Fortnite the Nindo 2022: Daftar, Cabaran dan Fortnite X Naruto Rewards, Fortnite: Bagaimana Melengkapkan Cabaran Nindo | Den of geek

Fortnite: Cara Melengkapkan Cabaran Nindo

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Fortnite the Nindo 2022: Daftar, Cabaran dan Ganjaran Fortnite X Naruto Percuma

Fortnite the Nindo 2022: Daftar, Cabaran dan Ganjaran Fortnite X Naruto Percuma

Fortnite Nindo 2022 adalah peluang untuk mendapatkan eksklusif Fortnite x Naruto ganjaran kosmetik dalam permainan secara percuma. Tugas Nindo 2022 Prospektif Ninjas dengan melengkapkan satu siri jalan cabaran Nindo di Fortnite. Mengambil bahagian dalam Fortnite Nindo 2022 dan menyelesaikan laluan Naruto Ninjas ikonik untuk membuka kunci Ganjaran Tandatangan, termasuk Wrap Akatsuki dan Manda Glider.

 • Lebih banyak orang superhero? Ketahui Cara Mendapatkan Fortnite Spider-Man Zero Pakaian.

Fortnite the Nindo 2022: Cara mendaftar

Fortnite-the-Nindo-2022-How-to-Sign

Untuk terlibat dengan Fortnite Nindo 2022, anda mesti terlebih dahulu melawat https: // thenindo.Fortnite.com/ en-us/ dan log masuk dengan akaun permainan epik anda. Di sini, anda boleh menjejaki kemajuan anda melalui jalan yang berbeza di Nindo.

Fortnite Nindo 2022 berjalan sehingga 8 Julai 2022, jam 4:59 pagi BST.

Fortnite the Nindo 2022: Cabaran

Fortnite-the-nindo-2022-emoticons-challenges

Cabaran Nindo 2022 berputar di sekitar jalan Nindo. Masing -masing Fortnite Peserta Naruto mempunyai jalan yang berbeza yang direka di sekelilingnya. Setiap jalan memberikan cabaran yang berbeza untuk menyelesaikan dan memberi ganjaran untuk mendapatkan. Mari kita lihat semua jalan Nindo dan cabaran yang berkaitan:

Laluan Itachi

Setiap lima yang diselesaikan di atas selesai Fortnite Battle Royale (Skuad) dan Zero Build (Squads) akan menjatuhkan anda satu lencana di jalan Itachi.

Laluan Gaara

Setiap 24 lingkaran ribut terselamat di Fortnite Sifar binaan (solos, duos, atau trio) akan memberi ganjaran lencana tunggal di jalan Gaara.

Laluan Hinata

Setiap 20 ikan ditangkap Fortnite Battle Royale dan Zero Build (Solos, Duos, Trios, atau Squads) memperoleh satu lencana di jalan Hinata.

Jalan orochimaru

Setiap 18 penghapusan di Fortnite Pertempuran Royale (solos, duos, atau trio) baik untuk satu lencana di jalan Orochimaru.

Anda boleh mendapat sehingga sepuluh lencana di setiap jalan Nindo. Anda akan diberi ganjaran untuk membuka kunci satu lencana, lima lencana, dan sepuluh lencana setiap jalan.

Perhatikan keperluan senarai main untuk setiap laluan Nindo. Cabaran yang terikat dengan setiap jalan hanya layak untuk senarai main yang dipilih. Contohnya, kemajuan di jalan Itachi hanya boleh dilakukan Fortnite Pertempuran Royale (Skuad) dan Zero Build (Skuad). Ingatlah ini semasa anda mengambil jalan Nindo.

Fortnite the Nindo 2022: Ganjaran

Fortnite-the-Nindo-2022-Rewards

Ganjaran untuk menyelesaikan Fortnite Cabaran Nindo 2022 dan laluan Nindo termasuk:

 • Satu lencana di jalan Itachi membuka emotikon Itachi yang terkejut.
 • Satu lencana di jalan Gaara membuka Gaara Emoticon yang difokuskan.
 • Satu lencana di jalan Hinata membuka Emoticon Byakugan Hinata.
 • Satu lencana di jalan Orochimaru membuka emotikon senyuman Orochimaru.
 • Setiap lima lencana dalam satu jalan Nindo membuka 20k xp. Anda boleh mendapat jumlah 80k XP dengan membuka lima lencana di semua jalan.
 • Sepuluh lencana di mana -mana jalan membuka kunci bungkus Akatsuki.
 • Lengkapkan semua empat laluan Nindo untuk membuka kunci ganjaran terakhir: The Manda Glider.

Walaupun ganjaran emotikon nindo 2022 adalah eksklusif, bungkus Akatsuki dan Manda Glider akan disediakan di kedai item di kemudian hari.

Dari awal hingga akhir, anda mempunyai lebih dari dua minggu untuk menangani semua cabaran Nindo. Daftar dan Dapatkan Khas Fortnite x Naruto ganjaran secara percuma dalam masa terhad Fortnite Acara Nindo 2022.

Fortnite: Cara Melengkapkan Cabaran Nindo

Acara Nindo bertema Naruto telah kembali ke Fortnite. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai menyelesaikan cabaran 2022 Nindo dan membuka kunci setiap ganjaran yang ada.

Oleh Aaron Greenbaum | 21 Jun, 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Acara Fortnite Nindo 2022

Manakala FortniteKemas kini terbaru boleh dikatakan diserlahkan dengan penambahan Darth Vader dan Lightsaber ikonnya, patch terbaru permainan juga termasuk beberapa Naruto-cabaran dan ganjaran bertema. Lightsabers dan shuriken: gabungan yang hanya Fortnite (Mesin Pemasaran Tidak Malu Gaming) Boleh Tarik Mati.

Bermula hari ini, pemain boleh menyertai FortniteAcara Nindo 2022. Seperti acara Nindo tahun lepas, Nindo 2022 menggalakkan Fortnite pemain untuk menyelesaikan pelbagai cabaran untuk diperoleh Naruto-Ganjaran bertema. Sedangkan versi terakhir acara ini memaparkan emotikon dan glider yang diilhamkan oleh pasukan manga/anime 7, walaupun versi 2022 acara itu cukup banyak mengenai pesaing. Dengan menyelesaikan pelbagai cabaran Nindo, Fortnite Pemain boleh mendapatkan emotikon yang menampilkan cawan Itachi, Gaara, Hinata, dan Orochimaru, serta bungkus bertemakan Akatsuki dan peluncur berpola selepas ular gergasi, Manda.

Manakala Fortnite Pemain juga boleh membeli berkas untuk memberi gambaran tentang watak-watak yang disebutkan di atas (mesti bagi sesiapa yang ingin mengamalkan jutsu transformasi mereka), satu-satunya cara untuk mendapatkan emotikon adalah melalui cabaran Nindo terkini. Sementara itu, bungkus itu sudah tersedia melalui kedai tunai, dan peluncur itu dijadualkan mendarat di sana tidak lama lagi. Walau bagaimanapun, sesiapa yang mahukan barang -barang tersebut secara percuma (dan dalam kes Glider, awal), perlu bekerja melalui cabaran Nindo baru.

Sebelum sesiapa sahaja boleh mengambil bahagian dalam acara ini, mereka perlu log masuk ke halaman acara Nindo. The Fortnite Pelanggan Permainan tidak akan mengesan kemajuan secara langsung, jadi pembalakan pertama adalah suatu keharusan.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Acara Nindo 2022 dibahagikan kepada empat laluan, masing -masing bertemakan selepas watak yang berbeza. Anda mempunyai jalan Itachi, jalan Gaara, jalan Hinata, dan jalan Orochimaru. Setiap jalan menawarkan cabaran yang berbeza, seperti berikut:

 • Jalan Itachi: Selesaikan perlawanan di atas-6 sebanyak lima kali (skuad pertempuran royal dan skuad sifar membina mod permainan sahaja)
 • Jalan Gaara: Survive 24 Circles Storm (Solo, Duo, dan Trio Zero Build Game Modes Sahaja)
 • Laluan Hinata: Menangkap 20 ikan (pertempuran royale dan solo, duo, trio, dan skuad sifar membina mod permainan sahaja)
 • Jalan orochimaru: Menghapuskan 18 pemain (Solo, Duo, dan Trio Battle Royale Game Modes Sahaja)

Sebaik sahaja anda menyelesaikan ujian, anda akan mendapat lencana masing -masing cabaran. Pemain boleh memperoleh sejumlah sepuluh lencana setiap jalan. Maksudnya untuk menyelesaikan jalan Itachi, pemain perlu menyelesaikan 50 perlawanan dalam enam jawatan teratas. Untuk memperoleh semua lencana sepuluh Orochimaru, anda perlu menghapuskan 180 lawan. Itu adalah pesanan yang cukup tinggi, tetapi mereka tidak mustahil. Secara jujur, pertaruhan terbaik anda adalah berusaha untuk mengatasi seberapa banyak cabaran yang anda dapat sepanjang setiap perlawanan yang anda mainkan.

Lencana pertama yang anda peroleh di setiap jalan juga membuka emotikon tertentu. Khususnya, anda mendapat emotikon Itachi yang terkejut di jalan Itachi, emotikon Gaara yang difokuskan di jalan Gaara, emotikon Hinata Byakugan di jalan Hinata, dan emotikon senyuman Orochimaru di jalan Orochimaru. Sementara itu, setiap lima lencana yang anda perolehi di mana -mana pemain Jaring pemain tambahan 20,000 XP. Jadi, jika anda memperoleh lima lencana di setiap jalan, itu adalah tambahan 80,000 XP di dalam poket anda.

Seperti yang anda mungkin fikirkan, ganjaran terbaik disimpan untuk yang terakhir. Sebagai contoh, pemain yang memperoleh sepuluh lencana dalam satu jalan akan mendapat bungkus Akatsuki. Mereka yang benar -benar berdedikasi pemain yang mengumpulkan semua 40 lencana akan menerima hadiah utama acara itu: Manda Glider. Hanya tahu bahawa ia akan membawa anda lama untuk sampai ke sana.

Acara Nindo 2022 akan berakhir pada 7 Julai jam 11:59 malam ET, jadi keluar dari sana dan mula menyelesaikan cabaran secepat mungkin. Manda tidak akan memanggil dirinya, anda tahu.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Cabaran Nindo 2022

The Cabaran Nindo 2022 Adakah satu set cabaran di Fortnite: Battle Royale, boleh didapati dari 21 Jun 2022 hingga 8 Julai 2022. Cabaran Nindo 2022 dikeluarkan dalam Bab 3: Musim 3 dan pemain yang diberi ganjaran dengan Manda Glider.

Cabaran []

8 Julai 2022 3:59:00 -0500 berakhir

Dapatkan lencana di setiap jalan
0/9

Laluan Itachi UTC

Dapatkan 1 lencana setiap lima penamat teratas dalam perlawanan
0/5
Dapatkan lencana
(Selesai “Top 6” 5 kali) 0/1
20k
(Selesai “Top 6” 25 kali) 0/5
Dapatkan lencana
(Selesaikan “Top 6” 45 kali) 0/9

Laluan Gaara UTC

Dapatkan 1 lencana setiap 24 lingkaran ribut terselamat
0/24
Dapatkan lencana
(Bertahan 24 bulatan ribut) 0/1
Dapatkan lencana 20k
(Bertahan 120 lingkaran ribut) 0/5
Dapatkan lencana
(Bertahan 216 lingkaran ribut) 0/9

Laluan Hinata UTC

Dapatkan 1 lencana setiap 20 ikan yang ditangkap
0/20
Dapatkan lencana
(Menangkap 20 ikan) 0/1
Dapatkan lencana 20k
(Menangkap 100 ikan) 0/5
Dapatkan lencana
(Menangkap 180 ikan) 0/9

Jalan orochimaru UTC

Dapatkan 1 lencana setiap 18 penghapusan
0/18
Dapatkan lencana
(Hilangkan 18 lawan) 0/1
Dapatkan lencana 20k
(Hilangkan 90 lawan) 0/5
Dapatkan lencana
(Hilangkan 162 lawan) 0/9