Fortnite X Di Antara Kami: Cara Mendapatkan Emote Tarian Gangguan dalam Bab 3 Musim 3, di antara kami secara rasmi melintasi dengan Fortnite | PC Gamer

Antara kita secara rasmi melintasi dengan Fortnite

Kerjasama yang menyeronokkan itu memberi Fortnite kelebihan ke atas permainan lain dalam kategori. Epic mempunyai beberapa kerjasama yang sangat menarik pada masa lalu dengan beberapa francais yang paling berjaya di dunia. Pemain sentiasa teruja dengan kerjasama seperti itu, dan Epic tidak pernah mengejutkan peminatnya.

Fortnite X Di Antara Kami: Cara Mendapatkan Emote Tarian Gangguan Dalam Bab 3 Musim 3

Kerjasama Fortnite sentiasa menarik, dan perkara yang sama adalah kes dengan Fortnite X terkini di kalangan kolaborasi AS. Collab telah di bawah spekulasi sejak Fortnite memperkenalkan Imposters, permainan yang meniru di antara kita. Pemain telah menunggu dengan sabar untuk kerjasama baru untuk jatuh, dan kini akhirnya di sini.

Kerjasama baru ini dilengkapi dengan kru yang disesuaikan dengan bling dan emote tarian gangguan. Diperkenalkan pada tahun 2018, antara kami adalah permainan potongan sosial berbilang pemain dalam talian yang meraih perhatian semasa pandemik Covid-19 yang memaksa hampir semua dunia untuk tinggal di dalam rumah.

Antara kita berlaku dalam suasana bertema kapal angkasa, di mana majoriti pemain adalah krew, dan matlamatnya adalah untuk menyelesaikan tugas yang ditetapkan di kapal angkasa. Sesetengah pemain adalah penipu, yang matlamat utamanya adalah untuk mensabotaj misi secara terang -terangan sama ada dengan membunuh anak kapal sebelum menyelesaikan tugasnya atau dengan membuat gangguan yang tidak dapat diselesaikan dalam masa.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Cara Mendapatkan Antara Kosmetik AS di Fortnite

Tarian ‘You telah terganggu’ yang terkenal berasal dari permainan Henry Stickmin, yang merupakan koleksi permainan lain dari pemaju antara kita. Emote tarian gangguan adalah sebahagian daripada bundle yang ditawarkan oleh antara kita.

Bundle ini mengandungi Crewmate Back Bling, yang boleh disesuaikan, dan Emote. Crewmate Back Bling adalah kosmetik reaktif yang bertindak balas secara berbeza dalam senario yang berbeza dalam permainan. Contohnya, apabila pemain telah melengkapkan krew kembali bling dan berjalan, krew kembali Bling juga meniru.

Halaman Soalan Lazim di laman web Epic menyatakan bahawa apabila membeli antara kami atau mana -mana pek bintang AS antara 9 Jun, 2022 dan 9 Jun, 2023, pembeli akan mendapat krew kembali bling dan tarian gangguan di Fortnite. Walau bagaimanapun, untuk ini, pembelian permainan hanya boleh dibuat dari akaun permainan epik.

#Fortnite x di antara kami kembali bling dalam permainan!

Pemain yang telah membeli permainan dari mana -mana sumber lain perlu membeli pek bintang tambahan untuk menuntut ganjaran. Sekiranya pemain cuba membeli hanya pek bintang, kerana ia adalah pilihan termurah, urus niaga tidak akan dilalui. Pembeli perlu memenuhi prasyarat, yang mempunyai antara kita di perpustakaan permainan.

Pemain harus ambil perhatian bahawa item itu tidak dapat diperoleh dari kedai item secara langsung. Untuk memperoleh emote tarian gangguan di Fortnite, pemain sama ada perlu membeli permainan antara kami dari kedai epik, atau jika mereka sudah mempunyai permainan, mereka perlu membeli pek bintang tambahan dari kedai epik. Permainan Antara AS boleh didapati di kedai epik untuk 5 USD, dan ia bukan masalah buruk sama sekali, kerana pembeli juga akan mendapat permainan ditambah bundle ini untuk harga. Bagi mereka yang sudah mempunyai permainan, pek bintang tambahan termurah yang terdiri daripada 20 bintang kos kurang daripada satu dolar.

Kerjasama yang menyeronokkan itu memberi Fortnite kelebihan ke atas permainan lain dalam kategori. Epic mempunyai beberapa kerjasama yang sangat menarik pada masa lalu dengan beberapa francais yang paling berjaya di dunia. Pemain sentiasa teruja dengan kerjasama seperti itu, dan Epic tidak pernah mengejutkan peminatnya.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Antara kita secara rasmi melintasi dengan Fortnite

Antara kita di Fortnite

Keputusan Epic untuk menambah secara terang-terangan di antara mod seperti AS ke Fortnite tahun lalu menjana sedikit geseran dengan Innersloth, pemaju yang sebenarnya di kalangan AS. Studio itu mengakui bahawa mekanik permainan tidak baru dan “tidak boleh menjadi gerbang,” tetapi memanggil epik untuk bersandar di antara kita khusus dengan “tema dan terminologi,” termasuk nama mod: penipu.

Semuanya lebih panas daripada daging lembu yang sebenarnya. Innersloth juga mengatakan bahawa “sudah pasti, benar -benar keren” untuk bekerja dengan Epic pada crossover, dan kemudian beberapa bulan kemudian kedua -dua studio itu menggoda kerjasama sebenar. Dan hari ini, kami memilikinya: bukan mod permainan baru, malangnya, tetapi lebih banyak barangan yang boleh anda beli.

Ini adalah orang krew anda (atau penipu?) dan bersiap untuk berlepas di bas pertempuran – kami menyerang @fortnitegame! ��Buy Antara Kami atau Bintang dalam Pelancar Permainan Epik Sekarang Untuk Mendapatkan Krew Back Bling & Gangguan Tarian Emote di FortniteHttps: // T.co/rjsgko3evx pic.Twitter.com/lmjhzj2s6sjune 9, 2022

Mulai sekarang hingga 9 Jun, 2023 -jadi, setahun dari sekarang -sesiapa sahaja yang membeli di antara kami dari kedai Epic Games akan mendapat antara kami kembali Bling dan Emote untuk Fortnite secara percuma. Sekiranya anda sudah memiliki Fortnite di kedai epik, anda boleh mendapatkan gear dengan membeli pek bintang sebaliknya.