Fortnite Winterfest 2022 Presents: Apa yang Ada Di Dalam Setiap Hadiah & Di Mana Kulit Percuma? Dexerto, All Fortnite Winterfest Presents for 2022 | Gamesradar

Semua Fortnite Winterfest hadiah untuk 2022

Permainan epik

Fortnite Winterfest 2022 Presents: Apa yang Ada Di Dalam Setiap Hadiah & Di Mana Kulit Percuma?

Fortnite Winterfest 2022 Hadiah

Permainan epik

Perayaan Winterfest 2022 berjalan lancar di Fortnite, dengan banyak hadiah untuk dibuka di pondok yang selesa yang mengandungi kulit dan kosmetik percuma. Inilah yang ada di dalam setiap masa kini.

Masa paling ajaib tahun ini telah tiba, dengan Winterfest 2022 menendang di Fortnite. Kali ini anda akan menemui Snowdancer, Sled Ready Guff, dan Jonesy bersatu yang selesa menunggu anda di Lodge yang selesa.

Serta wajah -wajah yang biasa ini, anda juga akan menemui sekumpulan hadiah yang menunggu anda membuka. Anda hanya boleh memilih satu setiap hari, jadi penting untuk mengetahui apa yang ada di dalam setiap satu – dan di mana kulit percuma!

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Di bawah, anda akan dapati semua yang anda perlu tahu mengenai hadiah Winterfest 2022, termasuk cara mengaksesnya dan di mana ganjaran percuma terbaik tersembunyi.

Kandungan

Hadiah di Fortnite Winterfest 2022

 • Cara Membuka Hadiah
 • Apa yang ada di dalam setiap masa kini?
 • Cara mendapatkan kulit musim sejuk percuma

Cara Membuka Hadiah di Fortnite Winterfest 2022

Sekiranya anda sudah bersedia untuk membuka beberapa hadiah di Fortnite, anda perlu berada di skrin lobi utama dan kemudian tatal ke Tab Snowflake. Pilih ‘Lawati Lodge’ dan tentukan yang hadir yang ingin anda buka.

Hadiah baru akan tersedia untuk dibongkar setiap hari selama 14 hari akan datang, tetapi jangan risau jika anda terlepas satu atau dua hari yang dapat mengejar sebarang hadiah yang tidak dibuka sehingga acara berakhir pada 3 Januari 2022.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Anda akan dapat membuka hadiah baru setiap hari pada pukul 6 pagi pt / 9am ET / 2pm GMT.

Apa yang ada di dalam setiap Fortnite Winterfest 2022 hadir?

Di bawah ini anda akan dapati semua ganjaran percuma yang ditawarkan di Winterfest 2022, serta hadiah yang anda perlukan untuk membuka mereka:

Apa Apa

Hadiah terakhir dipegang oleh Sled Ready Guff yang terletak di suatu tempat di lantai Lodge yang selesa.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Ingat bahawa anda akan dapat membuka semua ganjaran ini akhirnya, jadi jika anda tidak mendapat yang anda mahukan hari ini, baru saja kembali esok untuk mencuba lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit kepada Hypex atas bantuan mereka dengan memikirkan lokasi -lokasi ini.

Cara Mendapatkan Kulit Guff Arctic & Sled Ready Guff di Fortnite

Terdapat dua kulit percuma yang tersembunyi di dalam Winterfest Presents tahun ini: Arctic Adeline dan Sled Ready Guff. Seperti yang anda mungkin dapati, mereka juga merupakan ganjaran yang paling sukar untuk mendapatkan tangan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit Percuma di Winterfest 2022 Hadiah

Anda boleh membuka kunci kulit Adeline Arctic dengan membuka semua hadiah lain yang menyekat jalannya di sebelah kiri rumah yang selesa. Ini bermakna anda tidak akan dapat mendapatkan kulit ini sehingga hari ke -8 musim sejuk 2022.

Sekiranya anda mahu sled siap guff, anda perlu menunggu sehingga dia pergi dari masa kini yang dia memegang – yang kini telah berlaku! Semua pemain boleh menuntut kulit ini dan tidak ada keperluan khas seperti Artik Adeline.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Sebaik sahaja anda telah dibungkus sekarang, lihat beberapa panduan Fortnite lain di bawah:

Semua Fortnite Winterfest hadiah untuk 2022

Fortnite Winterfest Presents

Fortnite Winterfest Presents untuk 2022 boleh didapati di dalam Lodge yang selesa, dan anda akan dapat membuka salah satu daripada 14 hadiah sehari untuk mendapatkan beberapa barang eksklusif dan perayaan secara percuma. Jika anda selepas item tertentu di Fortnite, kami mendapat senarai penuh apa yang terkandung dalam setiap kotak yang dibungkus, dari glider ke pek muzik. Biasa 13 hadiah utama dan anda akan dapat membuka kotak ke -14 yang dikelilingi oleh Guff Tidur untuk mendapatkan kulit Guff siap luncur yang baru. Inilah yang ada di dalam semua hadiah Winterfest Fortnite.

Apa yang ada di dalam semua hadiah Winterfest Fortnite pada tahun 2022:

Serta pakaian Guff siap siap, anda juga boleh mendapatkan Fortnite Guff Gringle dengan masuk ke Fortnite dengan pelancar Epic Games

Terima kasih kepada Fortnite Leaker dan Datahacker Hypex, sekarang kita tahu apa yang setiap hadiah Lodge yang selesa adalah untuk Fortnite Winterfest 2022. Gunakan senarai dan imej di bawah untuk membantu anda menentukan hadiah percuma yang ingin anda buka terlebih dahulu. Ingat, anda hanya boleh membuka satu hadiah di Fortnite Cozy Lodge setiap hari, tetapi itu tidak bermakna anda perlu bermain Fortnite 14 hari berturut -turut untuk membuka kunci segala -galanya. Syukurlah, acara Winterfest berlangsung sehingga 3 Januari 2023, jadi anda mempunyai banyak peluang untuk terlepas sehari.

Ketahui bahawa kedua -dua pakaian yang ada – Artik Abeline dan Sled Ready Guff – hanya boleh dibuka setelah beberapa hadiah lain telah dibungkus juga. Kotak Abeline Arctic hanya boleh dibuka sebaik sahaja anda membuka tujuh kotak lain yang mengelilinginya, dan masa kini di sebelah Guff hanya boleh dibuka selepas 13 hadiah Winterfest yang lain telah dibuka, menjadikannya item terakhir yang anda boleh buka kunci. Berikut adalah kandungan semua 14 hadiah:

 1. Kotak merah dengan busur hijau: Slushy Sneak Wrap
 2. Rata, persegi hadir dengan busur emas: RIP & TAR (2016) Pek Music Doom
 3. Kotak segi empat tepat, hijau dengan busur biru: Boom Bauble Emoticon
 4. Kotak kecil, perak dengan busur merah: Semburan Guffings Musim
 5. Emas, kotak segi empat tepat dengan busur merah: Sledgecracker Pickaxe
 6. Kotak ungu dengan busur kuning: Lil ‘Prancer Emote
 7. Kotak emas tinggi dengan busur hijau: Har-Har-Har! Glider
 8. Kotak hijau tinggi dengan busur merah: Pakaian ARCTIC ADELINE
 1. Kotak ungu tinggi di belakang Jonesy: Wintry Whirligig Glider
 2. Kotak perak yang tinggi dengan busur biru: Fa-la-la-Llama kembali Bling
 3. Kotak merah dengan busur hijau: Bungkus hadiah gringle
 4. Kotak ungu dengan busur putih: Apabila angin bertiup dan pek muzik patah
 5. Biru, kotak segi empat tepat dengan busur kuning: Jejak reben contrail
 1. Kotak emas kecil dengan busur merah di sebelah Guff: Sled siap guff