G5 Games – Crime Mysteries® иееттив, 13 permainan misteri pembunuhan percuma untuk majlis makan malam anda

13 permainan misteri pembunuhan percuma untuk majlis makan malam anda

Английский, Французский, Итальянский, Немецкий, Испанский, Русский, Корейский, Упрощенный китайский, Японский

Jenayah misteri® ира деттив sebagai

ЛУЧШАЯ детективная игра призывает вас восстановить справедливость, окунувшись в захватывающий мир опасности, предательства и убийства! Го foto л ы н н й й й ы ura в н й з- й ura в н з ura в н зura а ы ura в нura. EVE?
Mysteries Crime®: т т и и и й й й й й й т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т ° в! В ш ш ш ш ш ш ш шoto и н н ura в в н ura в н нura з н нura з н нura з н нura з н нura з н нura з н ura вв! кон и пор tadi. Сощения о чере жа ж ж ж ж ж ж ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж. Ц н х х х х х х х з зoti з н н н н г г г г г г г г г г г г г гq и ж н н нн ы ннoti ж н н н нura ж н н н нura м н н н нura мы н ныoti м н н н нura м ны н ныoti мер м ныoti ые р ныoti ы ры р ннoti ы р н н н н нura м ыы ны р ныoti мер м ныoti ы р н н н н нura м ы н н нura м н н н нura. пресsid atau коварных уйц. По мере появления новых дел на вашем столе вам предстоит посещать живописные локации в городе и осматривать леденящие кровь сцены убийств. Находите сры ы п п и ч ш шо semula «вившшшшшшшшшшшшшшшшвввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввввв »в »» »в »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »» »ш »»ш »\. Иеета menjatuhkan л у в н н н н д д д д д д д д н н н в в в в в в в в в в в в? Еть тOоо оособоб ukto ынь эээ!

Наденьте шляпу детектива и станьте супер-сыщиком, который справится даже с самыми запутанными делами!

 • КОМБИНИРУЙТЕ фишки, решая сотни уникальных и непростых головоломок «3 в ряд»!
 • Рззшайте преграы с соощ н неоычных бон бов взuluh ко peralatan!
 • Аз sebagai собраные у уики!
 • Рарывайте шокирющие пре acara!

Кро тOO, о о о б н н н н м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м м

 • В кнаяяяя c нножеа mata пречечатель (
 • Униканые колеции, которые по peralatan раззлоковать (
 • У (уекательoti задани menjatuhkan, c которыmы вам н н п п м м м м з н н н н з з з з з з з з з з з з з з
 • Бес тные обнова hadapan: новы Oleh, локаце и с с ц ц ц ц ц ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ый ый ый ый ый в в в в в вый!

Играйте в игру Crime Mysteries®: Три в ряд и раскрывайте загадочные убийства!

В эту игру можно играть как в автономном режиме, так и в режиме онлайн.

Зызы

Английский, Французский, Итальянский, Немецкий, Испанский, Русский, Корейский, Упрощенный китайский, Японский

TREOбO

iOS: iPhone 5 a, iPad Mini 1 a, iPad 2 и, iPod Touch 5th и 10 10.0+ firmware
Mac \ G5 Mac: MacOS 10.12.5 и новее
Android: 4.4 dan ke atas, menyalakan api
.0

© 2020 – 2023 G5 Holdings Limited. В права зaca. Зil G5 Entertainment AB. Misteri Jenayah, G5 Games и G5 Entertainment в т Julai тOOGHыMыMыы аа G5 Entertainment AB.

ORE ORE!

13 permainan misteri pembunuhan percuma untuk majlis makan malam anda

Stacy Fisher, penulis

Stacy adalah penulis pakar untuk merapikan projek dan kraf DIY yang meliputi rumah. Dia mempunyai lebih dari 18 tahun pengalaman kewartawanan, muncul sebagai pakar DIY di Dr. Oz Show Dan beberapa rancangan radio. Dia telah menerbitkan beratus-ratus artikel dan mengarang buku.

Membunuh permainan misteri dan alat peraga

Permainan misteri pembunuhan percuma adalah cara yang kos efektif untuk membuang makan malam misteri pembunuhan atau pesta bertema tanpa menghabiskan $ 20 hingga $ 75 biasa untuk membeli kit parti yang mungkin hanya akan anda gunakan. Banyak permainan ini sesuai untuk 6 hingga 28 tetamu, jadi anda harus dapat mencari pertandingan yang hebat, tidak kira saiz pesta anda.

Banyak permainan ini mendapat inspirasi mereka dari pembunuhan wink, salah satu permainan misteri pembunuhan percuma pertama sejak awal abad ke -20. Tidak seperti pembunuhan wink, yang tidak menggunakan alat peraga, setiap permainan termasuk penerangan dan skrip watak, jadi tetamu anda akan bersedia untuk masuk ke dalam permainan. Beberapa permainan percuma termasuk jemputan percuma, tag nama, dan alat peraga. Banyak permainan ini meminta “sumbangan” atau telah membayar versi yang memberi pengguna lebih banyak faedah atau tambahan.

Petua

Sekiranya anda mahukan pesta bertema tetapi mungkin mahukan genre yang berbeza daripada misteri pembunuhan, periksa idea -idea ini: permainan parti yang menyeramkan untuk orang dewasa, permainan parti dewasa yang bodoh, permainan parti Malam Tahun Baru, dan Pesta Bilik Escape.

Senarai Permainan Misteri Pembunuhan Percuma

 • Sour Grapes of Wrath: Permainan ini mempunyai fail PDF hampir 70 muka surat yang menyediakan arahan perancangan, jemputan parti, cadangan kostum, tag nama, peraturan, petunjuk rahsia, peta, lembaran tuduhan, suspek dossier, dan penyelesaiannya. Sekiranya anda mencari permainan mendalam yang mempunyai segala yang anda inginkan, ini harus menjadi tempat pertama anda untuk melawat.
 • Misteri Uranium Romania: Inilah permainan misteri pembunuhan yang sangat terperinci yang merangkumi pertunjukan skrip dan pertunjukan yang lebih baik di sekitar pesta makan malam anda. Anda boleh membayar beberapa dolar jika anda mahukan pdf.
 • Way Out West: Permainan ini termasuk persediaan, watak, skrip, petunjuk, dan banyak lagi. Juga percuma, adalah versi permainan yang ditujukan kepada anak -anak. Terdapat versi yang tersedia untuk lebih daripada 10 tetamu jika anda memerlukan sokongan untuk banyak, tetapi ia akan membebankan anda.
 • Perniagaan Pembunuhan: Permainan ini mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuang misteri pembunuhan terperinci. Petunjuk dan jemputan semuanya termasuk dalam satu muat turun yang mudah. Ini untuk 7 hingga 8 pemain.
 • Pesta Misteri Filem Pembunuhan: 5 hingga 10 pemain boleh bermain. The backstory adalah bahawa anda meraikan penyempurnaan filem dengan pelakon dan krew anda, tetapi pengarah tiba -tiba mati. Bernasib baik untuk anda, dia menyembunyikan banyak petunjuk. Muat turun PDF 20 muka surat termasuk premis, arahan mengenai cara bermain, penerangan watak, petunjuk, barangan pemburu pemulung, dan idea untuk memberi pemenang.
 • Reuni Keluarga Malachai Stout: Permainan misteri pembunuhan yang menyeronokkan dan ringan yang ditetapkan pada perjumpaan keluarga yang tersentuh bahawa 6 hingga 12 pemain boleh bermain. Permainan ini termasuk arahan hosting, skrip, lembaran watak, petunjuk, dan penyelesaiannya.
 • Jazz Age Jeopardy: Inilah satu set di kelab jazz tahun 1920 -an di New York City. Fail PDF percuma termasuk pengenalan, arahan, buku panduan parti, lembaran watak, kad petunjuk, dan helaian mengundi. Sehingga 15 orang boleh bermain.
 • Permainan Parti Mafia: Permainan misteri pembunuhan gaya detektif ini adalah untuk 7 hingga 24 pemain. Ia dipecah menjadi waktu malam (ketika Mafia diam -diam melakukan pembunuhan) dan siang hari (ketika semua orang mengundi untuk menghilangkan suspek). Anda memerlukan dek kad untuk dimainkan.
 • Pembunuhan, dia menulis: Ini adalah cetak percuma yang boleh anda gunakan untuk membantu Angela Lansbury menyelesaikan jenayah. Anda mesti meneka siapa pembunuh itu, motif, dan butiran pembunuh. Permainan misteri pembunuhan ini boleh dimainkan sendiri atau dengan rakan -rakan di sekitar TV.
 • Pembunuhan Kelab Detektif: Permainan Misteri Pembunuhan Bermain ini adalah untuk 4-8 ​​pemain di mana anda dan rakan-rakan anda akan melawat rumah negara kuno penulis jenayah. Ini direka oleh penulis suspense Ruth Ware Dan ia mempunyai semua yang anda perlukan untuk pesta misteri pembunuhan yang baik. Terdapat pek watak, lencana, dan banyak lagi untuk diterokai di sini.
 • Crack the Codes: Permainan ini dibuat untuk bermain di dalam bilik darjah, walaupun anda pasti dapat memainkannya di pesta. Pembunuhan telah dilakukan, dan anda perlu menggunakan semua kemahiran menyelesaikan masalah dan pemecahan kod anda untuk mengetahui siapa pembunuh itu.
 • Kes akrobat malang: inilah permainan misteri pembunuhan yang boleh dimainkan dengan mana -mana jenis kumpulan. Termasuk surat, kenyataan saksi, mesej, dan foto untuk membantu anda menyelesaikan jenayah.
 • Hunt a Killer: Hunt a Killer adalah permainan yang popular yang boleh anda pesan dalam talian; Walaupun permainan ini tidak percuma, jika anda mendapat langganan, anda akan mendapat dua “Episod” percuma sebagai sebahagian daripada misteri pembunuhan Mallory Rock. Sebagai sleuths, kumpulan anda akan menyaring satu paket bukti fizikal dalam kes yang didorong oleh cerita ini yang menguji kemahiran detektif anda.

Membunuh permainan misteri

Membunuh permainan misteri

Pernah membenci diri anda Hercule Poirot seterusnya? Atau mungkin anda ditakdirkan untuk mengikuti jejak langkah Sherlock Holmes? Sama ada cara, permainan misteri pembunuhan kami menawarkan peluang utama untuk menunjukkan rakan dan keluarga anda apa yang anda buat. Dengan pelbagai permainan untuk dipilih, setiap kit parti misteri pembunuhan mengangkut anda ke masa yang lain atau dimensi sepenuhnya. Mengejar petunjuk, menyelesaikan teka -teki dan mengungkap rahsia yang menggembirakan di sepanjang jalan – tetapi menonton punggung anda. Anda tidak pernah tahu apa atau siapa yang mungkin bersembunyi di sudut ..

Kit Permainan Misteri Pembunuhan 1920 -an

Kit Permainan Misteri Pembunuhan 1920 -an

Masquerade Ball/Karnival Murder Misteri Misteri Kit Permainan Anda Sendiri

Masquerade Ball/Karnival Murder Misteri Misteri Kit Permainan Anda Sendiri

Kit Permainan Misteri Pembunuhan 1980 -an

Kit Permainan Misteri Pembunuhan 1980 -an

Wild West Cowboy Murder Mystery menjadi tuan rumah permainan anda sendiri

Wild West Cowboy Murder Mystery Hos Kit Permainan Anda Sendiri

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Wizarding

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Wizarding

Bridgerton & Jane Austen bertemakan Kit Permainan Misteri

Bridgerton & Jane Austen bertemakan Kit Permainan Misteri

Bakar Kit Permainan Misteri Pembunuhan Bertema

Bakar Kit Permainan Misteri Pembunuhan Bertema

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Halloween - Monster Mansion

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Halloween – Monster Mansion

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Halloween - Bola Vampire

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Halloween – Bola Vampire

Rocky Horror Halloween Murder Mystery Game Kit

Rocky Horror Halloween Murder Mystery Game Kit

Exorcism & Asylum Halloween Murder Mystery Game Kit

Exorcism & Asylum Halloween Murder Mystery Game Kit

Pesta Pesta Krismas Pesta Pembunuhan Kit Permainan Misteri

Pesta Pesta Krismas Pesta Pembunuhan Kit Permainan Misteri

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Krismas Polar Express Krismas

Kit Permainan Misteri Pembunuhan Krismas Polar Express Krismas

Kit permainan misteri pembunuhan jenayah Krismas

Kit permainan misteri pembunuhan jenayah Krismas

Misteri pembunuhan lanun menjadi tuan rumah kit permainan anda sendiri

Misteri pembunuhan lanun menjadi tuan rumah kit permainan anda sendiri

Misteri pembunuhan Krismas

Misteri pembunuhan Krismas menjadi tuan rumah kit permainan anda sendiri

Sherlock Holmes Membunuh Misteri

Sherlock Holmes Murder Mystery Hos Kit Permainan Anda Sendiri

Misteri pembunuhan 1940 -an

Misteri Pembunuhan 1940 -an menjadi tuan rumah kit permainan anda sendiri

James Bond Spy Murder Murder Misteri

James Bond Spy Murder Mystery menjadi tuan rumah kit permainan anda sendiri

Misteri pembunuhan sarkas

Circus Murder Mystery Hos Kit Permainan Anda Sendiri

Misteri Pembunuhan Bertema Abad Pertengahan Fantasi

Fantasy Medieval Murder Misteri Misteri Tuan Rumah Kit Permainan Anda Sendiri

Hari Kemerdekaan / BBQ Murder Murder Misteri Tuan Rumah Kit Permainan Anda Sendiri

Hari Kemerdekaan / BBQ Murder Murder Misteri Tuan Rumah Kit Permainan Anda Sendiri

Tamat pengajian untuk mati untuk permainan misteri pembunuhan bertema

“Pengijazahan untuk Die for” Pembunuhan Kit Permainan Misteri – Fun Parti Temer

Star Trek bertemakan permainan misteri pembunuhan

Pembunuhan di Akhir Alam Semesta – Star Trek bertemakan Pembunuhan Kit Permainan Misteri

Kit Permainan Misteri Monarki & Keluarga Monarki bertemakan

Kit Permainan Misteri Monarki & Royal Family Coronation Temed

Pertandingan nyanyian Eurovision & X-Factor bertemakan Kit Permainan Misteri Pembunuhan

Pertandingan nyanyian Eurovision & X-Factor bertemakan Kit Permainan Misteri Pembunuhan

Kit permainan misteri pembunuhan bertema wain

Permainan Fail Kes Dingin Halloween – Cari misteri pembunuhan otak Frankenstein

Membunuh kit parti misteri untuk keseronokan tanpa had.

Menganjurkan pesta makan malam misteri pembunuhan anda sendiri.

Sekiranya anda mencari idea kreatif untuk perhimpunan anda yang seterusnya, janganlah lebih jauh daripada permainan misteri pembunuhan kami. Direka untuk dimainkan bersama rakan, rakan sekerja atau keluarga, mereka adalah penawar yang sempurna untuk pertemuan lama yang sama, mengambil keseronokan (dan misteri …) ke peringkat seterusnya.

Permainan misteri pembunuhan yang mendalam

Ketika datang untuk membuat kit parti misteri pembunuhan, kami benar -benar menguasai kraf. Setiap pek disatukan oleh pakar sleuth kami, lengkap dengan naratif yang terikat dengan keseronokan, mengejutkan dan menggembirakan seluruh senarai tetamu anda. Mengapa tidak meningkatkan keseronokan dan berpakaian untuk keaslian maksimum? Walaupun tergesa -gesa – permainan sudah berjalan!

Kit untuk seluruh keluarga

Detektif semua peringkat umur akan menyukai permainan parti misteri pembunuhan kami. Kumpulkan tentera untuk pesta makan malam atau menghabiskan hujung minggu anda memakan naratif kuku kami, sesuai untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Setiap kit misteri pembunuhan dilengkapi dengan arahan yang komprehensif, dan anda juga boleh membeli pek pengembangan untuk kumpulan sehingga 30 tetamu.

Bermain maya atau orang

Mendapatkan semua orang di tempat yang sama pada masa yang sama boleh menjadi teka -teki untuk diselesaikan dengan sendirinya, betul? Nasib baik untuk anda, kami telah menemui penyelesaian. Permainan parti misteri pembunuhan kami boleh dimainkan secara peribadi di sekitar meja atau dalam talian melalui zoom, sesuai untuk rakan dan keluarga berdekatan dan jauh. Hunker turun untuk petang dan biarkan keseronokan bermula, di mana sahaja anda berada.

Main lagi dan lagi

Adakah anda tahu bahawa sebahagian besar permainan misteri pembunuhan kami boleh dimainkan dengan hasil yang berbeza dan pembunuh? Sama ada anda memilih bermain secara peribadi atau dalam talian, mulakan semula dengan pelakon baru atau pastikan semua orang menukar peranan untuk pengalaman yang sama sekali baru.

Mencabar permainan misteri pembunuhan

Sekiranya anda sebahagian daripada sekumpulan veteran makan malam misteri pembunuhan, kami hanya mendapat jawapan. Beberapa permainan kami sangat sukar untuk retak-pembunuhan Sherlock Holmes yang diilhamkan di Moorbourne adalah contoh terbaik. Main dalam kehidupan sebenar atau sebagai permainan misteri pembunuhan maya dan selesaikan teka -teki kami yang paling sukar dan paling menarik. Tidak ada yang asas mengenai kes ini, kami boleh menjanjikan anda!

Tema mendebarkan untuk setiap kesempatan.

Berdarah papan lantai. Cahaya berkedip. . Kegelapan menarik – jadi mengapa tidak mendedahkan misteri dalam? Permainan misteri pembunuhan bertema kami sangat sesuai untuk mereka yang suka keseronokan mengejar, mengumpul petunjuk, membongkar rahsia dan menyinari cahaya pada kebenaran. Sama ada anda suka diri anda penjahat, mangsa atau detektif yang tiada tandingannya, kami pasti mempunyai kit yang mendapat tulang belakang anda.

Dengan begitu banyak tema untuk dipilih, pesta makan malam anda tidak akan sama lagi.

Dekad permainan khusus

Masa lalu itu sendiri menawarkan dunia misteri untuk mendedahkan, jadi mengapa tidak mencuba salah satu daripada kit parti misteri pembunuhan spesifik dekad kami? Terokai watak -watak yang diilhamkan oleh filem 80 -an kegemaran anda dan ikon pop, termasuk Terminator, Madonna dan Top Gun. Raikan akhir perang dalam gaya dengan koktel bertema 40 -an, sebelum tuan rumah anda memenuhi nasib gelap. Atau, jika anda berani, kembali ke Roaring 20-an dengan misteri pembunuhan bertema Gatsby kami.

Permainan masa kini

Tidak ada masa seperti hadiah untuk pesta makan malam misteri pembunuhan, betul? Tuangkan diri segelas vino dan mulakan permainan misteri pembunuhan wain kami, atau dapatkan bendera untuk kit bertema monarki dan keluarga diraja kami. Lebih suka sesuatu yang lebih mewah? .

Permainan bermusim

Setiap musim membawa kesempatan yang patut dirayakan, sama ada anda sedang merenung untuk cuti, bersembunyi dari Spooks di Halloween atau menandakan gol kolej anda pada tamat pengajian. Apa sahaja yang anda bawa gelas, meningkatkan keseronokan dengan pesta makan malam misteri pembunuhan. Kami mempunyai kit untuk setiap kesempatan, sesuai untuk keluarga anda yang seterusnya.

Permainan filem dan novel yang diilhamkan

Semua orang suka whodunnit, terutamanya apabila ia berdasarkan filem atau novel kegemaran anda. Dari Racun di Polar Express dan Pembunuhan di Moorbourne Manor, sepanjang perjalanan ke pembunuhan terbesar dan tuan takhta, anda pasti mencintai misteri -misteri yang mendalam kita – diilhamkan oleh orang yang sudah anda ketahui dan suka.

Permainan fantasi

Jika anda sudah bersedia untuk mengambil permainan misteri pembunuhan anda ke peringkat seterusnya, mengapa tidak mencuba pemilihan kit yang diilhamkan oleh fantasi kami? Berdasarkan dunia yang melampaui imaginasi kami yang paling dalam, kit ini adalah pilihan yang baik untuk pesta makan malam misteri pembunuhan anda yang seterusnya.

Mencari hadiah yang unik? Kami telah mendapat anda dilindungi.

Sama ada anda mencari hadiah Krismas yang muktamad atau sesuatu yang tidak dapat dilupakan untuk majlis khas, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada permainan Misteri Misteri Pembunuhan. Bukan sahaja penerima anda dapat menikmatinya lagi dan lagi dengan rakan dan keluarga, tetapi mereka pasti memikirkan anda setiap kali mereka bermain. Pemikiran, seronok dan penuh dengan kejutan yang mengganggu – apa yang lebih baik?

Kedai permainan misteri pembunuhan sekarang.

Bersedia untuk menimbulkan tipu muslihat di perhimpunan anda yang seterusnya? Ingin mencabar rakan anda untuk menyelesaikan teka -teki yang mengagumkan? Sudah tiba masanya untuk pensil tarikh dalam kalendar dan pilih permainan makan malam misteri pembunuhan yang sempurna untuk kumpulan anda.

Mereka akan ketawa. Mereka akan menjerit. Akan ada darah, keberanian dan kemuliaan – secara metafora, tentu saja … tetapi yang paling penting, apabila semuanya dikatakan dan dilakukan, mereka akan menjadi kepuasan murni apabila kebenaran keluar.

Membeli kit misteri pembunuhan anda sekarang, dibawa kepada anda Sarjana Misteri.