Fortnite Snap Quests Guide: Di mana untuk mencari semua lokasi token TOVER, semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3

Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3

Contents

Token yang pertama akan berada di pusat runtuhan yang paling utama seolah -olah dipamerkan.

Panduan Pencarian Snap Fortnite: Di mana untuk mencari semua lokasi token TOVER

Fortnite Pencarian snap telah bermula dengan pelancaran musim. Berkaitan dengan Snap, salah satu watak tandatangan dalam Bab 3 Musim 3, pencarian membawa anda ke peta untuk mencari bahagian untuk memasang snap anda sendiri pada kehendak anda. Musim baru memperkenalkan perubahan besar pada peta pertempuran royale, mekanik yang kembali, dan beberapa penambahan yang menarik, dari senjata ke pencarian untuk diikuti setiap minggu. Panduan ini menerangkan di mana untuk mencari token TOVER di Fortnite Untuk menyelesaikan pencarian snap. Ini adalah panduan panjang, jadi saya cadangkan mencari nama usaha yang anda cari untuk menjimatkan masa anda.

Jika anda mencari lebih banyak bantuan, kami mempunyai hab khusus yang merangkumi liputan di sekitar senjata Star Wars, bagaimana menanam anak pokok realiti, pencarian mingguan, lokasi watak, semua pepijat semasa dan isu yang diketahui, bagaimana menyembuhkan penyakit ribut, semua token TOVER Untuk melengkapkan pencarian snap, dan senjata terbaik disenaraikan dalam senarai peringkat.

Cara membuka kunci pencarian snap di fortnite

Pencarian snap tidak ditunjukkan secara automatik dalam Bab 3 Musim 3. Pertama, anda perlu membeli pas pertempuran. Setelah berbuat demikian, anda segera mendapat ganjaran dengan 5 bintang pertempuran. Jangan membelanjakannya lagi, kerana anda boleh membuka kunci pakaian snap untuk 9 Bintang Battle.

Fortnite Snap Quests 2

Saya cadangkan bermain dalam perlawanan sehingga anda Tahap 2, yang akan menjaringkan anda 5 Bintang Pertempuran untuk sejumlah 10. Kemudian, teruskan dan beli snap – ini akan membuka kunci pencarian snap, serta membuat token tover muncul di peta. Lebih baik membuka kunci Snap secepat mungkin sehingga anda memanfaatkan sepenuhnya usaha anda di sekitar peta pertempuran royale.

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi gua rave

Mari kita mulakan. Token Tover di Gua Rave adalah yang paling mudah untuk mendapatkan. Pertama, saya cadangkan mendarat di lokasi terus dari bas pertempuran – kunci di sini adalah untuk mengetuai di dalam kepala dan melompat ke baller secepat mungkin.

Fortnite Snap Quests Token Token Rave Gua 1

Sekali di dalam baller, semua yang anda perlu lakukan adalah melompat di landasan dan ikuti rollercoaster sepanjang jalan ke akhir. Token Toper diletakkan di landasan keretapi, selagi anda tidak jatuh, anda tidak akan merindui mereka.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya kepala (pimento) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Rave Gua 6

Itu semua untuk token tover di FortniteGua Rave!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi canyon kondominium

Untuk mencari token Tover di Condo Canyon, mulakan dengan menuju ke sebelah tenggara kawasan itu. Jika anda melihat peta, anda akan melihat tampalan rumput, yang merupakan bumbung yang dihiasi. Hop di atas bangunan berhampiran dan ambil token di sana.

Dari sana, jatuh ke bawah dan menuju ke dalam kedai pajak gadai yang berada di seberang jalan, ketika token Tover terapung di pintu.

Akhir sekali, bergerak ke Condo Canyon Plaza di tengah -tengah bandar. Kepala di dalam kedai wafel untuk mencari token terakhir.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya kepala (kuasa mentah) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Toker Tokens Condo Canyon 8

Itu semua untuk token tover di FortniteCondo Canyon!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi shifty aci

Mari kita teruskan dengan Fortnite Pencarian Snap – Sekarang sudah tiba masanya untuk mencari token Toper di Shifty Shafts. Ketiga -tiga tempat terletak berhampiran gunung di utara Shifty Shafts, bukan di sekitar bandar itu sendiri.

Mulakan dengan menuju sedikit di sebelah kanan pusat gunung, di mana anda akan melihat pintu masuk yang mempunyai token tover yang menunggu anda di dalam.

Dari sana, bergerak ke selatan untuk mencari token lain – yang satu ini terapung di atas kereta api dekat dengan kereta perlombongan merah.

Akhir sekali, menuju ke sebelah timur gunung, di mana ada token lain yang terapung di pintu masuk di sana.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya kepala (‘mato) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Shifty Shafts 9

Itu semua untuk token tover di FortniteAci shifty!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi tempat perlindungan – pencarian snap fortnite

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover di Sanctuary. Mulakan dengan menuju ke timur laut perkataan “Sanctuary” ketika melihat peta dizoom-in, kerana terdapat token yang terapung di bawah jambatan di mana papan kontrak terletak.

Tanda kedua berada di tapak pelik di pusat peta, di mana batu terukir berkumpul.

Terakhir, pergi ke titik selatan peta berikutan jalan utama sehingga anda dikelilingi oleh ladang ladang untuk mencari tanda terakhir.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya kepala (techa-snap) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Sanctuary 7

Itu semua untuk token tover di FortniteSanctuary!

Di mana untuk mencari token tover di lokasi runtuhan – pencarian snap fortnite

Sudah tiba masanya untuk mencari token TOVER di runtuhan. Mulakan dengan menuju ke arah timur lokasi, kerana ada token tepat sebelum tangga.

Tanda kedua berada di bahagian atas tangga utama. Ia bermula dari bahagian timur kawasan (di mana anda baru mengambil token pertama!) dan naik ke arah pusat.

Terakhir, pergi ke titik selatan peta dan berharap di balkoni untuk merebut token terakhir.

Ganjaran anda adalah kepala (sgt. Berus) Pilihan gaya untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Sanctuary 8

Itu semua untuk token tover di FortniteRuntuhan!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi Lil ‘Shaftie

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover di Lil ‘Shaftie. Mulakan dengan menuju ke dalam lombong dari pintu masuk timur. Sekali di sana, anda akan tersandung pada token di tengah -tengah lombong, mengikuti aras tanah (jadi, jangan turunkan lagi).

Token kedua berada di pintu masuk timur ke lombong, di sebelah kraf lombong merah dan terapung di atas landasan kereta api sebelum anda menuju ke dalam.

Akhir sekali, dari token kedua anda baru sahaja meraih, kepala ke dalam dan berpaling ke kanan. Di sana, anda akan menemui dua laluan – mengambil yang di sebelah kanan dan menuju ke bawah untuk mengambil token terakhir.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya kepala (poptop) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Lil 'Shaftie 11

Itu semua untuk token tover di Fortnite‘S Lil’ Shaftie!

Di mana untuk mencari token TOVER dalam realiti jatuh lokasi

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover dalam realiti jatuh. Mulakan dengan menuju ke pokok utama di tengah. Mulakan memanjat jalan yang bermula dari tanah dan mengelilinginya. Ia sangat mudah diikuti, dan token pertama menanti anda di sana.

Jangan tinggalkan jalan. Sebaliknya, teruskan memanjat untuk mencari tanda kedua serta dua dada yang boleh menjadi berguna.

Akhir sekali, tanda ketiga berada di seberang air terjun utama barat laut pokok ketika melihat peta. Anda akan melihat jalan yang membawa kepada gua dari sebelah kiri air terjun – mengambilnya dan anda akan melihat tanda yang terapung di kolam di dalamnya.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya snap (klasik merah) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Realiti jatuh 7

Itu semua untuk token tover di FortniteRealiti jatuh!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi Joneses

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover di Joneses. Mulakan dengan menuju ke sudut barat daya kawasan itu, dekat dengan tasik, kerana anda akan menemui tanda pertama di sebelah zipline.

Token kedua berada di sudut tenggara peta, di sebelah tanda amalan sasaran dan rumah yang mempunyai mesin penjual kesihatan.

Akhir sekali, token ketiga berada di dalam gubuk di sudut barat laut peta, hampir keluar dari kawasan itu sendiri.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya snap (mechbasher) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Joneses 7

Itu semua untuk token tover di FortniteJoneses!

Di mana untuk mencari token TOVER di tujuh lokasi luar VII – Fortnite Snap Quests

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover di tujuh pos VII. Terdapat satu token tepat di sebelah pintu di pusat kawasan.

Tanda kedua berada di sudut timur laut peta ketika anda bergerak ke arah pintu masuk luaran dan keretakan.

Akhir sekali, tanda ketiga berada di titik memancing di bahagian paling atas kawasan itu, dekat dengan air.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya snap (utiliti) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Tujuh Outpost VII 6

Itu semua untuk token tover di FortniteSeven Outpost VII!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi bunyi yang mengantuk – pencarian snap fortnite

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover dengan suara mengantuk. Terdapat satu tanda dekat pintu masuk ke Noms, sebuah kedai besar yang terletak di sebelah tenggara kawasan tersebut.

Tanda kedua terapung di balkoni tepat pada akhir separuh bawah bunyi mengantuk, menghadap ke air dan separuh utara bandar.

Terakhir, tanda ketiga berada di tengah jalan di bahagian atas bunyi mengantuk.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya snap (trashblaster) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Sleepy Sound 7

Itu semua untuk token tover di FortniteSuara mengantuk!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi logjam lumberyard

Sudah tiba masanya untuk mencari token Toper di Logjam Lumberyard. Terdapat satu terapung dekat dengan pagar di sebelah van Revive.

Terdapat tanda kedua di sebelah longgokan balak di separuh kiri kawasan itu. Tempat yang tepat adalah berdekatan dengan longgokan di bahagian atas.

Akhir sekali, token ketiga boleh didapati di sebelah gubuk yang terletak di pelabuhan yang membawa dari Logjam Lumberyard ke pusat tasik.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya Snap Arms (Skelly) untuk Snap.

Fortnite Snap Quests Token Tokens Logjam Lumberyard 7

Itu semua untuk token tover di FortniteLOMJAM LUMBERYARD!

Di mana untuk mencari token TOVER di lokasi gulungan berbatu

Sudah tiba masanya untuk mencari token Toper di gulungan berbatu. Terdapat satu di pintu masuk selatan ke bandar, yang sangat sukar untuk dilewatkan kerana ia berada di sebelah kedai.

Terdapat token kedua di taman permainan kanak -kanak yang mendapati sepanjang jalan ke timur di kawasan tersebut.

Terakhir, tanda ketiga boleh didapati di sebelah mesin penjual senjata di bahagian paling atas gulungan berbatu.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya snap (tentta-klasik) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Rocky Reels 8

Itu semua untuk token tover di FortniteGulungan berbatu!

Di mana untuk mencari token tover di lokasi grove berminyak – pencarian snap fortnite

Sudah tiba masanya untuk mencari token Tover di Grove Greasy. Terdapat satu di sudut tenggara kawasan itu, duduk di atas yang terbesar dari tiga kulat di sana. Hanya naik jalan anda dan ambil.

Terdapat tanda kedua di atas kulat di sebelah selatan bandar, mengikuti pusat sebagai orientasi utama anda. Terdapat sisa -sisa bangunan yang berdekatan, tetapi sekali lagi, hanya melompat pada kulat untuk sampai ke puncak.

Akhir sekali, token ketiga boleh didapati duduk di atas kulat lain – kali ini dekat dengan sudut barat laut peta, di sebelah tapak bangkai besar.

Ganjaran anda adalah pilihan gaya Snap Arms (Camo) untuk snap.

Fortnite Snap Quests Token Token Greasy Grove 13

Itu semua untuk token tover di FortniteGulungan berbatu!

Cara Mendapatkan Lengan Snap Octo-Rebel di Fortnite

 • Lengkapkan tiga minggu pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 1

Bagaimana untuk mendapatkan lengan litespikes di Fortnite

 • Lengkapkan tiga minggu 2 pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 2

Cara Mendapatkan Kepala Clow Cranial Snap Di Fortnite

 • Lengkapkan pencarian mingguan enam minggu sifar

Fortnite Snap Quests Minggu 2 3

Cara mendapatkan lengan berkod snap di Fortnite

 • Lengkapkan pencarian mingguan tiga minggu sifar

Fortnite Snap Quests Minggu 2 6

Cara Mendapatkan Snap Blade Lengan Tanpa Tangan Di Fortnite

 • Lengkapkan pencarian mingguan tiga minggu 3 minggu

Fortnite Snap Quests Minggu 2 8

Cara mendapatkan kaki pecut neon snap di Fortnite

 • Lengkapkan 25 pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 9

Cara Mendapatkan Kaki Kilat Snap Street di Fortnite

 • Lengkapkan 45 pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 10

Cara Mendapatkan Snap Menolak Dada di Fortnite

 • Lengkapkan 35 pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 11

Cara Mendapatkan Kepala Binatang Burung Snap Di Fortnite

 • Lengkapkan enam minggu pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 13

Cara Mendapatkan Kepala Fizz Brain Snap Di Fortnite

 • Selesaikan enam minggu 2 pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 14

Cara Mendapatkan Kepala Pit Snap di Fortnite

 • Lengkapkan enam minggu pencarian mingguan

Fortnite Snap Quests Minggu 2 15

Bersenang -senang menyelesaikan pencarian snap!

Mengenai Pengarang

Penyumbang yang diketengahkan di Fanbyte yang memberi tumpuan terutamanya kepada panduan. Sentiasa menunda -nunda di Twitter.

Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3

Sekiranya anda ingin mengetuk snap, ini adalah panduan untuk anda!

Cameron Waldrop 6 Jul, 2022 2022-07-06T09: 42: 26-04: 00

Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3

Sekali lagi Pass Battle telah memberi pemilik peluang untuk membuka kunci gaya yang berbeza untuk kosmetik yang disesuaikan. Musim lalu ia adalah pickaxe pedang omni, musim ini adalah pakaian snap. Inilah Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Lokasi Token Toper

Sama seperti cip omni dalam Bab 3 Musim 2, akan ada tiga token Tover setiap kawasan untuk dicari dan kami akan pergi ke seluruh peta. Satu -satunya masalah yang menjengkelkan ialah ikon token kelabu bercampur dengan minimap, menjadikan mereka sukar untuk melihat dengan kaedah memburu mereka. Untuk menyelamatkan anda dari itu, kami akan menunjukkan lokasi yang tepat sehingga tidak ada yang meneka atau kekecewaan.

Rave Gua Token Token (Pimento Head)

Rave gua token lokasi satu

Token Toker Pertama akan menjadi ketika anda mendarat di kepala dan keluar melalui pagar di mulut.

Rave Gua Token Lokasi Dua

Tanda ini akan berada di bahagian atas bangunan terbesar di kepala gua rave di bawah gelung api ke arah pagar.

Rave gua token lokasi tiga

Token gua rave terakhir akan berada di dalam pesawat ini yang merupakan sebahagian daripada pagar baller. Hanya mendarat di pagar dan berjalan ke hadapan untuk mendapatkannya.

Token Condo Canyon Tover (kepala kuasa mentah)

Condo Canyon Token Lokasi Dua

Token Cando Condo Pertama boleh didapati di kedai pajak gadai di hujung selatan Condo Canyon.

Condo Canyon Token Lokasi Dua

Tanda kedua akan berada di kedai ais krim di sebelah tempat anda dapat mencari bao bros di restoran dumpling.

Condo Canyon Token Lokasi Tiga

Token Condo Cando Terakhir akan berada di atas bumbung bangunan di belakang van reboot.

Shifty aci token toker (‘kepala mato)

Shifty aci token lokasi satu

Anda akan menemui token TOVER ini di pintu masuk aci Upper East Side.

Shifty aci token lokasi dua

Sekiranya anda menempuh jalan anda dari token terakhir, anda akan mendapati ini sebelum aci wujud di luar di puncak gunung.

Shifty aci token lokasi tiga

Token terakhir akan berada di kereta api ini yang menghadap shifty aci di udara terbuka.

Token Toper Sanctuary (Ketua Techna-Snap)

Lokasi token tempat perlindungan satu

Token Tover ini akan berada di bawah jambatan ini antara bangunan di utara kawasan tersebut.

Lokasi token tempat perlindungan dua

Anda akan mendapati tanda ini di tengah -tengah semua batu berdiri dan tepat di atas ‘T’ di Sanctuary di Minimap.

Lokasi Token Sanctuary 3

Token Tover terakhir ini akan menjadi antara semua tanaman di selatan tempat perlindungan.

Token runtuhan TOVER (sgt. Kepala berus)

Lokasi token runtuhan satu

Token yang pertama akan berada di pusat runtuhan yang paling utama seolah -olah dipamerkan.

Lokasi token runtuhan dua

Tanda ini akan menghadap ke air di sebelah selatan runtuhan.

Lokasi token runtuhan tiga

Anda akan menemui tanda ketiga dan terakhir di bawah tangga di aras tanah yang dekat dengan air ke timur dari runtuhan.

Token Lil ‘Shaftie Tober (Poptop Head)

Lil Shaftie Token Lokasi Satu

Untuk mendapatkan token ini, anda perlu pergi ke bawah kawasan dan memecahkan beberapa papan di hadapan pintu masuk token dan aci.

Lil Shaftie Token Lokasi Dua

Sekali di dalam hanya ikuti Minecart Rail, anda akan mendapati token tidak terlalu jauh ke hadapan.

Lil Shaftie Token Lokasi Tiga

Ambil garpu yang betul di rel dan ikuti mereka ke bawah ke token ketiga dan terakhir Lil ‘Shaftie.

Realiti Falls Token Toker (Lengan Merah Klasik)

Realiti jatuh token lokasi satu

Realiti Pertama Token Falls akan ditemui selepas anda mendarat di dasar pokok realiti. Anda akan mahu mengetuai akar di hadapan anda yang melingkari pokok itu.

Realiti jatuh token lokasi dua

Ambil akar sejauh ia pergi dan apabila ia membuka kawasan yang luas di bahagian atas, token kedua akan berada di tengah -tengah beberapa dada.

Realiti jatuh lokasi token tiga

Realiti ketiga dan terakhir jatuh token akan berada di belakang air terjun yang besar di kawasan tersebut. Sebaik sahaja anda berada di seberang air terjun, tengok ke bawah dan anda akan melihat tanda hampir menyentuh air.

Rocky Reels Token Token (Tentta-Classic Lengan)

Rocky Reels Token Lokasi Satu

Token Reels Rocky Pertama akan ditempatkan di bangunan paling utara ini di bawah tangga.

Rocky Reels Token Lokasi Dua

Tanda kedua akan berada di jalan keluar selatan sangat dekat jalan.

Rocky Reels Token Lokasi Tiga

Token Rocky Reels yang ketiga dan terakhir akan berada di taman permainan di sebelah timur kawasan.

Token Joneses Tover (lengan mechabasher)

Lokasi token Joneses satu

Token Toper pertama di Joneses akan berada di sebelah kanan mesin penjual senapang patah di utara kawasan itu.

Joneses Token Lokasi Dua

Token kedua di kawasan itu akan berada di zipline di barat daya Joneses.

Lokasi token Joneses tiga

Token ketiga dan terakhir yang terdapat di Joneses akan berada di kawasan penembakan di tenggara kawasan tersebut. Sekiranya anda mengambil zipline pada token kedua dan turun di rumah merah, ia akan berada di sisi lain.

Tujuh Tentera Token Topik VII (lengan utiliti)

Tujuh Outpost VII Token Lokasi Satu

Token pertama akan berada di dok ini yang disambungkan ke pulau perumahan tujuh pos VII.

Tujuh Outpost VII Token Lokasi Dua

Token seterusnya akan berada di hadapan pintu ke bangunan pos ini, mustahil untuk terlepas.

Tujuh Outpost VII Token Lokasi Tiga

Sekiranya anda berpaling dari token sebelumnya, anda akan mendapati yang terakhir di bahagian atas bukit berhampiran.

Token Sound Sound Token (lengan trashblaster)

Lokasi token bunyi tidur satu

Token Token Sound Sound yang mengantuk pertama akan berada di sebelah kiri balkoni di Sticks Restaurant.

Lokasi Token Suara Mengantuk Dua

Anda akan menemui token kedua di trotoar di luar restoran nom.

Lokasi tanda suara yang mengantuk tiga

Token Token Sound Sound yang ketiga dan terakhir akan berada di sebelah utara kawasan tepat di tengah -tengah jalan, mustahil untuk terlepas.

Token Token Lumberyard Token (Skelly Arm)

Logjam lumberyard token lokasi satu

Anda akan menemui logjam lumberyard token pertama di sebelah van reboot di tempat terbuka.

Logjam lumberyard token lokasi dua

Token kedua akan ditemui di hujung dok di utara tasik.

Logjam lumberyard token lokasi tiga

Anda akan menemui logjam lumberyard token terakhir di sebelah longgokan kayu di sebelah barat bangunan utama.

Token Greasy Grove Token (kaki camo)

Lokasi token grove berminyak

Tanda pertama boleh didapati dengan mudah dengan memanjat tiga cendawan biru di pintu masuk timur ke hutan berminyak.

Lokasi Token Grove Minum Dua

Token Tover kedua akan ditemui di bahagian atas cendawan yang memegang bahagian depan restoran taco.

Lokasi Token Grove Greasy Tiga

Token Token Grove Greasy yang ketiga dan terakhir boleh didapati di bahagian atas cendawan biru yang memegang ruangan kedua yang pecah.

Membuka bahagian snap dengan menyelesaikan pencarian mingguan

Dengan mengandaikan bahawa anda telah menyelesaikan pencarian mingguan anda, anda mungkin secara automatik membuka kunci beberapa ini apabila masuk ketika bahagian -bahagian baru berjalan secara langsung. Sekiranya anda masih mempunyai pencarian mingguan anda, inilah rundown bahagian -bahagian baru.

 • Cahaya kranial (kepala) – Lengkapkan 6 pencarian mingguan
 • Binatang Burung (kepala) – Lengkapkan 6 minggu pencarian mingguan
 • FIZZ Otak (kepala) – Lengkapkan 6 minggu 2 pencarian mingguan
 • Pitt (kepala) – Lengkapkan pencarian mingguan 6 minggu 3 minggu
 • Katsu (kepala) – Lengkapkan 6 minggu 4 pencarian mingguan
 • Elite Rhino (kepala) – Lengkapkan 6 minggu 5 pencarian mingguan

Dengan itu, kami telah menutup Semua lokasi token TOVER di Fortnite Bab 3 Musim 3 dan Semua bahagian dibuka melalui pencarian mingguan. Ini bukan semua kunci kosmetik snap dan kami akan mengemas kini panduan ini dalam 14 hari apabila lebih banyak pilihan membuka kunci.

Pastikan anda mengawasi Twinfinite ketika kami membawa anda panduan sepanjang musim. Sekiranya anda berminat dengan kosmetik baru yang sejuk, kerjasama Fortnite baru dengan Naruto akan membawa barang -barang baru ke kedai hari ini.

 • Cara Mendapatkan Cincin Pikiran Melindungi di Baldur’s Gate 3
 • Cara Mengalahkan U-3 PESANTA BOSS dalam Resident Evil 4 REMAKE CARA YANG SELESAI
 • Cara Menyelamatkan Mayrina di Baldur’s Gate 3
 • Cara Mendapatkan & Menggunakan C-Stack pada Payday 3
 • Baldur’s Gate 3 Update 3 Patch Notes, dijelaskan

Mengenai Pengarang

Cameron Waldrop

Cameron adalah penulis lepas untuk Twinfinite dan kerap meliputi royales pertempuran seperti Fortnite dan Apex Legends. Dia mula menulis untuk Twinfinite pada akhir 2019 dan telah mengkaji banyak permainan hebat. Walaupun dia suka penembak yang baik, hatinya akan selalu menjadi milik JRPGS.

Lokasi Token Fortnite Toker: Cara Menyesuaikan Snap

Fortnite Bab 3 Musim 3 termasuk pakaian snap yang disesuaikan. Anda perlu mengumpulkan token Tover, berikut adalah semua lokasi yang diketahui mereka.

Fortnite Snap Token Token

Fortnite Bab 3 Musim 3 telah tiba membawa Tiga senjata baru, mekanik penyakit ribut baru, dan realiti yang subur jatuh biome yang merangkumi pokok realiti dan anak pokok realiti.

Terdapat juga a Pas Battle Baru penuh dengan kosmetik termasuk penjahat filem yang paling ikonik Darth Vader. Terdapat juga pakaian snap yang sangat disesuaikan, yang terbaru dalam barisan kosmetik yang disesuaikan. Setiap kosmetik ini telah menampilkan cara yang berbeza untuk menyesuaikannya yang biasanya berkisar mengumpul barang baru yang terdapat dalam permainan. Kali ini, Snap boleh disesuaikan dengan menggunakan token Tover, dan untuk membantu anda, kami telah mengetahui semua lokasi token TOVER pada awal musim 3.

Jadi, jika anda ingin mendapatkan Vibin ‘secepat mungkin di sini adalah semua lokasi token Tover yang kini dikenali.

Cara Menyesuaikan Snap di Fortnite Season 3

Snap dibuka di halaman pertama Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass. Ini “angka tindakan” ini kemudiannya boleh disesuaikan dari menu pemasangan yang boleh didapati di menu Battle Pass.

Galeri View Skins Fortnite 35 wanita teratas

Dari menu Assemble, anda akan menemui pilihan untuk menyesuaikan setiap aspek snap dari kepalanya ke jari kaki di sana ada beribu -ribu kombinasi yang berbeza yang bermaksud tidak ada dua snap yang mungkin sama.

Snap Tover 3

Walau bagaimanapun, untuk membuka kunci unsur -unsur yang disesuaikan anda perlu mengumpulkan token TOVER yang boleh didapati di pulau Fortnite.

Di mana untuk mencari token TOVER di Fortnite Season 3

Kunci untuk membuka kunci kosmetik snap adalah dengan mengumpulkan token TOVER. Tidak seperti cip omni atau artifak asing, anda tidak perlu mengumpul jumlah tertentu untuk “membeli” bahagian-bahagiannya, sebaliknya, Mengumpulkan tiga token dari setiap lokasi mereka akan membolehkan anda membuka kunci bahagian mereka yang sepadan.

Ini adalah hari -hari awal di Fortnite Season 3, tetapi sudah ada yang telah ditemui. Berikut adalah semua lokasi token Tober yang kini dikenali dan bahagian yang mereka buka kunci:

Pimento

Anda boleh menemui token Tover di Gua Rave, salah satu Pois Baru.

Restli Marken Rave Gua

Kuasa mentah

Anda boleh menemui token Tover di lokasi Condo Canyon di Selatan.

Token Token Condo Canyon

Mato

Anda boleh menemui token tover dalam aci shifty.

Token Token Shifty

Techa-Snap

Lebih banyak token Tover boleh didapati di tempat perlindungan.

TOVER Token Sanctuary

Sgt. Berus

Runtuhan adalah lokasi lain dengan token Tover.

TOVER TOKEN RUINS

Poptop

Cari Token Tover di Lil ‘Shaftie

Token token lil shafty

Merah Klasik

Token Tober boleh bertelur di dua lokasi di dalam realiti-jatuh.

Token token jatuh

Tenta-Classic

Lokasi token di gulungan berbatu.

Token Token Rocky Reels

Mechabasher

Cari token TOVER di Joneses.

Token token joneses

Utiliti

Cari token Toper di kemudahan yang sebelum ini dinamakan tujuh Outpost VII.

Token token tujuh pos vii

Trashblaster

Terdapat dua token toker yang berpotensi pada bunyi tidur.

Suara mengantuk token

Skelly

Cari Token Toper di Logjam Lumberyard.

TOVER TOKEN LOGJAM

Camo

Lokasi Token Tover di Greasy Grove.

Token token berminyak

Lokasi tepat token Tover akan menjadi jelas ketika mereka muncul di minimap ketika anda dekat dengan mereka. Untuk membuka kunci bahagian snap, anda perlu menyelesaikan cabaran mingguan. Anda boleh mendapatkan gambaran keseluruhan semua pencarian di sini.

Buka kunci bahagian snap dengan misi mingguan

Untuk membuka kunci bahagian snap, anda mesti menyelesaikan cabaran mingguan. Anda boleh mendapatkan gambaran keseluruhan semua pesanan di sini. Ini adalah bahagian masing -masing yang boleh anda buka kunci:

Kepala

 • Skullglow: Lengkapkan 6 pencarian mingguan dari minggu 0
 • BuluBinatang: Lengkapkan 6 minggu misi mingguan
 • GelembungOtak: Lengkapkan 6 minggu 2 pencarian mingguan
 • Batu: Lengkapkan 6 minggu 3 misi mingguan
 • Katsu: Lengkapkan 6 minggu 4 misi mingguan
 • BadakElit: Lengkapkan 6 minggu 5 misi mingguan
 • Snuggly: Lengkapkan misi mingguan 6 minggu 6 minggu
 • KalaKegilaan: Lengkapkan 6 minggu 7 misi mingguan
 • Dilarang: Lengkapkan 6 minggu 8 misi mingguan
 • Plak Taktik: Lengkapkan 6 Minggu 9 Misi Mingguan

Lengan

 • Dikodkan: Lengkapkan 3 minggu 0 misi mingguan
 • Octo Rebel: Lengkapkan 3 minggu misi mingguan
 • Pancang ringan: Lengkapkan pencarian mingguan 3 minggu 2 minggu
 • Bilah tersembunyi: Lengkapkan 3 minggu 3 misi mingguan
 • Tulang sukar: Lengkapkan 3 minggu 4 misi mingguan
 • Selamat Llama: Lengkapkan 3 minggu 5 misi mingguan
 • Penyamaran badan cyber: Lengkapkan 3 minggu misi mingguan 6 minggu
 • XO: Lengkapkan 3 minggu 8 misi mingguan
 • Primeval: Lengkapkan 3 minggu 9 misi mingguan

Kaki

 • Sprint Neon: Lengkapkan 25 misi mingguan
 • Street Blitz: Lengkapkan 45 misi mingguan
 • Walker tulang: Lengkapkan 55 pencarian mingguan
 • Blauuurgh: Lengkapkan 75 misi mingguan

Bahagian atas badan

 • Coretan warna: Lengkapkan 35 misi mingguan
 • Kegilaan: Lengkapkan 65 misi mingguan

Untuk lebih banyak Fortnite, lihat:

 • Fortnite Bab 3 Musim 3: Semua senjata berkubah dan tidak bersuara
 • Fortnite Soundwave Acara: Pertunjukan Muzik dengan Gen Hoshino