Fortnite The Nindo 2022 Panduan: Cara Mendapatkan Lencana, Buka Kunci Ganjaran Naruto, Cara Melengkapkan Cabaran Fortnite Nindo dan Dapatkan Ganjaran Naruto | Pcgamesn

Cara Melengkapkan Cabaran Nindo Fortnite dan Dapatkan Ganjaran Naruto

Acara Nindo 2022 Naruto di Fortnite berjalan sehingga Khamis, 7 Julai pukul 8:59 p.m. PT/11: 59 p.m. Et.

Fortnite the Nindo 2022 Guide: Cara Mendapatkan Lencana, Buka Kunci Ganjaran Naruto

Fortnite Nindo 2022 telah bermula, membolehkan pemain membuka kunci ganjaran bertema Naruto untuk masa yang terhad. Sekiranya anda terlepas edisi pertama acara ini tahun lepas, anda harus melompat pada tindakan semasa ia berlangsung. Musim baru memperkenalkan perubahan besar pada peta pertempuran royale, mekanik yang kembali, dan beberapa penambahan yang menarik, dari senjata ke pencarian untuk diikuti setiap minggu. Panduan ini memberi tumpuan kepada Fortnite Nindo 2022, yang merupakan satu siri cabaran dengan pelbagai ganjaran, dan bagaimana untuk mendapatkan lencana.

Jika anda mencari lebih banyak bantuan, kami mempunyai hab khusus yang merangkumi liputan di sekitar senjata Star Wars, bagaimana menanam anak pokok realiti, pencarian mingguan, lokasi watak, semua pepijat semasa dan isu yang diketahui, bagaimana menyembuhkan penyakit ribut, semua token TOVER Untuk melengkapkan pencarian snap, dan senjata terbaik disenaraikan dalam senarai peringkat.

Cara mengambil bahagian dalam fortnite nindo 2022

Untuk mengambil bahagian dalam Nindo 2022 dari Fortnite, Anda perlu memasuki laman rasmi – inilah pautan berguna – atau mengimbas kod QR dari tab Berita di dalam permainan menggunakan kamera telefon anda.

Fortnite the Nindo 2022 Cabaran 1

Kemudian, log masuk menggunakan platform pilihan anda dan anda harus ditetapkan. Aktiviti dalam permainan anda harus dipaparkan di laman web nindo mulai sekarang.

Fortnite The Nindo 2022 Jadual – Bilakah Acara Nindo Naruto Akhir?

Acara Nindo 2022 Naruto di Fortnite berjalan sehingga Khamis, 7 Julai pukul 8:59 p.m. PT/11: 59 p.m. Et.

Terdapat empat cabaran untuk diselesaikan di Fortnite Nindo 2022, dan anda boleh mencari butiran di bawah:

 • Laluan Itachi: Dapatkan 1 lencana setiap lima penamat teratas dalam perlawanan
 • Laluan Gaara: Dapatkan 1 lencana setiap 24 lingkaran ribut terselamat
 • Laluan Hinata: Dapatkan 1 lencana setiap 20 ikan yang ditangkap
 • Jalan orochimaru: Dapatkan 1 lencana setiap 18 penghapusan

Seperti yang anda lihat, Semua cabaran tersedia secara automatik, Oleh itu, anda tidak perlu menunggu sehingga hari tertentu dan tidak bimbang untuk mengikuti jadual, berbanding dengan peristiwa masa lalu seperti percubaan tanglung. Juga, perlu diperhatikan bahawa “ganjaran akan diberikan terus ke akaun epik penerima dalam masa satu jam untuk mencapai jumlah lencana yang relevan, atau masa lain yang munasabah yang dikehendaki oleh epik untuk pemberian itu,” menurut FAQ, jadi bersabarlah.

Semasa Nindo 2022, anda boleh mendapatkan hanya 1 lencana setiap jalan untuk mendapatkan ganjaran minimum, atau Dapatkan 5 lencana untuk menerima ganjaran XP sebanyak 20,000 XP juga. Ringkasnya, anda boleh Dapatkan sehingga 80,000 XP Sekiranya anda melengkapkan semua empat laluan sekurang -kurangnya lima kali setiap satu. Mod yang disokong adalah solo, duos, trio, dan skuad dalam pertempuran royale, dan solo, duos, trio, dan skuad untuk membina sifar.

Di samping itu, melengkapkan satu jalan (memenangi 9 lencana) memberi anda bungkus kosmetik, sementara Melengkapkan semua empat laluan (memenangi 9 lencana untuk masing -masing) memberi anda peluncur eksklusif, yang akan mengambil sedikit masa.

Fortnite the Nindo 2022 mencabar 9

Fortnite The Nindo 2022 Ganjaran

Berikut adalah semua ganjaran Nindo 2022:

 • Terkejut Itachi dalam permainan Emoticon Cosmetic (Path of Itachi)

Fortnite the Nindo 2022 Cabaran 3

 • Fokus Gaara In-Game Emoticon (Path of Gaara)

Fortnite the Nindo 2022 Cabaran 4

 • Byakugan Hinata Emoticon Cosmetic In-Game (Path of Hinata)

Fortnite the Nindo 2022 mencabar 5

 • Senyuman Orochimaru dalam permainan kosmetik dalam permainan (jalan horochimaru)

Fortnite the Nindo 2022 Cabaran 6

 • Bungkus kosmetik dalam permainan Akatsuki (Lengkapkan satu Lencana)-Glider Kosmetik Manda In-Game (Lengkapkan semua empat laluan dengan mendapatkan 9 lencana di setiap)

Fortnite the Nindo 2022 Cabaran 7

Awak juga mungkin menyukai:

 • Panduan Lokasi Sarung tangan Fortnite Grapple: Di mana untuk mencari sarung tangan bergelut
 • Fortnite Memasuki Terowong Angin di Baller di Panduan Screwballer
 • Fortnite Boost Ke Boulder Runaway dan Mengeluarkannya Dengan Panduan Baller

Itu sahaja yang perlu anda ketahui mengenai Fortnite Acara Nindo 2022 Naruto. Semoga berjaya membuka semua ganjaran!

Mengenai Pengarang

Penyumbang yang diketengahkan di Fanbyte yang memberi tumpuan terutamanya kepada panduan. Sentiasa menunda -nunda di Twitter.

Cara Melengkapkan Cabaran Nindo Fortnite dan Dapatkan Ganjaran Naruto

Fortnite Nindo Challenges - Ikon menunjukkan empat watak Naruto dan dua ganjaran untuk menyelesaikan cabaran Nindo

Ingin tahu bagaimana menyelesaikan cabaran nindo fortnite? Sebagai tambahan kepada penampilan Darth Vader di pulau itu sebagai sebahagian daripada kemas kini terbaru permainan Battle Royale, sebuah laman web baru telah hidup dengan senarai cabaran untuk diselesaikan. Anda boleh mendapatkan ganjaran bertema naruto yang sejuk dengan menangkap ikan, lingkaran ribut yang masih hidup, dan menghapuskan lawan.

Untuk memulakan Fortnite Nindo mencabar, Pergi ke laman web rasmi Fortnite Nindo dan log masuk dengan akaun epik anda. Ia harus secara automatik mendaftarkan anda ke halaman cabaran, dan anda boleh menjejaki kemajuan anda dengan mengklik butang periksa statistik saya. Pada mulanya, ia tidak jelas di laman web yang mod permainan yang anda perlu mainkan untuk mendapatkan lencana, tetapi Epic telah mengemas kini perimeter ini. Anda kini boleh memperolehnya dengan menyelesaikan objektif sama ada Mod Battle Royale atau Zero membina dalam solo, duos, trio, dan skuad.

Anda mesti menyelesaikan cabaran ini sepuluh kali setiap satu untuk mendedahkan ganjaran akhir. .

Senarai Cabaran Fortnite Nindo

Berikut adalah semua cabaran Fortnite Nindo:

Setiap lima teratas 6 selesai
Setiap 24 lingkaran ribut terselamat
Setiap 20 ikan terperangkap
Setiap 18 penghapusan

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Fortnite Nindo Rewards

Anda mendapat ganjaran untuk mencapai pencapaian tertentu di sepanjang setiap trek. Berikut adalah semua Fortnite Nindo mencabar ganjaran:

Laluan Itachi

 • Lencana 1 – terkejut itachi emoticon
 • Lencana 5 – 20,000 XP
 • Lencana 10 – Kemajuan ke arah Manda Cosmetic Glider

Laluan Gaara

 • Lencana 1 – Fokus Gaara Emoticon
 • Lencana 5 – 20,000 XP
 • Lencana 10 – Kemajuan ke arah Manda Cosmetic Glider

Laluan Hinata

 • Lencana 1 – Byakugan Hinata Emoticon
 • Lencana 5 – 20,000 XP
 • Lencana 10 – Kemajuan ke arah Manda Cosmetic Glider

Jalan orochimaru

 • Lencana 1 – Emoticon senyuman Orochimaru
 • Lencana 5 – 20,000 XP
 • Lencana 10 – Kemajuan ke arah Manda Cosmetic Glider

Semua jalan

 • Lengkapkan salah satu daripada empat laluan – Bungkus Kosmetik Akatsuki
 • Lengkapkan semua empat laluan – Manda Cosmetic Glider

Dan itu semestinya semua yang anda perlu tahu mengenai cabaran Nindo Fortnite. Semasa anda berada di sini, anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana biji realiti Fortnite berfungsi, kerana mereka adalah sebahagian besar daripada cabaran Vibin baru dalam permainan. Anda juga boleh memburu pelancar Ripsaw Fortnite yang baru, dan mana -mana tokoh Fortnite Tover yang tersisa untuk membuka beberapa gaya baru untuk salah satu kulit Fortnite dalam lulus pertempuran musim ini.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.