Fortnite Snow Giant Face Lokasi: Di ​​mana untuk melawat wajah gergasi di salji | PCGamesn, Fortnite Giant Face Locations – Cari Gurun, Hutan, dan Salji Raksasa Wajah | Senapang patah kertas batu

Lokasi Wajah Raksasa Fortnite – Cari wajah padang pasir, hutan, dan salji gergasi

Di mana untuk mencari ketiga -tiga lokasi muka gergasi di Fortnite.

Fortnite Snow Giant Face Lokasi: Di ​​mana untuk melawat wajah gergasi di salji

lokasi muka gergasi salji Fortnite

? Terdapat tiga wajah besar yang dapat ditemui dalam raksasa royale pertempuran permainan epik, dan kami akan membantu anda dengan mencari mereka semua. Ada yang dapat ditemui di tempat yang ingin tahu, dan wajah gergasi salji Fortnite tidak terkecuali.

Sekiranya anda telah dikebumikan di bawah atau batu-atau meriam bola sepak yang baru dibakar-musim 8 dari PUBG-Botherer yang terkenal baru saja mendarat dan ini bermakna bahawa kami mempunyai banyak penambahan permainan baru dan kulit Fortnite untuk menundukkan kami untuk beberapa bulan akan datang. Apex Legends yang?

Bagaimanapun, veteran cabaran mingguan akan memperjuangkan sedikit untuk memulakan cabaran Fortnite Season 8 Week 1. Dan, tentu saja, menjejaki wajah gergasi salji Fortnite adalah salah satu daripada mereka – salah satu daripada tiga jika anda ingin menjemput Lima Battle Star Ganjaran penuh. .

Lokasi muka gergasi salji Fortnite

Seperti wajah gergasi yang lain, wajah gergasi salji Fortnite tersekat di sisi dinding – atau, dalam kes ini, blok besar ais. Ia boleh didapati di sebelah timur dusun gembira. Sekiranya anda membuat jalan ke barat di sepanjang jambatan di selatan peta, anda harus berada di kawasan yang anda perlukan. Untuk menjadi lebih spesifik, di bawah adalah tangkapan skrin dan peta untuk menunjukkan kepada anda di mana ia berada.

Peta muka gergasi salji Fortnite

Tangkapan skrin muka gergasi salji Fortnite

Sudah tentu, terdapat lebih banyak wajah gergasi untuk dikesan dan dikunjungi, jadi di sini adalah panduan untuk membantu anda mencari dua baki di bawah:

Dan, di sana anda adalah pemburu cabaran, di situlah anda dapat mencari wajah gergasi salji di Fortnite sebagai sebahagian daripada cabaran pertama anda untuk Musim 8. Lebih banyak lagi untuk anda retak dengan, bagaimanapun, jadi pastikan anda telah melawat semua kem lanun Fortnite dan ditiup ke orbit berapi -api dengan bolong gunung berapi Fortnite.

Thumbnail YouTube

Untuk melihat semua barang yang boleh anda dapatkan selama sepuluh minggu akan datang, lihat video Pasukan 8 Battle Pass kami di atas. Tetapi, yang paling penting, pastikan anda bersenang -senang dengan fasa baru Fortnite ini.

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lokasi Wajah Raksasa Fortnite – Cari wajah padang pasir, hutan, dan salji gergasi

Musim baru Fortnite telah bermula dan salah satu cabaran pada minggu pertama kami telah mencari beberapa wajah gergasi di formasi batu. Mereka boleh agak sukar untuk ditemui, tetapi anda hanya perlu berdekatan ketiga -tiga mereka untuk permainan untuk menandakan lokasi tertentu. .

Panduan Lokasi Kepala Fortnite Giant

Sila ambil perhatian bahawa halaman ini adalah untuk cabaran yang tidak lagi aktif di Fortnite. Untuk senarai penuh cabaran aktif yang sedang aktif, sila pergi ke halaman Fortnite Week 6 Cabaran kami.

Dengan permainan menjadi sensasi global yang ada, banyak yang perlu dipelajari tentang bukan sahaja mendapat “kemenangan royale” yang sangat penting itu, tetapi juga perubahan peta ketika musim kemajuan, dan cabaran yang dapat anda selesaikan. Pergi ke Hub Panduan Fortnite kami untuk setiap perkara yang anda perlukan untuk memulakan. Sebagai alternatif, anda boleh kembali ke panduan Fortnite Week 6 kami untuk gambaran keseluruhan cabaran mingguan untuk musim ini di Fortnite.

Peta Musim 8 untuk Fortnite dengan lokasi untuk kepala gergasi mengelilingi

Peta lokasi muka gergasi

Di atas adalah peta yang menunjukkan lokasi untuk ketiga -tiga kepala gergasi. Anda tidak perlu melawat mereka dalam apa -apa perintah, tetapi lebih baik untuk mengeluarkannya secepat mungkin. Oleh itu, disarankan agar anda cuba menjatuhkan mata ini pada permulaan setiap perlawanan. Anda perlu melawat mereka semua untuk menyelesaikan cabaran dan kami akan lebih terperinci di lokasi masing -masing di bawah.

Kepala biome hutan berhampiran langkah cerah

Wajah gergasi hutan – langkah cerah

Ke arah timur Langkah yang cerah, Terdapat dua gunung dengan menara di atasnya dan zipwire yang membawa dari satu ke yang lain. Sekiranya anda pergi ke bahagian atas menara bawah dan melihat ke arah yang lebih tinggi, anda harus melihat kepala. Perhatikan bahawa anda sebenarnya tidak perlu melihat wajah gunung untuk bar kemajuan cabaran untuk ditandakan, sebaliknya hanya berada di kawasan kasar di gunung.

Kepala gergasi bioma salji berhampiran Happy Hamlet

Wajah gergasi salji – Happy Hamlet

Yang kedua adalah salji yang berasaskan. Yang ini adalah timur Happy Hamlet . Ini ke arah bahagian berbukit yang pertama yang kadang -kadang mempunyai dada tepat di kepalanya. Kepala itu sendiri berada di pinggir selatan-timur, melihat ke arah laut dan sukar untuk ditemui. Syukurlah anda tidak perlu melihatnya untuk dikira.

Biome gurun Giant kepala di selatan Paradise Palms

Wajah gergasi padang pasir – Telapak tangan Paradise

Akhirnya ada kepala gergasi di padang pasir. Jauh ke selatan Palim Palms, Terdapat sebuah bandar kecil yang ditinggalkan di sebelah barat sungai, dekat dengan pinggir peta. Ia hanya dari jalan yang menuju ke arah Pendaratan bertuah. Menghadap ke bandar kecil ini adalah kepala terakhir, yang menghadap ke utara. Yang ini mungkin yang paling mudah untuk ditemui, memandangkan ia mempunyai pandangan yang memerintah kawasan tempatan.

Ini menyimpulkan panduan lokasi muka gergasi kami, tetapi terdapat lebih banyak cabaran untuk diselesaikan dalam Musim 8. Anda boleh mengetahui di mana untuk mencari kem lanun di Panduan Lokasi Kem Pirate Fortnite kami, atau periksa panduan lokasi Ventnite Ventnite kami untuk melihat di mana untuk melemparkan diri ke udara dari.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Esports ikut
 • Ciri Ikut
 • Fortnite Ikut
 • Fortnite Battle Royale Ikut
 • Panduan mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ketika Dave adalah penulis panduan untuk rock, kertas, senapang patah, itu adalah keistimewaannya untuk memahami cara bermain permainan tertentu dengan baik, sehingga pemain baru dapat memahami hal -hal yang lebih kompleks tentang mereka.

Wajah gergasi Fortnite di lokasi padang pasir, hutan dan salji

Di mana untuk mencari ketiga -tiga lokasi muka gergasi di Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 9 Mei 2019

Mencari lokasi muka gergasi .

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 8 anda.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

 • Lokasi muka gergasi Fortnite sekilas
 • Wajah gergasi Fortnite di lokasi hutan
 • Wajah gergasi Fortnite di lokasi salji
 • Wajah gergasi Fortnite di lokasi padang pasir

Lokasi muka gergasi Fortnite sekilas

Untuk cabaran Minggu 1, anda ditugaskan dengan yang berikut, yang dibuka secara urutan:

 • Lawati wajah gergasi di padang pasir, hutan, dan salji

Berikut adalah wajah gergasi di padang pasir, hutan, dan lokasi salji sekilas:

Pertama, anda tidak perlu bimbang sama ada ini perlu diselesaikan dalam satu perlawanan – mengambil seberapa banyak yang anda perlukan (kami menganggap anda boleh melakukan ketiga -tiga jika anda boleh sampai ke ketiga -tiga penjuru peta dalam masa, Walaupun!)

.

Berikut adalah lokasi mereka secara terperinci.

Wajah gergasi Fortnite di lokasi hutan

Anda akan menemui lokasi wajah gergasi hutan hanya mudah di lokasi yang baru ditambah musim 8, Langkah Sunny.

Wajah itu sendiri menghadap ke barat daya, dan dengan syarat anda semakin dekat, ia harus ditandakan dari kemajuan cabaran anda.

Wajah gergasi Fortnite di lokasi salji

Lokasi muka gergasi salji boleh didapati di timur Happy Hamlet, di mana anda akan menemui beberapa tebing ais biru.

Wajah gergasi itu sendiri kelihatan timur. Berdiri di mana -mana dekat dengannya – oleh ‘gigi’ misalnya – untuk lokasi yang akan dikira.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Wajah gergasi Fortnite di lokasi padang pasir

Lokasi wajah gergasi padang pasir boleh didapati di atas gunung di tepi pantai, khususnya di selatan sungai dan jalan.

Wajah gergasi itu sendiri menghadap ke utara. Oleh kerana ia tinggi di tebing tebing, kemudian mendarat di wajah itu sendiri, atau tebing tepat di atas, mungkin perkara paling bijak untuk dilakukan.

Sekiranya anda bergelut untuk melihatnya, maka jika anda memainkan musim lalu Fortnite sama sekali, di mana anda menemui mahkota RVS.

Sebaik sahaja anda mempunyai ketiga-tiga lokasi muka gergasi, maka cabaran tiga bahagian ini selesai. Dilakukan dengan baik!

Sudah dilakukan? Terdapat banyak cabaran lain yang perlu diambil pada minggu ini – termasuk lokasi kem lanun – jadi terus bermain!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.