Fortnite vs PUBG: Sepuluh Perbezaan Terbesar Di antara Versi Mudah Alih, Fortnite vs Player Unknown S Battlegrounds: Mana Yang Lebih Baik?

Fortnite vs Player Battlegrounds Unknown: Mana Yang Lebih Baik

Namun, di hadapan senjata, PUBG Menawarkan pelbagai senjata diklasifikasikan, dari standard, jarang, kepada umum. Fortnite menggunakan sistem warna untuk mengklasifikasikan senjata. Dengan cara ini, lebih mudah untuk memberitahu nilai rampasan dari jauh. Senjata ini diklasifikasikan sebagai kelabu untuk biasa, hijau untuk tidak biasa, biru untuk jarang, ungu untuk epik dan oren untuk legenda.

Fortnite vs PUBG: Sepuluh Perbezaan Mudah Alih Antara Dua Royales Pertempuran Terbesar

PUBG vs Fortnite

Perjuangan untuk Supremasi Battle Royale telah memasuki arena baru, dengan kedua -dua PUBG Mobile dan Fortnite bersaing untuk sekeping lebih besar dari pai permainan mudah alih.

Kedua -dua permainan sangat popular dan jelas perintis genre, tetapi walaupun persamaan mereka yang jelas, terdapat beberapa perbezaan utama antara dua gelaran Battle Royale terbesar untuk peranti mudah alih (selain fakta bahawa hanya satu daripada mereka yang boleh didapati di dalam permainan Kedai).

Sudah tentu, perbandingan antara Fortnite vs PUBG tidak dapat mengatakan permainan mana yang lebih baik, kerana banyak perbezaannya gaya gaya. Kedua -dua permainan itu hebat, dan berdasarkan kadar di mana mereka dikemas kini, yang terbaik belum datang.

Fortnite vs PUBG: Gaya Visual

Fortnite vs PUBG Visual Style Adegan Pertama

Kedua -dua Fortnite Mobile dan PUBG Mobile adalah rekreasi yang setia dari rakan -rakan PC mereka, dan termasuk gaya visual mereka yang berbeza.

Studio Lightspeed dan Quantum Tencent telah mempermudah grafik realistik Battlegrounds PlayerUnknown untuk versi mudah alih, tetapi intipati masih ada. Watak, peta, dan senapang semuanya realistik.

20 permainan Android percuma terbaik

Ujian Telefon Permainan Memainkan Skrin Lobi Mudah Alih Duty

Fortnite, sebaliknya, mengambil pendekatan yang lebih cartoony. Segala -galanya cerah dan berwarna -warni seolah -olah ia terkoyak dari filem DreamWorks. Sesetengah senjata didasarkan pada senjata sebenar, tetapi yang lain kelihatan lurus dari lagu Looney seperti “pelancar telur” sementara peluncur bom tangan sementara – dan itu tanpa masuk ke dalam kereta belanja, pad pelancaran, dan pek jet dalam mod masa yang terhad.

Perbezaan antara Fortnite dan PUBG disimpulkan dengan baik oleh pemain pertama 30 saat dalam perlawanan. Di PUBG Mobile, pemain payung terjun dari pesawat kargo ke pulau -pulau yang luas dengan pangkalan tentera dan loji kuasa. Di Fortnite, pemain skydive keluar dari bas yang diikat ke belon besar, memecahkan kejatuhan mereka dengan payung atau glider futuristik.

Fortnite vs PUBG: Permainan

Fortnite Battle Royale Adegan Pembukaan

Permainan tidak mencipta formula Battle Royale, tetapi permainan percuma untuk semua adalah sama. Dalam mod yang paling popular, pemain jatuh ke pulau dengan 99 lawan lain. Dari sana anda mengumpul senjata dan peralatan lain untuk bertarung sehingga lelaki terakhir (atau wanita) berdiri.

Playzone (juga dikenali sebagai bulatan) juga tumbuh lebih kecil dan lebih kecil, memaksa pemain yang tinggal lebih dekat antara satu sama lain. Kawasan di luar Playzone menangani kerosakan berterusan, dan harus dielakkan di semua kos. PUBG selanjutnya menghadkan kawasan permainan dengan zon merah, di mana bom jatuh dari langit yang akan membunuh mana -mana pemain di luar penutup.

PUBG Mobile adalah pergaduhan yang sengit dan pistol memberi gambaran sebenar bahawa kematian sudah dekat

Perbandingan antara permainan Fortnite vs PUBG mengikuti garis yang sama dengan visual mereka. PUBG adalah pergaduhan yang sengit dan pistol memberi gambaran sebenar bahawa kematian sudah dekat, sedangkan Fortnite memberi pemain lebih banyak ruang untuk bergerak dan bermain secara kreatif.

Kebanyakan kebolehlaksanaan itu berasal dari fakta bahawa pemain di Fortnite dapat membina struktur menggunakan sumber yang dikumpulkan dengan memalu di pokok, batu, atau bangunan. Sekiranya ditangkap dalam medan terbuka, menara 1 × 1 cepat akan memberikan masa yang cukup untuk menilai keadaan atau med. Yang mengatakan, bangunan di Fortnite Mobile jauh lebih sukar daripada di PC.

Sebaliknya, terjebak tidak menyedari di PUBG Mobile adalah kematian hampir pasti. Akibatnya, kebanyakan orang bermain dengan lebih berhati -hati, bersembunyi di belakang pokok atau di berus. Tidak seperti Fortnite, pemain boleh berbaring di atas tanah semasa mereka menyusun kepala mereka yang seterusnya.

Anda juga boleh bermain dengan berhati -hati di Fortnite, tetapi lebih kerap daripada tidak pemain hanya berjalan ke arah tindakan. Malah kubu yang paling dibina dengan berhati -hati dapat dimusnahkan dengan beberapa hits dari peluncur roket atau bom tangan, jadi biasanya lebih baik untuk terus bergerak. Nasib nikmat yang berani di Fortnite.

Fortnite vs Player Battlegrounds Unknown: Mana Yang Lebih Baik?

Fortnite vs Player Battlegrounds Unknown

Fortnite dan pemain Battlegrounds tidak diketahui [PUBG] adalah antara permainan survival yang paling popular yang telah menguasai komuniti permainan sejak debut mereka. Mereka sama dalam lebih daripada satu cara; Kedua -duanya boleh menjadi tuan rumah 100 pemain setiap perlawanan dan memainkan peranan yang besar dalam genre pertempuran royale. PUBG mengubah mod permainan Battle Royale ke khalayak arus perdana, sementara Fortnite meningkatkan kualiti dan persembahannya. Walau bagaimanapun, beberapa perbezaan menetapkan dua perlawanan. Aspek seperti itu dapat membantu anda menentukan permainan mana yang lebih sesuai untuk anda. Sekarang mari kita lihat perbezaan utama antara Fortnite vs Pemain Battlegrounds Tidak Diketahui Dari segi senjata, kandungan, peta, grafik dan permainan.

Apa itu Fortnite?

Fortnite vs PlayerUnknown

Fortnite melibatkan pembinaan tanjakan, dinding dan platform untuk mewujudkan kubu yang bertindak sebagai pertahanan terhadap serangan dari musuh. Permainan ini bagaimanapun memperkenalkan mod pertempuran royale yang tidak membina yang membolehkan pemain bermain tanpa membina. Semasa dalam mod membina, pemain boleh membina kubu dan halangan, yang membolehkan mereka bergerak dengan mudah semasa pertempuran. Ini memberikan kelebihan strategik yang anda tidak lihat dalam banyak permainan menembak. Ini adalah kreativiti pemain yang menentukan kualiti pertahanan yang mereka bina untuk bertahan hidup dan memenangi pertempuran. Tetapi, dalam pemain ‘Zero Build Mode’ tidak membina sebarang pertahanan, sebaliknya, mereka hanya berlari terus ke tindakan di atas tanah terbuka.

Apa itu Battlegrounds PlayerUnknown?

PUBG adalah permainan survival yang bertanggungjawab untuk banyak konsep dalam permainan paling banyak permainan Royale Battle yang kini digunakan; yang juga termasuk Fortnite . Dari pelindung, perisai mengecut, ke perlawanan berasaskan skuad. Walau bagaimanapun, dari segi teknikal, PUBG telah dipadankan ketika datang ke pengubahsuaian dan pelaksanaan prestasi. Permainan ini masih menghadapi pemotongan rawak semasa permainan yang berterusan, yang boleh mengecewakan pemain.

Bagaimana Fortnite dibandingkan dengan Battlegrounds PlayerUnknown?

Mitos yang kita lihat masuk Fortnite mendalam berbanding dengan PUBG , yang mempunyai persembahan yang cukup mudah. Fortnite’s Reka bentuk kartun menarik penonton yang lebih besar. Walaupun permainan yang melibatkan tindakan ganas, ia masih menarik kepada pemain muda. Stealth jarang berlaku Fortnite , Memandangkan jumlah tumbuh -tumbuhan yang terhad di mana pemain dapat menutup. Sebaliknya, lebih mudah PUBG pemain untuk mencari dataran berumput dan bersembunyi di pandangan biasa dari musuh.

Walau bagaimanapun, dengan pelancaran Fortnite Mod ‘sifar binaan’ permainan telah menjadi lebih seperti PUBG , kerana kini semata -mata melibatkan tindakan senjata, kelajuan yang sengit dan koleksi rampasan. Lebih -lebih lagi, tanpa pilihan untuk membina, pemain mesti menggunakan pengisian semula overshield sebagai pertahanan pertama mereka sebelum berlari untuk menutup. Untuk mendapatkan bahagian atas mereka harus sampai ke tanah yang lebih tinggi menggunakan pendatang di mana mereka dapat dengan mudah melihat lawan yang menghampiri.

Peta

Fortnite vs Player Unknown

Perbezaan paling kritikal antara Fortnite dan PUBG adalah peta. PUBG mempunyai peta yang lebih besar yang memberikan jarak yang lebih jauh antara pemain ketika mereka jatuh untuk pertempuran, di mana pemain di lokasi yang kurang popular mungkin harus melintasi tanah untuk seketika sebelum mereka menghadapi satu lawan tunggal. Tidak seperti Fortnite , yang mempunyai peta yang jauh lebih kecil yang mengakibatkan pemain dikelompokkan lebih dekat ketika mereka jatuh di medan perang.

Pemain yang jatuh ke bandar utama menghadapi tindakan sengit ketika mereka cuba berebut untuk bekalan sementara pada masa yang sama mengelakkan serangan musuh. Mempunyai peta yang lebih besar boleh menguntungkan dalam erti kata bahawa pemain mempunyai peluang untuk membuat langkah strategik, sedangkan mempunyai peta yang lebih kecil mendedahkan pemain untuk memerangi segera yang membawa kepada gerakan terdesak, tidak rasional.

Fortnite mempunyai masa beban yang lebih pendek kerana peta yang lebih kecil yang bermaksud perlawanan berakhir dengan lebih cepat. PUBG Memuatkan masa agak lama kerana pemain terakhir sering berpeluang untuk menyusun strategi dan menerapkan ketekunan dalam pendekatan mereka sebelum memulakan serangan.

Permainan dan grafik

Grafik dalam Fortnite lebih menarik secara visual dan lebih mudah dikawal. PUBG Visual agak membosankan berbanding dengan rakan sejawatannya yang berwarna -warni. Walau bagaimanapun, ini mungkin menguntungkan ketika datang ke permainan. PUBG Pemain dapat dengan mudah menggabungkan ke dalam kawasan dan tumbuh -tumbuhan untuk disembunyikan dari musuh. Sebaliknya, kerana bertema kartun yang cerah Fortnite watak, menjadi lebih sukar untuk disembunyikan sejak pemain secara visual menonjol dari persekitaran mereka.

Senjata dan perisai

Fortnite vs Player Unknown's Battlegrounds: Mana yang lebih baik?

Senjata memainkan peranan penting dalam menentukan peluang pemain untuk bertahan hidup. Dalam erti kata itu, seseorang mesti mempertimbangkan kapasiti kerosakan senjata, kebolehcapaian dan kerumitan. Fortnite mempunyai pelbagai senjata yang unik untuk dipilih. Ini juga termasuk beberapa senjata yang luar biasa seperti ‘bom boogie,’ yang, jika dilemparkan ke atas musuh, akan menundukkan mereka ke tarian sukarela lima saat, menjadikan mereka terdedah kepada serangan. Selain itu, permainan ini sentiasa menambah peralatan baru, yang memastikan terdapat senjata baru untuk dipilih.

Namun, di hadapan senjata, PUBG Menawarkan pelbagai senjata diklasifikasikan, dari standard, jarang, kepada umum. Fortnite menggunakan sistem warna untuk mengklasifikasikan senjata. Dengan cara ini, lebih mudah untuk memberitahu nilai rampasan dari jauh. Senjata ini diklasifikasikan sebagai kelabu untuk biasa, hijau untuk tidak biasa, biru untuk jarang, ungu untuk epik dan oren untuk legenda.

Untuk memperoleh perisai, Fortnite pemain perlu minum ramuan perisai tertentu, semasa masuk PUBG , Pemain mempunyai akses kepada topi keledar dan jaket yang dapat diperoleh antara tahap dua dan tiga.

Memandangkan peta besar, menggunakan kenderaan adalah logik PUBG ; Walau bagaimanapun, seseorang lebih cenderung untuk dikalahkan semasa memandu kerana mereka mungkin terjatuh kerana pepijat yang tidak dapat dikesan. Fortnite Kenderaan boleh bertelur dari mana -mana sahaja, dan lokasi mereka boleh menjadi sangat tidak dapat diramalkan; Oleh itu, bergerak berjalan kaki lebih mudah. PUBG mempunyai kadar yang dikira secara keseluruhan berbanding dengan Fortnite’s Pendekatan yang penuh dengan tindakan huru-hara, meninggalkan pemain dengan keseronokan dan keinginan untuk lebih banyak pertempuran.

Sekarang mari kita meneroka Verdit kami Fortnite vs Pemain Battlegrounds Tidak Diketahui untuk mengetahui yang lebih baik.

Keputusan akhir

Dengan pelancaran mod yang berbeza untuk Fortnite pertempuran royale, permainan telah menjadi mirip dengan PUBG , hanya bahawa ia lebih stabil dan mudah dikawal berbanding. Dari segi kebolehcapaian, kedua -dua permainan boleh didapati di platform yang paling popular. Sebagai contoh, pemain boleh mengakses kedua -dua permainan melalui PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, dan Mobile. Perlawanan di Fortnite jauh lebih cepat dengan masa pemuatan lebih cepat yang bertentangan dengan PUBG . Grafik Cartoony menjadikan permainan kelihatan seperti fantasi, menyeronokkan dan tidak realistik, yang menarik bagi kebanyakan pemain.

PUBG lebih realistik dan menarik kepada pemain dewasa, terutamanya kerana stealth dan strategi yang diperlukan dalam permainan. Peta yang lebih besar menjadikan operasi kenderaan diperlukan bagi pemain untuk menampung lebih banyak tanah. Walaupun ia mungkin kelihatan seperti yang paling sukar, ia juga yang paling menggembirakan. Di dalamnya, pemain merasakan pencapaian yang hebat setelah bersaing melalui ketegangan yang besar untuk menghapuskan semua lawan dan muncul kemenangan.

Permainan mana yang anda fikir adalah yang terbaik antara pertarungan ini Fortnite vs Pemain Battlegrounds Tidak Diketahui? Kongsi pilihan anda dengan kami di komen di bawah atau lebih dari sosial kami di sini!

Bagaimana Fortnite dibandingkan dengan PUBG?

Terhad - Philadelphia Ballet - Carmen Main Image

FORTNITE-PUBG-700-500-ELDORADO.PNG

Foto yang disediakan oleh Eldorado/untuk Phillyvoice

Tanya pemain permainan dari generasi permainan menembak ini mengenai permainan Battle Royale teratas. Mereka mungkin menyatakan kegemaran mereka dari senarai pendatang baru. Namun, kebanyakan akan mengenali Fortnite dan PUBG sebagai datuk nenek moyang video baru subgenre. Malah, Fortnite dan PUBG sinonim dengan genre itu sendiri.

Permainan seperti Apex Legends dan Call of Duty Warzone telah dicipta terima kasih kepada mereka dan beberapa orang lain yang kurang popular. Walaupun mereka mempunyai persamaan, Fortnite dan PUBG adalah permainan yang berbeza. Anda tidak perlu menyelam yang jauh di bawah permukaan untuk menentukan bagaimana Fortnite membandingkan dengan PUBG.

Apa itu Royale Pertempuran?

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, mendefinisikan royale pertempuran semudah mengatakan “fortnite” atau “pubg.”Kebanyakan orang tahu apa permainan itu dan sudah biasa dengan cara mereka dimainkan. Akhirnya, permainan ini bermula semua pemain dalam beberapa jenis alat terbang yang terapung sangat tinggi di atas peta untuk masa yang singkat sementara semua pemain di atas kapal memilih tempat di peta untuk melompat dengan harapan mendarat di beberapa rompakan yang enak untuk bertahan dalam pendaratan awal pendaratan.

Sebaik sahaja anda telah mendarat dan mengisytiharkan ia selamat, anda berlari seperti ayam dengan kepalanya terputus dan menghancurkan semua yang anda dapati untuk membantu anda membunuh pasukan lain dengan lebih cepat. Walaupun ini berlaku, dinding gas, kebakaran, asap atau tenaga berasaskan lore ditutup, merosakkan mereka yang berani untuk terus memahami. Akhirnya, anda akan berada dalam keadaan tersendiri dengan pasukan yang tinggal yang anda tidak bunuh sehingga satu orang atau kumpulan adalah “Last Man Standing.”

Walaupun penerangan huru -hara ini menerangkan satu pusingan permainan Battle Royale yang diberikan, banyak nuansa menjadikan semua permainan Battle Royale yang tersedia menonjol dari satu sama lain. Di permukaannya, ia hanya penyangak pvp-lite di mana anda memulakan satu lagi pusingan segar dan ditugaskan untuk bertahan sehingga akhirnya. Walau bagaimanapun, dalam hal permainan seperti Fortnite dan PUBG, perbezaan membuat mereka merasa seperti permainan yang sama sekali berbeza.

Grafik pUBG dan Fortnite dan gaya seni

Sebelum anda bermain permainan ini, anda dapat memberitahu bahawa pemaju Fortnite dan PUBG – Epic Games dan Krafton, masing -masing – mempunyai gaya yang berbeza mengenai arah seni dan grafik yang mereka pilih untuk mewakili permainan mereka. Walaupun antara muka pengguna dan model watak PUBG menyerupai sesuatu yang lebih realistik dan diambil serius, Fortnite memilih pendekatan yang lebih goyah untuk animasi dan grafik dalam permainan mereka.

Di PUBG, fon adalah teks biasa yang akan anda lihat dalam buku atau poster tradisional. Rasanya lebih seperti panggilan tugas daripada kedua -duanya. Ia menyerupai perang dan mungkin berasa lebih berdaya saing kepada pendatang baru yang melompat ke pertandingan pertama mereka. Pada masa yang sama, Fortnite berasa lebih ringan. Walaupun anda meletupkan wajah masing -masing dengan senapang, fon bodoh dan kesan bunyi yang menggembirakan menjadikannya lebih seperti permainan kanak -kanak, yang boleh dikatakan mengapa penonton sasaran lebih muda daripada banyak permainan menembak lain dalam generasi ini.

Khalayak dan pengaruhnya terhadap Fortnite dan PUBG

Bukan rahsia lagi bahawa Fortnite dan PUBG mempunyai penonton yang berbeza. Walaupun PUBG memberi tumpuan kepada penonton mencari penembak kelangsungan hidup yang lebih sengit untuk bermain dalam masa lapang mereka, Fortnite menggunakan playstyle dan grafik yang tidak biasa untuk memenuhi keperluan penonton yang lebih muda. Itu tidak bermakna bahawa orang dewasa tidak bermain Fortnite.

Fortnite telah lama keluar, jadi pemain sekolah menengah yang kini dewasa masih bermain permainan. Juga, streamer dewasa dan pencipta kandungan menggunakan Fortnite untuk berhubung dengan penonton dari semua peringkat umur. PUBG secara semula jadi nampaknya lebih seimbang dalam pasaran sasarannya, tetapi pangkalan pemain lebih tua daripada Fortnite.

Permainan dan mekanik di Fortnite dan PUBG

Ini mungkin perbezaan yang paling jelas antara kedua -dua permainan ini, kerana tajuk Fortnite adalah salah satu perbezaan yang lebih besar. Sekiranya anda tidak tinggal di bawah batu, Fortnite sangat menekankan mekanik bangunan benteng berasaskan bahan. Tidak ada istilah teknikal untuknya, tetapi pemain Fortnite peringkat tinggi telah memenangi perlawanan yang kompetitif kerana kemahiran membina benteng mereka. Anda tidak boleh berjaya dalam senjata api tanpa sekurang -kurangnya pertengahan hingga tahap pemahaman yang maju ketika datang ke Fort Logic di Fortnite.

Oleh sebab itu, pemain menghabiskan lebih banyak masa di lobi swasta mengasah kemahiran bangunan mereka daripada mempelajari metas senjata dan meningkatkan tujuan mereka. Bertentangan dengan penekanan Fortnite terhadap mekanik bangunan, PUBG mengekalkan tumpuan tradisional terhadap kemahiran menembak dan pengetahuan peta. Selagi anda bermain cukup lama dan belajar meta senjata tertentu dan strategi kawasan medan perang, anda boleh berjaya.

Satu lagi perbandingan penting ialah pandangan pemain. Walaupun PUBG menjalankan pandangan orang pertama tradisional untuk pemainnya, Fortnite berada di tempat ketiga, yang sangat mengubah permainan. Tidak ada pandangan yang lebih baik untuk pemain. Ini semata-mata keutamaan, yang pemain lebih suka, yang mungkin juga menjelaskan mengapa kebanyakan pemain tegar menjauhkan diri dari karya orang ketiga yang Fortnite. Penembak orang pertama cenderung mempunyai tumpuan yang lebih berat pada matlamat dan ketepatan. Penembak orang ketiga terutamanya memihak kepada rendaman dan strategi alam sekitar. Kes itu bermaksud Fortnite menjadi penembak orang ketiga. Tidak ada pemain permainan permainan permainan permainan permainan permainan yang menyeronokkan di kalangan orang pertama.

Penerimaan dan kejayaan komuniti

Kedua -dua permainan video mempunyai kejayaan liar di komuniti mereka, terutamanya kerana ia melintasi laluan dengan pencipta kandungan, pemain, dan seluruh dunia. Walau bagaimanapun, Fortnite terus membawa lebih banyak ke meja, membolehkan mereka meraih lebih banyak wang daripada pesaing. Pada tahun 2020, sumber melaporkan bahawa permainan epik memperoleh 5.1 bilion dolar hasil dari Fortnite sahaja. PUBG membawa kira -kira 2.7 bilion dolar. Sila ambil perhatian bahawa tidak ada apa -apa untuk mengejek. Itulah cara yang lebih berjaya daripada permainan video yang keluar beberapa tahun daripada itu. Walau bagaimanapun, separuh daripada apa yang dibawa oleh Fortnite. Ia menjadikannya jelas permainan mana yang lebih popular, tetapi ia tidak tepat menggambarkan kejayaan dalam setiap komuniti.

Seperti yang dinyatakan berkali -kali sebelum ini, PUBG dianggap oleh ramai untuk menjadi datuk Battle Royales, Fortnite hanya menjadi lebih banyak nama isi rumah daripada PUBG, dan tiada siapa yang akan berpendapat bahawa. Lebih banyak pencipta kandungan menjadi terkenal, dan komuniti (walaupun permainan tegar tidak mahu mengakuinya) akan bersetuju bahawa Fortnite telah membuka jalan bagi beberapa pengikut kreatif kepada subgenre pertempuran yang baru ditembak. Bahkan telah berdarah ke genre lain. Forza Horizon 4 memperkenalkan versi perlumbaan Battle Royale, dan Tetris dan Mario mempunyai mod pertarungan “terakhir” mereka sendiri.

Kedua-dua permainan adalah lulus yang sangat baik untuk semua peringkat umur dan komuniti. Sekiranya anda menyukai penembak orang pertama yang lebih serius dan mengisi acuan permainan “tegar”, kemudian lompat di medan perang PUBG. Jika anda baik-baik saja dengan berada di pertunangan dengan pemain yang boleh membina rumah 20 kaki lebih cepat daripada anda boleh meletakkan dinding tunggal, lepaskan bas Fortnite.

Terlepas dari pilihan anda, anda boleh membuat pulangan masa anda melabur dalam permainan sama ada jika anda menuju ke Eldorado.gg. Anda akan dapat memperdagangkan akaun Fortnite anda atau akaun PUBG untuk wang sebenar seperti yang anda lakukan dengan NFTs atau koleksi digital lain. Nilai masa yang dihabiskan permainan sukar untuk mengukur, jadi kepala ke sana sebelum boot sesi berikutnya Fortnite atau PUBG hari ini.