Fortnite X Dragon Ball Creative Island: Kod Peta, Cara Bergabung, Cabaran, dan banyak lagi, Fortnite: Dragon Ball Adventure Island Map Code & Butiran | Permainan awal

Fortnite: Dragon Ball Adventure Island Peta & Maklumat

Peta Pulau Pengembaraan Dragon Ball kini tinggal di Fortnite, menawarkan sekumpulan permainan mini yang sejuk. Kami mempunyai kod peta dan gambaran keseluruhan pulau untuk anda.

Fortnite X Dragon Ball Creative Island: Kod Peta, Cara Bergabung, Cabaran, dan banyak lagi

Fortnite Bab 3 Musim 3 bersedia untuk menerima salah satu kerjasama terbesar. Sejak Capsule Corp. Prop dibocorkan, seluruh komuniti telah menjangkakan crossover bola naga. Dengan kemas kini terkini, v21.40, francais ditetapkan untuk debut dalam permainan.

The Fortnite X Dragon Ball Crossover juga akan memperkenalkan pulau kreatif di mana pemain boleh masuk dan menikmati pilihan Dragon Ball Super Episodes. Pemain boleh menggunakan kod pulau 3137-9391-7999 Untuk mengakses peta. Walau bagaimanapun, setiap pemeriksaan akan memerlukan kod pulau tertentu yang belum dikeluarkan.

Kod Pulau ialah 3137-9391-7999 Twitter.com/ifiremonkey/st ..

Dari 16 Ogos hingga 17 September 2022, peminat siri Dragon Ball Super, serta mereka yang menemuinya buat kali pertama, boleh menaiki kapal pelayaran yang dicipta oleh pasukan di Vysena Studios, untuk bersantai menonton Dragon Ball Super Episod!

Crossover ini telah menjadi salah satu kerjasama terbesar, bahkan sebelum pembebasannya. Memandangkan populariti Dragon Ball, pemaju telah berusaha keras untuk menjadikan kolaborasi ini sesuai. Ini adalah salah satu projek yang paling bercita -cita tinggi dari permainan epik.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Fortnite kini mempunyai pulau yang diilhamkan oleh Dragon Ball

Berdasarkan laman web Epic, pemain akan dapat memasuki peta kreatif Fortnite ad-hoc di mana mereka boleh menaiki kapal pelayaran yang dibuat oleh Vysena Studios. Di atas kapal, pemain boleh bersantai dan menonton episod Super Dragon Ball berikut:

 1. Dragon Ball Super Episode 09 – Terima kasih kerana menunggu, Lord Beerus! Tuhan super Saiyan akhirnya dilahirkan.
 2. Dragon Ball Super Episod 10 – Tunjukkan kepada kami Goku, Kuasa Tuhan Super Saiyan.
 3. Dragon Ball Super Episode 11 – Marilah Kami Teruskan, Lord Beerus! !
 4. Dragon Ball Super Episode 13 – !
 5. Dragon Ball Super Episode 81 – Bergamo the Crusher vs. Goku! Kekuatan yang mencapai liar biru liar?!
 6. Episod Super Dragon Ball 98 – Ah, ketidakpastian! Alam semesta yang menghina!!

Senarai main episod ini memberikan peluang yang menarik untuk pemain yang tidak menyedari francais dan ingin menjelajah ke alam semesta Dragon Ball. Semua episod yang berbeza ini akan diselamatkan di pulau yang berbeza. .

Di luar menonton episod dalam permainan, pemain juga akan dapat melawat Pulau yang diilhamkan oleh Dragon Ball. . Pemain akan dapat meneroka lokasi Dragon Ball yang ikonik dan cabaran pengambilan seperti:

 • Menavigasi kursus cincin di Kintoun di Istana Kami.
 • Sediakan makanan di Rumah Goku.
 • Selesaikan kursus halangan di Bilik Roh dan Masa.

Dari masa ke masa, cabaran baru akan ditambah ke peta. Pemain juga boleh mencatatkan kemahiran mereka dalam arena pertempuran PvP terbuka yang dipanggil Tenkaichi Budokai. Di luar ini, Siri Cabaran Kompetitif Pertempuran Royale Duos juga akan dipanggil Kejohanan Kuasa. Pemain boleh mengambil bahagian dan memenangi item kosmetik eksklusif.

Cabaran Kompetitif akan mematuhi peraturan persaingan standard. Pemain yang berminat boleh melawat laman web Epic Games untuk maklumat lanjut. Komuniti Fortnite pasti teruja untuk kolaborasi yang akan datang. Memandangkan perkadaran Brobdingnagian dari crossover, dapat disimpulkan bahawa popularitinya telah melampaui sorotan pasang musim ini.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite: Dragon Ball Adventure Island Peta & Maklumat

Peta Pulau Pengembaraan Dragon Ball kini tinggal di Fortnite, menawarkan sekumpulan permainan mini yang sejuk. Kami mempunyai kod peta dan gambaran keseluruhan pulau untuk anda.

Kod Peta Dragon Ball Abenteuerinsel

Kerjasama Fortnite dan Dragon Ball adalah salah satu acara yang paling dinanti -nantikan tahun ini dan ia tidak mengecewakan. Pemain boleh bermain sebagai watak kegemaran mereka di Fortnite Dan bahkan Buka kunci kosmetik tambahan secara percuma. Dan jika anda mahu, anda juga boleh menonton beberapa episod Dragon Ball Super Ingame.

Dan jika anda masih belum cukup, epik up ante. Sejak 08/19 anda boleh melawat eksklusif Pulau Pengembaraan Dragon Ball yang mengandungi sekumpulan permainan mini dan banyak lagi. Kami mempunyai semua maklumat.

Cara menyertai Pulau Pengembaraan Dragon Ball

Untuk menyertai Dragon Ball Adventure Island, semua yang anda perlu lakukan ialah mengakses skrin Discover di lobi anda dan pilih Pulau Adventure dari bahagian Fortnite X Dragon Ball. Inilah cara ia berfungsi:

 • Mula Fortnite
 • Pilih butang “Tukar Mod Permainan” di atas “Main”
 • Pergi untuk menemui dan mencari bahagian Fortnite X Dragon Ball
 • Pilih Pulau Pengembaraan Dragon Ball
 • Klik “Main” di lobi

Sebagai alternatif, anda boleh menyertai pulau itu dengan menggunakan kod pulau 1778-3092-2541.

Terdapat banyak perkara yang dapat dilihat di Pulau Pengembaraan Dragon Ball

Pulau Adventure mempunyai lokasi paling terkenal dari Dragon Ball. Di Istana Kami, anda boleh terbang dengan cincin terapung di awan Nimbus (Kintoun), di rumah Goku, anda boleh menyediakan makanan dan di bilik semangat dan masa anda dapat menyelesaikan kursus halangan.

Anda juga harus menghadapi cabaran lain untuk mengumpul bola naga. Apabila anda sudah bersedia, anda dapat membuktikan kekuatan anda di Arena Battle Arena Tenkaichi Budokai PvP, atau terus meneroka masa lapang anda!

Dan itu sahaja. Kami doakan anda banyak bersenang -senang!

Untuk lebih banyak Fortnite:

 • Semua pencarian Fortnite mingguan | Bab 3 | Musim 3 | Minggu 11
 • Fortnite Kamehameha: Tempat Mencari & Cara Menggunakannya

Fortnite X Dragon Ball Z Island Code: Cara menyertai Pulau DBZ

Nikmati beberapa lokasi terbaik dari alam semesta DBZ.

Gambar melalui permainan epik

Fortnite telah membuktikan dirinya sebagai tuan untuk menubuhkan tawaran jenama yang melihat beberapa watak dan francais hiburan yang paling popular dalam permainan. Pemaju Epic Games jelas mempunyai mata pada silang anime pada tahun lepas dengan Naruto, akademik wira saya, dan Dragan Ball Z Super Super semua mendapat sendiri. Arus Dragon Ball Z Crossover dilengkapi dengan pulau pengembaraan yang kreatif.

Di pulau ini, pemain akan dapat mengumpul bola naga dan melawat beberapa lokasi kegemaran mereka dari pameran. Berikut adalah semua maklumat yang perlu anda ketahui mengenai Kod Pulau Pengembaraan di Dragon Ball Z dan Fortnite Crossover.

Untuk apa kod pulau itu Fortnite DBZ Pulau Adventure?

. Jelas sekali menyertai kod pulau itu lebih mudah, dan pemain boleh melakukannya dengan memasukkan “5642-8525-5429” ke dalam skrin kod pulau. Ini sepatutnya membuat pop timbul pulau pengembaraan, membolehkan pemain memukul “bermain” untuk mula menyertai lobi.

Di Pulau Adventure, pemain bebas untuk menjalani pengembaraan mereka sendiri di dalam bola naga Universe dengan melawat beberapa lokasi ikonik, dengan hanya beberapa tempat kami, rumah Goku, bilik semangat & masa, dan kapsul korp.

Terdapat kursus halangan dan koleksi yang tersebar di sekitar peta Pulau Pengembaraan, jadi pemain harus memastikan mereka mencari di setiap sudut. Terdapat bola naga tersebar di peta yang dapat dicari oleh pemain untuk mendapatkan hasrat mereka yang diberikan oleh Shenron.

Itu sahaja yang anda perlu tahu tentang bagaimana untuk sampai ke Pulau Adventure dari bola naga crossover dalam Fortnite.

Christian adalah penulis lepas lima tahun yang telah bersama dot eSports selama lebih dari 15 bulan yang meliputi Fortnite, permainan umum, dan berita. Beberapa permainan kegemarannya termasuk Yakuza 0, The Witcher III, Kingdom Hearts 2, dan Inscription.