Forza Horizon 5 Rumah Lelong Ditutup manakala Devs Memperbaiki Ekonomi Wrecked | PCGamesn, Forza Horizon 5 Rumah Lelong Ditutup selepas pemain berjaya membuang Ekonomi Permainan S | Gamesradar

Rumah Lelong Forza Horizon 5 ditutup selepas pemain berjaya membuang ekonomi permainan

Sejak dilancarkan pada tahun 2021, Forza Horizon 5 telah terbukti popular dengan peminat lumba berkat visual licinnya, dunia terbuka yang cantik, dan pelbagai kereta untuk dikumpulkan dan dijumpai dengan. Bagi mereka yang ingin melengkapkan koleksi kereta mereka atau dapatkan beberapa kredit dalam permainan tambahan, ada rumah lelongan, yang membolehkan anda membida kereta pemain lain dan meletakkan sendiri untuk lelongan. Nah, biasanya, tetapi kini ditutup kerana ekonomi permainan yang serius tidak terkecuali.

Forza Horizon 5 Rumah Lelong Ditutup manakala Devs Memperbaiki Ekonomi Mentah

Forza Horizon 5 Rumah Lelong Ditutup: Perlumbaan Supercar Corvette Putih di sepanjang jalan Mexico di Forza Horizon 5

Sekiranya anda bermain Forza Horizon 5 untuk seketika, anda berakhir dengan banyak kereta. Timbunan ’em, sebenarnya. Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan dengan mereka: Anda boleh memberi mereka hadiah kepada pemain lain dalam pelbagai lumbung permainan perlumbaan, atau anda boleh menjualnya kepada pemain yang ingin menyelesaikan koleksi mereka menggunakan rumah lelongan Forza Horizon 5. Ciri itu tidak tersedia untuk minggu lalu, dan permainan taman permainan mengatakan ia akan tetap di luar talian sehingga pemaju dapat mengimbangi ekonomi permainan.

Nota patch untuk hotfix Forza Horizon 5 terkini tidak terperinci tentang mengapa ekonomi memerlukan pengimbangan semula, yang menjadi pemain yang tidak terhingga mengeksploitasi pemain yang membolehkan mereka meraih berjuta -juta kredit yang tidak ternilai dengan menyertai Horizon Super 7 siri cabaran komuniti.

Dengan akaun bank maxed-out, pemain akan memukul rumah lelongan dan membeli semua yang dijual, yang membawa kepada inflasi harga besar-besaran di seluruh rumah lelongan. Taman Permainan mengatakan ia mencari cara untuk menyelesaikan masalah ini, dan rumah lelongan akan ditutup dalam masa yang sama.

“Rumah lelongan tetap tidak tersedia kerana kami terus berusaha ke arah penyelesaian untuk mengimbangi semula ekonomi rumah lelongan,” nota patch itu dibaca. “Kami mohon maaf atas kesulitan ini, dan kami akan berkongsi kemas kini lain mengenai perkara ini secepat mungkin.”

Hotfix terbaru menyelesaikan eksploitasi wang tak terhingga di Super 7, dan menjadikan beberapa “penambahbaikan kestabilan umum” ke permainan.

The Hotfix juga menangani beberapa isu kecil di Forza Horizon 5 berikutan kemas kini terakhir: Terdapat pembetulan untuk Bab 3 cerita Donut Media Horizon baru yang gagal mengaktifkan untuk beberapa pemain, dan isu paparan dengan bonet 2000 Nissan Silvia spec r r.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Forza Horizon 5 Rumah Lelong ditutup selepas pemain berjaya membuang ekonomi permainan

Forza Horizon 5

Rumah Lelong Forza Horizon 5 ditutup untuk pemain selepas pemain berjaya membuang ekonomi permainan yang luar biasa.

Sejak dilancarkan pada tahun 2021, Forza Horizon 5 telah terbukti popular dengan peminat lumba berkat visual licinnya, dunia terbuka yang cantik, dan pelbagai kereta untuk dikumpulkan dan dijumpai dengan. Bagi mereka yang ingin melengkapkan koleksi kereta mereka atau dapatkan beberapa kredit dalam permainan tambahan, ada rumah lelongan, yang membolehkan anda membida kereta pemain lain dan meletakkan sendiri untuk lelongan. Nah, biasanya, tetapi kini ditutup kerana ekonomi permainan yang serius tidak terkecuali.

Seperti yang dilaporkan oleh PCGamesn, ciri ini tidak tersedia selama lebih dari seminggu sekarang. Isu ini berpunca dari eksploitasi yang membolehkan pemain memperoleh jumlah wang tunai yang tidak terhingga ketika mengambil bahagian dalam cabaran Super 7. Untuk mengelakkan pemain yang kaya ini membeli segala -galanya, permainan taman permainan pemaju telah mengambil rumah lelongan di luar talian sementara ia berfungsi untuk memulihkan pesanan kepada ekonomi permainan.

“Rumah lelongan tetap tidak tersedia kerana kami terus berusaha ke arah penyelesaian untuk mengimbangi semula ekonomi rumah lelongan,” membaca nota patch. “Kami mohon maaf atas kesulitan ini, dan kami akan berkongsi kemas kini lain mengenai perkara ini secepat mungkin.”

Patch terbaru, yang dilancarkan semalam untuk kedua -dua Xbox dan PC, membetulkan eksploit Super 7, jadi tidak ada lagi bekalan tunai tak terhingga untuk pemain. Ia juga membekalkan beberapa isu teknikal yang kecil dan menambah “penambahbaikan kestabilan umum” kepada pelumba terbuka dunia.

Permainan ini mendapat pengembangan pertama, Forza Horizon 5: Hot Wheels, awal tahun ini yang menambah pelbagai kereta baru yang kuat dan cara untuk mereka bentuk dan membina trek roda panas anda sendiri.

Lihat jika Forza Horizon 5 memimpin ketika kami berpangkat Permainan perlumbaan terbaik.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Forza Horizon 5 Rumah Lelong Ditutup Selepas Pemain Memecah Ekonomi

Permainan Taman Permainan sedang berusaha untuk mengimbangi Ekonomi Patah Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 Rumah Lelong ditutup
Forza Horizon 5 Hotfix
Nota Patch Hotfix Forza Horizon 5

Rumah Lelong Forza Horizon 5 ditutup selepas pemain berjaya memecahkan ekonomi dalam permainan dengan eksploitasi pertanian kredit.

Forza Horizon 5 Rumah Lelong ditutup

Rumah Lelong Forza Horizon 5 adalah cara yang berguna untuk mengembangkan koleksi kereta anda atau mendapatkan kredit tambahan untuk membeli kereta impian anda.

Ciri Forza Ruji Sejak Forza Motorsport 2 di Xbox 360, ia membolehkan anda membida kereta atau menjual kereta anda yang tidak diingini kepada pemain lain dan membuat wang tambahan.

Walau bagaimanapun, Rumah Lelong di Forza Horizon 5 telah ditutup selama lebih dari seminggu kerana ekonomi yang rosak.

Seperti yang dilaporkan oleh PCGamesn, rumah lelongan Forza Horizon 5 ditutup selepas pemain mendapati eksploit untuk mendapatkan kredit tak terhingga dalam acara komuniti Super 7. Pemain kaya ini kemudian akan membeli segala-galanya di rumah lelongan, mendaki harga dan memecahkan ekonomi dalam permainan.

Untuk menghentikan ini, rumah lelongan Forza Horizon 5 ditutup sementara sehingga permainan taman permainan dapat mengimbangi ekonomi permainan.

Forza Horizon 5 Hotfix

Sementara itu, Hotfix Forza Horizon 5 telah dilancarkan di PC, Xbox, dan Steam. Walaupun ia membetulkan eksploitasi Super 7, rumah lelongan masih ditutup pada masa penulisan.

“Rumah lelongan tetap tidak tersedia kerana kami terus berusaha ke arah penyelesaian untuk mengimbangi semula ekonomi rumah lelongan,” nota patch itu dibaca. “Kami mohon maaf atas kesulitan ini, dan kami akan berkongsi kemas kini lain mengenai perkara ini secepat mungkin.”

Selain menetapkan eksploitasi Super 7, Hotfix juga menangani isu -isu lain termasuk gangguan dalam Bab 3 dari Donut Media Horizon Story di mana zon kelajuan tidak diaktifkan, perbaikan grafik untuk 2003 Nissan Fairlady Z dan 2000 Nissan Silvia Spec r r r spesif , dan penambahbaikan kestabilan.

Anda boleh menemui senarai penuh perubahan dalam nota patch hotfix Forza Horizon 5 di bawah.

Nota Patch Hotfix Forza Horizon 5

  • Xbox One: 2.533.661.0
  • Siri Xbox: 3.533.661.0
  • PC: 3.533.661.0
  • Steam: 1.533.661.0

Umum

  • Memperbaiki masalah dalam Bab 3 Donut Media @Horizon Story di mana zon kelajuan tidak diaktifkan untuk beberapa pemain
  • Memperbaiki masalah di mana sesetengah pemain dapat mengalami kemalangan pelanggan ketika menaik taraf kereta mereka di Bab 2 dari Donut Media @ Horizon Story
  • Memperbaiki masalah dengan 2000 Nissan Silvia Spec R Hood akan salah dipaparkan apabila memohon Hood Street C-West bersama Kit Widebody Rocket Bunny
  • Memperbaiki masalah dengan 2003 Nissan Fairlady Z Hilang Penyebar Belakang Di Roket Bunny Widebody Kit
  • Memperbaiki masalah dengan cabaran Super 7 di mana pemain boleh mendapatkan jumlah kredit yang tidak diingini melalui eksploitasi
  • Penambahbaikan kestabilan umum

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Forza kami.

RacingGames disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.