan, tetapi ciri ini pada masa ini hanya berfungsi untuk perintah kerajinan peribadi dan bukan perintah awam. Anda mesti mencari pasangan atau rakan guild atau mencari seseorang dalam sembang perdagangan.

Profesion Dragonflight terbaik untuk pembuatan emas, PVE, dan PVP

Dalam World of Warcraft, . Mereka juga mempunyai beberapa faedah dan faedah, seperti membuat gear mitos anda atau menyediakan perayaan yang meningkatkan statistik utama anda.

Dalam pengembangan terkini, Captair, Profesi telah mengalami perubahan besar dan mengulangi. .

Pada masa ini terdapat 13 pilihan profesion untuk pemain, masing -masing dengan faedah, faedah, dan kekurangan untuk setiap situasi. Captair Sekiranya anda ingin mendapatkan emas di sebelah?

Terbaik Captair

Profesi terbaik di . Anda perlu menentukan profesion mana yang akan membantu anda mencapai matlamat anda, sesuai dengan playstyle anda, atau menyeronokkan untuk tahap dan bermain, tetapi sudah tentu, profesion yang hanya membawa lebih banyak emas.

Dalam , 13 profesion termasuk alkimia, pandai besi, memasak, mempesona, kejuruteraan, memancing, herba, prasasti, perhiasan, kerja kulit, perlombongan, kulit, dan jahitan.

?

Yang terbaik Profesion untuk pembuatan emas

Umumnya, profesion pembuatan emas terbaik mengumpulkan profesion yang penting untuk profesion lain, seperti herba dan perlombongan. Walaupun emas sejam tidak begitu tinggi, mengumpulkan profesion yang termasuk herba, perlombongan, penangkapan, dan penangkapan ikan menawarkan rangsangan emas yang konsisten.

Dengan barang mentah yang anda kumpulkan, anda boleh menjualnya di rumah lelong untuk emas. Jumlah emas yang anda boleh buat juga terikat dengan ekonomi rantau anda. Sekiranya ekonomi rantau anda berkembang maju, anda secara amnya boleh mengharapkan untuk membuat lebih banyak emas. Sekiranya anda boleh mendapatkan tangan anda pada reagen yang jarang berlaku seperti Essence Shadowflame, anda akan segera berenang dalam emas.

Jika anda ingin benar -benar melabur masa untuk membuat emas melalui profesion, anda juga harus mempertimbangkan pandai besi, prasasti, alkimia, kerja kulit, perhiasan, dan jahitan. Profesion ini membuat peralatan mitos yang diperlukan dan barang-barang berkaitan pertempuran lain. Tetapi ingatlah bahawa profesion kerajinan menjadi lebih berharga kerana anda dengan bijak melaburkan mata profesion anda dan anda mengumpulkan resipi yang jarang berlaku seperti unsur lariat.

. Jurnal Bawah Tinggal adalah sumber yang sangat baik untuk memaksimumkan keuntungan anda kerana ia akan membantu anda mencari nilai sebenar item anda di rumah lelongan rantau anda dan membantu anda membuat keputusan terbaik.

Yang terbaik Profesion untuk PVE

Profesi terbaik untuk kandungan PVE, seperti serbuan dan mitos+ penjara bawah tanah, termasuk alkimia, memasak, dan kejuruteraan. . . Dan jika anda pergi dengan laluan penguasaan ramuan, anda boleh mendapatkan kesan tambahan apabila anda menggunakan ramuan naga isle, seperti pecah kelajuan pergerakan atau peningkatan penyembuhan.

Dengan minda mekanikal dalam kejuruteraan, anda boleh membuat barang -barang berguna seperti kacamata dengan tinkers seperti kebangkitan pertempuran dan robot mesra yang dipanggil s.A.V.I..R., yang boleh melaksanakan kebangkitan seluruh pasukan sekiranya ada penghapusan penuh. Ini berguna untuk membantu pihak anda bertahan dan bagus untuk kandungan PVE.

Profesion Dragonflight terbaik untuk PvP

Captair .

. Anda juga tidak boleh menggunakan tinkers kejuruteraan anda, seperti akar, flamethrower, atau kebolehlihatan.

. Walaupun anda boleh memilih kerja kulit atau pandai besi untuk membuat gear pvp anda, anda masih boleh mendapatkan gear yang sama dari rumah lelongan atau dengan sistem pesanan kerajinan.

Dengan perintah kerajinan, anda boleh membuat pesanan anda, dan crafter khusus dapat membuat gear PvP anda. .

Jadi, ia benar -benar terpulang kepada anda dan keutamaan peribadi anda sama ada anda ingin belajar kerja kulit atau pandai besi untuk membuat gear PvP anda atau membelinya dari rumah lelongan. Tetapi pada masa ini tidak ada profesion yang akan membuat perbezaan besar dalam pvp.

Hayley adalah peminat permainan video, penulis, dan pengarang dengan latar belakang dalam perniagaan. Hayley lulus dengan ijazah ganda dalam pengurusan perniagaan dan pengurusan sumber manusia di Australia. Dia menghabiskan bertahun -tahun dalam perniagaan sehingga dia mendapati semangatnya untuk menulis kreatif dan industri permainan. Apabila dia tidak terlibat dalam anime terkini, dia boleh didapati membaca atau bermain permainan video.