Furix – The Beast Warframe Powered. | Fandom, Warframe Tennocon Mendedahkan Pengembangan Paradoks Duviri, Bingkai Werewolf & Veilbreaker – Dexerto

Warframe Tennocon mendedahkan pengembangan paradoks Duviri, bingkai werewolf & pembaruan veilbreaker

Warframe mungkin telah dilancarkan pada tahun 2013, tetapi penembak percuma untuk bermain tidak menunjukkan tanda-tanda melambatkan. Konvensyen tahunan permainan, Tennocon, telah mendedahkan lebih banyak kandungan yang datang ke tajuk Ninja Space – termasuk pengembangan yang akan datang The Duviri Paradox, yang telah ditarik awal tahun ini.

Warframe Werewolf Frame

Warframe Wiki

Lost_soul_beast_garo.png

Baik idea mungkin kelihatan sederhana tetapi masih.. Saya telah bermain Warframe untuk seketika sekarang dan mendapati bahawa walaupun ada Warframes yang mempunyai kemahiran yang menyokong, tidak ada Warframe yang 100% bertujuan untuk menyokong. Oleh itu, inilah idea saya: Furiox dimaksudkan untuk menjadi lelaki, peperangan bertenaga binatang yang bentuknya akan menjadi mirip dengan ini: dengan kepala serigala dan ekor, lekukan yang lincah dan cepat. Statistik Warframe: Kesihatan: 75 Perisai: 50 Armor: 100 Kuasa: 150 Sprint Speed: 1.4 Stamina: 100 Kesihatan Rendah dan Perisai Dikomprasi oleh perisai yang lebih tinggi dan ketangkasan yang tinggi tetapi juga Warframe ini akan mempunyai keupayaan yang dibina khas yang disebut “Tail Swipes” dan idea saya untuk kuasa unik:
0. Swipes Tail – Pasif – Sasaran – Furiox Sahaja. Kemahiran seperti aura yang meningkatkan semua kerosakan huru -hara yang dilakukan oleh+10% (+0,5% per peringkat warframe -> sehingga 25% pada pangkat 30) mempengaruhi dan susunan dengan semua furix dalam pasukan (+100% kerosakan huru -hara di Pasukan semua-Furiox).
1. Inspirasi Howl – Target – Ally (1) boleh dibuang di beberapa tagret. Meningkatkan kecekapan kemahiran, jangka masa atau jangkauan seterusnya. +10% pada tahap asas dan tambahan +10% untuk setiap peningkatan. Dengan kata -kata yang lebih mudah – kemahiran ini pada ahli pasukan akan memberikan kesan yang lebih besar kepadanya untuk kemahiran seterusnya – contohnya Snow Globe Frost akan bertahan lebih lama atau melambatkan musuh lebih banyak. Kuasa Digunakan untuk Cast: 25
2. Aspek Cheetah – Target – Pasukan Seluruh. Semua ahli pasukan berjalan lebih cepat dan melompat lebih tinggi. Berlahan selama 8 saat di peringkat asas (+2 setiap naik taraf) dan geran+15% hingga kelajuan pecut dan ketinggian lompat (+10% setiap naik taraf) Kuasa yang digunakan untuk membuang: 50
3. Bestial Vigor – Target – seluruh pasukan. Ahli pasukan tidak menggunakan stamina tetapi telah mengurangkan kesihatan, apabila kesannya memusnahkan kesihatan dari masa ke masa ke tahap penuh (atau selagi tenaga tersedia). Berlahan selama 9 saat (+3 setiap peningkatan) mengurangkan kesihatan sebanyak -30% (+5% setiap peningkatan (-25% / -20% / -15%)). Kuasa yang digunakan untuk membuang: 50 + tambahan 5 setiap setiap 50 hp dipulihkan
4. Aspek Predator – Target – Pasukan Seluruh. Meningkatkan kerosakan yang dilakukan dan perisai untuk semua ahli pasukan. Kerosakan yang dilakukan dan perisai meningkat sebanyak+25% (+25% setiap peningkatan – jadi sehingga kerosakan dua kali ganda dan perisai berganda) selama 10 saat (+5 setiap peningkatan).
Semoga anda menyukainya – sila komen jadi saya tahu apa yang anda fikirkan;)

(disunting oleh pengguna fandom)

Saya tidak akan meneruskan betapa buruknya nama -nama itu. . Pertama, caj keluli adalah mod aura yang ada yang meningkatkan kerosakan huru -hara. Tidak ada Warframe mempunyai keupayaan jenis aura pasif pada kesunyiannya. Saya secara peribadi berfikir bahawa Warframes harus dapat berdiri sendiri (misi soloing?) dan sekurang -kurangnya mempunyai satu keupayaan yang mempengaruhi musuh. Kemampuan yang menghilangkan kesihatan perang perang lain mungkin tidak begitu baik dan stamina bukanlah sumber yang terhad kerana ia mengisi semula lebih cepat daripada perisai atau tenaga walaupun, jadi tidak. 3 terdengar tidak berguna. Juga, kebanyakan Warframes mempunyai perisai di bawah 100 sehingga peningkatan sebanyak 100% tidak akan banyak. Malah Warcry Valkyr meningkatkan perisai dengan hanya 50% pada pangkat maksimum. Bercakap tentang Bestial dan Valkyr, dia agak bersifat baik dan berseri dari Warframes dengan penarafan perisai tertinggi setakat 600. 100 tidak begitu tinggi penarafan kerana kedengarannya. Tidak begitu hebat pada pendapat saya. Terlalu licin dan memerlukan sekurang -kurangnya satu keupayaan yang menjadikan kehidupan untuk musuh sengsara. Malah Trinity, yang dianggap sebagai Warframe Sokongan oleh kebanyakannya mempunyai pautan, yang membolehkannya memindahkan kerosakan yang diterima kepada musuh -musuh di dekatnya.

(disunting oleh pengguna fandom)

Petikan:
Saya tidak akan meneruskan betapa buruknya nama -nama itu. Sebaliknya, saya akan mengatakan bahawa ia tidak terdengar seperti idea ini akan berjalan lancar dengan tema umum Warframe. Pertama, caj keluli adalah mod aura yang ada yang meningkatkan kerosakan huru -hara. Tidak ada Warframe mempunyai keupayaan jenis aura pasif pada kesunyiannya. Saya secara peribadi berfikir bahawa Warframes harus dapat berdiri sendiri (misi soloing?. Kemampuan yang menghilangkan kesihatan perang perang lain mungkin tidak begitu baik dan stamina bukanlah sumber yang terhad kerana ia mengisi semula lebih cepat daripada perisai atau tenaga walaupun, jadi tidak. 3 terdengar tidak berguna. Juga, kebanyakan Warframes mempunyai perisai di bawah 100 sehingga peningkatan sebanyak 100% tidak akan banyak. Malah Warcry Valkyr meningkatkan perisai dengan hanya 50% pada pangkat maksimum. Bercakap tentang Bestial dan Valkyr, dia agak bersifat baik dan berseri dari Warframes dengan penarafan perisai tertinggi setakat 600. 100 tidak begitu tinggi penarafan kerana kedengarannya. Tidak begitu hebat pada pendapat saya. Terlalu licin dan memerlukan sekurang -kurangnya satu keupayaan yang menjadikan kehidupan untuk musuh sengsara. .

Beritahu anda bahawa Zephyr mempunyai pasif, dia melompat sebagai neraka. .

(Disunting oleh sgtmoreno9)

^^ Saya bersetuju bahawa nama -nama abilites terlalu cheesy sangat cepat. dan squishy. itu loki:/. Ini lebih teruk lagi fros selepas nerf. Anda jelas mengharapkan orang melakukan misi bunuh diri dengan ini. Abilites Comments 0. Swipes ekor: (tidak disengajakan kerana jika anda tidak mempunyai ekor, anda tidak boleh menggunakan ekor XD) jadi. itu hanya caj keluli. 1. Jadi jika anda meletakkan ini di Nekros yang melakukan “Shadows of the Dead” anda mendapat lebih banyak klon. Oleh itu, ada lebih banyak musuh dan mereka mengambil lebih banyak ruang (kerana klon mempunyai jisim) dan mereka melakukan lebih banyak kerosakan. Jadi. Sebilangan orang akan tertinggal dan terhempas. 2. Oleh itu, berikan itu kepada Zephyr dan dia akan memukul ke puncak jubin. Lebih tinggi lompatan, kurang kawalan. (Dan bagaimana serigala melompat?) 3. Oleh itu, anda mahu menjadi lebih licin dengan kesihatan anda. Misi bunuh diri. 4. Sama seperti #1 secara keseluruhan, Abilites kelihatannya tidak ada tempat dan tidak berkaitan dengan tradisi Warframe. Dan sangat cepat, licin, (agak tidak berguna), sokongan apabila ada Tritunggal sudah. tidak akan membantu. Terutama dalam endgame. Pada pendapat saya tidak ada harapan dalam kerangka perang ini.

(Disunting oleh Idestroyyo)

Ini mengingatkan saya tentang beberapa idea Werewolf Warframe yang lebih tua yang sangat hebat! Ya, ini mungkin sejuk, mungkin juga gear sedikit ke arah status “werewolf tuan”.

(disunting oleh pengguna fandom)

Menjadi binatang, saya rasa bingkai ini juga harus mempunyai bahagian serangannya. Serigala menyerang makhluk dan bekerjasama. Setakat ini anda mempunyai idea hebat untuk aspek kedua.

(disunting oleh pengguna fandom)

Terokai sifat

Ikut kami

Gambaran Keseluruhan

Komuniti

  • Pusat Komuniti
  • Sokongan
  • Tolong
  • Jangan menjual atau berkongsi maklumat peribadi saya

Warframe Tennocon mendedahkan pengembangan paradoks Duviri, bingkai werewolf & pembaruan veilbreaker

Warframe mungkin telah dilancarkan pada tahun 2013, tetapi penembak percuma untuk bermain tidak menunjukkan tanda-tanda melambatkan. Konvensyen tahunan permainan, Tennocon, telah mendedahkan lebih banyak kandungan yang datang ke tajuk Ninja Space – termasuk pengembangan yang akan datang The Duviri Paradox, yang telah ditarik awal tahun ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Warframe The Duviri Paradox Screenshot Filler a

Paradoks Duviri menambah kempen naratif tambahan.

Warframe mendedahkan pengembangan paradoks Duviri

Paradoks Duviri akan dilancarkan di semua platform, dan menampilkan kedua -dua drifter dan teshin yang bekerja untuk melarikan diri dari gelung masa.

“‘The Duviri Paradox’ adalah pemergian yang dialu -alukan untuk kami,” kata pengarah kreatif Warframe Rebecca Ford.

Artikel berterusan selepas iklan

“Ia sama sekali berbeza dengan apa sahaja yang pernah kami direka dalam Warframe dari gaya permainan ke palet warna dan tema yang mendasari, ia hanya unik dan saya fikir pemain akan benar -benar menikmati dunia yang kami bina menggunakan lapisan warna sebagai teknik naratif.”

Artikel berterusan selepas iklan

Veilbreaker melihat kembalinya Kahl-175 dari Perang Baru, dengan pemain dapat menggunakan jetpack askar Grineer, senjata senjata, dan bahan letupan pembakar yang kuat untuk mengambil variasi baru bos Archon dalam misi empat pemain.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemas kini belum mempunyai tarikh pelepasan, tetapi pastikan anda mengawasi Dexerto untuk kemas kini selanjutnya.

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

Akhirnya, pemaju telah bekerjasama dengan artis buku komik Joe Mad, yang terkenal dengan karyanya seperti Darksiders, untuk mencipta Wolfer Wolfed Wolf yang baru.

Anda boleh menyemak seni konsep pertama di bawah:

Warframe Joe Mad Design

Peminat telah berteriak untuk bingkai bertema serigala selama bertahun-tahun.

Digital Extremes mempunyai banyak untuk dipamerkan di Tennocon tahunan ke -7, dengan mendedahkan RPG baru yang sedang bekerja di samping Airship Syndicate, pemaju League of Legends yang sangat baik tahun lalu: Raja Hancur.