Full Overwatch 2 Roster | All Overwatch 2 Heroes dan Kemampuan mereka – Dot Esports, Overwatch 2 Talents List | Pcgamesn

Senarai Bakat Overwatch 2

Nano Boost (Ultimate): Ana menembak anak panah di sekutu, menyembuhkan sasaran untuk 250 hp, memberikan potensi kerosakan 50 peratus, dan mengurangkan kerosakan yang diambil sebanyak 50 peratus. Nano Boost berlangsung selama lapan saat.

All Overwatch 2 Heroes dan Kemampuan mereka

Pelakon Overwatch 2 Heroes

Blizzard selalu terkenal dengan wataknya, dan Overwatch . Seperti pendahulunya, Overwatch 2 Ciri -ciri pelakon besar yang pelbagai dalam gaya reka bentuk dan permainan.

Semua watak yang boleh dimainkan dari 2016 Overwatch telah kembali Overwatch 2, Dengan pelbagai wira yang menerima pengangkatan semula, perubahan keseimbangan, dan kemas kini untuk menyegarkannya untuk sekuel. Blizzard juga telah mengeluarkan satu set wira baru untuk Overwatch 2, Yang terbaru ialah LifeWeaver, yang dikeluarkan pada musim keempat, dan akan terus memperkenalkan watak baru setiap musim lain.

Ingin tahu apa wira, tua dan baru, bermain seperti di Overwatch 2? Berikut adalah semua wira permainan dan kebolehan mereka pada musim terkini.

Merosakkan wira di Overwatch 2

Ashe

Dinamit: Ashe melemparkan peluru dinamit yang meletup ketika ditembak atau beberapa saat selepas mendarat, yang mana berlaku dahulu. Dinamit menyebabkan kerosakan dari masa ke masa kepada semua musuh dan halangan yang ditangkap dalam jejari.

Pistol Jurulatih: Ashe membakar sidearmnya, yang mengetuk musuh kembali jarak dekat dan melemparkannya ke belakang. Sekiranya pukulan menghubungkan dengan musuh, ia menangani sedikit kerosakan senapang patah.

B.O.. (Ultimate): Ashe Panggilan di B.O.B., yang bergegas ke hadapan sehingga dia memukul dinding atau musuh. Sekali di sana, b.O.B. bertindak sebagai turet, mensasarkan musuh berdekatan. Dia bertahan 10 saat dan boleh rosak dan dibunuh oleh musuh.

Bastion

Bastion dari Overwatch

Besi berpakaian (pasif): Bastion mengalami kerosakan yang dikurangkan (20 peratus) apabila berubah menjadi konfigurasi serangan atau artileri.

Konfigurasi: Recon: Yang pertama dari tiga konfigurasi Bastion, Recon membolehkannya bergerak seperti wira biasa. Dia boleh menembak dan menangani kerosakan, tetapi ia tidak setinggi dalam konfigurasi yang lain.

Konfigurasi: Serangan: Bastion berubah menjadi menara sentuhan, menangani lebih banyak kerosakan sesaat dengan kos kelajuan pergerakan yang dikurangkan. .

A-36 Bom Taktikal: Bastion melancarkan bom tangan yang melantun dari dinding, tetapi melekat ketika ia terletak di atas musuh atau lantai. Selepas kelewatan yang singkat, ia meletup, menangani kerosakan berdasarkan kedekatan musuh dengan tapak pendaratannya.

Konfigurasi: Artileri (Ultimate): Bastion kehilangan semua pergerakan tetapi mendapat keupayaan untuk menyerang sehingga tiga tembakan artileri jarak jauh. Mereka turun dari udara seperti mogok meteor Doomfist, tetapi mereka boleh disekat atau dimusnahkan.

Cassidy

Cassidy dari Overwatch

Roll Combat: Cassidy dengan cepat menggulung ke arah pemain yang berjalan. Ia boleh digunakan semasa di udara dan di luar lekuk.

Bom tangan magnet: Cassidy melemparkan bom tangan rumah di atas musuh dan melekat pada mereka. Tawaran kerosakan pada kesan dan ketika ia meletup.

Cassidy bertujuan untuk semua musuh dalam garis penglihatannya, mengumpulkan potensi kerosakan pada setiap satu. Keupayaan dapat diaktifkan untuk kedua kalinya untuk menembak semua musuh yang kini dalam pandangan Cassidy, menangani jumlah kerosakan yang tinggi.

Echo

Echo dari Overwatch

Meluncur (pasif): Seperti belas kasihan, echo dapat meluncur ketika jatuh.

Bom melekit: . Selepas 1 saat, mereka meletup.

Penerbangan: Echo melompat ke langit dan boleh terbang secara ringkas sebelum jatuh.

Memfokuskan rasuk: Echo saluran rasuk tenaga selama 2 saat. Rasuk berurusan empat kali lebih banyak kerosakan kepada sasaran dengan kesihatan kurang daripada 50%.

Duplikat (Ultimate): Echo mengambil bentuk satu musuh, memberikannya sehingga 300 kesihatan dan membolehkannya menggunakan kebolehan mereka. Dia juga boleh menggunakan keupayaan muktamad mereka, yang mengenakan bayaran 6.5 kali lebih cepat daripada biasanya.

Genji

Genji dari Overwatch

Agiliti siber (pasif): Genji boleh memanjat dinding dan melompat berganda.

Strike Swift: Genji melangkah ke hadapan, menangani kerosakan kepada mana -mana musuh yang dia lalui. .

Berfungsi: Genji membantah projektil, menghantar mereka kembali ke arah yang mereka datangi. Destrect juga menghalang serangan huru -hara.

Dragonblade (Ultimate): Genji mengeluarkan katana dan menyerang musuh, menangani kerosakan yang kuat kepada sesiapa sahaja dalam jangkauan bilah. Mengaktifkan Dragonblade Resets Swift Strike’s Cooldown.

Hanzo

Hanzo dari Overwatch

Mendaki dinding (pasif): Seperti Genji, Hanzo boleh memanjat dinding.

Sonic Arrow: Hanzo melancarkan peluru yang melekat pada titik pendaratan pertama dan mendedahkan lokasi musuh dalam radius kecil selama beberapa saat. Sekiranya ia melekat pada musuh, ia mengikutinya ketika mereka bergerak.

Anak panah ribut: Hanzo’s Next Arrows Fire dengan serta -merta, tetapi mereka menangani kerosakan yang dikurangkan jika mereka memukul musuh.

Lunge: Dengan lunge diaktifkan, Hanzo boleh melompat dua kali dan juga menukar arah pertengahan lompat.

Dragonstrike (Ultimate): Hanzo menembak anak panah yang berubah menjadi naga roh, yang bergerak melalui dinding dan merosakkan musuh dalam jejari besarnya. Ia boleh diserap oleh d.Matriks Pertahanan VA semasa masih dalam bentuk anak panah.

Junkrat

Junkrat dari Overwatch

Jumlah Mayhem (Pasif): Setelah mati, Junkrat jatuh bom, yang meletupkan dengan cepat dan menimbulkan kerosakan kepada mana -mana musuh yang ditangkap dalam julat.

Tambang gegaran: Junkrat menggunakan lombong yang boleh diaktifkan semula untuk meletupkannya sama ada di tanah atau di udara. Dia juga boleh menggunakannya untuk membuang dirinya ke udara tanpa mengambil kerosakan. Ia mempunyai dua tuduhan.

Perangkap Keluli: Junkrat melemparkan perangkap yang sangat melambatkan musuh yang mengendalikannya. Ia juga menangani kerosakan sekali dan menghalang musuh yang terperangkap daripada menggunakan kebolehan pergerakan.

Rip-tayar (muktamad): Junkrat melancarkan tayar pembunuh yang dia dapat mengawal dan meledakkan secara manual sehingga 10 saat. Tayar boleh dimusnahkan dan Junkrat boleh dibunuh semasa menggunakan keupayaan, tetapi yang terakhir tidak akan mengganggu tayar.

Mei

Mei dari Overwatch

Cryo-freeze: Mei mengelilingi dirinya dengan blok ais, menjadi kebal dan penyembuhan sehingga empat saat. Dia tidak dapat bergerak atau menggunakan kebolehan semasa berada di stasis.

Dinding ais: Mei menaikkan dinding ais yang tinggi pada titik tertentu, menyekat kerosakan musuh dan garis penglihatan. Dinding dapat dimusnahkan dan berlangsung sehingga lima saat.

Blizzard (Ultimate): Mei melemparkan peluru yang secara beransur -ansur melambatkan dan membekukan musuh yang ditangkap dalam jejari. Musuh mengambil kerosakan apabila mereka terperangkap dalam bidang kesan keupayaan.

Pharah

Hover Jets (Pasif): . Dia boleh berlegar selama -lamanya jika pasifnya dipasangkan dengan jet lompatnya.

Lompat Jet: Jets Pharah mendorongnya ke udara, dengan serta -merta memberikan ketinggian dan pergerakannya.

Ledakan Concussive: Pharah melancarkan sidearmnya, yang mengetuk kembali (tetapi tidak merosakkan) mana -mana musuh yang hits. .

Barrage (Ultimate): Pharah mengeluarkan roket yang berterusan selama 2.5 saat, menangani kerosakan berat di kawasan yang disasarkan. Walaupun Barrage aktif, dia tidak boleh bergerak, tetapi dia boleh berpaling.

Reaper

Reaper dari Overwatch

.

Borang Wraith: Reaper menjadi kebal dan boleh bergerak melalui musuh, membolehkannya untuk meletakkan semula. Semasa dalam bentuk Wraith, dia tidak dapat menembak atau menggunakan kebolehan lain.

Langkah bayangan: Selepas 1.Waktu Cast 5-Kedua, Reaper Teleports ke lokasi yang dipilih. .

Kematian Blossom (Ultimate): Reaper berputar melalui kawasan kecil selama tiga saat, menangani kerosakan besar kepada sesiapa yang ditangkap di kawasan api. Dia boleh dibunuh manakala aktif mangsa Blossom, yang dengan serta -merta menamatkan kemampuan.

Sojourn

Sojourn dari Overwatch

Pukulan pengganggu: Sojourn melancarkan tenaga yang melambatkan dan menangani kerosakan kepada musuh -musuh yang ditangkap dalam jejarinya.

Slaid Kuasa: Sojourn melintasi tanah untuk meletakkan semula dengan cepat. Ia boleh dibatalkan ke lompatan tinggi, memberikannya lebih banyak pergerakan.

Overclock Untuk jangka masa yang singkat, Railgun Sojourn secara automatik mengenakan bayaran sendiri. Tembakan yang dikenakan dipecat semasa musuh Pierce Tempohnya.

Askar: 76

Helix Rockets: Askar: 76 boleh menembak voli roket kecil, yang menangani kerosakan dalam jejari terhad.

Sprint: Mengaktifkan pecut membolehkan askar: 76 mendapat 50 peratus penggemar untuk kelajuan pergerakannya, membolehkannya berjalan dengan cepat. Menembak atau menggunakan kemampuan lain membatalkan pecut.

Askar: 76 meletakkan pemancar yang menghasilkan medan penyembuhan kecil, menyembuhkan mana -mana sekutu di dalam zonnya. Ia tidak boleh dimusnahkan oleh musuh.

Visor Taktikal (Ultimate): Askar: 76 mengaktifkan visor lanjutannya, dengan serta -merta mengunci musuh dalam garis penglihatannya. Walaupun visor taktikal diaktifkan, dia dapat dengan cepat menukar sasaran, masa tambah nilainya sangat dikurangkan, dan kerosakannya dilumpuhkan.

Sombra

Sombra dari Overwatch

Oportunis (pasif): . Dia juga menangani 40 peratus kerosakan tambahan kepada sasaran yang digodam.

Hack: Sombra menggodam sasaran berdekatan .85 saat, menghalang mereka daripada menggunakan kebolehan. Musuh yang digodam diturunkan melalui dinding ke pasukan Sombra selama lapan saat. Sombra juga boleh menggodam pek kesihatan, menghalang pasukan musuh daripada menggunakannya dan menjadikannya bertelur dengan lebih cepat.

Stealth: . .

Translocator: Sombra membuang suar yang membolehkannya menelefon ke lokasinya. Ia boleh digunakan sebaik sahaja suar tanah atau ketika masih di udara.

EMP (Ultimate): Sombra mengeluarkan denyutan tenaga, menggodam semua musuh dalam radius yang besar dan berurusan dengan 40 peratus kesihatan semasa dalam kerosakan. .

Symmetra

Symmetra dari Overwatch

Turret Sentry: Symmetra melancarkan peluru yang bertukar menjadi turet apabila ia menyentuh dinding. Menara merosakkan dan melambatkan musuh yang mendekati mereka dan boleh dimusnahkan.

Teleporter: Symmetra menempatkan dua portal teleport di lapangan, membolehkan sekutunya berinteraksi dengan mereka dan bergerak dengan bebas dari satu ke yang lain. Beberapa kebolehan, termasuk Rip-Tire Junkrat dan D..

Halangan Photon (Ultimate): Symmetra menyebarkan perisai besar yang melintasi keseluruhan peta dan menghalang serangan musuh. Sekutu masih boleh menghantar serangan jarak jauh melalui halangan.

Torbjörn

Torbjörn dari Overwatch

Menggunakan turet: . Turret akan menembak di mana -mana musuh dalam garis penglihatannya dan berlangsung sehingga dimusnahkan.

Beban: Selama lima saat, Torbjörn memperoleh 100 perisai, penggemar 30 peratus untuk kelajuan pergerakannya, dan peningkatan kelajuan tambah nilai dan kelajuan serangan.

Torbjörn menembak beberapa kolam cair yang melantun sehingga mereka melanda lantai dan menangani kerosakan kepada musuh yang berjalan di kawasan mereka. Kolam renang juga menangani kerosakan bonus pada perisai.

Tracer

Tracer dari Overwatch

Berkedip: Tracer boleh mengaktifkan Blink untuk segera teleport ke hadapan ke arah yang dia hadapi. Dia boleh menyimpan sehingga tiga tuduhan berkedip pada satu masa.

Ingat: Sepanjang 1.25 saat, Tracer teleport kembali ke kedudukannya dari tiga saat yang lalu. .

Bom Pulse (Ultimate): Tracer melemparkan bom jarak dekat, yang kemudian mengunci musuh pertama atau permukaannya menyentuh. Bom kemudian meletup selepas jangka masa yang singkat, menangani kerosakan kepada semua orang dalam jejari kecilnya.

Widowmaker

Widowmaker dari Overwatch

Cangkuk bergelut: Widowmaker menembak cangkuk bergelut ke hadapan yang menyentuh ke mana -mana permukaannya menyentuh, menariknya ke hadapan setelah ia berbuat demikian.

Tambang Venom: Widowmaker menembak lombong jarak jauh. Apabila dicetuskan oleh pergerakan musuh atau kerosakan, ia melepaskan gas racun yang merosakkan musuh di sekitar dari masa ke masa. Widowmaker dapat melihat secara ringkas pemain yang mencetuskan lombong melalui dinding.

Infra-Sight (Ultimate): Widowmaker dan sekutunya dapat melihat musuh melalui dinding dan objek selama 15 saat. Mereka juga dapat melihat bar kesihatan musuh.

Heroes Tank In Overwatch 2

Doomfist

Pertahanan terbaik … (pasif): Setelah menangani kerosakan kemampuan, Doomfist memperoleh overhealth sementara sehingga 200 hp.

Slam seismik: Doomfist melancarkan ke hadapan dan memberi kesan kepada tanah di mana dia mendarat, menangani 50 kerosakan dan melambatkan musuh berdekatan sebanyak 30 peratus.

Doomfist memasuki pendirian pertahanan, mengurangkan kerosakan yang diambil dari depan sebanyak 90%. Sekiranya dia menyekat sekurang -kurangnya 100 kerosakan, dia menjadi supercharged, menjadikan roket seterusnya menumbuk lebih kuat.

Punch Rocket: Doomfist mengenakan pukulan yang kuat, selepas itu dia melangkah ke hadapan dan mengetuk musuh ke belakang. Sekiranya musuh memukul dinding, mereka mengambil kerosakan tambahan. Memukul musuh juga membolehkan Doomfist berpotensi mengetuk musuh tambahan di belakangnya.

Meteor Strike (Ultimate): Doomfist melancarkan dirinya ke langit dan memilih lokasi pendaratan. Setelah mendarat, semua musuh di dalam kawasan besar merosakkan dan diperlahankan sebanyak 50% selama dua saat.

.VA

D.VA dari Overwatch

Mengeluarkan! (pasif): D.Mech VA secara automatik mengeluarkannya apabila mencapai satu hp. Dia tidak dapat dibatalkan semasa mengeluarkan dan juga dapat mengaktifkannya pada masa ini.

Matriks Pertahanan: D.VA mengaktifkan perisai menghadap depan yang menyerap peluru dan projektil. Matriks Pertahanan juga boleh menyerap kebolehan muktamad tertentu yang bermula sebagai projektil, seperti lonjakan Graviton Zarya dan Hanzo’s Dragonstrike.

Semasa di dalam mechnya, D.VA memancarkan kelajuan yang boleh mendorongnya ke hadapan atau ke udara. Dia boleh menukar arah dan api sementara penggalak aktif.

Peluru berpandu mikro: Selepas kelewatan yang singkat, D..

(Ultimate): D.. Selepas mech meletup, dia boleh menggunakan panggilan mech untuk memanggil yang lain.

Ratu Junker

Ratu Junker dari Overwatch

Adrenalin tergesa -gesa (pasif): Ratu Junker menyembuhkan dirinya dengan semua kerosakan luka yang dia lakukan pada musuhnya.

. . Musuh yang terjebak dengan pisau yang dilemparkan ditarik ke ratu junker ketika dia mengingatnya.

Berteriak Berteriak: Mengaktifkan Seramai Teriakan buat sementara waktu meningkatkan kesihatan ratu junker sebanyak 200 hp dan kesihatan sekutunya (yang berada dalam jarak 15 meter) dengan 50 hp. Ia juga menghasilkan kelajuan pergerakan mereka sebanyak 30 peratus.

Ratu Junker boleh mengayunkan kapaknya untuk mencederakan musuh yang terletak di hadapannya dengan kerosakan dari masa ke masa.

Rampage (Ultimate): Junker Queen berputar kapaknya ketika dia melompat ke hadapan, menangani kerosakan kepada sesiapa di jalannya dan menghalang mereka dari penyembuhan. Keupayaan pasifnya, tergesa -gesa adrenalin, juga membolehkannya sembuh ketika dia menimbulkan kerosakan luka kepada musuh dalam mod mengamuk.

Orisa dari Overwatch

Orisa melemparkan javelinnya ke hadapan, mengetuk musuh -musuh dan bahkan menimbulkan kerosakan yang serius. .

Memperkukuhkan: .

Putaran javelin: Orisa berputar javelinnya, memusnahkan semua projektil masuk dan meningkatkan kelajuan pergerakan ke hadapan semasa tempoh putaran dan selama dua saat selepas itu. Putaran juga menangani kerosakan dan mengetuk musuh di jalannya.

Terra lonjakan (muktamad): Orisa menarik musuh -musuh yang berdekatan ke arahnya dan memperoleh kesan Fortify sehingga empat saat, mengecas serangan seperti yang dilakukannya. . Tuduhan itu boleh dikeluarkan secara manual pada bila -bila masa untuk menangani kerosakan kepada musuh -musuh dalam pemahamannya dan menangani lebih banyak kerosakan semakin lama ia dikenakan.

Ramattra

Ramattra dari Overwatch

Bentuk Nemesis: . Bentuk Nemesis menyesuaikan kebolehan Ramattra dan memberikannya perisai tambahan.

Kekosongan pemecut: Dalam bentuk omnik, api utama Ramattra melihatnya menembak projektil dalam corak biasa. Kebakaran gantian pemecut tidak sah menjana penghalang di lokasi tertentu, menyekat kerosakan musuh. Halangan itu sama dengan halangan Sigma.

Semasa dalam bentuk Nemesis, api utama Ramattra menjadi pukulan kuat yang menghasilkan gelombang tenaga setiap kali dia berubah. .

Vortex Ravenous: Ramattra membakar bola tenaga yang mengembang ke kawasan medan kesan apabila menyentuh tanah. Musuh dalam vorteks yang dahsyat perlahan, merosakkan, dan ditarik ke bawah.

Pemusnahan (Ultimate): Untuk muktamadnya, Ramattra berubah menjadi bentuk nemesis dan pada masa yang sama menghasilkan kawanan tenaga di sekelilingnya. Musuh yang terlalu dekat akan diserang oleh kawanan. Ketika penghapusan menangani kerosakan dengan cara ini, tempohnya dijeda.

Reinhardt

Reinhardt dari Overwatch

Reinhardt menggunakan perisai besar di hadapan dirinya yang bergerak bersamanya. Kelajuan pergerakannya menurun sebanyak 30 peratus manakala halangan itu aktif, tetapi dia dapat menahannya sehingga ia dimusnahkan.

Caj: Reinhardt bergegas ke hadapan dalam garis lurus, menyematkan musuh yang dia jalankan sehingga dia sampai ke dinding atau permukaan keras. Dia boleh berpaling semasa mengecas dan dapat membatalkan keupayaan awal.

Mogok kebakaran: Reinhardt mengayunkan tukulnya untuk melepaskan peluru tenaga yang menyapu ke hadapan dalam garis lurus. Ia menembusi semua musuh dan halangan.

Reinhardt menyerang tanah dengan tukulnya, mengetuk dan merosakkan semua musuh di dalam kerucut di hadapannya. Musuh yang jauh dari tanah atau berdiri di atas muatan juga akan terjejas.

Roadhog

Roadhog dari Overwatch

Ambil nafas: Setelah mengaktifkan dia mengambil nafas, Roadhog mengembalikan 350 kesihatan lebih dari satu saat dan menikmati kerosakan yang dikurangkan yang diambil semasa tempoh singkat keupayaan dua saat. Dia boleh bergerak semasa penyembuhan, tetapi dia juga boleh terkejut dengan kemampuan.

Cangkuk rantai: Roadhog melemparkan cangkuk yang melekat pada musuh pertama ia mencecah. . Sasarannya terkejut, yang dapat membatalkan kebolehan mereka.

Seluruh babi (muktamad): Roadhog membebankan pistolnya dan menembak semburan serpihan di musuh -musuh yang berdekatan, merosakkannya dan mengetuk mereka kembali selama 5.5 saat.

Sigma dari Overwatch

Penghalang eksperimen: Sigma menembak penghalang terapung ke lokasi tertentu. Halangan menyerap 700 kerosakan dan boleh ditarik balik oleh Sigma pada bila -bila masa.

Genggaman kinetik: Sigma menyerap semua projektil di hadapannya selama dua saat. Sebarang projektil yang diserap diubah menjadi perisai yang disusun di atas kesihatannya. .

Sigma melemparkan batu besar di musuh, secara ringkas mengetuk mereka. Pertambahan tidak dapat diserap oleh d.Matriks Pertahanan VA atau dicerminkan oleh Genji’s Deflect.

Fluks Graviti (Ultimate): . Selepas satu saat, musuh dilepaskan kembali ke tanah dan merosakkan.

Winston

Pek Lompat: . Ketika dia mendarat, dia menangani kerosakan dan membantah musuh -musuh yang berdekatan.

Winston mencipta bidang sfera dengan 700 kesihatan yang berlangsung selama sembilan saat atau sehingga ia dimusnahkan. Sekutu boleh menembak melalui penghalang.

Rage Primal (Ultimate): Winston melepaskan kemarahan tersembunyinya, yang memberikannya banyak kesihatan dan menguasai serangan huru -hara. Dia tidak boleh menggunakan pistolnya semasa dalam kemarahan primal, tetapi dia boleh menggunakan pek melompat lebih kerap.

Wrecking Ball

Wrecking Ball dari Overwatch

Cakar bergelut: Bola menghancurkan melemparkan cakar bergelut yang melekat pada permukaan pertama yang hits. Setelah melekat, bola menghancurkan dapat berputar di sekitar titik impak sehingga enam saat. Sekiranya dia mendapat halaju yang cukup, menyerang musuh semasa berputar akan menangani kerosakan dan mengetuk mereka kembali.

. Menembak akan membatalkan roll.

Perisai Adaptif: MempR ​​dengan Bola Perisai Sendiri. Untuk setiap musuh yang berdekatan, dia mendapat tambahan 75 perisai di atas pangkalan 100. Perisai bertahan selama sembilan saat.

Piledriver: Wrecking Ball melancarkan dirinya ke tanah, mengetuk musuh -musuh yang berdekatan ke udara dan merosakkannya.

Minefield (Ultimate): . Mana -mana musuh yang membuat hubungan dengan seseorang mengambil 130 kerosakan setiap lombong. Lombong dapat dimusnahkan oleh musuh.

Zarya

Zarya dari Overwatch

Tenaga (pasif): Zarya secara pasif menjana tenaga setiap kali salah satu halangannya diserang oleh api musuh. Semakin tinggi tahap tenaganya, semakin kuat senjata utamanya, meriam zarah, menjadi.

Penghalang zarah: Zarya Shields sendiri, menyerap semua kerosakan masuk selama 2.5 saat. . Halangan zarah berkongsi cooldown dan caj dengan penghalang yang diunjurkan.

Penghalang yang diunjurkan: Zarya melindungi sekutu, menyerap semua kerosakan masuk selama 2.. Keupayaan ini berkelakuan sama dengan halangan zarah dan berkongsi cooldown dengannya.

Lonjakan graviton (muktamad): Zarya melemparkan peluru yang menjadi bom graviti yang besar, melukis musuh ke arah pusatnya. Ia menangani sedikit kerosakan, berlangsung selama empat saat, dan melumpuhkan kebolehan pergerakan yang paling banyak.

Menyokong wira dalam Overwatch 2

Ana

Ana dari Overwatch

Dart tidur: Ana menembak anak panah tidur dari sidearm yang meletakkan musuh pertama ia menyerang tidur. Musuh yang terjejas tetap tidak sedarkan diri selama lima saat atau sehingga mereka mengalami kerosakan.

Bom tangan biotik: Ana melemparkan bom tangan yang memberi kesan kepada kedua -dua musuh dan sekutu di kawasan tertentu. Sekutu segera sembuh dengan 60 dan mendapat peningkatan penyembuhan sebanyak 50 peratus dari semua sumber, sementara musuh mengambil 60 kerosakan dan ditolak apa -apa pemulihan selama sekitar empat saat.

Nano Boost (Ultimate): Ana menembak anak panah di sekutu, menyembuhkan sasaran untuk 250 hp, memberikan potensi kerosakan 50 peratus, dan mengurangkan kerosakan yang diambil sebanyak 50 peratus. Nano Boost berlangsung selama lapan saat.

Baptiste

Baptiste dari Overwatch

Boots Exo (pasif): Selepas Baptiste berjongkok selama satu saat, dia dapat melompat lebih tinggi.

Baptiste Can Fire Projectiles Menggunakan Pelancar Biotiknya, Sekutu Penyembuhan berhampiran Kawasan Impak.

Pecah regeneratif: .

Bidang keabadian: Baptiste melemparkan peranti yang menjana medan pelindung untuk mengelakkan sekutu di dalamnya daripada mati. Bidang ini berlangsung 5.5 saat atau sehingga peranti dimusnahkan.

Matriks Penguatan (Ultimate): . Matriks amplifikasi berlangsung selama 10 saat.

Brigitte

Brigette dari Overwatch

Memberi inspirasi (pasif): Ketika Brigitte mencecah musuh dengan flail roketnya atau dengan perisai bash, semua sekutu di sekelilingnya sembuh dengan sedikit dari masa ke masa.

Pek Pembaikan: Brigitte melemparkan pek pembaikan di sekutu yang menyembuhkan mereka dari masa ke masa untuk jangka masa yang singkat.

Pukulan cambuk: Brigitte melemparkan flail roketnya seperti cambuk, menangani kerosakan dan mengetuk musuh dalam garis penglihatannya.

Perisai Barrier: Brigitte mencipta penghalang peribadi kecil di hadapan dirinya yang menghalang kerosakan. Menyebarkannya menyebabkan Brigitte kehilangan kelajuan pergerakan 30 peratus semasa aktif.

.

Perhimpunan (muktamad): Ketika perhimpunan diaktifkan, Brigitte bergerak 15 peratus lebih cepat dan memberikan sekutu yang berdekatan 15 Overhealth setiap setengah saat hingga 100, sambil menawarkan dirinya 100 perisai. Ultimate beliau aktif selama 10 saat, tetapi Overhealth kekal selama 30 saat.

Kiriko

Kiriko dari Overwatch

Mendaki dinding (pasif): Kiriko boleh melompat di dinding untuk memanjatnya, sama dengan Genji dan Hanzo.

Kiriko Menghantar Beberapa Talismans yang Mengikuti Sekutu Dan Menyembuhkannya Dalam Hubungan.

Langkah pantas: Kiriko boleh teleport ke sekutu terpilih untuk menawarkan sokongan, walaupun melalui dinding.

.

Kitsune Rush (Ultimate): . .

LifeWeaver

LifeWeaver dari Overwatch

. Setelah dikunci ke sasaran, Bunga Penyembuhan terus menyembuhkan sekutu walaupun mereka keluar dari julat.

Platform Petal: . Setelah dikerahkan, platform kelopak berlangsung secara kekal kecuali LifeWeaver memusnahkannya atau menggunakan yang baru.

LifeWeaver boleh melintang ke arah arah yang dia jalani dan menyembuhkan dirinya selama 25 hp pada masa yang sama.

Genggaman Hidup: LifeWeaver boleh menarik sekutu ke lokasi yang lebih selamat sambil melindungi mereka dari serangan tertentu, termasuk projektil, kawalan orang ramai, dan kemampuan kerosakan pada masa. Genggaman hidup tidak dapat membersihkan sekutu debuffs yang ditarik sebelum ia digunakan.

Pokok Kehidupan (Ultimate): Ultimate Lifeweaver membolehkannya meletakkan pokok yang menyembuhkan sekutu dalam jarak selagi ia hidup (15 saat). Pokok Kehidupan membawa 1200 hp dan boleh dimusnahkan sebelum ia tamat. Pokok seperti medan juga boleh menyekat garis-pandangan dengan berkesan.

Lúcio

Perjalanan dinding (pasif): Lúcio boleh melompat ke dinding untuk menunggang mereka, memberikan kenaikan 30 peratus kepada kelajuan pergerakannya dan membolehkannya melompat lebih jauh ketika meninggalkan dinding.

Lúcio mengetuk kembali musuh berdekatan dengan letupan bunyi, menangani sedikit kerosakan.

Crossfade: Dengan Crossfade, Lúcio dapat beralih di antara dua trek muziknya. Lagu penyembuhan penyembuhan menyembuhkan sekutu berdekatan untuk 16 kesihatan sesaat, sementara kelajuan rangsangan melahirkan sekutu kenaikan 25 peratus dalam kelajuan pergerakan.

Amp itu: Lúcio menghidupkan jumlah trek muzik aktifnya, meningkatkan penyembuhan penyembuhan penyembuhan kepada 52 kesihatan sesaat dan kelajuan buff buff sebanyak 60 peratus.

Penghalang bunyi (Ultimate): .

Belas kasihan

Mercy dari Overwatch

Mercy dapat menyembuhkan dirinya dengan menyembuhkan sekutu dengan kakitangan Caduceusnya.

.

: Mercy boleh menggunakan rasuk penyembuhan atau rasuk yang meningkatkan kerosakan melalui kakitangannya, yang membolehkannya menawarkan sokongan yang berterusan kepada sekutu yang disasarkan dalam pertarungan.

Malaikat penjaga: Setelah mensasarkan sekutu hidup atau mati, rahmat dapat segera terbang ke arah mereka.

Bangkit semula: . Pemain yang dibangkitkan sebagai kebolehpercayaan untuk 2..5 saat, mereka tidak dapat menggunakan senjata atau mengaktifkan keupayaan sehingga pemasa kebolehan tamat tempoh. .

Mengaktifkan Valkyrie memberikan rahmat keupayaan untuk terbang dan meningkatkan kekuatan semua kebolehannya. Penyembuhan kakitangan Caduceus dan rasuk yang menaikkan kerosakan kini menarget.

Moira

Moira dari Overwatch

Genggaman biotik (senjata utama): Moira boleh menggunakan tenaga biotiknya untuk menyembuhkan sekutu.

Biotic Orb: Moira melemparkan salah satu daripada dua bola biotik pilihan pemain. Satu menyembuhkan Moira dan semua sekutu berhampiran jalannya dari masa ke masa; yang lain merosakkan musuh yang tinggal di dekatnya.

Pudar: Moira bergerak dengan cepat ke arah yang dipilih. Untuk tempoh Fade, Moira adalah kebal dan memperoleh kenaikan 250 peratus dalam kelajuan pergerakannya. Fade juga membersihkan moira yang paling banyak kerosakan dari masa ke masa dan debuffs pergerakan.

Penggabungan (Ultimate): Moira mencipta rasuk tenaga yang menembusi sekutu, musuh, dan halangan. Sekutu menerima 140 penyembuhan sesaat, sementara musuh mengambil 70 kerosakan sesaat. Moira juga menyembuhkan dirinya selama 50 penyembuhan sesaat.

Zenyatta

Zenyatta dari Overwatch

Tendangan Snap (Pasif): Zenyatta menikmati kenaikan 50 peratus dalam potensi kerosakan huru -hara yang cepat dan rangsangan yang ketara dalam knockback.

Orb keharmonian: Zenyatta menyebarkan keharmonian di atas bahu sekutu. Sekutu yang disasarkan diberikan 30 kesihatan sesaat selagi mereka kekal di garis penglihatan Zenyatta.

Orb of Discord: Zenyatta melekatkan bola sepak kepada musuh dalam garis penglihatan. Musuh yang terjejas mengambil 25 peratus kerosakan tambahan selagi mereka kekal di garis penglihatan Zenyatta.

Zenyatta menjadi kebal dan menyembuhkan sekutu berdekatan untuk 300 kesihatan sesaat selama enam saat. .

Emily adalah seorang penulis kakitangan yang meliputi legenda apex, overwatch, pokemon, dan permainan umum untuk dot eSports. Talian lainnya termasuk trend digital, ranting skrin, dan gamespew. . Berhubung dengannya di Twitter @ThePokeFlute.

Senarai Bakat Overwatch 2

Overwatch 2 bakat digunakan dalam misi yang berfokus pada PVE yang memperkenalkan kebolehan baru untuk menyesuaikan watak anda, jadi inilah semua yang kita tahu.

Overwatch 2 Talents: Genji memegang beberapa bilah di antara jari -jarinya

adalah antara gelombang ciri baru yang datang ke penembak wira berasaskan pasukan Blizzard. Sistem keupayaan baru ini adalah sebahagian daripada Misi Hero Overwatch 2, yang melihat anda bekerjasama dengan rakan -rakan anda untuk membongkar beberapa omnik. Misi -misi ini lebih tertumpu pada pertempuran yang bertentangan dengan misi cerita, yang menumpukan pada tradisi.

Setiap wira mempunyai satu set kebolehan baru yang dapat mereka buka kunci dari masa ke masa jika mereka naik tahap. Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa bakat Overwatch 2 terhad kepada misi wira dan tidak akan menjadi faktor PVP. Tarikh pelepasan Overwatch 2 PVE masih ada beberapa cara – jadi bakat ini mungkin berubah. Terdapat juga beberapa bakat yang belum kita ketahui, walaupun kita akan mengemas kini panduan ini apabila kita dapati lebih banyak lagi. Sekarang ini, inilah bakat Overwatch 2.

Bakat 2 Overwatch adalah:

Overwatch 2 Talents: Overwatch 2 Hero Tracer Berposok Dengan Penampilan Baru

Tracer

Tahap satu

 • Tambah nilai adaptif – Muat semula Pistol Pulse semasa anda menggunakan kemampuan
 • Tindakbalas berantai – Bom Pulse menyebabkan letupan sekunder pada mereka yang terjejas oleh letupan itu

Tahap Sepuluh

 • Kilat – Berkedip melalui musuh merosakkan mereka
 • ingat menyebabkan kerosakan pada musuh yang baru lemah

Tahap 20

 • musuh ditarik ke arah titik balik dan terperangkap
 • Kelajuan membunuh- Membunuh pukulan mempercepatkan cooldowns

Overwatch 2 Talents: Overwatch 2 Hero Lucio Posing Dengan Penampilan Baru


 • Gelombang penyembuhan – Lucio’s Soundwave juga menyembuhkan sekutu untuk 25% dari kesihatan maksimum mereka
 • Mashup – Apabila menggunakan amp itu, kedua -dua lagu yang mungkin akan dimainkan

Tahap Sepuluh

 • Beatmatching
 • – Setiap musuh yang dilanda soundwave menambah projektil tambahan ke voli sonik yang seterusnya

Tahap 20

 • Accelerando – amp it up cooldown dikurangkan dengan 0.
 • – Kerosakan SoundWave dan Skala Knockback Berdasarkan Kelajuan Anda

Hanzo

 • Panduan Sojiro – Mana -mana anak panah yang menyentuh musuh yang dikesan oleh Sonic Arrow mencari dan menembusi semua musuh yang dikesan lain

Overwatch 2 Talents: Overwatch 2 Hero Reinhardt berpose dengan penampilan baru

Reinhardt

Tahap satu

 • Api pecah
 • Kegilaan

Tahap Sepuluh

 • – Kerosakan Hammer Roket Mengasingkan Medan Penghalang Anda

Tahap 20

 • Pendirian Balderich
 • Garis kesalahan – Earthshatter melakukan lebih banyak kerosakan di kerucut sempit

 • – Earthshatter bergerak ke setiap arah

Overwatch 2 Talents: Overwatch 2 Hero Mei berpose dengan penampilan baru

Mei

 • Menghancurkan – musuh beku menghancurkan kematian, menangani kerosakan pada musuh di sekelilingnya

Tahap Sepuluh

 • Terus bergerak setelah menggunakan cryo-freeze, bergulir dan mengetuk musuh di jalan anda
 • Hypothermia – Blizzard dengan serta -merta membunuh musuh beku di bawah 200 kesihatan

Tahap 20

 • Vorteks Polar – Blizzard merangkumi kawasan yang besar dan mengabaikan garis penglihatan

Genji

 • Naga Naga – Semasa menggunakan nafas naga, slash anda membuat peluru yang besar dan menusuk

Torbjorn

 • Bayi saya – Letakkan tiga Turret mini dan bukannya satu besar

Dan di sana anda memilikinya, semua bakat overwatch 2 yang kami dapati setakat ini. Kami akan memastikan panduan ini dikemas kini dengan bakat lain yang kami dapati. Sementara itu, baca semua watak Overwatch 2 yang datang ke permainan, serta pecahan peranan Overwatch 2 sehingga anda tahu apa yang diharapkan. .

Sumbangan tambahan oleh Joe Robinson dan Iain Harris

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.