Fortnite Tank Lokasi: Di ​​mana untuk mencari & bagaimana untuk memusnahkan mereka – Dexerto, Fortnite Tanks | Gamesradar

Di mana untuk mencari tangki Fortnite

Sebagai alternatif, kami telah menandakan semua lapan lokasi di peta di bawah.

Lokasi Tank Fortnite: Tempat Mencari & Cara Memusnahkan Mereka

Lokasi tangki di Fortnite Bab 3

Permainan epik

Tertanya -tanya di mana untuk mencari tangki di Fortnite Bab 3 Musim 2? Atau mungkin anda ingin tahu cara memusnahkannya? Kami mempunyai semua butiran yang anda perlukan di sini.

Pertempuran Antara Tujuh dan Perintah Imagined (IO) telah meletus di Fortnite Bab 3 Musim 2, dengan garis merah dan biru memisahkan Pulau dan IO Airships dengan meriam pengepungan yang muncul di langit.

Satu lagi ciri baru yang diperkenalkan kepada Fortnite sebagai sebahagian daripada perang yang sedang berlangsung adalah tangki; Kenderaan yang kuat dan kukuh ini sangat sesuai untuk melintasi pulau secara perlahan -lahan dan merosakkan kerosakan kepada lawan anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Di bawah, anda akan mengetahui dengan tepat di mana untuk mencari kereta kebal di Fortnite Bab 3 Musim 2, serta tip bagaimana untuk memandu mereka – dan bagaimana untuk memusnahkan mereka.

Kandungan

 • Di mana untuk mencari tangki di Fortnite
 • Cara memandu tangki di Fortnite
 • Bolehkah anda memusnahkan tangki di Fortnite?
 • Cara merosakkan tangki dan mengumpul sampel perisai

Tangki di Fortnite

Tangki adalah salah satu ciri baru yang besar di Fortnite Bab 3 Musim 2.

Semua lokasi tangki di Fortnite Bab 3 Musim 2

. Buat masa ini, kebanyakan racun berada di dalam kawasan yang dikawal oleh IO ini.

Berikut adalah semua lokasi di mana anda boleh mencari tangki di Fortnite:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Command Cavern (2 tangki)
 • Kubu (1 tangki)
 • Menara yang condong (1 tangki)
 • Coney Crossroads (1 tangki)
 • Bugle harian (1 tangki)
 • Rocky Reels (1 tangki)
 • Condo Canyon (1 tangki)

Kawasan yang dikawal oleh perintah yang dibayangkan akan berubah sepanjang Bab 3 Musim 2, jadi tempat yang anda dapati tangki akan berubah juga. Selagi anda mengikuti garis merah, anda akan tahu di mana mereka berada.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda juga boleh melihat lokasi tangki semasa yang ditandakan pada peta Fortnite di bawah:

Semua lokasi tangki ditandakan di peta Fortnite

Berikut adalah semua lokasi bertelur tangki di Fortnite Bab 3.

Seperti yang anda lihat, Command Cavern boleh dikatakan tempat terbaik untuk mendapatkan tangki, kerana dua daripadanya bertelur di sana. Ini adalah lokasi yang sangat dijaga, jadi, ia juga merupakan salah satu tempat yang paling berbahaya untuk dikunjungi.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Cara memandu tangki di Fortnite

Tangki mempunyai empat tempat duduk, dengan masing -masing berkhidmat dengan tujuan yang berbeza: ada kerusi pemandu, yang membolehkan anda memindahkan tangki dan menembak bahan peledak; Turret, yang boleh melepaskan peluru cepat; dan dua tempat duduk bumbung yang membolehkan anda melepaskan senjata anda sendiri.

Jika anda berada di tempat duduk pemandu, anda boleh mensasarkan pistol letupan utama dengan menggunakan kawalan kamera anda. Ia perlahan dan sukar untuk ditujukan, sama seperti kawalan memandu, tetapi jika anda boleh mendarat, anda akan dapat memusnahkan bangunan dan menangani 100 kerosakan kepada lawan.

Di mana untuk mencari tangki Fortnite

Tangki Fortnite

Tangki Fortnite adalah kenderaan yang berguna untuk ditahan, kerana mereka bersenjata dengan gigi dan mampu menyampaikan letupan letupan kepada sesiapa atau apa sahaja yang menghalangi anda. Dihantar ke Pulau Fortnite oleh perintah yang dibayangkan untuk mengukuhkan pertahanan mereka, tangki -tangki titan ini dapat memusnahkan pelbagai struktur dengan meriam gergasi mereka dan lapisan perisai memberikan banyak perlindungan bagi mereka yang cukup bertuah untuk berada di dalam. Walau bagaimanapun, mereka tidak sepenuhnya tidak sempurna, dan treads rapuh mereka tidak akan mengalami banyak kerosakan sebelum mereka memerlukan pembaikan untuk mendapatkan rolling lagi. Sekiranya anda ingin memerintah senjata api mudah alih, maka kami mempunyai semua lokasi tangki Fortnite untuk anda, bersama -sama dengan maklumat tentang cara menggunakan Titan sebaik sahaja anda duduk di kawalan.

Lokasi Tangki Fortnite

Tangki Fortnite pada mulanya bertelur di lokasi bernama yang (atau) dikawal oleh perintah yang dibayangkan. Pada masa penulisan yang bermaksud POI berikut:

 • Command Cavern X2
 • Condo Canyon
 • Coney Crossroads
 • Bugle harian
 • Kubu
 • Rocky Reels
 • Menara yang condong

Kami telah menandakan lokasi permulaan tangki -tangki Fortnite ini di atas peta di atas, tetapi jika pengawal IO mengawal mereka dan keluar dari rondaan maka anda mungkin perlu mencari kawasan sekitarnya untuk mencari tempat mereka berpindah, atau mereka mungkin hilang sepenuhnya sekiranya pemain lain telah mengarahkan mereka.

Semua lokasi tangki Fortnite dalam Bab 3 Musim 2

Tangki adalah rumah kuasa mutlak di Fortnite Season 2, dan di sini adalah setiap lokasi tangki perisai tunggal dan bagaimana untuk mendapatkannya.

Fortnite Tank diletakkan

Fortnite Season 2 mempunyai tangki yang banyak berperisai, dan di sinilah anda dapat menemui semua lapan daripadanya.

Tidak ada bunyi di Fortnite Season 2 daripada tangki -tangki perisai baru yang masuk. Rombongan kuat dan tembakan letupan mempunyai pemain yang bersembunyi dari raksasa logam gergasi ini.

Walaupun tidak mustahil untuk menurunkan tangki, itu adalah tugas yang cukup sukar untuk melakukan solo. Selain itu, mendapatkan tangki adalah cara yang pasti untuk menjadikannya endgame jika anda tidak masuk ke mana -mana pemain yang sangat berkebolehan.

Sekiranya anda ingin mencuba tangki tetapi tidak pasti di mana untuk bermula, kami telah mendapat anda dilindungi. Berikut adalah setiap lokasi tangki di Fortnite Season 2.

Tank Fortnite didorong

Lokasi tangki Fortnite Season 2

Terdapat lapan tangki yang melahirkan pada permulaan musim. Walau bagaimanapun, kerana rintangan itu mengambil kembali racun dari IO, lebih banyak tangki digantikan dengan bas pertempuran. Sekarang, hanya ada empat tangki yang tersisa.

 • Baca lebih lanjut:Semua Lokasi Senjata Mitos & Eksotik Fortnite Bab 3 Musim 2

Berikut adalah senarai semua lokasi tangki di Fortnite:

 • Perintah Cavern East
 • Command Cavern West
 • Kubu
 • Menara yang condong

Sebagai alternatif, kami telah menandakan semua lapan lokasi di peta di bawah.

Sebilangan besar tangki akan dirampas ke arah permulaan permainan, jadi anda akan mahu menuju ke satu awal. Sekiranya tangki anda rosak, anda boleh membaikinya menggunakan obor pukulan.

Di samping itu, tangki dapat didengar dari jarak jauh. Sekiranya anda menghampiri POI dengan tangki dan mendengarnya bergerak, ketahui sama ada pemain atau pengawal IO telah mengarahkannya.

Untuk lebih banyak Fortnite, lihat di mana semua NPC musim ini terletak, dan tunggu lebih banyak berita dan panduan.

Semua platform

Cara Mendapatkan Pickaxe Destroyer Pickaxe di Fortnite Season 3

Satu lagi pickaxe eksklusif tiba di Fortnite pada musim 3 dan pasti kelihatan agak berbeza. Berikut adalah cara anda boleh mendapatkannya.

Pickaxe pemusnah hidangan di Fortnite

Pickaxe Destroyer Dish adalah satu lagi kosmetik percuma yang boleh anda dapatkan dalam Bab 3 Musim 3 jika anda belum. Begini cara mendapatkan pickaxe ke dalam loker anda.

Pemain Fortnite pasti suka cinta yang diberikan oleh pemaju setiap musim. Dari kulit rujuk-a-teman percuma ke bling belakang slurpy yang boleh anda dapatkan setelah menyelesaikan pencarian, pemain telah menyelesaikan dengan setia setiap tugas yang Epic telah meminta mereka untuk menuntut ganjaran percuma.

Walau bagaimanapun, sepanjang beberapa musim sekarang, mendapatkan percuma ini mula merasa terlalu banyak kerja untuk beberapa pemain. Epic terus menambah kandungan percuma, tetapi pemain diminta untuk dimasukkan ke dalam kerja untuk menuntut ganjaran ini.

Kali ini, ada item baru di blok, pickaxe pemusnah hidangan, yang boleh anda dapatkan di Fortnite sekarang dengan melakukan beberapa langkah mudah. Begini bagaimana anda boleh mendapatkannya dalam Musim 3.

Dapatkan pickaxe pemusnah hidangan di Fortnite sekarang

Platform Permainan Awan Nvidia GeForce Now dilancarkan pada awal tahun ini apabila pemain dapat menstrimkan Fortnite pada mana -mana peranti jika mereka menjadi ahli Perkhidmatan. Ini juga membolehkan pengguna iOS menstrim permainan pada telefon mereka walaupun Apple vs. Tuntutan Epik.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite memperkenalkan senapang perdana baru dalam kemas kini v21.

Dalam tweet baru -baru ini, Nvidia mengumumkan bahawa pemain Fortnite akan dapat menebus pickaxe pemusnah hidangan percuma jika mereka mengalir Fortnite di GeForce mereka kini membolehkan peranti sehingga 4 Ogos 2022. Pemain yang menjadi ahli perkhidmatan eksklusif hanya dapat menebus ini secara percuma.

Walau bagaimanapun, dalam pengumuman lain, Epic memberitahu pangkalan pemainnya bahawa pickaxe tidak eksklusif untuk GeForce sekarang tetapi juga akan tersedia di kedai item di kemudian hari. Ini bermakna mereka yang tidak dapat menebus pickaxe percuma menggunakan keahlian mereka sekarang akan berpeluang membelinya menggunakan V-Bucks di kedai item.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite membawa kembali Port-A-Fort ke permainan dalam v21.20

Kos pickaxe belum diturunkan sejak pemain percaya bahawa ia akan dikeluarkan setelah tetingkap terhad pada 4 Ogos untuk anggota GeForce Now telah tamat. Sebaik sahaja kami mendapat berita mengenai pelepasan kedai itemnya, kami pasti akan mengemas kini artikel ini.

Pemain GeForce Now mempunyai faedah ganjaran percuma sejak perkhidmatan membolehkan pemain mengalami keseronokan Fortnite di mana sahaja di peranti mereka. Jatuh dalam barisan adalah perkhidmatan permainan Xcloud yang telah menjadi sangat popular di kalangan pemain Xbox.

Pilihan

Cara Menggunakan Cones Ice Cream di Fortnite Season 3

Cone Ice Cream adalah bahan habis -habisan baru yang akan ditambah ke Fortnite dalam kemas kini musim panas yang akan datang. Begini cara anda boleh menggunakannya.

Dari pelbagai bahan habis pakai di pulau itu, kerucut ais krim adalah yang paling menarik yang tidak lama lagi akan tiba di Fortnite. Menurut pelbagai kebocoran, kerucut akan mempunyai kebolehan yang berbeza dan masing -masing akan menjadi warna yang berbeza. Inilah panduan mengenai cara menggunakannya.

Fortnite mempunyai sejarah bahan habis yang menarik sejak Bab 1. Dari perisai ke cendawan slurp, cara pemain mendapat kesihatan dan perisai dalam permainan telah berubah selama bertahun -tahun.

Sejak memancing tiba di Pulau Battle Royale di Bab 2, bahan habis dalam permainan menyaksikan variasi yang besar dari ikan yang dapat memberikan penglihatan terma, kelajuan lebih cepat, kuasa melompat, dan mendedahkan lokasi musuh.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite memperkenalkan senapang perdana baru dalam kemas kini v21.30

Begitu juga, bahan habis dari cili ke kelapa juga mempunyai kebolehan yang sama selain dari kehebatan kesihatan mereka. Dalam kemas kini permainan baru -baru ini v21.30, kebocoran menunjukkan bahawa habis krim ais krim akan tiba di Fortnite dan ia dapat menampilkan beberapa variasi, memberikan kebolehan yang berbeza.

Cara Menggunakan Kon Ais Krim

Ice Creams adalah bahan habis-habisan seterusnya yang akan ditambah ke Fortnite Bab 3 Musim 3 Pulau. Pembelan mempunyai 4 jenis kerucut yang berbeza ia.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Update v21.30 nota patch

Semua varian yang disebutkan di atas adalah berdasarkan bahan habis pakai yang ada di Fortnite yang mempunyai keupayaan yang sama. Tidak ada berita setakat ini bagaimana mereka berfungsi atau di mana seseorang dapat mendapatkannya tetapi untuk kes penggunaan, sesiapa sahaja boleh menggunakannya seperti yang biasa dan ia akan memberikan kesihatan atau perisai berdasarkan itu.

Selepas mendarat, anda perlu mencari lokasi untuk petunjuk dan mencari empat runes di setiap tepi kuil. Mereka akan memaparkan salah satu simbol merah, biru, dan kuning ini:

Runes (petunjuk) akan tersebar di kuil -kuil yang digerakkan dan simbol mereka menetapkan semula setiap permainan. Oleh itu, anda tidak boleh cuba menyalin corak yang berfungsi untuk orang lain.

Adalah penting untuk mencari rune fure dan kemudian menuju ke tengah -tengah kuil -kuil yang digerakkan di mana anda akan menemui empat rune interaktif di depan pintu.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite X Dragon Ball Z Collab akan datang dalam Bab 3 Musim 3 Menurut Kebocoran

Menyelesaikan teka-teki pada dasarnya adalah permainan hit-and-miss. Anda mesti memutar runes mengikut petunjuk. Untuk membuka pintu, simbol -simbol di rune di depan pintu harus sama dengan yang tersebar di sekitar kuil.

Rupa -rupanya, simbol runes di sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut barat daya Shuffled Shrine. Begitu juga, yang diletakkan kedua dari sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut kanan atas (Northwest).

Setelah menyelesaikan teka -teki dengan betul, ruang utama harus dibuka. Walau bagaimanapun, berhati -hati kerana jalan itu penuh dengan perangkap.

Di mana pintu rahsia melewati ruang utama di kuil shuffled

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa cabaran tidak selesai apabila anda menyelesaikan teka -teki dan memasuki ruang utama. Terdapat artifak di dalam yang memberikan 250 bar emas, tetapi lebih penting lagi, ada pintu rahsia di sebelah kanan artifak ini. Pintu masuk tersembunyi oleh semak hijau.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Pemain boleh memasuki kawasan ini dan mencari dua dada di dalamnya yang harus menyelesaikan cabaran Indiana Jones. Pencarian ini bukan sahaja akan memberikan XP, tetapi akan membantu dalam membuka pakaian watak dan gaya yang boleh dipilih.

Mencari pintu rahsia melewati ruang utama jelas lebih kompleks daripada mana -mana cabaran yang pernah kita lihat di Fortnite. Teka -teki dan perangkap sudah terlalu keras tetapi sebelum itu, pemain mesti melawan satu tan lawan yang akan mendarat untuk menyelesaikan usaha yang sama.